Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim ahm 0,90 fsh 7 lerde. üzülmemeye calış olur mu. benim de 5. gün transferi . olmazsa temmuzda tekrar deneyeceğim. ümidini yitirme lütfen . sen testi kaçıncı günn yaptın doktorum bana transferden sonraki onuncu gün yap dedi.
canım benim çok üzüldüm hayırlısıyla enkısa zamnda bebeğine kavuşursun inş. neden tedaviye başlamadan kamerayla bakmadılarki benim bakılmıştı.ama doktorunda vardır bildiği bişey bundan sonra herşey daha güzel olur inş.
Canim yarin kuzenimin doktoruna sorucam bnm dokrorumla daha yuz goz olamadimhabe veririm sana
Ama hicbiseycik demedi doktorum cnm ama artik icmicemm :)))
Canim ayscm ya inanin negatif alanlara cok uzuluorumm onca emek bosa gidio nedesem bilmiorumki rabbim insallah dogal yoldan verir tez zamanda tym kalbimle samimiyetimle diliyorumm Allah hepimizin yardimcisi olsunn...
ayyyy canım inan o akadar sevindimki rabbim daha çok artırsın değeriniarkadaşlar benim değerimde artmış 4 günde 17.79 dan 67.26 ya çıkmış 4 kat artmış oluyo buda normal sanırım inş herşey güzel devam eder cumartesi tekrar bakcaz bakalım..
Kızlarrrrrrrrr blastosist transferimimn 8.günü ve idrar testim negatif moralim bozuk......![]()
merhaba canım. negatif sonuç almana üzüldüm. ama hayırlısı böyleymiş. benim de senşn gibi oldu.2 kaliteli embriyo 5. gün. ama olmadı. yumurtalık yaşını öğrenmek için bişey yapılmadı. görüşmeye çağırdılar. gittiğimde herşey iyi deniyorken bu görüşmede bir sürü sorun tespit etmişler. yumurta kalitesi, endometriozis kaynaklı dediler. velhasıl tekrar denedik. 1 ay ara verdik. uzun protokolle başladık. bakalım Rabbim inşaallah hayırlı, sağlıklı salih evlatlar nasip eder hepimize. emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.
Kızlarrrrrrrrr blastosist transferimimn 8.günü ve idrar testim negatif moralim bozuk......![]()
inş canım saol.muanede ve kan testlerinde herşey çok iyiydi benim eşimde sorun var.o yüzden doktor benden çok ümitliydi ve gerek görmemişti.bakalım ya bu cuma yaptırıcam ya da diğer adeti bekliycem.nedersin sence ara vermek mi iyi yoksa hemen başlamakmı çok kararsızım :44:
ayyyy canım inan o akadar sevindimki rabbim daha çok artırsın değerini
canım yaaaa benimde 8.günüm ama cok daha erken olduğu için yapmak istemiyorum ama kendimi zor tutuyorum
Insallah canim dualariniza ihtiyacim var tesekkurlerr...hiçbir acı yok normal muayene 5 dakkcık birşey, suyu çok abartma ben çok sıkışıktım çok rahasız oldum o yüzden nerdeyse kaçırabilirdim o an okadar sıkıştım çok şükür yapmadım tuttum ama bittim resmen o yüzden 2-3 bardak falan içmek yeterli sanırım bide yarın kokulu birşey kullanma kimyasaldan uzak dur inşallah rabbim nasip eder
Amin canimi insallah guzel haberler aliriz hep birlikteKizlar bugun benimde embryo transferim yapildi simdi bekleme surecine girdik Rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin.. dualarinida banada yer verirseniz sevinirim Rabbim butun isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Aminnn
Allah razi olsun tesekkurler canim..Benimde bugun transferim gerceklesti bende hafif agriliydi ama bence kisiden kisiye degisiyor agri olup olmamasi Rabbim yardimcin olsun
Ayyy azindan bal damlio canim insallah hepimiz biran onca hayirlisi ile hamile kaliriz iyu dileklerin icin cok saol dualariniza benide katin...dualarım senınle, hersey gonlunce olsun ınsaalah! hayırlısıyla evladını kucagına alacagın gunlerde gelecek ınsaallah! ozamanda nisan 2013 tüp bebeği tutanlar forumu açar doğum hazırlıklarını falan konuşuruz belkı :)
allah yardımcın olsun rahat ol,mutlu ol çok kolay olacak sadece suyu çok abartma ben tuvalete gitmek zorunda kaldım.
