• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

transfer haberleri, test tarihlerini bekleyen arkadaşları okuyunca bende de müthiş bir heyecan oluyor. onlarla beraber ben de bekliyormuşum gibi oluyor. bakalım bizimki olursa nasıl geçecek. test tarihini bekleyenler için zaman hiç geçmiyordur. Allah yardımcınız olsun ya. çok zor bir bekleyiş.

transfer haberleri, test tarihlerini bekleyen arkadaşları okuyunca bende de müthiş bir heyecan oluyor. onlarla beraber ben de bekliyormuşum gibi oluyor. bakalım bizimki olursa nasıl geçecek. test tarihini bekleyenler için zaman hiç geçmiyordur. Allah yardımcınız olsun ya. çok zor bir bekleyiş.

evet beklemek hemde nekadar zor birbilsen cnm zaman geçmiyo sanki :53::53:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

karamm,
KelebekAfyon,
accessdenied

kimsede ses yok :DD

arkadaşlar merhaba...sizler gibi yorucu tedavi süreçlerinden geçtim.tam 4 defa yumurta toplama ve 3 defa embriyo transferi oldum...sadece bir defa kimyasal gebelik yaşadım ... onun dışında hepsi negatifti...doğal yolla hamile kalma olasılığım neredeyse %1 denildi... eylül ayında kimyasal gebelik yaşadığım dönemden sonra tedaviyi bıraktım...rabbime sığındım ve kafamı meşgul etmek için halk oyunlarına başladım...tam 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım...şu an yaklaışık 5.5 aylık hamileyim...rabbim şükürler olsun dualarımı kabul etti...aklıma geldiği her vakit sizlere dua ediyorum...bana hep kafanı rahat bırak,bebek düşüncesini kafandan at diyorlardı...yapması çok zor ama bunu yapmaya çalışın rabbim hepinizin kucağını bebek veya bebekler doldursun...(bu arada sorunum fsh yüksekliği idi.)
canım ne güzel ya mucize yaşamışssın masallah.rabbim ol demiş olmuş geri kalan fasa fiso.sağlıcakla al insallah kucağına darısı benim gibi isteyenlere ve ban olsun.amin
kızlar moralım çok bozuldu labrotuvarı aradım :(((((( 4 yumurtamdan 1 yavaş gelişiomuş biri orta diğer ikisi şuan için iyiymiş kafayı yicem ya 5 gune kadar hiç elimde kalmıcakmı çok uzgunum ben napcam bilemiyorummm Allahım bana sabır dayanma gucu ver....

yha aklımın ermedi 5 gün emriyosu daha iyi oluyo yok şöle yok böle onca madi manevi şeyler harcıyoruz doklarımız afedersinizde salkmıda 5 gün iyi oluo dip 3 gün transfer yapıyo olmicekse bekletsin 5 güne kadar en azından olmassa olmaz 12gün işkence çekmeyiz ben kusura bakmayın arkadaşlar saçma buuyorum sarı civcivin dedi gibi erkek faktörlerde yapılıyo yok öle bişi beşinci gün emriyosu daha iyi daha olasılıklı tutması ben 3 gün emriyosuyum ozaman arkadaş ben beklemim dim nasılsa az bi şansım var ben babamın hayrına verdim 6 milyar parayı sakıp sabancının torunuyumya oyüzden bilip bilmeden konuşuluyo arkdaşlar bilmeyenler korkuyo tırsıyo nolur az bi çalışım yapın
kuzum ya neden bu kadar kastın kendini bak ben bu forumları okuyorum sürekli milletin 2. gün embriyosu tutmuş hemde çok kalitelide değilmiş yani senin anlayacağın 2.3.4.5.6.gün fark etmiyor kuzum kurban olduğum rabbim ol diyor oluyor bunu sakın aklından çıkarma.bu o kadar kafaya takılacak bir şey değil relaxxxxxxx relaxxxxxxx.günün az kaldı ya sitres yapıyorsun elinde olmadan ama yapmaaaa:20::20:bol bol dua et rabbime insallah güzel haberlerini alacağız .rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.:16::16:
Slm kizlarr cok sukur Rabbime 1 tane yumurta dollenmis yarin transfer yapilcak cok heyecanli ve mutluyum insallah hayirli sonuclar alirim 2 hafta bekleme surecim yarin baslicak Rabbim hepimize sabir versin..
canım hayırlı olsun embriyon güzelce gelişsin bebiş olsun göbüşüne konsun insallah.rabbim yardımcın olsun...
merhaba arkadaşlar,

