2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bugün doktora gittim 670 gr olmuş bebeğimiz sağlıklıydı..tam göremedim yine ama =) off dönüşte tetanoz aşısı vuruldum sağlık ocağında çok ağrıyor kolum....

geçmiş olsun canım çok hareket ettirme kolunu bir de kolonyalı pamuk ile ovarsan iyi gelir ağrıyan arkadaşalrın tavsiyesi ,neden tam göremedin bebeğini devlet hastanesine mi gidiyorsun?

geçmiş olsun canım çok hareket ettirme kolunu bir de kolonyalı pamuk ile ovarsan iyi gelir ağrıyan arkadaşalrın tavsiyesi ,neden tam göremedin bebeğini devlet hastanesine mi gidiyorsun?

tavsiyelerini yapacğım ama 4 tane daha yaptırmam gerekyrmuş yandıkkk =) şeker yüklememi yaptırmadı 3 gün verdiği listeyi uygulamamı söyledi..özel hastaneye gidiyprum ama şimdiye kadar 3 boyutlu hariç çok net göremedim doktor gösteriyr şu gözü şu kolu bakıyorum ama boş=)

Düşünen, eleştiren, sorgulayan, yönlendiren ve her şeye rağmen heyecanını kaybetmeyen tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun. Nice aydınlık nesiller yetiştirmeniz dileğiyle...:KK16::KK16::KK16:

ay kızlar ben çok karasızımdır.eşim hep dalga geçer.bana nasıl karar verebildin der.ikinci kızım olacak .tıpkı ilkinde olduğu gibi isim konusunda kararsızlık yaşıyorum.ilk kızımda eşim dayanamadı ve kendi koydu.bu sefer ben karar vermek istiyorum ama nasıl.hergün isimlere bakıyorum.ama içime bir türlü sinmiyor.hem kimsede olmayan orjinal bir isim olsun ama çokda uçuk olmasın istiyorum.bide şuisim analizini taktım kafama.beğendiğim isimlerdeki harfler pek iyi çıkmıyor.sizler hangi isimleri yakıştırdınız bebişlerinize???

Kiz olursa Mira erkek olursa Mert.

kızlar günaydınnn :) şükür ki testler negatif çıktı bebeğimle ilgili bi durum yokmuş yeniden mantar tedavisine başladık umarım sonuç verir bu kez artık kurtulmak istiyorum mantardan :)

papatyaa cok sevindim canım gözün aydın. İnşallh bizim kistlerimizde kaybolur gerci ben kaybolacağına eminim mutlaka gecer diyorlar cunkü.

Sana da gözün aydın 2013.

şimdiden dünürler birbirine girmiş ulen EBAH, ÇİLEK , ŞEKERCİKKKK bıdıklarınız size soracaktı zaten kimi alacağını. bi tane düğün davetiyesi geçecek işte elimize :KK52::KK52::KK52:

kıvırcık çok teşekkür edeirm canımmmmmmmmmmm
çok şükür ki rahatladım canımmmmmmmm

canım çok büyük değil mi bu bebek ya yeni doğan bebek bu kadar büyük mü oluyor ?

bilmiyorum ki canımmmmmmm
ama çok etkilendim fotoğrafftannn

bugün doktora gittim 670 gr olmuş bebeğimiz sağlıklıydı..tam göremedim yine ama =) off dönüşte tetanoz aşısı vuruldum sağlık ocağında çok ağrıyor kolum....
geçmiş gitmiş olsun canım
bak atlattın ne güzellllllllllllllllllllll

