• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

keşke herkese 2 embriyo transfer edilse ama maalesef olmuyor. ama şu da bir geçekki sayıya bakmıyor, kalite bile önemini yitiriyor. benim de daha önceki denememde 2 adet ve 5. gün ve kaliteliydi. ama olmadı. Rabbimin ol demesine bakıyor. biz sadece sebep noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rabbim evlatlarımızı bu sebeple verir inş. bir arkadaşım çorluda normal küçük bir özel hastanede denemiş ilk deneme ve maşaallah sonuç pozitif.
benim de yarın transfer olacak inş. nelere dikkat etmeliyim. öncekinde çok rahat davranmıştım. sizce ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim. ananası okumuştum ama başka bir bilgim yok.

şimdiden transferin hayırlı olsun İNŞALLAH bebeğin sımsıkı tutunur arkadaşım RABBİM kolaylık versin

benim de aşılamada çatlama saatim cumartesi akşamına denk geldiği için doğru saatinde yapılmamıştı hastane kapanıyodu öğlen bana sabah yapılmıştı transfer, ya çok korkunçlar ya bildiğin gibi değil :1:
ben 4,950 verdim kliniğe, ilaçlarım da 1,200 gibi bişey tuttu

hangi hastane acaba?

hayırlısı olsun canım rabbim gönlümüzdekini ömrümüze versin inşallah.pozitifi görelimde sağlıklı olsun hayırlı evlatlar olsun 1-2-3 sayı farketmez rabbim neyi layık görmüşse o olur.bu arada çatlatma iğnemizi olalı bugün 13.günümüz:21:çoğu arkadaşın 13.gün kanda değer belli olur ama biz tabiki 18 mayısa kadar beklicez.veeeeeee bizlere burdaki arkadaşlarımızada güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbim.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

asya inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlaralırsın bizide sevindirirsin:)
hangi klinikte yaptırdın işlemini acaba?
bu arada asya ablamın kızının ismi ikizinin ismide azra doğal yoldan ikiz oldular:) bizde birine asya birine azra ismini verdik:)

kızlar değerim 14.gün 52 çıkmış doktorum testi perşembe tekrarlıyacagız dedi ama pek umutlu olmayın dedi.bende rabbim sağlıklı sıhhatli verecekse değerim yükselsin diyorum

ya bana hep 12 ile devam edenler var dendi ben çok umutlandım çok araştırdım gerçektende var benim 12.gün değerim 47 falan geliyordu, değerim düştüğünde özellikle sordum düşük değerle başladığım için mi böyle oldu diye hayır dendi önemli olan orantılı katlanmasıydı nasip değilmiş.. sen genede umutsuz olma ama sakın kendini kaptırma bol bol dua et ne değerler artmış niye olmasın

aşılama mı tüp bebek mi ? fiyat verdiğim yer bahçeci kliniği

ben tüp bebeği nerdeyaptırdığını merak ettim nerdeki bahçeci acaba? bende şuan sonuç bekliyorum bugün 6. günüm buz bebeğimi aldım 9 mayısta.
21 mayıstada test tarihim ama nedense içimi bi ümitsizlik kapladı..yeniden klinik araştırmaya başladım.:(

hayırlısı olsun canım rabbim gönlümüzdekini ömrümüze versin inşallah.pozitifi görelimde sağlıklı olsun hayırlı evlatlar olsun 1-2-3 sayı farketmez rabbim neyi layık görmüşse o olur.bu arada çatlatma iğnemizi olalı bugün 13.günümüz:21:çoğu arkadaşın 13.gün kanda değer belli olur ama biz tabiki 18 mayısa kadar beklicez.veeeeeee bizlere burdaki arkadaşlarımızada güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbim.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Nerede yaptırdın transferi bende de hiç belirti yok sormayın negatif olacak diye çok üzülüyorum ama allah hayırlısını versin...

kızlar nezle oldum sürekli hapşırıyorum ilaçta içemiyorum kaldım böyle

Taze annneee cooj gecmis olsun canimm dikkat et kndinee lutfenn ve bebisinede ayaklarina patik giyin hirka giyun sikica sar kndini biraz terler sicak corba yapsinlar sana ya ben ne dicem transferden sonra hep donuyirumm ben bazen aksamlari yaniyorumm nidennb menopozmuu tobee tobeee :1: :1: :1:

Transferle birlijte 6gun kocam test yaptirdi tabiki negatif ciktiiii icimde zaten hamileyim die bir gram heves yokk neyse hakkimizda hayirlisi Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip ederr anne olmayi......

