2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ben ona inci hap diyorum inciye benziyor ben ağız yoluyla günde üçkere alıyorumda arkdaşımın biri hap içemedi için günde üçkere vajinadal alıyo dieride makattan sen gibi

canm kusura bakma yanlış yazmışım vajina diyeceğine makat dedim .şimdide yazıyı düzeltemiyorum

Son düzenleme:
canm kusura bakma yanlış yazmışım vajina diyeceğine makat dedim .şimdi yazıyı düzeltemiyorum

annaşıldı komutan komut anlamış bulunmakdayızz aycen cnm cicim nasılsın kuzu bi gelişme varmı ağrı sızı batma uçma kıbırdama fişekleme hahahaha allahım aklıma mukayet ol

yanlış doğru cevap vajina yerleşme kanamasıda olabilir
şu topiğe dönüp baksak benden çok vırvır konuşan herkese cvp veren yoktur ha ne çene varmış bende de kardeşim

ayyyyyy ne kaa güzel canım yaaa

o pırtları sayan eş benim ki cnm
kelebeğe msj attım nerdesin boşladın bizi iyice diye cvp vermedi
heralde siteye de girmiyo belki kafayı dağıtıyodur

kelebek dün girmişti buraya ama bişi yazmadan çıkdı gitti geçen konuştumda sınavı vardı ona çalışıyodu cnm

Son düzenleme:
annaşıldı komutan komut anlamış bulunmakdayızz aycen cnm cicim nasılsın kuzu bi gelişme varmı ağrı sızı batma uçma kıbırdama fişekleme hahahaha allahım aklıma mukayet ol

kuzum bilmiyorum bel ağrısı ve kasıklarımda batmalar oluyo bu sabahta yataktan kalktıktan sonra mide bulantıları başladı bunlar benim adet belirtileri olunca hiç bir şey anlamıyorum uykuyuda cabası (ama ben zaten uykuma düşkün bir insanım)eşimle hiç anlaşamıyoruz o yüzden yaaaa adam hafta sonuda 7 de ayakta bakalım bugün 6.gün bitti rabbimin izniyle. şimdiye kadar rahattım zaman yalaştıkca biraz boğazım düğümleniyor.heeee bu arada benim sonucum aslında tam anneler gününe denk geliyor ama pazar olunca maalesef yaptıramıyacagım bende sonucu merkezde yaptırmak istiyorum bakalım hayırlısı.kız ben zaten şimdi duygusalım ağlamakla gülmeyi bir anda yapıyorum ama oda güzel onuda beceremeyenler var

Son düzenleme:
aycen o sürekli uyku ve sıtma gibi titreme bende de var
sanki hamilesin gibi doğuyo içime inşallah öyledir cnm
gerçi herkesin bünyesi farklı tepki veriyo

pazartesi yaptırcan ozaman heheh ozaman bigün sonrada ben yapcam bendede bişi yok sabah kalkacam zaman gece bi terleme ateş basıyo sorma bunalıyom hemen ayakdayım o batmalar bendede oluyo artı bide biri göbeme iğne batırıp çıkartıyo sanırım bu bizimkiler tamamen piskoleji başka bişi demiyom anam inşlah vardır yaww nedim başka hayırlısı

merhaba kizlaar.
adim gamze, 3 defa asilama yaptirdik olmadi malesef
bu ay adet olunca tekrar doktora gitmek istiyorum ins, belki son bi defa daha asilama deneriz, belki de direk tup deneriz,
burasi nisan topigiymis ama benimki mayis haziran gibi olcak,
ins benim gibi birileri de vardir.. birbirimize yoldas olalim ins.
ben cesit cesit topiklere takildim bi turlu nereye ait oldugumu da bulamadim,
yillardir kk dayim aslinda, ins bu sefer hamile kalabilirim...
Rabbim hepimizin hakkinda en hayirlisini versin insss.
opuyorum!

bi de bi sey sorabilir miyim?
ben gecen sene subat ayinda rahim filmi cekinmistim 2012 de yani,
simdi tup bebekten once tekrar rahim filmi cekiyolar mi acaba?

hoşgeldin canım yalnız değilsin bende 3 aşılama 1 tüp bebek bu ay yani 3veya 4 güne adet olcam ve 2.tüp bebeğe başlıcam kısmet olursa burdan haberleşiriz İNŞALLAH sen ne zaman adet olcan hakkımızda hayırlısı osun

canim ben en son 27 nisan da oldum, yani bi sonraki adetim 22 mayis gibi filan olur diye tahmin ediyorum.
ondan sonra gidip bi konusucas bakalim doktorla,
son randevumuzda tup bebekle ilgili bilgilerin oldugu bi klasor verip yollamisti bizi eve,
bakalim heralde baslamak istiyoruz deyince hemen baslanabiliyodur,
kesin yine bi suru kan testi yaparlar, yapsinlar canim sorun degil,
rahim filmi de bi da cekinmem gerekebilir galiba,
oyy oy gelsinler de meleklerimiz katlaniriz artik ne yapalim...

yok ben çektirdikten 3 yıl sonra başladım tüpe başkada istemediler yani gerek yok

oyle mii tamam o zaman,
benim simdi gecen seneki rahim filminden sonra bi hamileligim olusmustu ama hemen dustu,
acaba diyorum benim tuplerde bi sknti mi var?
belki bi daha rahim flimi cekinsem, sonra bi daha asilama denesem faydasi olur mu?
bu kadar ugrasmisken tup yaptirsak daha mi iyi olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…