2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar insallah aycenin testi güzel çıkarda biraz kendimize geliriz.inanın ben burda okuduğum negatiflere onlar kadar üzülüyorum çünkü başımdan geçti..pozitifler de okadar çok seviniyorumli onlarda bana umut oluyor.böyle bir yer burası yaaa.iyiki varsınızzzz.biribrimize destek olmamız çok güzelll

cnm ben mustafa bahçeciyle olsun tedavim istedim ilk muayenemi de ona oldum ama sonra farkettim ki istesen adama ulaşamıyosun telden. genelde hemşiresiyle muhatap olmak zorundasın adam sürekli yurtdışı orda burda. bana sinir geliceğini hissettiğim an, ümit beye çark ettim. iyiki de etmişim. aslında o gün ümit beyle güvenç bey arasında gidip gelmiştim ama güvenç bey çok yoğundu o gün, tamamen kısmet işi ümit beye girdim bende.

5. gün blast oluyo cnm 100 den fazla bölünmüş oluyo, embriyonun tutunmadan hemen önce ki hali blast
Taze anneeee cok saol resimden belli ben bebegim die sevdm hep onu bu arada artik her gun aglamaktan gozlerimin alti morarmis kuzenm gorduuu neyaptun kendine diooo cok duygusalim ben yaaa ((

Kelebegim valla bu doktorlara nedesem hakliyim basbakan 3cocuk dio bu kadar yuksek maliyetle nasi 3cocuk yapalim neden kanun cikardilarki 30yas alti tek dieee valla cok doluyum simdi iki dondurulmusum var tek seferde transfer etceklermis bidahaki sefere simdi etselerdi ne olurdukiii

malesef size iyi haberim yok sonucum negatiff üzüldüm ağladım sızladım haylen ağlıyorum ama yavrum geri gelmedi hayırlısı diyorum artık
Ağlama desekte ağlayacaksın canım yeni tedavine dimdik ol ama.öyle yada böyle anne olacaz.

Hmm ben geç kaldım o zaman o karışıma.iğnelere bşladım 3. Gün bugün

kız seni allah bildiği gibi yapsın hiç güleceğim yoktu şu dakka başbakan 3 çocuk diyomuş

aaaa sgk neden ağlıyosun canım ya ağlama bak senin daha günün var lütfen moralini yüksek tut canım bol bol dua et.rabbim nasip etmiştir insallah.hakkında herşeyin hayırlısı.kendini yıpratma canım önce senin sağlığın önemli..diyorum ya dedikeriyle yaptıkları çok çelişkili o konulara hiççççççç girmeyeyim şu son bir kaç gündür olanlar tvde beni çok üzüyor buna sebeb olan kim varsa allaha havale ediyorum başta hükümet olmak üzere.....

kız seni allah bildiği gibi yapsın hiç güleceğim yoktu şu dakka başbakan 3 çocuk diyomuş
oyle degilmi ama yaniii dogrulari soyluorum durumu olmayip yillarca cocuk sahibi olamayan insanlar var cok uzuluyorum...

Ah ahhh valla haber izlemiorum ortalik cok karisti Allah sonumuzu hayr eylesin bizim turk milletimin huzurunu bozmaya calisanlari Allaha havale ediyorummmm

benim artık doktor şu olsun diye takıntım yok açıkcası bu iş labaratuar işi doktorunla iletişimin iyi olsun merkez olarak güvenilir bir yer olsun yeter bana.. ablamın bir arkadaşı var mustafa bahçeci yaptı tüp bebeğini olmadı sonra doğal yolla olmuş şok olduk nasıl sevindim yani bu iş nasip işide rabbim önce ol diyecek tabi biz genede kendimizi güvenilir yerlere emanet etmeliyiz yoksa çok oyuncak oluyorsun bu yolda

cnm öyle deme doktorda önemli, beni bahçeciden önce ki doktorum resmen salak yerine koydu. alman hastanesinde ileri hareket 0 morfoloji % 2 mi ne bize aşılamayla başlayalım dedi orda ki doktorum. spermiyograma bakmak aklına gelmedi adamın son dakika geldi rapor. ben kapıda idrara sıkışmış beklerken geldi o rapor. neyse sonuç böyleyken böyle ama deneyelim bakalım dedi. aşılamam alman hastanesinde 1,500 lira sadece 300 lirasını hastane alıyo bile bile ladesti yaptığı, sonucu negatif aldığım gün görüşmeye gittim tekrar aşılama deneyelim mi dedi bana. acaba alnımda hıyar yazıyo da ben mi görmüyorum aynada diyesim geldi. neyse bi daha da gitmedim ama doktor önemli. labaratuar hepsinden önemli.

