Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün 5.günüm ama göğüslerim çatlıyacakmış gibi ağrıyor.aşırı hassas ve sürekli uykum var.bulduğum yerde uyuyorum.merak ettiğim çoğu kişi jelden bahsediyo ben öyle birşey kullanmıyorum.progynex kapsülü fitil olarak kullanıyorum. o jel ne işe yarıyomuşkı.
sizdn cvp beklyorummmm
kuzum bence iyi olucak kaliteleri nası başlarsa öyle gidiyo
benden toplanan yumurtalar içinde iyi kalite demişlerdi sonuç olarak döllenen embriyolarımın hepsi 5. güne a kalite geldi
bence sayında güzel kaliteye de iyi demişler sana da bana dedikleri gibi
yarın güzel haber alıcan inşallah benim içime öyle doğuyo![]()
Doktor 5tanesi istedigimiz gibi gelisti dedi yarin hangi kalitede oldugunu ogrenirsiniz dedi peki yarin transfer gununu soylerler mi daha erkenmi insallah hersey boyle guzel devam ederr..
Saol canimmm bizimde erkek kaynakli insallah hersey iyi olur valka bu tedavinin her asamasi stres dun ciktim islmdn aglamisim aksam esim dio seni bu hale getirdigum icin kndmi hic affetmicem dedim ne alaka Rabbimin bizi sinamasi dedim beni uzme yeter dedimmuhtemel günü söylerler canım, yani bizde erkek kaynaklı sorun olduğu için 5. güne kadar beklemişlerdi
çünkü embriyoyu yaşatan ilk 3 gün dişi yumurtaymış. 3. günden sonra devreye sperm giriyomuş
bana embriyolog öyle demişti cnm kadın kaynaklı sorunlarda genelde beklemek allahın emri değil diye düşünüyolar sanırım
ama erkek sorunuysa gelişimi dışarda görmek istiyoruz demişti bana adam
skgk cım inan en doğrusu neyse ona karar veriyolar doktorlar
aklına takıp endişe etme kuzum hepsi güzel gelişicek inşallah
canım benim ilk gebelikte gebe olduğumu anlamadan önce bu anlattığını çook yaşamıştım.kızlar 2-3 gündür pcv giremiyorum kayınvalidemle annem izin vermiyorlar birde iğneden kalçalarımın üzerine oturamıyorum oda yetmezmiş gibi akşam üzeri sıtma tutuyo beni anlamıyorum neden oluyo böyle olan varmı aranızda?
arkadaslar merhaba! ben bugun tekrar tahlıl yaptırdım. degerım 289 olmus! korku umut karısık beklıyorum bakalım
Saol canimmm bizimde erkek kaynakli insallah hersey iyi olur valka bu tedavinin her asamasi stres dun ciktim islmdn aglamisim aksam esim dio seni bu hale getirdigum icin kndmi hic affetmicem dedim ne alaka Rabbimin bizi sinamasi dedim beni uzme yeter dedim))
Insallahh aminnn dualarinizda benide eksik etmeyinn senin test yarin dmi insallah iksidetutunmusturr :)) ben hep senin hamile oldugunu hissetmistim bilmiorum ama hepimiz tez zamanda hamile kalalim insallaahhh
konuya baktı ama hiç böle olan yok galiba sadece birinin olumsuz olmuş inş benimde öle olmaz değerim artar seninde güzel gelişir bebeğini kucağına alırsın inş.
sizdn cvp beklyorummmm
canım benim ilk gebelikte gebe olduğumu anlamadan önce bu anlattığını çook yaşamıştım.
merhaba canım. bence hiiç korkma. değerlerin çook güzel artmış. öyle mol falan da düşünmebenim de ilk gebeliğim beta 30 idi. gebelik 11. haftaya kadar devam etti ama benim pıhtılaşma sorunum varmış ondan kaybettim. sen şimdi çook güzel bir anne olacak sağlıcakla bu sefer yavrunu kucağına alacaksın
sizdn cvp beklyorummmm
Kızlar az önce bana bir şeyer oldu deliriyorum zannettim hem ağlıyorum hem gülüyorum eşime ben cıldırdım dedim galiba dedim eeee hayatım normal böyle şeyler ilaçlar hormonları dengesiz yapıyo takma kafana
Tatlım değerin kaç çıktı![]()
12.gün 17.79 çıktı.. olumsuz olmuş birinin okuyunca canım sıkıldı inş benim öle olmaz.