2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba Hanımlar,
Ben de 37 yaşındayım Antalya'da yaşıyorum
27 haftalık hamileyim.
dün şeker yüklemesi yapıldı düşük çıktı fakat doktor
erken doğum dedi
Bu durumda olan ve tavsiye olan arkadaş var mı?
Teşekkürler

Merhaba Hanımlar,
27 haftalık hamileyim.
erken doğum dedi
Teşekkürler

doktorunuz neden erken dogum dedi sebebi neymis

Merhaba Hanımlar,
27 haftalık hamileyim.
erken doğum dedi
Teşekkürler

Her şey yolunda , bebek iyi, ben iyiyim
fakat bebek doğum kanalına girmeye çalışıyormuş
ve rahim ağzı açılmış başka bir sebeb yok
ne enfeksiyon ne de bebekte yetersizlik

her şey yolunda , bebek iyi, ben iyiyim
fakat bebek doğum kanalına girmeye çalışıyormuş
ve rahim ağzı açılmış başka bir sebeb yok
ne enfeksiyon ne de bebekte yetersizlik

hm anladım hakkında hayırlısı olsun insallah ama bi doktorla kalma başka doktorlarada görün derim ben...

selam kızlar ben yaseminn tekirdağ çerkezköyden 3yaşlında kız annesiyim kızımın adı zeyneb ada kısmetse martta ikinci kez kız annesi olcam adı elanur bayagıdır girmiyodum kkda 2009ekim annesiydim:nazar::KK3:

selam kızlar nasılsınız??? ben bugün çok yoruldum... annem geldi ve evi alt üst ediyor. her eşyanın yerı degısıyor. bugun yatalk odasını degıstırdık... bır ara fıttıracaktım. bazanın ıcındekılere varıncaya kadar her şey dısarıdaydı... ama sonuc mukemmel. super oldu vallaha. umarım sizde de her sey yolundadır..

Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım=) kızlar dün şeker yüklemesi için doktora gittim aç aç ,,doktor pazartesi yapalım dedi 3 günlük yemem gerekenler listesi verdi sizlerdede öyle mi oldu hadi söyleyin bakalımmmm

Bana doktorum ac tok fark etmez dedi.Haftaya gidicem. Internetten arastirdigima gore biur seker taramasi varmis bir de seker yuklemesi. Seker taramasinda ac tok fark etmiyormus. Dr kaan kocatepe nin videosundan onu anladim. Benim doktorum da fark etmez dedi. :26:

günaydınn güzel anne adyaları.umarım hepiniz çok çok iyisinizdir.göbişler günden güne büyüyo valla 6.aydan sonra büyür demişlerdi doğruymuşş.bu hafta gerçekten bendeki göbek gözle görülür değişti.çok şükür kilo da pek değişim yok.26.haftam bitmek üzere 3,2 kg almışım :) su içmenin yararları.haydin kızlar su içmeye devammm

3,2 kilo mu :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: Spor mu yapiyorsun canim. Nasil boyle oldu?

günaydın güzel anneler... nasılsınız?

biz bebişimle yeni kaklıtık gece hiç uyuyamamıştık. grip oldum hapşırıp duruyorum... inş. bebeğim çok etkilenmez...:2:

günaydın güzel anneler... nasılsınız?

biz bebişimle yeni kaklıtık gece hiç uyuyamamıştık. grip oldum hapşırıp duruyorum... inş. bebeğim çok etkilenmez...:2:

aaa abla hamilemisin hayırlı olsun :KK16:

hamilelik takvimi yapsana aşağıyaa

bu arada geçen eşimlede konuştuk hamile polise nasıl olur üniforma diye :KK52: çok merak ediyorum .:KK60:

aaa abla hamilemisin hayırlı olsun :KK16:

hamilelik takvimi yapsana aşağıyaa

bu arada geçen eşimlede konuştuk hamile polise nasıl olur üniforma diye :KK52: çok merak ediyorum .:KK60:

saol canım benim ah canım üniformayı düşünemiyorum üstümde :KK9: hamile olduğunu öğrenince üniforma giymeyi bırakıyoruz sonuçta palaskaya silah ,kelepçe, yedek şarjör ıvır zıvır takılıyor ve çok ağır oluyor... sağlık açısından da uygun değil...takvime gelince geçen sene hamileyken bi hevesle yapmıştım bebeğimi kaybedince silmesi çok zoruma gitti ondan cesaret edemedim sanırım...

Son düzenleme:
saol canım benim ah canım üniformayı düşünemiyorum üstümde :KK9: hamile olduğunu öğrenince üniforma giymeyi bırakıyoruz sonuçta palaskaya silah ,kelepçe, yedek şarjör ıvır zıvır takılıyor ve çok ağır oluyor... sağlık açısından da uygun değil...takvime gelince geçen sene hamileyken bi hevesle yapmıştım bebeğimi kaybedince silmesi çok zoruma gitti ondan cesaret edemedim sanırım...

Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla elimize almayı nasip eder inşallah kızlar ..kötülüklerden tüm ham,ileleri korusun. tetanoz aşısı beni mafetti kızlar 1 doz yaptırdım hemşire 4 tane daha vardedi dahada gelmem dedim siz bilirsiniz dedi =) dün karnımın alt kısmı çok kötü ağrıdı rahime yakın kısım sanki bebeğim orda ve çıkacak gibi bir his vardı çok korktum 6-7 saat sürdü.ayakları oraya denk gelmiş olabilir mi?off çok zor anne olmak...sizler nasılsınız?
bebek arabalarında ve park yataklarda indirimlerden haberiniz olursa bana haber verin kızlar=))

başın sağolsun abla o kaç haftalıkdı bu da snaırım 23 24 haftalık Allah in izniyle artık birşey olmaz. rabbim yavrunu sana bağışlasın :KK16:

oww silahını severim ya çok havalı :KK35::KK16::KK16: :KK31:

kızlar dün şeker yüklemem yapıldı.normal değerler 90-140 arası. benim ki 187 çıktı maalesef:KK43: çarşamba endokironoloji bölümüne gidip tekrar bakılacak ilkin de 50 gr şeker yüklemesi yapılmıştı . çarşamba gittiğimde 100 gr lık yapılacakmış.inş o zaman normal çıkar.moralimde bozuldu neyse herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.

X