• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kuzumm çok sevindim inşlh kalp atışlarınıda duyacaksın kucanada alcaksın valla gözlerim doldu çokmutlu oldum kuzumm

kuzuummm öperim seni, az sabır kuşum eylüle ekime inşallah senden de alıcaz bu haberleri
kız nie girmiosun artık topiğe

selam kizlar,
access cim keseyi gormussun tebrik ederim canim..
aycen cim ins pazartesi guel haberlerle donersin :) ama benim de basima geldigi icin biliyorum, artmayi birakinca yavas yavas dusuyor, sadece kafami karsitiran iki embryo varsa biri dusup biri tutunuyorsa o zaman bu sekilde olabilir ins artar canimmmmm...

bee83 ve bahar degerleriniz cok guzel artmis masallah darisi basimiza insss..

biz de pazartesi doktora gidices ilk defa tup bebek icin konusmaya, yani biz daha yolun coooook basindayiz, bi de uzun protokol olcak, yani ebnim 2 ay sonra ins olursa bakalim...
hadi bakalim herkese hayirli kandiller... ins Rabbim en hayirlisyla gonlumuzdekini versin...
sağol cnm darısı başınıza

kızlar selamlar günaydınlarrrr

yarın benım testı gunum ama yıne tık yok :1: :1: Rabbımden hayırlısını diledim bol bol dua ettım,yarın dananın kuyruğu kopacak :1:

Kızlar günaydın şeyyy bizz geldik teyzeleri :))

canımmm cokkk sevındım dunden beri senı çok merak ediyordum hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah senden haber çıkmayınca olumsuz oldu sandım :1: emir_bebek :nazar: neler di belirtilerin bahset bakalım değerin kaç çıktı.

kızlar selamlar günaydınlarrrr

yarın benım testı gunum ama yıne tık yok :1: :1: Rabbımden hayırlısını diledim bol bol dua ettım,yarın dananın kuyruğu kopacak :1:

canım göğüslerine dokununca onlarda ağrımıyomu yada ne bilim hiçmi karnında ağrı yok?valla senin bebişin çok uslu olcak ben sana diyeyim:1::1:

canım göğüslerine dokununca onlarda ağrımıyomu yada ne bilim hiçmi karnında ağrı yok?valla senin bebişin çok uslu olcak ben sana diyeyim:1::1:

:1: :1: :1: :1: Canım inanmıcaksın ama tık yok arada regl agrım oluo ama bellı belırsız benımkı gelmıcek sanırım bana Rabbım inşallah nasıp ederde hayırlısı bakalım içimde hiç olucağına dair bir hissiyat yok benımkı gizli buyuyor bence :1:

:1: :1: :1: :1: Canım inanmıcaksın ama tık yok arada regl agrım oluo ama bellı belırsız benımkı gelmıcek sanırım bana Rabbım inşallah nasıp ederde hayırlısı bakalım içimde hiç olucağına dair bir hissiyat yok benımkı gizli buyuyor bence :1:

regl ağrın oluyo mu ?

canım ya daha bize belirti verecek kadar olduklarını düşünmüyorum doğrusu ilk denemem bu konuda fazlada bir bilgim yok ama ben şansımızı %50 olarak görüyorum yani öğle %80 falan değil.gönül keske olsa istiyor ama rabbimin taktiri rabbim bize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.benimde ara ara kasik ağrım oluyo göğüslerimide sıkınca ağrı oluyo kimindede hiç belirti olmuyo ama HAMİLE:49:senin gibi:emir_bebek::emir_bebek::nazar:bakalım rabbim güzel sonuç ayarlamıştır inşallah bizim için.:16::16:

canım ya daha bize belirti verecek kadar olduklarını düşünmüyorum doğrusu ilk denemem bu konuda fazlada bir bilgim yok ama ben şansımızı %50 olarak görüyorum yani öğle %80 falan değil.gönül keske olsa istiyor ama rabbimin taktiri rabbim bize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.benimde ara ara kasik ağrım oluyo göğüslerimide sıkınca ağrı oluyo kimindede hiç belirti olmuyo ama HAMİLE:49:senin gibi:emir_bebek::emir_bebek::nazar:bakalım rabbim güzel sonuç ayarlamıştır inşallah bizim için.:16::16:

canım Rabbim hakkımızda ne ise hayırısı onu nasıp etsın şuanda hiçbişey hissetmiyorum bunlarda normalmiş kişinin bunyesıne gore değişiyormuş yarın herşey ortaya çıkacak kadermde ne varsa onu yaşayacağım. olumsuz olunca cok uzulucem ama elimden bişey gelmezki en azından Rabbım dondurulmuşlar nasıp etti inşallah onlarla devam ederim daha yolun başındayım inşallah rabbim daha fazla uğraştırmadan cumlemıze nasıp eder.... :emir_bebek: oh şunu yapmak hep istemiştim beceremiyordum :1:

anladım sen karnında ki seni duvardan duvara çarpsın saçını başını yoldursun istiyosun :27:

Yes işte bu işte bu :1: :1: :1: taze anne hiç guleceğim yoktu Allahta senı guldursun inşallah yarın ben akşama doğru test yaptıracağım kocacık çalışıyorda zaten hiçte merakım yok hep dua ediyorum hayırlısını diliyorum yuce Rabbimden... canım birazda neden bole olumsuzum biliomusun okadar duygusalımki ben olumsuz bir şeyi üzerimden zor atıyorum içime kapanıyorum hayat kusuyorum bi acayip oluyorum işte :1: sanırım kendımı şimdiden her duruma alıştırıyorumm

Yes işte bu işte bu :1: :1: :1: taze anne hiç guleceğim yoktu Allahta senı guldursun inşallah yarın ben akşama doğru test yaptıracağım kocacık çalışıyorda zaten hiçte merakım yok hep dua ediyorum hayırlısını diliyorum yuce Rabbimden... canım birazda neden bole olumsuzum biliomusun okadar duygusalımki ben olumsuz bir şeyi üzerimden zor atıyorum içime kapanıyorum hayat kusuyorum bi acayip oluyorum işte :1: sanırım kendımı şimdiden her duruma alıştırıyorumm

cnm bende senin gibiyim, başkalarına hep olumlu konuşup moral vermeye çalışırım ama iş kendime geldi mi, hep önümü kış tutarım yaz çıkarsa bahtıma. yoksa acaip yıkılıyorum ben de. anlıyorum ben nasıl hissettiğini.
kuşum hakkımızda hayırlısı yaw :)

Back