Saol canimm insallah Allahin izniyle guzel gecer...
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım dua oku transfer anında aklına ne glirse.inş tutunur bebeğin
Cok saol canim insallah okucam tabiki insallahh tutunur bebegim
Amin canim insallah emeklerimizin karsiligini tez zamanda hepimiz aliriz. Cennet kokulularimiz bize tutunurlar...herkezciklere slmlar güzelmi güzel anne adayları dilerim rabim hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip eder nasılsınız bakalım cancanlar
öyle canım ya maddi manevi çok yıpratıyo insanı.birde kararsızlıklar tekrar başlıyor.zaten ne zaman başlasam ne yapsam diye düşüne düşüne zorla başlamıştım şimdi yine aynı sorular var aklımda.inş isteyen herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur.iyi dileklerin ve samimiyetin için teşekkürler![]()
Aynen canim ama sunu dusun sonunda melegin sana gelecek.. rabbim yalvariyorum kimseyi evlat hasretiyle sinama diye basa gelince insanin dusunceleri degisioo hakkimizda hepimiz icin hayirlisi olsun..
aaa öyle hemen moral bozmak yok! sen bizim topiğimiz listesinin ilk ismisin! benim değerlerimi belki okumuşssundur, 11.gun 27 15.gun 89 15.gun 289 17.gun 800 hem düşük başladı hemde orantısız arttığı halde doktorum normal karşıladı. özellikle iki embriyo transferlerinde biri geç tutunmussa yada biri kayboluyorsa orantısız artış olabiliyormuş. sabırlı olmaya calış! canını sıkma! hersey guzel olacak!kızlar değerim 294 den 490 a çıkmış yani ikiye katlamamış % 60 bi artış var
cuma günü testi tekrarlıycam of ya herşey üstüste
arkadaşlar benim değerimde artmış 4 günde 17.79 dan 67.26 ya çıkmış 4 kat artmış oluyo buda normal sanırım inş herşey güzel devam eder cumartesi tekrar bakcaz bakalım..
aaa öyle hemen moral bozmak yok! sen bizim topiğimiz listesinin ilk ismisin! benim değerlerimi belki okumuşssundur, 11.gun 27 15.gun 89 15.gun 289 17.gun 800 hem düşük başladı hemde orantısız arttığı halde doktorum normal karşıladı. özellikle iki embriyo transferlerinde biri geç tutunmussa yada biri kayboluyorsa orantısız artış olabiliyormuş. sabırlı olmaya calış! canını sıkma! hersey guzel olacak!
baharcım gözün aydın. hem çoookk sevindim hemde umutlandım! inşaallah hep böyle devam eder!
slm kızlar.iyi haberi alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve inş hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.benim de dün test günümdü fakat 11.günün gecesi kanamam başladı ve malesef negatif sonucu aldık.5.gün ebriyosuydu doktorda çok ümitliydi ama olmadı.yumurtalık yaşını öğrenmek için dün kan testi aldılar sonucu haftaya çıkacak.birde kamerayla rahime bakmak istedi ama biraz ara vericez sanırım.biliyorsunuz yıpratıcı bir süreç.benim gibi negatif sonuç alanlar sizler ne yaptınız.Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin...![]()
tuğba inşallah dediğin gibidir cnm cuma gününü bekliyorum şimdi
sgkg cım herşey güzel olucak transfer sırasında dua okumayı unutma ve aşırı sıkışma
seni çok öpüyorum canım benim
güzel haberlerini alıcaz inşallah kısa zamanda
çok sağol cnm desteğin için .dr 13 mayıs dedi ben cuma kan testi yaptıracağım.canım idrar testi için çok erken moralini bozma.2 gün sabret sonrada kan da baktır.
benim de 29 unda yapıldı transfer. Bugün dayanamadım test yaptım. Negatif... Ama ben hiç moralimi bozmuyorum. Sonuçta doğal yolla gebelik olunca 9. Veya 10. Günde idrar testiyle anlaşılmıyor ki... Doktorum sana söylediğim tarihten 1 gün önce kan testi bile yapma demişti. Haklıymış adam :):):)
çok sağol cnm desteğin için .dr 13 mayıs dedi ben cuma kan testi yaptıracağım.
çok sağol cnm desteğin için inşallah idrarda çıkmamıştır kan testinde çıkar.aynı anda güzel haberleri paylaşırız inş.sen ne zaman test yapacaksın?