• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım ne güzel duygularla geldin arkadaşım. rabbim en yakında zamanda sana anne olmayı nasip eder
AMİN CANIM İNSALLAH...

valla cok güzel geciyor

hoş geldiiiin facedede olmayınca merak ettim hastalandı mı noldu diye çok şükür iyisin hadi bklm kolay gelsin temizlik içim kelebeğim
SAĞOL ARKADAŞIM BENİM MERAK ETMİŞSİN BENİ KIYAMAM SANA :16::16:CANIM TEDAVİNE BAŞLIYORMUŞSUN DUALARIM SENİNLE ARKADAŞIM İNSALLAH 1O YILLIK HASRETİN SON BULUR EVLADINA KAVUŞURSUN RABBİM YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM.:16::16:
kelebeğim hoşgeldin cnm sınavın nasıldı?

HOŞbulduk kuzum güzel geçti çok şükür bakalım finalda güzel geçerse mezun olacam insallah.kıyamam arkadaşım sana iğnelerde zorlanıyormuşsun rabbim bunca emeğinin fedakarlığın karşılığında sana güzel bir hamilelik nasip eder insallah.az daha sabret arkadaşım rabbim yardımcın olsun.

canım hoşgeldin özlettin kendini inş sınavını kazanırsın bende bebek için erteledim girmedim sınava sınavın olduğu gün benim test günümdü allahım inş sınava girmediğime değmiştir dedim pozitifi gördük ama değer çok düşük sanki adet olcakmışım gibi geliyo korkuyorum inş olmam bebeğim beni bırakmaz.

bahar kuzum biliyosun seninle aynı sorun için savaşıyoruz haberini duyunca çok sevindim .bak o tektaşın sana tutunmuş annesi aklına kötü şeyler getirme .rabbim sonunu hayır eyler insallah.değerin güzelce yükselir.:16:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

karamm,
orkide2,
bahar35baha+,
DESERTGIRL,
taciturnful,
KelebekAfyon,
hatme,
SKGK

bahar kuzum biliyosun seninle aynı sorun için savaşıyoruz haberini duyunca çok sevindim .bak o tektaşın sana tutunmuş annesi aklına kötü şeyler getirme .rabbim sonunu hayır eyler insallah.değerin güzelce yükselir.:16:

inş canım yükselir.bebeğimi kaybedersem benim bidaha şansım olmayabilir bir mucizeyle yumurtam oluştu allahım beni buraya kadar getirti burdan sonrada herşey güzel gelişir.senin bebeğinde en yakın zamnda seninle olur inş.

kızlar opudan sonra verılen ılaçlar kabız yaptı 2 tane ustustte yeşil çay içiorum ayrıca acayip şekilde karnım şiş ve gögüslerim cok acıo uçları sizlerdede boyle oldu mu :(((((

kızlar opudan sonra verılen ılaçlar kabız yaptı 2 tane ustustte yeşil çay içiorum ayrıca acayip şekilde karnım şiş ve gögüslerim cok acıo uçları sizlerdede boyle oldu mu :(((((

bitki çayı içme sakın.ben hep uzak durdum armut kuru kayısı ye.bol bol(en 3-3.5 litre) su iç canım allah yardımcın olsun

kızlar ben geldim.açıköğretim sınavlarımdan dolayı giremidim bi kaç gün.çocuk yapamadık bari kariyer yapalım değil mi :37::37::9::9:şaka bir yana tek dersten girdim çok çalışmam lazımdı allahtan güzel geçti.rahatım bir kaç hafta.bugunde kışlık kaldırdım bahar temizliğine başlıyocam yavaş yavaş işte böyle:31::31:.şimdi gelelim güzel haberlere accend ve baharım güzel haberleriniz:nazar::nazar::52::52::52::52::52:i özlem arkadaşımdan almıştım.çok çok çok sevindim:46::46::46::46::46: güzel bir hamilelik geçiririn ve bebişleri kucaklarınıza sağlıcakla alın insallahhhh baharım değerin insallh güzel bir şekilde katlanır arkadaşım.darısı bize olsun. sıra geldi karam ve diğer sonuç alacak arkadaşlarımıza insallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız .olumsuz sonuç alan arkadaşlarım rabbim insallah bir gün bizede nasip eder sabır ve dua ile ona sığınalım rabbimize umut herzaman var bir kaç gün kötü olacaksınız ama sonra hemen kendinizi topluyorsunuz.ben öyle oldum çok şükür rabbim yardım etti.hatta kürlere başladım hayıt suyu içiyorum ve yarın soğan kürüne başlıyacağım bunlar birer vesile rabbim insallh nasip eder.hayıt suyu demişken anammmmmmmmmmm o nasıl bir tattır:37::37:r :33::33:bir şeydir ya çok zorlandım içerken şifa olsun insallh.evlatlarım için zehir olsa içerim yeterki rabbim göndersin.bir daha ki tedavimi eylül ekim gibi yaptırmayı düşünüyorum o zaman kadar kürlerle hazırlayacağım kendimi.sizlerin güzel haberlerini aldıkça umutlarım yeşeriyor bizlere umut oluyorsunuz.ne dedik durmak yok yola devam:10::10::10::10:hepinizi öpüyorummm.