Son düzenleme:

ben doktoruma söyledim 2 tane istiyorum dedim ikiz olsada ben razıyım allahtan hayırlısı olsun dedim.tamam ben saten 2 tane koycam dedi.ben ilk tüp bebek denemesi diye koymaz tahmin ediyordum ama oldu.sanırım prosedür gereği kağıt falan imzalatıp artık kılıfına uyduruyorlar.ayrıca devlete ne oluyo onuda anlamış değilim sanane kardeşim benim çocuklarımı sen mi bakıcanda yasak koyuyontamam 3-4-5 fazla ama bence 2 ye anne baba karar vermeli.

Canim biz cok ama cok istedik koymadi artik hakkimizda hayirlisi eger para icin yapiyorlarsa Allaha havale ediyorum....

Canim biz cok ama cok istedik koymadi artik hakkimizda hayirlisi eger para icin yapiyorlarsa Allaha havale ediyorum....

hayırlısı olsun canım rabbim gönlümüzdekini ömrümüze versin inşallah.pozitifi görelimde sağlıklı olsun hayırlı evlatlar olsun 1-2-3 sayı farketmez rabbim neyi layık görmüşse o olur.bu arada çatlatma iğnemizi olalı bugün 13.günümüzçoğu arkadaşın 13.gün kanda değer belli olur ama biz tabiki 18 mayısa kadar beklicez.veeeeeee bizlere burdaki arkadaşlarımızada güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbim.

doğrudur cnm ben sana aşılama muhabbetlerimi anlatsam şok olursun bu iş malesef ticaret gibi olmuş hastadan çok müşteri oluyoruz bizde bazı yerlerde
ben ilk aşılama yapıcağım zaman doktor bana iğne dozumu verdi şu gün çatlatma iğneni yap şu gün gel deyip yurt dışına çıktı düşün adam aşılama gününü kendi geleceğin güne ayarladı arada hiçbir kontrol yok ben salak da yaptım neyse sonuç aşılamanın 7. günü adet oldum yani yumurta aşılama gününden çok önce çatlamış yoksa çatlatma iğnesi gününde yapılsa 14-15 sonra adet olunur yani düşün bunu bana yapan prof nefret ediyorum ondan
oyuzden tabiki doktor çok önemli yani benim demek istediğim iyi bir klinik tercih etmek önemli mesela bahçecinin bütün doktorları çok iyi onu demek istedim
allah hepimizin yardımcısı olsun
sen kliniğe toplamda nekadar verdin?

benim de aşılamada çatlama saatim cumartesi akşamına denk geldiği için doğru saatinde yapılmamıştı hastane kapanıyodu öğlen bana sabah yapılmıştı transfer, ya çok korkunçlar ya bildiğin gibi değil
ben 4,950 verdim kliniğe, ilaçlarım da 1,200 gibi bişey tuttu

Amin canim hakkimizda hayirlisi artik... Rabbim nasip eder insallahh

kızlar ya içim sıkıldı valla. bütün ümidim kırıldı. sanki herşey negatif oldu. buradaki pozitifler bana umut veriyordu.
karam canım çok gençsin. tekrar deneyebilirsin. sakın ümidini kaybetme. inş herşey senin için güzel olur.
tuğba sana da çok sevindim canım. içime doğduğu gibi devam ediyor. rabbim tamamına erdirir inş. stresten artık uzak dur lütfen.

Canim lutfen kndini cabuk toparla insallah Allahim cifter cifter verir.. uzulmekte haklisinama elden bisey gelmioki inaniyorum yakin zamanda hepimiz anne olucazz...

keşke herkese 2 embriyo transfer edilse ama maalesef olmuyor. ama şu da bir geçekki sayıya bakmıyor, kalite bile önemini yitiriyor. benim de daha önceki denememde 2 adet ve 5. gün ve kaliteliydi. ama olmadı. Rabbimin ol demesine bakıyor. biz sadece sebep noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rabbim evlatlarımızı bu sebeple verir inş. bir arkadaşım çorluda normal küçük bir özel hastanede denemiş ilk deneme ve maşaallah sonuç pozitif.
benim de yarın transfer olacak inş. nelere dikkat etmeliyim. öncekinde çok rahat davranmıştım. sizce ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim. ananası okumuştum ama başka bir bilgim yok.

ben ananas yemedim özlem elma demişti kabız olmamak için elma yedim bol bol. bi de hiç bi iş yapmadım. habire puzzle yaptım :) film seyrettim, kitap okudum, sizlerle konuştum. en önemlisi gerinmemek bence. eğer ben tutunanlardan birini kaybettiysem sabahları çok gerindiğim için gitti sağda ki gibime geliyo. ama elde olmuyo maalesef uyku sersemi gerindim habire.
kahve, bitki çayı içme, çaylarını açık iç. sigara içiyosan içme artık. aklıma başka bişey gelmedi cnm

bu saatlerde bi uykum geliyo inanılmaz yani aycenden ses çıkmadı
bari o güzel haberle gelse bugün
azıcık uzanmam lazım kızlar görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…