- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
sonucum 48 cikti sizce nasil teyzeleriii
benim değerimle kıyaslarsan canım güzel inş güzel artışta gösterir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım kanla karışık çamursu pıhtılar geliyo..dikkat et canım bi doktorunla görüş git..ama genelde kahve leke olması kana dönüşmediği sürece önemli olmuyo sanırım ağrın falan varmı
Cnm benim rabbim bebegini sana bagislasinn benim ikiz agrim soyle surekli kaziyor sanki orayi birsey siddetli degil sanki bebeklerin kazidigini hissediyor gibiyim tabiki bana oyle geliyor rabbim yavrularimizi bize bagislasin hakkimizda hayirlisini eylesin.....
evet canım gerçektende yardım almak lazım iyi geliyorbende üstesinden geldim sanıyordum ama gecen cuma feribotta yaklaşık10 tane bebekle yüzyüze kalınca değil kötü olmak başladım ağlamaya ... psikoloğa gidicem haftaya sanırım farkında değiliz ama yardım almak lazım iyiyim diyorum ama halaa içim acıyor
bahar35baha canım dularımız hep seninle inan bende senle aynı kaderi baylaşıyorum o yüzden dularım hep seninle artık araştırmadığım site araştırmadığım sayfa kalmadı cok stresliyim çokkkarkadaşlar destekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum allahım hiçkimseyi yarı yolda bırakmasın dün kanı görünce kafayı yicektim tamam dedim buraya kadarmış bebeğimi kaybediyorum dedim çok ağladım dua ettim çok zor allahım hiçkimseyi zorda çaresiz bırakmasın. emeklerimiz hayallerimiz boşa gitmesin inş..dualarınıza çok ihtiyacım var..
evet canım gerçektende yardım almak lazım iyi geliyor
bahar35baha canım dularımız hep seninle inan bende senle aynı kaderi baylaşıyorum o yüzden dularım hep seninle artık araştırmadığım site araştırmadığım sayfa kalmadı cok stresliyim çokkk
kaçıncı günün canım hayırlı olsun diğerlerin kat kat artsın
Canm transfergununude sayarsak 9gun insallah rabbim tamina erdirir dua edin ne olur
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, senin merkez neresiydi canım araştırmaya başladım bende..
çok güzel canım kat kat artsın değerlerin canım
canım evet ne zamandır girmiyodun merak ettim seni senin değerin yükselmedi galiba
Canm transfergununude sayarsak 9gun insallah rabbim tamina erdirir dua edin ne olur[/QU
inşallah artacak canım. 10.güne 100 leri bulur gibi duruyor:)
Insallah canim hayirlisi ile artar Rabbime hem kendim icin hemde tum evlat isteyenler icin cok yalvardim insallah evlat sahip olmak isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip eder.
ayy cok sevındım canım ınşallah katlanarak devam eder beraber basladık yola ama sen devam ettın ben hale beklıyorum önumuzdekı ay ınşallah bende senının gıbı sevınırım canım
Kızlar kendımı çok kötü hıssedıyorum normalde bu adetımde opu olacaktı ama eşimden dr genetik testlerı ıstedı 15gunu çıkar dedı hemen yaptırdık 1ay sonra sonuc cıkar dedıler doktorumla konustum yapcak bısey yok bıdahakı aya opu yapıcaz dedı cok üzüldüm kendimi çok hazırlamıstım bu ay bebegımle olurum dıye doktorum herseyde bı hayır vardır sakın üzülme hayırlısı boyleymıs önumuzdekı ay devam edıcez sonuc cıkınca dedı. sımdı burda beraber tedavıye basladıgım arkadaslarımı göruyorum hamıleleer onların adına co sevınıyorum...
Insallah canim amin cumlemize insallah degerim katlanir simdi bunun korkusu var simdi yine dua ettim cumlemize evlat nasip et diye. Rabbime...