Transferle birlijte 6gun kocam test yaptirdi tabiki negatif ciktiiii icimde zaten hamileyim die bir gram heves yokk neyse hakkimizda hayirlisi Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip ederr anne olmayi......

haydaaaa nie bu kadar erken test yaptın ki ? idrar testi mi yaptın. zaten transfer sayılmıyo bugün daha 5. günün senin

ben tüp bebeği nerdeyaptırdığını merak ettim nerdeki bahçeci acaba? bende şuan sonuç bekliyorum bugün 6. günüm buz bebeğimi aldım 9 mayısta.
21 mayıstada test tarihim ama nedense içimi bi ümitsizlik kapladı..yeniden klinik araştırmaya başladım.:(

bahçeci fulyada
ama bu kadar ümitsiz olma önce sonucunu al inşallah hamilesindir

haydaaaa nie bu kadar erken test yaptın ki ? idrar testi mi yaptın. zaten transfer sayılmıyo bugün daha 5. günün senin

Kocam umitsizdimya inanmiodu o yuzden yaptim napalum kismet degilmis sonucun pek degisecegine inanmiorym nasi senin en bastan beri hamile oldugunu dusunduysem kendiminde olmadigini dusunuyorum ne bilim kizma bna icimdeki ses oyle soyluo... Asla Rabbime karsi gelmek falan degil indallah tabiki olumlu olsun cok isterim artik kndmden cok ailemin uzulmesi beni cok yipratacak hepsi ustume titredi hakkimda hayirlisi...

kızlar değerim 14.gün 52 çıkmış doktorum testi perşembe tekrarlıyacagız dedi ama pek umutlu olmayın dedi.bende rabbim sağlıklı sıhhatli verecekse değerim yükselsin diyorum

inşalalh yüksek çıkar cnm.ben inanıyorum hayırlısıyla alacaksın bebişini kucağına

allahım sağlıklı sıhatli versin değerinde kat kat artsın engüzel şekilde canım.bence güzel artmış benim 16. gün 67.26..yarın tekrar bakcaz bakalım inş herşey yolundadır..

hamilesin bence hiç sıkıntı yapma tadını çıkar bu anın.tebrikler cnm

saol cnm elden bişi gelmiyor gözlerimin yaşından kılavyeyi bile görmüyorum yanlış yazım lursa affola
karammm çok üzüldüm inan acını çok iyi anlıyorum ben de yeni yaşadım bunu ne desek boş ama 2 güne geçiyor ,yenisine hazırlanıyorsun.bak çok ağlıyorum ben de aama sonucu değiştiremiyoruz.şimdi yeni tedavi ne zaman olmalı diye onu planlıyoruz.sakin ol dua etmeeye devam edelim.tekrar geçmiş olsunb cnm...

doktor ümitliydim diyor 8 hücreli birinci kalite koyduk dedi ama nednini bazı aylar rahim hazırlamaz gebeliye kendini dedi seninkide bu aya denk gelmiş demekki dedi eylül ekim gibi dierleriyle deneriz dedi onlarda birinci kalite 8 hücreli dedi busefer sıkı tedbir vs cnm olmadımı olmuyo yapcak bişey yok yani

bunun kaliteyle falan alakası yok cnm allah ol derse olur benim 5.gün 1.kaliteydi ama olmadı cnm olmayınca olmuyor maalesef.aynı anda yanımda transfer olan biri vardı onun 2.gün embriyosuydu 2 yumurtası varmış 1i döllenmiş onu transfer ettiler onunki tuttu .biraz da nasip işi bu sanırım.bu bir maraton önümüze engeller çıkacak ama bu beişler inşallah bir gün mutlaka bizim olacak hayırlısıyla...biraz sabır bira zzaman

