• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Ahh gel sen icime anlat soz gecir internette herkes yok bi suru bekirti yazmis bitanesi yok bugun transfer gununu sayarsak 5gun hayirlisi ne diyim elimden hisey gelmiyorkii cok tesekkurederim destegin icin taze anneee

skgk öncelikle hayırlı olsun tedavin.. bugün benimde 5. günüm ama hiç bir belirtim yok arkadaşların dediği gibi içimize fil koymadılarya:16: hemen belirti olurmu hiç:) doktorum bana fatoş hanım tüp bebekte teste kadar hiç bir belirti olmaz olanlarda aslında kendilerini dinledikleri için oluyor dedi... içini ferah tut herşey güzel olacak... test tarihin ne zaman..

Fatoş.sağolasın.neler yaşamdımki.son dört sene içinde.6.yıllık evliyim.5 denemem oldu.3. de boş gebelik ve kürtaj.şimdi 6.cıya başladım.tedavim çok zor geçiyo ve ağır.çok yıpratıyor.iğnelerden sinirli oluyorum.yumurta toplama işleminde canım çıkıyo.yatak döşek yatıyorum

sarı civcik benim içime fil yavrusu deilde cücük kaçtı hahahaha heycan dorukda var diyom var olsun cnm benim içimdeki ses yanıltmasa var nebilim içime gönlüme öle doğuyo hayırlısı yoksada yapcak bişi yok cnm

benimde yarın test günüm 5.gün blast 2 adet transferim oldu .yarın 9. günüm ve test günüm.ama her an adet olacakmışım geliyo akıntım ve karın ağrım var .hepimiz için hayırlısı
Insallah ikinizdende guzel haberler gelir yarin canimm :21:

inşlh cnm inşlh valla içimdeki ses yarın beni yanıltmazsa var kızım sen gebesin diyo ama bilmiyorum işde

ayyyyyyy inan böyle demen bile içimi kıpır kıpır yaptı bana ne oluyosa:1::1:ama valla bana umut olcanız sonuçta kendim için ne istiyorsam sizin içinde onu istiyorum rabbim içindeki o güzel hissi önce göbeğine sonra kucağına versin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:kaç tane emriyo transfer edilmişti sana canım?

ayyyyyyy inan böyle demen bile içimi kıpır kıpır yaptı bana ne oluyosa:1::1:ama valla bana umut olcanız sonuçta kendim için ne istiyorsam sizin içinde onu istiyorum rabbim içindeki o güzel hissi önce göbeğine sonra kucağına versin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:kaç tane emriyo transfer edilmişti sana canım?

saol canım amin inşlh hepimize bana bitanecik koydular ya yaş nedeniyle

Ahh gel sen icime anlat soz gecir internette herkes yok bi suru bekirti yazmis bitanesi yok bugun transfer gununu sayarsak 5gun hayirlisi ne diyim elimden hisey gelmiyorkii cok tesekkurederim destegin icin taze anneee
kuzum bak ben pozitifi aldım biliosun
benim en büyük belirtimin kasık ağrımın olduğu gece zaten ishal olmuşum gaz sıkıştırmış geceyi sonra tuvalette tamamladım
onun dışında ne kadar belirti yaşadıysak hepsi crinone jeden kaynaklı
uyumak gece idrara çıkmak göğüslerde şişlik acıma falan ben bunları çok yaşadım ama doktora sorduğumda hepsi ilaçların yan etkisi
sen daha hamilelik sıkıntısı yaşayacak kadar ilerlemedi gebeliğin dedi bana
kimine ağır geliyo kimine yan etki yaptırmıyo ilaçlar guzum
varmış yokmuş allah bilir ama sen sıkıntı yaptıkça gününü eziyete çeviriyosun kuşum
yapma gerek yok

