• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar ya içim sıkıldı valla. bütün ümidim kırıldı. sanki herşey negatif oldu. buradaki pozitifler bana umut veriyordu.
karam canım çok gençsin. tekrar deneyebilirsin. sakın ümidini kaybetme. inş herşey senin için güzel olur.
tuğba sana da çok sevindim canım. içime doğduğu gibi devam ediyor. rabbim tamamına erdirir inş. stresten artık uzak dur lütfen.

canım teselkkur ederım bakalım artık onumuzde cılelı 10 gun var! hayırlısı neyse o olsun!

saol cnm elden bişi gelmiyor gözlerimin yaşından kılavyeyi bile görmüyorum yanlış yazım lursa affola

canım uzuldum senın adına! hayırlısı olsun! bak forumda neler var beterin beteri var, aklından cıkarma sakın! ayrıca her inişin bir çıkışı, her karanlığın bir aydınlığı mutlaka var! o aydınlık günler hepimiz için mutlaka gelecek! bazılarımızın erken bazılarımızın bıraz gec gelıyor, buda bizim sınavımız sabır göstermelıyız!

ben ananas yemedim özlem elma demişti kabız olmamak için elma yedim bol bol. bi de hiç bi iş yapmadım. habire puzzle yaptım :) film seyrettim, kitap okudum, sizlerle konuştum. en önemlisi gerinmemek bence. eğer ben tutunanlardan birini kaybettiysem sabahları çok gerindiğim için gitti sağda ki gibime geliyo. ama elde olmuyo maalesef uyku sersemi gerindim habire.
kahve, bitki çayı içme, çaylarını açık iç. sigara içiyosan içme artık. aklıma başka bişey gelmedi cnm

valla canım gerinmekten bişi olursa ben çok gerindim ya:14::14:ne yapayım farkında olmuyoki insan.bizde hayırlı sonuçlar alırız inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

valla canım gerinmekten bişi olursa ben çok gerindim ya:14::14:ne yapayım farkında olmuyoki insan.bizde hayırlı sonuçlar alırız inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
cnm gerinmemeye çalış dediğin gibi insanın elinde olmuyo hele ben geceleri sürekli idrara kalkıyorum uykuya geri dalarken uyku uyanıklık arası çok gerindim yani napiim :/ istemeden geriniyosrum

karam çok üzüldüm canım ben çok ümitliydim senden inş daha fazla beklemeden bebeğine kavuşursun allahım yardımcın olsun

keşke herkese 2 embriyo transfer edilse ama maalesef olmuyor. ama şu da bir geçekki sayıya bakmıyor, kalite bile önemini yitiriyor. benim de daha önceki denememde 2 adet ve 5. gün ve kaliteliydi. ama olmadı. Rabbimin ol demesine bakıyor. biz sadece sebep noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rabbim evlatlarımızı bu sebeple verir inş. bir arkadaşım çorluda normal küçük bir özel hastanede denemiş ilk deneme ve maşaallah sonuç pozitif.
benim de yarın transfer olacak inş. nelere dikkat etmeliyim. öncekinde çok rahat davranmıştım. sizce ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim. ananası okumuştum ama başka bir bilgim yok.

canım transferden sonra ben hiçbirşey yapmadım. sadece 5 gün evde yattım sonra işime geri döndüm. yemek dışında hiçbirşey yapmadım. herşeyi eşim yaptı. inşallah herşey senin için iyi olur

merhaba canım sımdılık özelden mesaj yazamıyorum.9 tane daha normal mesaj yazarsam sana cokkk detaylı özel mesaj yazacağım.

malesef size iyi haberim yok sonucum negatiff üzüldüm ağladım sızladım haylen ağlıyorum ama yavrum geri gelmedi hayırlısı diyorum artık

çoook üzgünüm hakkında hayırlısı olsun canım malesef kelimeler anlamsız ne desek içini rahatlatamayız inşallah bi dahakine yüzünü güldürsün rabbim

malesef size iyi haberim yok sonucum negatiff üzüldüm ağladım sızladım haylen ağlıyorum ama yavrum geri gelmedi hayırlısı diyorum artık

canım üzme kendini lütfen her karanlığın bir aydınlığı var inşallah bir daji tüp bebekte rabbim göbüşünü doldursun

bu zorlu süreçte allah hepımıze sabır ve yola devam etme kuvvetı versın kızlar. negatıfı gören arkadaşlara sabır versın rabbım. pozıtıf olanlara sağlıklı salih evlatlar nasıp etsın .sevgiyle ve umutla kalın

kızlar değerim 14.gün 52 çıkmış doktorum testi perşembe tekrarlıyacagız dedi ama pek umutlu olmayın dedi.bende rabbim sağlıklı sıhhatli verecekse değerim yükselsin diyorum

kızlar değerim 14.gün 52 çıkmış doktorum testi perşembe tekrarlıyacagız dedi ama pek umutlu olmayın dedi.bende rabbim sağlıklı sıhhatli verecekse değerim yükselsin diyorum

canım geç yerleşmiştir, allahın işi belli mi olur. inşallah yükselmeye devam etsin
bende de perşembe günü belli olucak artık
inşallah iyi sonuçlar alıp döneriz beklemek çok zor gerçekten

canım geç yerleşmiştir, allahın işi belli mi olur. inşallah yükselmeye devam etsin
bende de perşembe günü belli olucak artık
inşallah iyi sonuçlar alıp döneriz beklemek çok zor gerçekten

hayırlısı canım rabbim ol dedikten sonra her şey olur .sağlıklıysa devam etsin inşallah. canım sende inşallah güzel haberlerle gelirsin
perşembe günü

allahım sağlıklı sıhatli versin değerinde kat kat artsın engüzel şekilde canım.bence güzel artmış benim 16. gün 67.26..yarın tekrar bakcaz bakalım inş herşey yolundadır..

Canm insallah degerin guzel bir sekilde katlanir Rabbim hayirli olani nasip etsin bekleme sabri versin hepimize...

Back