• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canim ben en son 27 nisan da oldum, yani bi sonraki adetim 22 mayis gibi filan olur diye tahmin ediyorum.
ondan sonra gidip bi konusucas bakalim doktorla,
son randevumuzda tup bebekle ilgili bilgilerin oldugu bi klasor verip yollamisti bizi eve,
bakalim heralde baslamak istiyoruz deyince hemen baslanabiliyodur,
kesin yine bi suru kan testi yaparlar, yapsinlar canim sorun degil,
rahim filmi de bi da cekinmem gerekebilir galiba,
oyy oy gelsinler de meleklerimiz katlaniriz artik ne yapalim...

tabi her şeye katlanıyoruz inşallah yüzümüz gülerde çektiğimiz sıkıntıları unuturuz benim rahim filmim temiz çıkmıştı başkada istemediler artık bilmiyorum sende sorun neydi özel olmazsa kusura bakma

oyle mii tamam o zaman,
benim simdi gecen seneki rahim filminden sonra bi hamileligim olusmustu ama hemen dustu,
acaba diyorum benim tuplerde bi sknti mi var?
belki bi daha rahim flimi cekinsem, sonra bi daha asilama denesem faydasi olur mu?
bu kadar ugrasmisken tup yaptirsak daha mi iyi olur acaba?

3 aşılamadan sonra tüpe geçiliyor zaten sendede öyle olur sanırım tüplerde sorun olup olmadığını söylemediler mi sana hem ne güzel normal hamile kalmışsın hiç o duyguyu yaşayamadım tüpe geç bence öyle şansın daha yüksek inşallah onada gerek kalmaz arkadaşım bu ay adet olmazda hamile kalırsın

tabi her şeye katlanıyoruz inşallah yüzümüz gülerde çektiğimiz sıkıntıları unuturuz benim rahim filmim temiz çıkmıştı başkada istemediler artık bilmiyorum sende sorun neydi özel olmazsa kusura bakma

tupler acik demislerdi ama ne bileyim 2 yildan fazladir hamile kalamiyorum o yuzden acaba o ara rahim filmi cekinince acildi ama sonra geri mi kapandi diye dusunuyorum bazen.
yani cok az bi erkek faktoru var ama sorun olmayabilir cunku bi kere hamile kalabilmistim. onun disinda benim tiroidim dusuktu onu da ilacla yukselttik, bildigimiz baska bi sorun yok gibi..

3 aşılamadan sonra tüpe geçiliyor zaten sendede öyle olur sanırım tüplerde sorun olup olmadığını söylemediler mi sana hem ne güzel normal hamile kalmışsın hiç o duyguyu yaşayamadım tüpe geç bence öyle şansın daha yüksek inşallah onada gerek kalmaz arkadaşım bu ay adet olmazda hamile kalırsın

ay canim benim ya insanin halinden anlayan kisinin konusmasi baska turlu oluyor iste.
ins canim hakkimizda hayirlisi olsun insss..
bakalim bu ay bi gecsin de bi gidelim ins doktora..

senin ne zaman basliycak tedavin? Rabbim en hayirlisiyle en kisa surede hamile kalabilmeyi nasib etsin ins..belki de sen tedavisiz kalirsin Allahim buyuk ol dedikten sonra niye olmasin ki :16:

Clexena igne kullanan var mi? Gobegim cok sertlesti igne zor girdi resmen, baska yapabilecegim yer var mi ki

kızlar ben geldim.açıköğretim sınavlarımdan dolayı giremidim bi kaç gün.çocuk yapamadık bari kariyer yapalım değil mi :37::37::9::9:şaka bir yana tek dersten girdim çok çalışmam lazımdı allahtan güzel geçti.rahatım bir kaç hafta.bugunde kışlık kaldırdım bahar temizliğine başlıyocam yavaş yavaş işte böyle:31::31:.şimdi gelelim güzel haberlere accend ve baharım güzel haberleriniz:nazar::nazar::52::52::52::52::52:i özlem arkadaşımdan almıştım.çok çok çok sevindim:46::46::46::46::46: güzel bir hamilelik geçiririn ve bebişleri kucaklarınıza sağlıcakla alın insallahhhh baharım değerin insallh güzel bir şekilde katlanır arkadaşım.darısı bize olsun. sıra geldi karam ve diğer sonuç alacak arkadaşlarımıza insallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız .olumsuz sonuç alan arkadaşlarım rabbim insallah bir gün bizede nasip eder sabır ve dua ile ona sığınalım rabbimize umut herzaman var bir kaç gün kötü olacaksınız ama sonra hemen kendinizi topluyorsunuz.ben öyle oldum çok şükür rabbim yardım etti.hatta kürlere başladım hayıt suyu içiyorum ve yarın soğan kürüne başlıyacağım bunlar birer vesile rabbim insallh nasip eder.hayıt suyu demişken anammmmmmmmmmm o nasıl bir tattır:37::37:r :33::33:bir şeydir ya çok zorlandım içerken şifa olsun insallh.evlatlarım için zehir olsa içerim yeterki rabbim göndersin.bir daha ki tedavimi eylül ekim gibi yaptırmayı düşünüyorum o zaman kadar kürlerle hazırlayacağım kendimi.sizlerin güzel haberlerini aldıkça umutlarım yeşeriyor bizlere umut oluyorsunuz.ne dedik durmak yok yola devam:10::10::10::10:hepinizi öpüyorummm.

