bugün doktora gittim 670 gr olmuş bebeğimiz sağlıklıydı..tam göremedim yine ama =) off dönüşte tetanoz aşısı vuruldum sağlık ocağında çok ağrıyor kolum....
geçmiş olsun canım çok hareket ettirme kolunu bir de kolonyalı pamuk ile ovarsan iyi gelir ağrıyan arkadaşalrın tavsiyesi ,neden tam göremedin bebeğini devlet hastanesine mi gidiyorsun?
ay kızlar ben çok karasızımdır.eşim hep dalga geçer.bana nasıl karar verebildin der.ikinci kızım olacak .tıpkı ilkinde olduğu gibi isim konusunda kararsızlık yaşıyorum.ilk kızımda eşim dayanamadı ve kendi koydu.bu sefer ben karar vermek istiyorum ama nasıl.hergün isimlere bakıyorum.ama içime bir türlü sinmiyor.hem kimsede olmayan orjinal bir isim olsun ama çokda uçuk olmasın istiyorum.bide şuisim analizini taktım kafama.beğendiğim isimlerdeki harfler pek iyi çıkmıyor.sizler hangi isimleri yakıştırdınız bebişlerinize???
papatyaa cok sevindim canım gözün aydın. İnşallh bizim kistlerimizde kaybolur gerci ben kaybolacağına eminim mutlaka gecer diyorlar cunkü.
Sana da gözün aydın 2013.
şimdiden dünürler birbirine girmiş ulen EBAH, ÇİLEK , ŞEKERCİKKKK bıdıklarınız size soracaktı zaten kimi alacağını. bi tane düğün davetiyesi geçecek işte elimize
canım çok büyük değil mi bu bebek ya yeni doğan bebek bu kadar büyük mü oluyor ?
geçmiş gitmiş olsun canımbugün doktora gittim 670 gr olmuş bebeğimiz sağlıklıydı..tam göremedim yine ama =) off dönüşte tetanoz aşısı vuruldum sağlık ocağında çok ağrıyor kolum....
Düşünen, eleştiren, sorgulayan, yönlendiren ve her şeye rağmen heyecanını kaybetmeyen tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun. Nice aydınlık nesiller yetiştirmeniz dileğiyle...
kızlar günaydınnn :) şükür ki testler negatif çıktı bebeğimle ilgili bi durum yokmuş yeniden mantar tedavisine başladık umarım sonuç verir bu kez artık kurtulmak istiyorum mantardan :)
günaydın bayanlar nasılsınız bakalım=) kızlar dün şeker yüklemesi için doktora gittim aç aç ,,doktor pazartesi yapalım dedi 3 günlük yemem gerekenler listesi verdi sizlerdede öyle mi oldu hadi söyleyin bakalımmmm
Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım=) kızlar dün şeker yüklemesi için doktora gittim aç aç ,,doktor pazartesi yapalım dedi 3 günlük yemem gerekenler listesi verdi sizlerdede öyle mi oldu hadi söyleyin bakalımmmm
Herkese günaydın.bugun çok halsiz,yorgun gibiyim.nasıl akşam olacak bilmiyorum(