canım sende bi sorun olmasa bile embiriyo sana transfer ediliyo rahimin embiriyo için uygunmu değilmi bakılıyo rahimin içine bakmadan herşeyin yolunda olduğunu nasıl anlayabiliyoki transfer ediyo embiriyoyu emeklerin boşa gitmesine sebep olmuş diye düşünüyorum.benim eğer tutmasaydı arkasına ara vermeden başlıcaktık.çünkü benim yumurtalar bitmek üzere beklemek zamn kaybı olcaktı.yumurta rezervi sorunuda var galiba sende öle olmasa yumurta yaşı testi istedi demişsin amh testimi yani istediği.eğer imkanın varsa bekleme arkasına yaptır hemen gerçi doktorun nasıl yönledirecek bilmiyorum yinede onagöre hareket et.
canım yumurta yaşı için kan verdim sonucu bekliyoruz ama bana sorun yok 10-15 yumurta olur demişti.8 yumurtam oldu.5 tanesi 1.kalite ve 5.güne kaldı buna göre sorun yoktur heralde ama emin olmak istedi sanırım tutmayınca neden arıyolar işte.2 tane dondurulmuş var onlarla başlıycaz ama önce kamerayla bakalım dedi.cuma onun için gidip sorun çıkmazsa hemen başlamayı düşünüyoruz ama bakalıkısmet artık...