işlerimin yoğunluğu yüzünden giremiyordum, arada bir ziyaretçi olarak bakıyordum. 25 nisanda 2tane 1.kalite 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Bugün test günümdü. Allah'ı ma bin şükür bu kez oldu. 3.denememde pozitifi sonucu aldım 12.gün değerim 301. Göğüs hassasiyetim dışında hiçbir belirti yoktu, bu yüzden dün akşam dayanamayıp evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıkmıştı ama hep negatif sonuçla karşılaştığım için inanamadım. Şimdi hala inanamıyorum, perşembe günü tekrar çağırdırlar. Umarım güzel bir şekilde katlanarak artar. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Bugünleri gösteren Allah'ıma şükürler olsun. İnşallah buradaki herkes bir an önce bebeklerine kavuşur, kavururuz.. :nazar:

:nazar::nazar:maşallah canım ya çok sevindim sağlıcakla al kucağına bu topikte aldığım her güzel haber benim umutlarımı yeşertiyor.bak 3. denemende rabbim yavrunu göndermiş.darısı bizlere olsun insallah..güzel bir hamilelik geçir sağlıcakla al evladını kucağına insallah.

hoş buldum canım nasılsın demiyeceğim sana biraz streslenmişsin ama böyle yapma biliyorum zor oluyor stres yapmamak ama sakin olmak en güzeli bol bol dua et .embriyoların güzelce gelişsinler insallah.sana sımsıkı tutunsunlar.rabbim yardımcın olsun.

hoş buldum canım nasılsın demiyeceğim sana biraz streslenmişsin ama böyle yapma biliyorum zor oluyor stres yapmamak ama sakin olmak en güzeli bol bol dua et .embriyoların güzelce gelişsinler insallah.sana sımsıkı tutunsunlar.rabbim yardımcın olsun.

Saol kelebegim kendimi rahatlatmaya calisiorumm insallah Rabbimin izniyle hersey guzel olurr dollenirler ben embriyolarimi Allaha emanet ettim cktm hastaneden hep hayirlisini diledim... hep dua ediyorum zatennn

kızlar nette baktığım kadarıyla nexium kullanımı ilk 3 ay falan çok tehlikeliymiş o yüzden içmedim bugün
ama mide koruyucumu içmeden diğer ilaçları içtiğim için midem kalbura döndü alev alev yanıyo
annem ve eşim en azından 2 ay sabret diyo
bende istemiyorum bebeğime zarar vermek ne yapıcağımı şaşırdım :(

arkadaşlar merhaba...sizler gibi yorucu tedavi süreçlerinden geçtim.tam 4 defa yumurta toplama ve 3 defa embriyo transferi oldum...sadece bir defa kimyasal gebelik yaşadım ... onun dışında hepsi negatifti...doğal yolla hamile kalma olasılığım neredeyse %1 denildi... eylül ayında kimyasal gebelik yaşadığım dönemden sonra tedaviyi bıraktım...rabbime sığındım ve kafamı meşgul etmek için halk oyunlarına başladım...tam 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım...şu an yaklaışık 5.5 aylık hamileyim...rabbim şükürler olsun dualarımı kabul etti...aklıma geldiği her vakit sizlere dua ediyorum...bana hep kafanı rahat bırak,bebek düşüncesini kafandan at diyorlardı...yapması çok zor ama bunu yapmaya çalışın rabbim hepinizin kucağını bebek veya bebekler doldursun...(bu arada sorunum fsh yüksekliği idi.)

canım pekı problem eşindemı sendemıydı yanı benım eşimde bu sebebpten normal yolla hamıle kalmam zor denıldı Tabı yıne Rabbim bilir ama tüpbebek tedavısındeyım sımdı...

kızlar nette baktığım kadarıyla nexium kullanımı ilk 3 ay falan çok tehlikeliymiş o yüzden içmedim bugün
ama mide koruyucumu içmeden diğer ilaçları içtiğim için midem kalbura döndü alev alev yanıyo
annem ve eşim en azından 2 ay sabret diyo
bende istemiyorum bebeğime zarar vermek ne yapıcağımı şaşırdım :(

