- 15 Şubat 2013
- 24.978
- 1
- 94.707
- 798
yumurta kalitesi için cnmO karışımı ne için yiyonuzki kızlar???
çok sevindim cnm inşallah sorunsuz devam eder
progesteronu arada crinone kullan zor oluyordur sürekli iğne bilirim
ama inan o bile iyiymiş inşallah kalp atışınıda duyar rahatlarsın
cnm en azından herşey yolunda, kanaman da bitti, artışların da güzel.kesen güzel, embriyon güzel. maşallah de dilini ısır :) ben perşembe keseyi görsem şu anda bana dünyalara bedel yani. keseyi görsem bu sefer kalp atışı demeye başlıycam sanırım. bu işkencenin sonu heralde 3. aydan sonra falan daha bi emin olup rahatlarız gibime geliyo. :26:
malesef size iyi haberim yok sonucum negatiff üzüldüm ağladım sızladım haylen ağlıyorum ama yavrum geri gelmedi hayırlısı diyorum artık
inşallah canım. dondurulmuşun var mıydı ? yeniden mi başlıycaksın iğnelere ? nası olucak ? klinik değiştiricen mi napıcaksın ?
insallah kzum yaaaaa yenelim artık rabbimin izniyleeeah cnm bu yolda okadar iğrenç şey yedim içmtim ki valla bu bana bal gibi geldi
neyse bu kötü talihi yencez bizde inşallah başka muhabetler yapcaz senle
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: kuzum istersen bir msj at ya.offffffffff offffffffffffkaram niye gelmedi hala yaw :26:
O karışımı ne için yiyonuzki kızlar???
malesef size iyi haberim yok sonucum negatiff üzüldüm ağladım sızladım haylen ağlıyorum ama yavrum geri gelmedi hayırlısı diyorum artık
cnm bahçecide güvenç beyi tercih edersen o 5. gün diye kasmıyo. genelde 3. gün transferleri yapıyomuş bahçeci kliniğinde okuduğum bu yönde en azından. ben kendi doktorum yokken bi kez görüştüm çok emin ve güven veren bi doktor. bi de başarı oranı müthiş güvenç beyin. nerdeyse ıskalamadan gidiyo benim okuduklarım.malesef donmuşum yok bu en kötü taraf sil baştan başlıycam..
merkez konusunda kararsızım hala daha önceki bahçeci umuta gitsem ama orada embriyolarım iyi gitmedi 5. gün konusunda gene ısrarcı davranırlar mı diye tereddütüm var yoksa merkezden memnundum
şimdiki yerde bir gebelik elde ettim ama malesef oraylayda ilgili kafam karışık
istanbul 2 saat ankara bana 10 saat of ki ne of
sana az dozla başladılar değil mi? bide gebelik aşısı falan yaptırdın mı? orasıda yapıyormuş.. bilgi aldın mı hiç bu konuyla alakalı başarıyı artırıyor gibi?
doktor ümitliydim diyor 8 hücreli birinci kalite koyduk dedi ama nednini bazı aylar rahim hazırlamaz gebeliye kendini dedi seninkide bu aya denk gelmiş demekki dedi eylül ekim gibi dierleriyle deneriz dedi onlarda birinci kalite 8 hücreli dedi busefer sıkı tedbir vs cnm olmadımı olmuyo yapcak bişey yok yani
kıslar ya bu doktorlar neden 2 tane emriyo transfer etmiyo sonuçta hani şans biraz daha fazla olmazmı?hem kaldıki ikisi birden tutmazki herkesin bir tutuyo yada hiç tutmuyo.karama çok üzüldüm yasonuçlar negatif olunca umudum azalıyo pozitif olunca artıyo.rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah.
Ya bisey solucem sana coj katiliyorum canimm... accesss 5gun kaca bolunuokiii
kıslar ya bu doktorlar neden 2 tane emriyo transfer etmiyo sonuçta hani şans biraz daha fazla olmazmı?hem kaldıki ikisi birden tutmazki herkesin bir tutuyo yada hiç tutmuyo.karama çok üzüldüm yasonuçlar negatif olunca umudum azalıyo pozitif olunca artıyo.rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah.
kuşum bugün ağla üzül, yarın yeni bi gün, önünde zamanın olucak eylüle kadar, sağlıklı beslenmeye çalış, spor yapmaya çalış kendini zinde tut. sigaradan tamamen uzaklaş. kuzum neden olmasın herkeslerin oluyo senin niye olmayacakmış. beraber bakarız okuruz netten rahimi tutunmaya nası daha iyi hazırlayabiliriz neler yaparız diye. üstesinden gelinmeyecek şey yok kuşum.saol cnm elden bişi gelmiyor gözlerimin yaşından kılavyeyi bile görmüyorum yanlış yazım lursa affola
cnm bahçecide güvenç beyi tercih edersen o 5. gün diye kasmıyo. genelde 3. gün transferleri yapıyomuş bahçeci kliniğinde okuduğum bu yönde en azından. ben kendi doktorum yokken bi kez görüştüm çok emin ve güven veren bi doktor. bi de başarı oranı müthiş güvenç beyin. nerdeyse ıskalamadan gidiyo benim okuduklarım.
bana 250 doz 4 gün kullandırdılar sonra ki 5 ya da 6 gün 125 doz gonal f kullandım. bi de transferin ertesi günü tutunma için evde bi iğne yaptırdılar karından cnm ama adını inan hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?