2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım benimkiler de tüp bebek
inşallah candaş ikincisi ikiz olur
birden kocaman bir aile olursunuz inşallahhhhhhhhh
canım ben prof. hulusi bülent zeyneloğlu na gidiyorum
başkent hastanesinde
kız kardeşim gitti o ikizlere
senin doktorunun ismini ve methini biliyorum canımmm

evet yaaaaaaa resim dehşettttt

Çok süper bisey bu ya çok orjinal :))

sadece tuvalet ihtiyacı için kalk dedi doktorum ve ben daha şimdiden çok sıkıldım yatmaktan ya:)

sadece tuvalet ihtiyacı için kalk dedi doktorum ve ben daha şimdiden çok sıkıldım yatmaktan ya:)

belgincim ben hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren yatıyorummmmmmmm
alışıyorsun canım
zaman hiç geçmeyecek gibi görünse de bak geçiyorrrrrrrrrrr
biraz sabır canım
çok geçmiiş olsunnnnn

belgincim ben hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren yatıyorummmmmmmm
alışıyorsun canım
zaman hiç geçmeyecek gibi görünse de bak geçiyorrrrrrrrrrr
biraz sabır canım
çok geçmiiş olsunnnnn

ah papatya seninki daha zormuş. Rabbim yavrularımizi sağ salim kucağımza almayı nasip eder inşallah.

bu arada benim safağım ikili rakamlara düşmüş 99 gün kalmış yavruma kavuşmama inşallah.. :)

bu arada benim safağım ikili hanelere düşmüş. 99 gün kalmış yavruma kavuşmama inşallah:)

papatyaa cok sevindim canım gözün aydın. İnşallh bizim kistlerimizde kaybolur gerci ben kaybolacağına eminim mutlaka gecer diyorlar cunkü.

Sana da gözün aydın 2013.

şimdiden dünürler birbirine girmiş ulen EBAH, ÇİLEK , ŞEKERCİKKKK bıdıklarınız size soracaktı zaten kimi alacağını. bi tane düğün davetiyesi geçecek işte elimize

Arkadaşlar nasılsınız ara ara girip sizi takip etmeye çalışıyorum.biz şükürler olsun iyiyiz.diyet vewrmişti dr.eskiye nazaran birazdaha dikkat etmeye çalışıyorum.rabbime emanet.. Abimin vefatından sonra boşluğa düştüm sanki herşey boş geliyor..hiçbirşey bizim elimizde değil herşey rabbimin nazarında işliyor ..nekadar mücadele etsekte olanların ve olacakların önüne geçilmiyor......hayatt boş aslında puff sizinde canınızı sıkmıyım iyiakşamlşar ..

hayat malesef zor ve acımasız... ama karnındaki melek herşeyin ilacı değil mi:)
allah sabır versin..!!!!

kızlaaarrr bişi sorucaaam....24. haftamdayım ve son bikaç gündür mide bulantılarım başladı... hurafe olduğunu düşünüyorum ama hani şu bebeğin saçı çıkıyo söylentisi var ya... yediklerimi çıkarıyorum ara sıra... sizde de bunu yaşayan var mı annişler?

ay kızlar ben çok karasızımdır.eşim hep dalga geçer.bana nasıl karar verebildin der.ikinci kızım olacak .tıpkı ilkinde olduğu gibi isim konusunda kararsızlık yaşıyorum.ilk kızımda eşim dayanamadı ve kendi koydu.bu sefer ben karar vermek istiyorum ama nasıl.hergün isimlere bakıyorum.ama içime bir türlü sinmiyor.hem kimsede olmayan orjinal bir isim olsun ama çokda uçuk olmasın istiyorum.bide şuisim analizini taktım kafama.beğendiğim isimlerdeki harfler pek iyi çıkmıyor.sizler hangi isimleri yakıştırdınız bebişlerinize???

ammmaaaannnnn... ne kadar uzak kalmışım buradan... ve nasıl özlemişim sizleri. ahhh bu face yok mu bu face.... aldı kopardı beni buradan. bugün vesile olur inşallah. her gün girmeye tekrar başlarım umarım...

Değerli meslektaşlarım ... Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

bugün doktora gittim 670 gr olmuş bebeğimiz sağlıklıydı..tam göremedim yine ama =) off dönüşte tetanoz aşısı vuruldum sağlık ocağında çok ağrıyor kolum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…