2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba canlarım,

Birkaç günlük ayrılık ardından bu akşam Artvine döndük. Allaha şükür herşey yolunda çok işler becerdik kısa sürede

Detaylımız oldu kızım esnedi Herşeyimiz yolundaymış çok şükür
Şeker yüklemem yapıldı Sonucu doktorla görüşmedim ama normal aralıkta
1.Tetanoz aşımızı olduk. Korktum ama acımadı. Hatta akşam doğum günü partisine falan gittim. Henüz yaptırmamış olanlar gözünüzü korkutmayın herkeste farklı oluyor. İlle ağrıyacak diye beklemeyin
Hastanemin düzenlediği doğum eğitimine gittim. Konferans salonu bizim gibi bir sürü anne baba adayları ile doluydu. Doğum yöntemleri ile ilgili bilgiler verildi. Benim doktorum konuşmacıydı. Sonra Epidural doğum ile ilgili anestezi doktoru bilgilendirdi. En sonda ebe bebek bakımı bilgisi verdi. Oyuncak bir bebek vardı. Gaz çıkarmadan tut, emzirmeye, göbek bağı falan... ya süperdi Bir sürü firma vardı. Hepsi hediyeler numune ürünler falan verdi.
Sonrasında Elif İlkime beşik baktık. Birkaç yer dolaşabildik. Aralıkta gittiğimizde artık alıcaz.

Biraz uzun oldu ama bizde haberler böyle. Umarım yokluğumda kimsede bir sorun olmamıştır. Hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza.

Son düzenleme:
haberler güzel maşallah =) doğum eğitimine bende gitmek isterdim süper olurdu...tetanoza gelince cuma günü yaptırdım ama çok kötü ağrıdı bugün biraz daha iyiyim..şeker yüklemem yarın hayırlısı..

Hadi bakalım canım. İyi haberle gel. Benim 75'lik yapıldı. Eşim yanımdaydı. Sohbet ile zaman çabuk geçti. Yanlız gitme canım. Yanında biri olursa hem zaman çabuk geçiyor hemde yanlızken stres oluyorsun oda şekeri yükseltiyor.

Son düzenleme:

Hadi bakalım iyi haberle gel canım.Benim 75'lik yapıldı. Eşim yanımdaydı. Sohbet ile zaman çabuk geçti. Yanlız gitme canım. Yanında biri olursa hem zaman çabuk geçiyor hemde yanlızken stres oluyorsun oda şekeri yükseltiyor.

Hadi bakalım benim 75'lik yapıldı. Eşim yanımdaydı. Sohbet ile zaman çabuk geçti. Yanlız gitme canım. Yanında biri olursa hem zaman çabuk geçiyor hemde yanlızken stres oluyorsun oda şekeri yükseltiyor.

bende eşimle gideceğim limon götür dediler midem bulanmaz inşallah hemen atlatırım inşallaah=)

bende eşimle gideceğim limon götür dediler midem bulanmaz inşallah hemen atlatırım inşallaah=)

Ohh eşin olması çok iyi. Sen nerde yaptıracaksın bilmiyorum ama benim hastanemde şekerli suya limon karıştıp ta verdiler. Beni çok rahatsız etmedi. Ama kızım çıldırdı Sor bakalım berki içine sıkmana birşey demezlerse miğde bulantısı yaşamazsın..

cnm haberlerin iyi olmasına çok sevindim. uzun aradan sonra bebeğini sağlıkla görmenin mutluluk verici olduğu her kelimenden anlaşılıyo. umarım bu doğuma kadar ve bebeğinin tüm yaşamı boyunca devam eder.
eğitim çok iyiymiş ya ben de bulabilirsem buralarda gidicem.
bu arada sınav güzel geçti kızlar...

Ay doğru senin sınav bu hafta sonuydu. Çok sevindim iyi olmasına? Hangi bankaydı canım?

Bu ara hic alttan ultrasonla bakılan var mı rahim uzunlugu icin

3.aydan sonra kontrol edilmesi gerekiyomuş. ben de ysptırmıştım. idrar yolu enfeksiyonu falan çıkmıştı. rahmin durumunu da iyi gördü. normal doğuma hazırlan demişti. ama tekrar bakar mı bilmiyorum. tedbirli gitmek lazım muayenelere.

benım seker yuklemem cok zor olmustu ya içtim 75 ml. sonra cıkardım yenıden ıcmek zorunda kaldım filan bayagı kötu olmustu. umarım rahat gecırırsınz

Ay doğru senin sınav bu hafta sonuydu. Çok sevindim iyi olmasına? Hangi bankaydı canım?

ziraat canım. ama başvurularda bi rekor söz konusu. 500 bin kişiden bahsediliyor. biraz umutsuzum. bundan sonra mülakata kalırsak işimiz şansa kaldı artık. biliyosun referans önemli bu durumlarda... hayırlısı..