Fatoş.sağolasın.neler yaşamdımki.son dört sene içinde.6.yıllık evliyim.5 denemem oldu.3. de boş gebelik ve kürtaj.şimdi 6.cıya başladım.tedavim çok zor geçiyo ve ağır.çok yıpratıyor.iğnelerden sinirli oluyorum.yumurta toplama işleminde canım çıkıyo.yatak döşek yatıyorum

hepimiz için aynı problemler oluyo ama her seferinde olacak diye yola çıkmak gerekiyo napalım bizim bebişler biraz nazlı:) ben bitkisel kür denemedim sadece ananas bol yedim ve ada çayı içtim transferden sonrada sadece dinlenmece:)

sarı civcik benim içime fil yavrusu deilde cücük kaçtı hahahaha heycan dorukda var diyom var olsun cnm benim içimdeki ses yanıltmasa var nebilim içime gönlüme öle doğuyo hayırlısı yoksada yapcak bişi yok cnm
vardır kuzum sen var diosan :27: ibibikler öter ötmez git yaptır testi sonucu alınca da hemen haber ver kız çatlicim meraktan ben

hepimiz için aynı problemler oluyo ama her seferinde olacak diye yola çıkmak gerekiyo napalım bizim bebişler biraz nazlı:) ben bitkisel kür denemedim sadece ananas bol yedim ve ada çayı içtim transferden sonrada sadece dinlenmece:)

neden ananas.ve ada çayı.tuttu mu peki

neden ananas.ve ada çayı.tuttu mu peki

ananas ve adaçayı ilk tedavimde yedim içtim ve hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.. bu ikinci tedavim dondurulmuş embriyo transferi oldu bundada aynı şekilde yapıyorum ama öyle özel bişeyler yapmıyorum.. olursa olur olmazsa vardır rabbimin bir bildiği ...

inşlh kuzum sabah erken gidi vericem zaten benim biraz uzak hastane gelmem geç ola bilir sonuç kaç saatte çıkıyo bilmiyorum

karam hastanen uzaksa gitme bence ne olur ne olmaz evine yakın bir hastanedede yaptırabilirsin hem o zaman bize sonucu daha kısa zamanda yazarsın.:)))

yok iğnelerden önce bıraktım ben bişe kullanmadım
ondan önce ki 2 ay yedim sadece
iğne olurken tedavi başlayınca kafama göre bişey kullanmak istemedim ben

tedavi olurken kullananlar da varmış aklım karıştı ne yapsam acaba.yine aynı şeyleri yaşıyacam diye korkuyorum.benim yumurtalıklarım ilçlara aşırı cevap veriyomuş.opu işleminden sonra ohss komplikasyonu geçiriyorum.transferim iptal edilip embriyolar donduruluyor.1-2 ay sonra transferim oluyo.

skgk öncelikle hayırlı olsun tedavin.. bugün benimde 5. günüm ama hiç bir belirtim yok arkadaşların dediği gibi içimize fil koymadılarya:16: hemen belirti olurmu hiç:) doktorum bana fatoş hanım tüp bebekte teste kadar hiç bir belirti olmaz olanlarda aslında kendilerini dinledikleri için oluyor dedi... içini ferah tut herşey güzel olacak... test tarihin ne zaman..
Dogru soluosun cnm haklisin ama iste bazen boyle duygusallasabiliyorum test tarihim 18mayis tek embriyo
kuzum bak ben pozitifi aldım biliosun
benim en büyük belirtimin kasık ağrımın olduğu gece zaten ishal olmuşum gaz sıkıştırmış geceyi sonra tuvalette tamamladım
onun dışında ne kadar belirti yaşadıysak hepsi crinone jeden kaynaklı
uyumak gece idrara çıkmak göğüslerde şişlik acıma falan ben bunları çok yaşadım ama doktora sorduğumda hepsi ilaçların yan etkisi
sen daha hamilelik sıkıntısı yaşayacak kadar ilerlemedi gebeliğin dedi bana
kimine ağır geliyo kimine yan etki yaptırmıyo ilaçlar guzum
varmış yokmuş allah bilir ama sen sıkıntı yaptıkça gününü eziyete çeviriyosun kuşum
]

Taze anneee saol dogru soluosunuz cok haklisiniz ama bazen bole duygusallasabiliorum insallah bebegim bana supriz yapar saklandim anne test gunu ogren dieee :51: :21:

ananas ve adaçayı ilk tedavimde yedim içtim ve hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.. bu ikinci tedavim dondurulmuş embriyo transferi oldu bundada aynı şekilde yapıyorum ama öyle özel bişeyler yapmıyorum.. olursa olur olmazsa vardır rabbimin bir bildiği ...

inşallah olur hayırlısı ile.bu 2.ci mi.test günün ne zaman.dondurulmuşlarla 4 kez denedim olmadı.inşallah sizin olur.

Back