Canim keske bildigim bi konusa olsa yardimci olsam ne desem bilemedimkii sende onemlisin bebekte :(((

bakınız sevgili kuzular :)
bana bahçecinin embriyoloğu (ki kendisinin iyi bir embriyolog olduğuna eminim)
bana 3. gün 5. gün ne oluyo neden bekletiyosunuz da süründürüyosunuz şunu 3. günü transfer etsenize kardişim dediğimde
hanfendücüüm sizde problem eşinizde
yumurta kaliteliyse ilk 3 gün embriyo iyi seyreder, spermde sorun yoksa biz spermin embriyonun devamını getireceğine güvenerek transferi yaparız çünkü rahim ortamı her zaman labaratuardan iidir dedi
amaaaaaa
sizin gibi morfoloji vs yani spermde problem varsa spremin fonksiyonu ortaya 3. günden sonra çıkar yani devamı sperm sağlar.
biz labaratuarda o sperm bu hamileleiği devam ettirecek mi yoksa çöpe mi gidecek en azından 5. güne kadar bekliyoruz size de boşu boşuna bozuk spermli embriyo transfer etmiyoruz bizim amacımız sizin hamile kalmanıza yarayacak embriyoyu bulmak dedi

5. gün embriyosunun tutunmasının daha etkili olduğuna inanılması bu yüzden.
çünkü embriyo 5. güne kadar gittiğini en azından labaratuarda kanılamış oluyo kızlar
bunun dışında hepsi embriyo yahu
:51:

hay agzına saglık arkadasım neguzel yazmıssın :)

Canim keske bildigim bi konusa olsa yardimci olsam ne desem bilemedimkii sende onemlisin bebekte :(((

çok fenayım ya saatlerdir nette gebelikte nexium kullanımını okuyorum
kimi doktor 2 ay önceden bıraktırmış
ben hala kullanıyodum bugüne kadar ve doktorum da çok net değil bu konuda
bi kullanma diyo sonra bi gastroloğa sordum kullanabilirsin diyo
ama benim içime sinmeyecek kullanmak hep bebeğimi elimle sakatlıyomuşum gibi gelicek
yarın gidip yüzyüze konuşmam laızm doktorumla

Acceees yarin doktora git direk mutlaks gebelikte kullanilan birseyler vardir neolur neolmaz kolay bulmadik.. Cnm duphalac bile kullanmak istemiyorum AMA arada mecbur kaliyorum neyapcam bilmem bende gitcem doktora yakinda
Bide benim bacaklarim cok agriyor arada bel agrimda var

çok fenayım ya saatlerdir nette gebelikte nexium kullanımını okuyorum
kimi doktor 2 ay önceden bıraktırmış
ben hala kullanıyodum bugüne kadar ve doktorum da çok net değil bu konuda
bi kullanma diyo sonra bi gastroloğa sordum kullanabilirsin diyo
ama benim içime sinmeyecek kullanmak hep bebeğimi elimle sakatlıyomuşum gibi gelicek
yarın gidip yüzyüze konuşmam laızm doktorumla

hayatım en doğrusuda yüz yüze konuşmak sen bi görüş aklın kalmasın şimdilik içme bırak oktor nederse ozaman içersin elbet başka bi yolu vardır yani

kızlar sorun şu ki bu konuda her bi doktor başka bişey söylüyo bugün kendi doktorum muallak konuşunca apar topar universal çamlıcaya gittim orda ki kadın doktor ben hamile olsam asla kullanmam dedi. başka bi gastroentolog inşallah şimdiye içtiklerinden bişey olmamıştır dedi. kendi doktorum bi gastreontoloğa danışmış içebilirsin diyo. ama ben ne yapıcağımı şaşırdım
yarın kan testimi vericem sonra bi gstroentroloğa gidicem sanırım.

slm kızlar.iyi haberi alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve inş hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.benim de dün test günümdü fakat 11.günün gecesi kanamam başladı ve malesef negatif sonucu aldık.5.gün ebriyosuydu doktorda çok ümitliydi ama olmadı.yumurtalık yaşını öğrenmek için dün kan testi aldılar sonucu haftaya çıkacak.birde kamerayla rahime bakmak istedi ama biraz ara vericez sanırım.biliyorsunuz yıpratıcı bir süreç.benim gibi negatif sonuç alanlar sizler ne yaptınız.Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin...:38:

slm kızlar.iyi haberi alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve inş hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.benim de dün test günümdü fakat 11.günün gecesi kanamam başladı ve malesef negatif sonucu aldık.5.gün ebriyosuydu doktorda çok ümitliydi ama olmadı.yumurtalık yaşını öğrenmek için dün kan testi aldılar sonucu haftaya çıkacak.birde kamerayla rahime bakmak istedi ama biraz ara vericez sanırım.biliyorsunuz yıpratıcı bir süreç.benim gibi negatif sonuç alanlar sizler ne yaptınız.Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin...:38:

öok üzüldüm hayatım inşlh bidaha tedaviye gerek kalmadan kalırsın hamile

Back