Canim inan olsun cok isterim bian dunyada bisey olsa tum anne olmak isteyenler hamile kalsa umit dunyasi ne diyim dua etmekten baska caremiz yok.. karincanin bile sesini duyan rabbim gonullerimizinde feryadini duyuyor ve insallah evlatlarimizi bize er yada gec vericek inaniyorumm. Bnmde 4gunum ama sanki bnmle degil bebegim sabah bi boslukla kalkiorum agliorum diorum acaba olumsuz olursa allah korusun kendimimi alistiriyorum inan okadar karmasik bir durumdayimki elim hep karnmda 7gun sonra ne olacagi belli olucak insallah olumlu olurda dua edin rabbim sizede dogal yollardan verir insallah...

ben de hep elimi karnıma koyuyordum ne yaşadığını annlıyorum ama rahat ol seni mutlu eden şeyleri yap bu süreçte kitap oku komedi filmi izle.günlük yaz inşallah bebişin sana tutunur sevgiler....

Canim tedavin hayirli olsun.insallah guzel haberler alirsin tedavin boyunca Allah yardimcin olsun..

kızlar arı sütü bal polen propolisi bırakmayın. bana çok faydası olduğuna inanıyorum inşallah size de fayda etsin. bi sonra ki tedaviye başladığınızda iğnelere başlayana kadar yemeye çalışın. inşallah şifa olur.

bende alacağım teşekkürler cnm

canım ya benim de karnım öyle. içeri çekip duruyorum ama olmuyor. iyice göbek oldu büyüdü. kbu kilolar ne olacak bilmiyorum valla

ben 12 güünde 3 kilo alarak kilo alma rekoru kırdım.nasıl vereceğim bilmiyorum.

kızlar ben hamile değilim bu fikre alıştım bunu kabullenim fakat neden adet olmuyorum bu normal mi ne zaamaan adet olurum?bir de yeni tedaviye ne zaman başlamalıyım sizce

Kocam umitsizdimya inanmiodu o yuzden yaptim napalum kismet degilmis sonucun pek degisecegine inanmiorym nasi senin en bastan beri hamile oldugunu dusunduysem kendiminde olmadigini dusunuyorum ne bilim kizma bna icimdeki ses oyle soyluo... Asla Rabbime karsi gelmek falan degil indallah tabiki olumlu olsun cok isterim artik kndmden cok ailemin uzulmesi beni cok yipratacak hepsi ustume titredi hakkimda hayirlisi...
bak şimdi bana gebeik testlerinin tarihçesini anlattıracak :27: kuzum zaten belli bi birim 50 birim mi ne bhcg o birime ulaşmadan gebelik testleri idrarda hcg algılayamıyo. o yüzden hep adet gecikmesinden sonra yüzde bilmem kaç güvenilir sonuç diye geçer idrar testleri
kan önce çıkar o bile 9 10 günden çıkmıyo sen idrara bakıp olumsuz düşünüyosun
zorla moralini bozmak için elinden geleni yapıyosun cnm, sen o testi transferinin 10. günü yap gene negatif çıkarsa şüphe ederim belki değilsin diye ama şu anda kanda bile çıkmayacak şey için boşa moral bozma
zaten başından beri o kadar çok değilim diye yıpratıp ağladın üzüldün ki, hani beni bile inandırıcan yakında

6.gün idrarda gebelik testinin pozitif çıkma olasılığı% 0 cnm .neden kendini üzüyorsun boşuna 11.gün kanda baktır olur mu dinle sen beni azıcık sabret tatlım

acesss o balı günde bir tatlı kaşığı aç karna yiyoruz değil mi? yoksa 2 tatlı kaşığı mı?
bide sana biri mi tavsiye etti gerçi hep duyarız iyi geliyor diye
ya şu iki ay kendimi çok iyi hazırlamalıyım ot çöp ne varsa yeyip içicem
zehirlenmesem iyi

skgk mümkün değil çıkmaz hele idrarda asla çıkmaz ama 6. gün idrarda çatlatma iğnesinin etkisiyle bazen çift çizgi çıkabiliyormuş ama hamilelikten değil. hiç kendini boşuna üzme çıkmaz asla ama 10. gün çıkıyor benim değer düşük olmasına rağmen çıktı

Back