arkadaşlar merhaba...sizler gibi yorucu tedavi süreçlerinden geçtim.tam 4 defa yumurta toplama ve 3 defa embriyo transferi oldum...sadece bir defa kimyasal gebelik yaşadım ... onun dışında hepsi negatifti...doğal yolla hamile kalma olasılığım neredeyse %1 denildi... eylül ayında kimyasal gebelik yaşadığım dönemden sonra tedaviyi bıraktım...rabbime sığındım ve kafamı meşgul etmek için halk oyunlarına başladım...tam 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım...şu an yaklaışık 5.5 aylık hamileyim...rabbim şükürler olsun dualarımı kabul etti...aklıma geldiği her vakit sizlere dua ediyorum...bana hep kafanı rahat bırak,bebek düşüncesini kafandan at diyorlardı...yapması çok zor ama bunu yapmaya çalışın rabbim hepinizin kucağını bebek veya bebekler doldursun...(bu arada sorunum fsh yüksekliği idi.)

arkadaşlar merhaba...sizler gibi yorucu tedavi süreçlerinden geçtim.tam 4 defa yumurta toplama ve 3 defa embriyo transferi oldum...sadece bir defa kimyasal gebelik yaşadım ... onun dışında hepsi negatifti...doğal yolla hamile kalma olasılığım neredeyse %1 denildi... eylül ayında kimyasal gebelik yaşadığım dönemden sonra tedaviyi bıraktım...rabbime sığındım ve kafamı meşgul etmek için halk oyunlarına başladım...tam 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım...şu an yaklaışık 5.5 aylık hamileyim...rabbim şükürler olsun dualarımı kabul etti...aklıma geldiği her vakit sizlere dua ediyorum...bana hep kafanı rahat bırak,bebek düşüncesini kafandan at diyorlardı...yapması çok zor ama bunu yapmaya çalışın rabbim hepinizin kucağını bebek veya bebekler doldursun...(bu arada sorunum fsh yüksekliği idi.)

rabbim sağlıklı ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

kızlar opudan sonra verılen ılaçlar kabız yaptı 2 tane ustustte yeşil çay içiorum ayrıca acayip şekilde karnım şiş ve gögüslerim cok acıo uçları sizlerdede boyle oldu mu :((((([/Q

evet canım benim de önceki denemem de olmuştu. acayip şekilde ggöğüs uçlarım acıyordu. aynı şikayetler bende de vardı. sonra geçti ama sürdü epey.

Arkadaslar 4 gundur midem cok fena sabahtan birsey yok oglenden sonra bulanti ve halsizlik herke sabah oluyormus benim psikolojik mi acaba canim hic bir sey istemiyor bu sabah bulantiyla uyandim hala ara ara oluyor ne yapayimmmmmm bennnn

canım hiç bi bitki çayını içme aman diyim sakın
düşüğe neden oluyo diye biliyorum
kabızlık için duphalac kullanıyo herkes

canım hiç bi bitki çayını içme aman diyim sakın
düşüğe neden oluyo diye biliyorum
kabızlık için duphalac kullanıyo herkes

anammm canım perşembe tarnsfer iki gndur içiordum bundan sonra ağzıma surmem meyve falan yerım sabah sut içerim aç karnına şimdi çokk korktumm :(((( ya şurup gbi ama toz verdiler meyvesuyuna karıştırıp iç die ama ben cesaret edemiyorum

anammm canım perşembe tarnsfer iki gndur içiordum bundan sonra ağzıma surmem meyve falan yerım sabah sut içerim aç karnına şimdi çokk korktumm :(((( ya şurup gbi ama toz verdiler meyvesuyuna karıştırıp iç die ama ben cesaret edemiyorum
cnm duphalac içsene hem çabuk etki ediyo hem de bütün doktorlar duphalac veriyo bu dönemde kabızlık için

Son düzenleme:
ne iğnesi bu canım bana vermedi doktor herkesin kullanması gerekiyomuki acaba

pıhtılaşma var cnm bende onun için iğne uzun bir süre de kullanıcam rabbim devam ettirirse inşallah

HOŞbulduk kuzum güzel geçti çok şükür bakalım finalda güzel geçerse mezun olacam insallah.kıyamam arkadaşım sana iğnelerde zorlanıyormuşsun rabbim bunca emeğinin fedakarlığın karşılığında sana güzel bir hamilelik nasip eder insallah.az daha sabret arkadaşım rabbim yardımcın olsun.

inşallah geçersin cnm..valla iğnede çok zorlandım dün geçmedi etime taş gibi olmuş göbeğim neyse artık başka yerden yapıcaz çok şükür gene diyorum yakınmıyorum inşallah rabbim herkese nasip eder

kızlar moralım çok bozuldu labrotuvarı aradım :(((((( 4 yumurtamdan 1 yavaş gelişiomuş biri orta diğer ikisi şuan için iyiymiş kafayı yicem ya 5 gune kadar hiç elimde kalmıcakmı çok uzgunum ben napcam bilemiyorummm Allahım bana sabır dayanma gucu ver....

kızlar moralım çok bozuldu labrotuvarı aradım :(((((( 4 yumurtamdan 1 yavaş gelişiomuş biri orta diğer ikisi şuan için iyiymiş kafayı yicem ya 5 gune kadar hiç elimde kalmıcakmı çok uzgunum ben napcam bilemiyorummm Allahım bana sabır dayanma gucu ver....

Cnm dua et kotudusunme lutfen rabbim yardimcin olsun

cnm kabız olmak daha kötü ne önerdilerse bence kullan yada doğal şeyler yemeye çalış kuru kayısı, elma falan sabah aç karna iki bardak su iç bende çok çektim hala çekiyorum gerçi, ilacıda fazla kaçırma mideyi bozmasıda iyi olmaz, bitki çayı içme bana transferden sonra içme dediler ben opudan itibaren içmedim yoksa formlar iyi oluyordu ama malesef kullanamıyoruz

Back