• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Test sonucumu aldım kızlar. 10 gün 153 dü. 13. Gün bugün 824 olmuş. Inanamıyorum halen. çok mutluyum. Allah isteyen herkese verir inşallah

gözün aydın canım rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
Canim gozun aydin cok mutlu oldum senin adina Allah tamamina erdirsin kucaginada alirsin insallah... darisi basimizaaa

Ben kocaman bi bosluktayim ne agrim var ne sizin nede bir belirti hic tutunmus gbi hissetmiorum biliorum kizicaksiniz bana ama surekli aglamakla gecio gunlerimm dua ediorum...

canım aslına bakarsan ben belirti diye bişi olacağını zannetmiyorum yani düşünsene 5 günlük bebeğin ne belirtisi olabilir?sen kafana hiç birşey takma hem senin 5.gün emriyosu idi şansın daha yüksek rabbim nasip etmiştir hepimize inşallah.pozitif düşün pozitif olsun.ben inanıyorum olacak allahın izni ile eğer olmazsada vardır rabbimin bir bildiği.

Ben kocaman bi bosluktayim ne agrim var ne sizin nede bir belirti hic tutunmus gbi hissetmiorum biliorum kizicaksiniz bana ama surekli aglamakla gecio gunlerimm dua ediorum...
kuzum evladım deli misin aynısını karama da diodum içimize fil yavrusu mu koydular. 1 ayı geçmeden ne beklioyusunuz ?
zaten herkesin deli gibi belirtisi olmuyo. kiminin de hiç olmuyo kuşum sen nie hayatı zehir ediyosun kendine
alalalalalaala :26:

kuzum evladım deli misin aynısını karama da diodum içimize fil yavrusu mu koydular. 1 ayı geçmeden ne beklioyusunuz ?
zaten herkesin deli gibi belirtisi olmuyo. kiminin de hiç olmuyo kuşum sen nie hayatı zehir ediyosun kendine
alalalalalaala :26:

Ahh gel sen icime anlat soz gecir internette herkes yok bi suru bekirti yazmis bitanesi yok bugun transfer gununu sayarsak 5gun hayirlisi ne diyim elimden hisey gelmiyorkii cok tesekkurederim destegin icin taze anneee

sarı civcik benim içime fil yavrusu deilde cücük kaçtı hahahaha heycan dorukda var diyom var olsun cnm benim içimdeki ses yanıltmasa var nebilim içime gönlüme öle doğuyo hayırlısı yoksada yapcak bişi yok cnm

benimde yarın test günüm 5.gün blast 2 adet transferim oldu .yarın 9. günüm ve test günüm.ama her an adet olacakmışım geliyo akıntım ve karın ağrım var .hepimiz için hayırlısı

Back