haklısın canım ikizler biraz daha minik doğuyomuş, sen epey kullanırsın.benim kardeşlerimde ikizseninkiler gibi bi kız bi erkek.
annem diyor sen onların 2 katıydın.ayy gözümde canlandılar ya :)) kurban olurum ben onlara ..
bende çok istiyodum ikiz çocukluğumdan beri hemde, tüp bebekle anne olcam ve 2 embriyoyla denemiştik kısmet olmadı tek tuttu
bunada şükürde hala istiyorum allahım inş 2. evladı görmeyide nasip eder onlarda ikiz olur diye dua ediyoruö :)
hoca bile şaşırdı he :))) mucizler yaa ... canım sen hangi dr a gidiyosun ? aklıma nedense ikiz kardşler geldi.prof.lar ?ben tolga ecemişe gidiyorum
canım o foto ne ya cidden mucize insan bi tuhaf oluyo ...
.
tığ kullanabiliyorsan gerisi kolay canım öğretmek benim mesleğim :) kolay bi modelden başlarız aşama aşama anlatırım ben sana ördüklerimin de resmiini eklerim bi resme baktığında az çok çıkarabiliyormusun mesela bunlar nasıl ?
sadece tuvalet ihtiyacı için kalk dedi doktorum ve ben daha şimdiden çok sıkıldım yatmaktan ya:)
sadece tuvalet ihtiyacı için kalk dedi doktorum ve ben daha şimdiden çok sıkıldım yatmaktan ya:)
Bana da sadece wc ve yemek için kalk dedi. Senin problemin ne imiş canım
belgincim ben hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren yatıyorummmmmmmm
alışıyorsun canım
zaman hiç geçmeyecek gibi görünse de bak geçiyorrrrrrrrrrr
biraz sabır canım
çok geçmiiş olsunnnnn
Hımm gecmiş olsun canımcanım çok sıvı şekilde geliyor akıntım o kontrol ediyor sıvının nereden geldiğine dair gözetim altındayım su anda.