kızlar ya içim sıkıldı valla. bütün ümidim kırıldı. sanki herşey negatif oldu. buradaki pozitifler bana umut veriyordu.
karam canım çok gençsin. tekrar deneyebilirsin. sakın ümidini kaybetme. inş herşey senin için güzel olur.
tuğba sana da çok sevindim canım. içime doğduğu gibi devam ediyor. rabbim tamamına erdirir inş. stresten artık uzak dur lütfen.
saol cnm elden bişi gelmiyor gözlerimin yaşından kılavyeyi bile görmüyorum yanlış yazım lursa affola
ben ananas yemedim özlem elma demişti kabız olmamak için elma yedim bol bol. bi de hiç bi iş yapmadım. habire puzzle yaptım :) film seyrettim, kitap okudum, sizlerle konuştum. en önemlisi gerinmemek bence. eğer ben tutunanlardan birini kaybettiysem sabahları çok gerindiğim için gitti sağda ki gibime geliyo. ama elde olmuyo maalesef uyku sersemi gerindim habire.
kahve, bitki çayı içme, çaylarını açık iç. sigara içiyosan içme artık. aklıma başka bişey gelmedi cnm
cnm gerinmemeye çalış dediğin gibi insanın elinde olmuyo hele ben geceleri sürekli idrara kalkıyorum uykuya geri dalarken uyku uyanıklık arası çok gerindim yani napiim :/ istemeden geriniyosrumvalla canım gerinmekten bişi olursa ben çok gerindim yane yapayım farkında olmuyoki insan.bizde hayırlı sonuçlar alırız inşallah.
malesef size iyi haberim yok sonucum negatiff üzüldüm ağladım sızladım haylen ağlıyorum ama yavrum geri gelmedi hayırlısı diyorum artık
keşke herkese 2 embriyo transfer edilse ama maalesef olmuyor. ama şu da bir geçekki sayıya bakmıyor, kalite bile önemini yitiriyor. benim de daha önceki denememde 2 adet ve 5. gün ve kaliteliydi. ama olmadı. Rabbimin ol demesine bakıyor. biz sadece sebep noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rabbim evlatlarımızı bu sebeple verir inş. bir arkadaşım çorluda normal küçük bir özel hastanede denemiş ilk deneme ve maşaallah sonuç pozitif.
benim de yarın transfer olacak inş. nelere dikkat etmeliyim. öncekinde çok rahat davranmıştım. sizce ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim. ananası okumuştum ama başka bir bilgim yok.
malesef size iyi haberim yok sonucum negatiff üzüldüm ağladım sızladım haylen ağlıyorum ama yavrum geri gelmedi hayırlısı diyorum artık
kızlar değerim 14.gün 52 çıkmış doktorum testi perşembe tekrarlıyacagız dedi ama pek umutlu olmayın dedi.bende rabbim sağlıklı sıhhatli verecekse değerim yükselsin diyorum
canım geç yerleşmiştir, allahın işi belli mi olur. inşallah yükselmeye devam etsin
bende de perşembe günü belli olucak artık
inşallah iyi sonuçlar alıp döneriz beklemek çok zor gerçekten
kızlar değerim 14.gün 52 çıkmış doktorum testi perşembe tekrarlıyacagız dedi ama pek umutlu olmayın dedi.bende rabbim sağlıklı sıhhatli verecekse değerim yükselsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?