kızlar puzzle oynuyorum süper vakit geçiyor tavsiye ederim

BEN DELDÜM HEHEHE OYNA OYNA DADLUM ZAMAN ANCA ÖLE GEÇER KIZ BENİM BÖLE MİDEME DOĞRU Bİ ÇEKİLME VAR YAW BELİRTİ ARAMAK DEİLDE NEDEN OLUR SANKİ SAĞ SOLA Bİ SAPLANMA OLUYO KASIK ÜSTÜ ONDAN SONRA MİDEME DOĞRU SANKİ İÇİNDEN İP ÇEKİYOLAR :dd:52::52::52::52:

kızlar ben geldim.açıköğretim sınavlarımdan dolayı giremidim bi kaç gün.çocuk yapamadık bari kariyer yapalım değil mi :37::37::9::9:şaka bir yana tek dersten girdim çok çalışmam lazımdı allahtan güzel geçti.rahatım bir kaç hafta.bugunde kışlık kaldırdım bahar temizliğine başlıyocam yavaş yavaş işte böyle:31::31:.şimdi gelelim güzel haberlere accend ve baharım güzel haberleriniz:nazar::nazar::52::52::52::52::52:i özlem arkadaşımdan almıştım.çok çok çok sevindim:46::46::46::46::46: Güzel bir hamilelik geçiririn ve bebişleri kucaklarınıza sağlıcakla alın insallahhhh baharım değerin insallh güzel bir şekilde katlanır arkadaşım.darısı bize olsun. Sıra geldi karam ve diğer sonuç alacak arkadaşlarımıza insallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız .olumsuz sonuç alan arkadaşlarım rabbim insallah bir gün bizede nasip eder sabır ve dua ile ona sığınalım rabbimize umut herzaman var bir kaç gün kötü olacaksınız ama sonra hemen kendinizi topluyorsunuz.ben öyle oldum çok şükür rabbim yardım etti.hatta kürlere başladım hayıt suyu içiyorum ve yarın soğan kürüne başlıyacağım bunlar birer vesile rabbim insallh nasip eder.hayıt suyu demişken anammmmmmmmmmm o nasıl bir tattır:37::37:r :33::33:bir şeydir ya çok zorlandım içerken şifa olsun insallh.evlatlarım için zehir olsa içerim yeterki rabbim göndersin.bir daha ki tedavimi eylül ekim gibi yaptırmayı düşünüyorum o zaman kadar kürlerle hazırlayacağım kendimi.sizlerin güzel haberlerini aldıkça umutlarım yeşeriyor bizlere umut oluyorsunuz.ne dedik durmak yok yola devam:10::10::10::10:hepinizi öpüyorummm.

anammm kelebeğim gelmiş kız h.g bacum çok sevindim cnm kendini topladına ay gene negüzel dualarla geldi yerüm seni kız cimcime :10::10::10:

Clexena igne kullanan var mi? Gobegim cok sertlesti igne zor girdi resmen, baska yapabilecegim yer var mi ki

koldan ya da uyluk ön yüzünden de yapabilirsin canım. ben eşime yaptırıyorum koldan yapıyor. uyluk ön yüzüne kendin de yapabilirsin

tupler acik demislerdi ama ne bileyim 2 yildan fazladir hamile kalamiyorum o yuzden acaba o ara rahim filmi cekinince acildi ama sonra geri mi kapandi diye dusunuyorum bazen.
yani cok az bi erkek faktoru var ama sorun olmayabilir cunku bi kere hamile kalabilmistim. onun disinda benim tiroidim dusuktu onu da ilacla yukselttik, bildigimiz baska bi sorun yok gibi..

ay canim benim ya insanin halinden anlayan kisinin konusmasi baska turlu oluyor iste.
ins canim hakkimizda hayirlisi olsun insss..
bakalim bu ay bi gecsin de bi gidelim ins doktora..

