Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Hanımlar,
Ben de 37 yaşındayım Antalya'da yaşıyorum
27 haftalık hamileyim.
dün şeker yüklemesi yapıldı düşük çıktı fakat doktor
erken doğum dedi
Bu durumda olan ve tavsiye olan arkadaş var mı?
Teşekkürler
Merhaba Hanımlar,
Ben de 37 yaşındayım Antalya'da yaşıyorum
27 haftalık hamileyim.
dün şeker yüklemesi yapıldı düşük çıktı fakat doktor
erken doğum dedi
Bu durumda olan ve tavsiye olan arkadaş var mı?
Teşekkürler
her şey yolunda , bebek iyi, ben iyiyim
fakat bebek doğum kanalına girmeye çalışıyormuş
ve rahim ağzı açılmış başka bir sebeb yok
ne enfeksiyon ne de bebekte yetersizlik
hm anladım hakkında hayırlısı olsun insallah ama bi doktorla kalma başka doktorlarada görün derim ben...
çok teşekkür ederim. Evet olabilir ama doktoruma da çok güveniyorum iyi bir doktor..
Bu ara hic alttan ultrasonla bakılan var mı rahim uzunlugu icin
Her şey yolunda , bebek iyi, ben iyiyim
fakat bebek doğum kanalına girmeye çalışıyormuş
ve rahim ağzı açılmış başka bir sebeb yok
ne enfeksiyon ne de bebekte yetersizlik
Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım=) kızlar dün şeker yüklemesi için doktora gittim aç aç ,,doktor pazartesi yapalım dedi 3 günlük yemem gerekenler listesi verdi sizlerdede öyle mi oldu hadi söyleyin bakalımmmm
günaydınn güzel anne adyaları.umarım hepiniz çok çok iyisinizdir.göbişler günden güne büyüyo valla 6.aydan sonra büyür demişlerdi doğruymuşş.bu hafta gerçekten bendeki göbek gözle görülür değişti.çok şükür kilo da pek değişim yok.26.haftam bitmek üzere 3,2 kg almışım :) su içmenin yararları.haydin kızlar su içmeye devammm
günaydın güzel anneler... nasılsınız?
biz bebişimle yeni kaklıtık gece hiç uyuyamamıştık. grip oldum hapşırıp duruyorum... inş. bebeğim çok etkilenmez...:2:
aaa abla hamilemisin hayırlı olsun
hamilelik takvimi yapsana aşağıyaa
bu arada geçen eşimlede konuştuk hamile polise nasıl olur üniforma diye çok merak ediyorum .
saol canım benim ah canım üniformayı düşünemiyorum üstümde hamile olduğunu öğrenince üniforma giymeyi bırakıyoruz sonuçta palaskaya silah ,kelepçe, yedek şarjör ıvır zıvır takılıyor ve çok ağır oluyor... sağlık açısından da uygun değil...takvime gelince geçen sene hamileyken bi hevesle yapmıştım bebeğimi kaybedince silmesi çok zoruma gitti ondan cesaret edemedim sanırım...
saol canım benim ah canım üniformayı düşünemiyorum üstümde hamile olduğunu öğrenince üniforma giymeyi bırakıyoruz sonuçta palaskaya silah ,kelepçe, yedek şarjör ıvır zıvır takılıyor ve çok ağır oluyor... sağlık açısından da uygun değil...takvime gelince geçen sene hamileyken bi hevesle yapmıştım bebeğimi kaybedince silmesi çok zoruma gitti ondan cesaret edemedim sanırım...