2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

arkadaşlar kaderdaşlarım aslında ne düşünüyorum biliyormusunuz biz anneler gününü daha cok hak ediyoruz çünkü biz bu yolda cok şeyleri aşıyoruz anne olamasakta biz allahın bize verdiği annelik duygusuyla bütün çocukların annesi hepimizin anneler günü kutlu olsun

8.41 sonuç yani çok düşük

arkadaşım benim... aynı şeyi yaşıyoruz. benim de değerim 10 çıkmış. 11. gün. dr. pazartesi tekrar istedi test. ama büyük ihtimalle düşükle sonuçlanacak dedi. ama sakın umudunu kaybetme. en azından hamile kalabiliyosun onu gördük dedi. ilk bikaç saat çok zor geçti ama şimdi Allah tan umut kesilmez diye üzmemeye çalışıyorum kendimi. belki tutunur bi mucizeyle...
o şansımı da kendimi strese sokarak riske atmak istemiyorum. ama doya doya üzülemedim de... inşallah sevinirim pazartesi. hayırlısıysa tabii... olmadı eşim tekrar deneriz dedi... ama maddi olarak da zorluyo insanı.
kızlar... bu işin sigortası raporu falan nasıl oluyor? bilen varsa bi anlatsın hayrına... yoksa uzun zaman beklemek zorunda kalabiliriz...

valla canım benim bildim kadarıyla sadece bikereye mahsus eyer aşılamda vs tutmadıysa tüpbebğe karar kılındıysa evleneli 3 yılı aşkın olduysa ünüversite hastanelerine gidiyorsun ordan rapor istiyosun heyet onay verince anlaşmalı özel hastanelerde tüp bebek yaptırıyosun tabi ilk fiyatı nekadarsa veriyosun sonra sigortadan belli bi rakamını geri veriyolar sanırım ilaçlar sana ayit hastaneye yatırdını sen alıyosun ama ilk parayı alıyolar snra geri veriyolar sigorta sanırımda 3 ayda felan çıkıyo rapor benim gittim hastanede bi kadın öle yaptı doktor üç ayda verirdedi

Taze annelerim anne olma yolunda olan bizlerin anneler gunu kutlu olsun.. aycen ne yapti aceppp

kızlar ben geldim sonucum 12.gün 19.64 çıktı düşük maalesef olmadı ama testi çarşamba tekrar yaptıracağım.rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin

kızlar ben geldim sonucum 12.gün 19.64 çıktı düşük maalesef olmadı ama testi çarşamba tekrar yaptıracağım.rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin

canım eşinle beraber elini karnına bebeğin olcağı yere koyarak 99 kere ya mübdi çekin inş değerin artar bebeğin düşmemesi için bu dua.benimde 12. gün 17.79 du şimdi 279.27 oldu inş hep güzel artmaya devam eder seninde benimde..

dur cnm hemen ümitsizliğe kapılma inşallah katlanarak gider tabi genede kendini çok kaptırma sakın ben hala kendime gelemedim, doktoru aradın mı yorum ne? ya inşallah katlanır duam seninle

benimde lekeler başladı bugün benim melek anneler günü terk ediyor beni şansa bak ama herşey de bir hayır varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…