senin ne zaman basliycak tedavin? Rabbim en hayirlisiyle en kisa surede hamile kalabilmeyi nasib etsin ins..belki de sen tedavisiz kalirsin Allahim buyuk ol dedikten sonra niye olmasin ki :16:
evet burda insan kendi gibi aynı şeyleri yaşayanlarla yazışınca rahatlıyor hamile kalanlarla seviniyoruz bizede umut oluyor canım benim normal hamile kalmam çooook zor genede RABBİM bilir 11 yıllık evliyim sebebsiz yani sorun bulamadılar dediğim gibi yıllarca ilaçlarla tedavi 3 aşılama 1 tüp bebek hep negatif şimdi 2.tüp bebeğe gidecem cumartesi yada pazartesi başlıcam İNŞALLAH tedaviye dondurulmuşlarım var kısmet olursa onlarla yola çıkacam son kez olmazsa malesef bırakacaz artık hayırlısı

kızlar ben geldim.açıköğretim sınavlarımdan dolayı giremidim bi kaç gün.çocuk yapamadık bari kariyer yapalım değil mi :37::37::9::9:şaka bir yana tek dersten girdim çok çalışmam lazımdı allahtan güzel geçti.rahatım bir kaç hafta.bugunde kışlık kaldırdım bahar temizliğine başlıyocam yavaş yavaş işte böyle:31::31:.şimdi gelelim güzel haberlere accend ve baharım güzel haberleriniz:nazar::nazar::52::52::52::52::52:i özlem arkadaşımdan almıştım.çok çok çok sevindim:46::46::46::46::46: güzel bir hamilelik geçiririn ve bebişleri kucaklarınıza sağlıcakla alın insallahhhh baharım değerin insallh güzel bir şekilde katlanır arkadaşım.darısı bize olsun. sıra geldi karam ve diğer sonuç alacak arkadaşlarımıza insallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız .olumsuz sonuç alan arkadaşlarım rabbim insallah bir gün bizede nasip eder sabır ve dua ile ona sığınalım rabbimize umut herzaman var bir kaç gün kötü olacaksınız ama sonra hemen kendinizi topluyorsunuz.ben öyle oldum çok şükür rabbim yardım etti.hatta kürlere başladım hayıt suyu içiyorum ve yarın soğan kürüne başlıyacağım bunlar birer vesile rabbim insallh nasip eder.hayıt suyu demişken anammmmmmmmmmm o nasıl bir tattır:37::37:r :33::33:bir şeydir ya çok zorlandım içerken şifa olsun insallh.evlatlarım için zehir olsa içerim yeterki rabbim göndersin.bir daha ki tedavimi eylül ekim gibi yaptırmayı düşünüyorum o zaman kadar kürlerle hazırlayacağım kendimi.sizlerin güzel haberlerini aldıkça umutlarım yeşeriyor bizlere umut oluyorsunuz.ne dedik durmak yok yola devam:10::10::10::10:hepinizi öpüyorummm.

hoş geldiiiin facedede olmayınca merak ettim hastalandı mı noldu diye çok şükür iyisin hadi bklm kolay gelsin temizlik içim kelebeğim

canım ne güzel duygularla geldin arkadaşım. rabbim en yakında zamanda sana anne olmayı nasip eder

BEN DELDÜM HEHEHE OYNA OYNA DADLUM ZAMAN ANCA ÖLE GEÇER KIZ BENİM BÖLE MİDEME DOĞRU Bİ ÇEKİLME VAR YAW BELİRTİ ARAMAK DEİLDE NEDEN OLUR SANKİ SAĞ SOLA Bİ SAPLANMA OLUYO KASIK ÜSTÜ ONDAN SONRA MİDEME DOĞRU SANKİ İÇİNDEN İP ÇEKİYOLAR :dd:52::52::52::52:

valla cok güzel geciyor

koldan ya da uyluk ön yüzünden de yapabilirsin canım. ben eşime yaptırıyorum koldan yapıyor. uyluk ön yüzüne kendin de yapabilirsin

çok sağol cnm ya valla artık iğne girmiyor göbeğime en azından dönüşümlü yaparım

kelebeğim hoşgeldin cnm sınavın nasıldı?

Hosgeldin kelebekcim sefa getirdin insallah ekime kadar normal yolla gebe kalirsin aminn :))

canım hoşgeldin özlettin kendini inş sınavını kazanırsın bende bebek için erteledim girmedim sınava sınavın olduğu gün benim test günümdü allahım inş sınava girmediğime değmiştir dedim pozitifi gördük ama değer çok düşük sanki adet olcakmışım gibi geliyo korkuyorum inş olmam bebeğim beni bırakmaz.

Back