Hadi hayırlısı canım. Umutsuzluk yok. Bebişin uğur getirsin inşallah. Ben mülakata katıldığımda 7'şer kişi almışlardı içeri. Hepsi çok kalifiye elemanlardı. Bir kaç dil bilen, ödülleri olan, vs. bense liseyi yeni bitirmiş güleryüzü haricinde pek fazla vasfı olmayan biriydim. O ekipten sadece beni seçtiler. Memur olarak başladım. Kısmet canım işte. Onun için umut etmeye devam...

iyi gecelerrrrrr uyuyanlara tatlı tatlı uykularrrrr nasılsınız bakalımmmm bı kaç gündür bakamadım neler yazmışsınız bende kilo sorunmu yazayım ıstedım ben coook kılo aldım 43 kıloyla hamıle kaldım su an 56 olmusum cok uzuldum umarım benım bu kılolarıma deger 15 gun once detaylı ultrasonda 610 gr dedı doktor sızce nasıl o zamn tam 10 kıllo almıstım vee seker yuklemmde o zamn yapıldı ac karnına gıttım 50 lılık yapıldı 90 cıkmıstı sanırım aclık sekerı sonrada 124 cıktı ıyı dedı hemsıre ve bı konu daha var besık ve araba ben butcemı cok asmayacak uygun fıyatlı bakıyorum sız nelere baktınız onlarıda paylasssak en azından butce cıkarsam dıyorummm hepımıze saglıklı hamıleleılerr saglıklı bebışlerrrr versın rabbımmm kendınıze ıyı bakınnnnn......

günaydın cnm,
inşallah, bebeğim şans getirir bana. eşim benden çok istiyor bu işi. aslına bakarsan ben de güleryüzüme güveniyorum.. mülakata çağırsınlar zaten o zaman umudum daha da artıcak..

kızllaaaar ve minik minik kuşları GÜNAYDIN, GÜNAYDIN, GÜNAYDIN,
sabahın köründen GÜNAYDIN HERKESE,
kimsecikler yok, iş başı yapılmadı sanırım..
sabah sabah mide bulantısı, sonra kusma, nerden çıktı bu şimdi,uzun zamandır yoktu.
sıkıntılar bitmiyo, yüzümde çıkan sivilceler bir türlü geçmiyo ya. dokunmuyorum da. kötü görünüyo, daha önce çabuk geçiyodu. hiçbişey kullanamıyorum. cildiye doktoru bişey sürme diyo. ne yapıcam ya. sizin kullandığınız bişeyler var mı?

neredeyse herkes yaptırmış şeker yüklemesini. benimki taaa haftaya cuma yapılıcak. ama dr. aç yada tok gel diye bişey söylemedi. eğer aç gel derse ben kesin çıkarırım. düzenli kahvaltıya alıştık kızımla, öncesinde bişey içemiyoruz.

ayyy bişey daha. kızımın vuruşları şiddetlendi. kas yaptı kızım galiba. her kıpırtısı göbeğimde dalgalarla görülebiliyo.
kızlar ben bunları paylaştıkça bebeği olmayanlar yada kaybedenler aklıma geliyo. çok mu abartıyorum diyorum. daha dün eşimin bi arkadaşının eşi 1.5 aylıkken bebeğinin kalp atışlarının durduğunu öğrenmiş. aldırmaya gittiler. çok üzüldüm duyunca, etkilendim.
Allahım kimseye göstermesin acılarını, her anne olmak isyene bu mutluluğu yaşatsın.

hamile kaldığımdan beri cildim pırıl pırıl oldu benim, normalde arada çıkardı, şimdi bir şey yok allaha şükür, hormonel bir durum herhalde. bana yaradı hamilelik. doktor bir şey yapma diyorsa yapma canım,ne geliyorsa başımıza çekicez hamilelik boyunca, doğumdan sonra bir çaresine bakarsın artık. bitkisel kürler bile zararlı olabiliyor hamilelikte.

GÜNAYDIN ANNELER VE MELEKLERİ
yeni bir hafta yeni bir pzt
şu face e üye olamadım hala grubu göremiyorum
takılıyorum burda
napim ya.
dün cok yoruldum
zaten cmt aksamı mısafırım vardı
dunde asure yaptım ılkkez esımle yaptık
ama guzel oldu
allah kabul etsın
cok keyıflı sonra aılelerı topladık eve
asureydı yemektı baya yoruldum ama değdi..
bugun pzt..iş olmasa iyiydi.
az kaldı ya sabır haydıkızlarrrrrrrrrrrr
ocakda yasa cıkıcak denılıyor ama dur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…