Düşünen, eleştiren, sorgulayan, yönlendiren ve her şeye rağmen heyecanını kaybetmeyen tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun. Nice aydınlık nesiller yetiştirmeniz dileğiyle...:KK16::KK16::KK16:

kendi adıma çok teşekkür ediyorummmmmmmmmmmmm
çok incesin arkadaşımmmmmmmmmmmm

kızlar günaydınnn :) şükür ki testler negatif çıktı bebeğimle ilgili bi durum yokmuş yeniden mantar tedavisine başladık umarım sonuç verir bu kez artık kurtulmak istiyorum mantardan :)

ohhhhhhhhhhhh, çok şükürrrrrrrrrr
bak dün ne demiştik
çıktı işteeeeeeeeeee
sen de rahatla ve sakin bir kafayla tedavini ol kurtul bu beladan canımmmmm

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
herkeseeeeeeeeeeeeeee
sağlıklı, huzurlu, mutlu, bir hafta sonu diliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

tüm öğretmen arkadaşların bu özel gününü kutlarım.

Gerçekten çok kutsal bir meslek..Aynı sınıfta 30-40 çocuğa sahip çıkmak , birşeyler öğretmeye çalışmak ve en önemlisi bunu hiç birini diğerinden ayırmadan yapmak zor iş.

Din, dil, renk, zengin, fakir ayırmadan en saf duygularla bireylerin bir araya geldikleri yer okul ...

Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım=) kızlar dün şeker yüklemesi için doktora gittim aç aç ,,doktor pazartesi yapalım dedi 3 günlük yemem gerekenler listesi verdi sizlerdede öyle mi oldu hadi söyleyin bakalımmmm

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım=) kızlar dün şeker yüklemesi için doktora gittim aç aç ,,doktor pazartesi yapalım dedi 3 günlük yemem gerekenler listesi verdi sizlerdede öyle mi oldu hadi söyleyin bakalımmmm

bana öyle bir şey uygulanmadı.direkt gidip yaptırdım

Bende seker olcumu yaptirdim ole bir liste falan vermedi.aclik normal cikti ama 50 gr sekeri ictikten sonra yiksek cikti.ama sanirim sana uygulana daha dogru.endokrinolojiye gonderdi beni.oda dediki 1 hafta sekeri hamurisini azalt dikkat et dedi.hergun olc dedi.gercektende yediklerime dikkat ettim normal cikio tokluk sekerim simdi.

ohhhhhhhhhhhh, çok şükürrrrrrrrrr
bak dün ne demiştik
çıktı işteeeeeeeeeee
sen de rahatla ve sakin bir kafayla tedavini ol kurtul bu beladan canımmmmm[/QUOTE]

inşallah canım çok çok teşekkür ederim:) şimdi evime geldim şükür, güzel bi uyku çekeceğim artık :) bu arada mesleğimi hiç uygulama şansım olmasada (staj dışında ) tüm öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun. Ôpüldünz hepiniz :)

günaydın kızlar ve bizim mini mini yavrularımız

öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.

ve herkese çok çok güzel bir gün diliyorum:KK16::KK16:

Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım=) kızlar dün şeker yüklemesi için doktora gittim aç aç ,,doktor pazartesi yapalım dedi 3 günlük yemem gerekenler listesi verdi sizlerdede öyle mi oldu hadi söyleyin bakalımmmm

canım ben henüz gitmedim, bir şey bilmiyorum bu konuda

Herkese günaydın.bugun çok halsiz,yorgun gibiyim.nasıl akşam olacak bilmiyorum:KK43:(

canım ben de halsiz ve yorgunum yaaaaa
artık sağlıklı uyuyamıyorum ben
sağaa sola dönerken sürekli uyanıyorum
koca göbeğim beni rahatsız ediyor artıkkkk
göbeğimin altına küçük bir yastık koyuyorum ama
ilerleyen haftalarda nasıl olacağım inan tahayyül edemiyorum

Cilek arkadasima 2_3gun once yazmistim ama cevap gelmedi:KK43:(yada geldu ben gormedim:KK43:(bebeginin kalbindeki beyaz leke gecmisti..kacinci haftada gecmisti canim.benim bebegimdede gorduler..ve ben o gunden beri cok tedirginim..rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah..hep aklimda:KK43:((

X