Canım ben pek bilmiyorum bu konuları ama test için erken değilmi.hele idrar testi için?
haklısın ama süreç o kadar zor ki hele beklemek: dayanamadım yaptım ve hüsrannnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben pek bilmiyorum bu konuları ama test için erken değilmi.hele idrar testi için?
Kızlarrrrrrrrr blastosist transferimimn 8.günü ve idrar testim negatif moralim bozuk......
kızlar selam yarın sabah 09:00 da transferım var Allahın izniyle acı hissediomusunuz anlatın bakalım neler oluo hastaneyı aradım doktorunuz embrıyo ile ilgili detaylı bilgiyi size yarın verecek dedi inşallah güzel şeyler olur.bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum inşallah olumlu ve güzel gider herşey. DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDEN... bugün transferı olan arkadaşlar ses verinnnn
kızlar selam yarın sabah 09:00 da transferım var Allahın izniyle acı hissediomusunuz anlatın bakalım neler oluo hastaneyı aradım doktorunuz embrıyo ile ilgili detaylı bilgiyi size yarın verecek dedi inşallah güzel şeyler olur.bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum inşallah olumlu ve güzel gider herşey. DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDEN... bugün transferı olan arkadaşlar ses verinnnn
birde vajida adet olacakmışım gibi ağrı ve nemlilik var
canım hiç bişi yok çok güzel geçecek korkma sakın duaet yarın sabah al bebişlerini gel
çok heyecanlısındır. merak etme. transfer çok kolay. idrara sıkışık ol. giderken duşunu al. makyaj, parfüm vb. hiç olmasın. Allah yardımcın olsun canım. dualarım seninle. inş. çok güzel geçer ve bebeklerin sana sımsıkı tutunur. hep ayetel kürsi oku ve kendine üfle. karnına dokun. inş güzel olur.
arkadaşlar benim değerimde artmış 4 günde 17.79 dan 67.26 ya çıkmış 4 kat artmış oluyo buda normal sanırım inş herşey güzel devam eder cumartesi tekrar bakcaz bakalım..
Kızlar ben doktordan çıktım pazar günü iğnelerime başlıyoz yumurta geliştirici.iğnelerimi aldım gününü bekliycem:)bi an önce olsun bitsin hamile olayım:))pazar günü adetin 10.günü oluyo niye o zamana bekletiyo doktor sormayı unuttumdoktorum yanına girince aklımda ne varsa ucuyo gidiyo
kızlar değerim 294 den 490 a çıkmış yani ikiye katlamamış % 60 bi artış var
cuma günü testi tekrarlıycam of ya herşey üstüste
benimde blastokist transferimin 8. günü bugün canım. bence erken idrar için. sen hangi gün kan testi yapacaksın
Kizlar bugun benimde embryo transferim yapildi simdi bekleme surecine girdik Rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin.. dualarinida banada yer verirseniz sevinirim Rabbim butun isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Aminnn
cnm güzel artmış ay inşallah devam eder tekrar nezaman yaptırcaksın test? ya ben inan deli gibi heryeri araştırdım önemli olan oratılı artması değerin başka birşey rahat ol dua et olmazsa bile hayatın sonu değil belki üzülecez ama rabbim genede mucize yaşattı şükür inşallah devam eder
cnm 10. çok ilginç geldi banada aklını karıştırmak istemem ama adetin 2-5 günü yumurta geliştiricilere başlıyorlar seninki belki farklı protokol olacaktır acaba uzun protokol mu? sen gene rahat ol inşallah herşey güzel olur.
Kizlar bugun benimde embryo transferim yapildi simdi bekleme surecine girdik Rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin.. dualarinida banada yer verirseniz sevinirim Rabbim butun isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Aminnn
canım doktor 13 mayıs dedi ama ben cuma gitmeyi düşünüyorum.ya sen?alalh yardımcımız olsunbenimde blastokist transferimin 8. günü bugün canım. bence erken idrar için. sen hangi gün kan testi yapacaksın
allah yardımcın olsun rahat ol,mutlu ol çok kolay olacak sadece suyu çok abartma ben tuvalete gitmek zorunda kaldım.kızlar selam yarın sabah 09:00 da transferım var Allahın izniyle acı hissediomusunuz anlatın bakalım neler oluo hastaneyı aradım doktorunuz embrıyo ile ilgili detaylı bilgiyi size yarın verecek dedi inşallah güzel şeyler olur.bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum inşallah olumlu ve güzel gider herşey. DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDEN... bugün transferı olan arkadaşlar ses verinnnn
canım moralini bozma. bence de test için erken. tarihini bekle. inş. pozitif sonuç alırsın. rahat ol.
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım dua oku transfer anında aklına ne glirse.inş tutunur bebeğinkızlar selam yarın sabah 09:00 da transferım var Allahın izniyle acı hissediomusunuz anlatın bakalım neler oluo hastaneyı aradım doktorunuz embrıyo ile ilgili detaylı bilgiyi size yarın verecek dedi inşallah güzel şeyler olur.bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum inşallah olumlu ve güzel gider herşey. DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDEN... bugün transferı olan arkadaşlar ses verinnnn
cnm güzel artmış ay inşallah devam eder tekrar nezaman yaptırcaksın test? ya ben inan deli gibi heryeri araştırdım önemli olan oratılı artması değerin başka birşey rahat ol dua et olmazsa bile hayatın sonu değil belki üzülecez ama rabbim genede mucize yaşattı şükür inşallah devam eder
cnm 10. çok ilginç geldi banada aklını karıştırmak istemem ama adetin 2-5 günü yumurta geliştiricilere başlıyorlar seninki belki farklı protokol olacaktır acaba uzun protokol mu? sen gene rahat ol inşallah herşey güzel olur.