2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlarr selammm,

kaç gündür giremedim yokluğum farkedilmemiş hıh :KK19: klasik girmeyen herkesin yazdığını yazayım da bende tamam olsun beni kimse sormamış diye :KK1::KK1:

ben bugün Allah kabul ederse bi cesaret oruca niyetlendim, sabah biraz başım döndü midem kazındı ama şimdi gayet iyiyim 4 saat bile kalmadıı :KK9:

yarında evdeyim öğlene kadar yatarım aşure günü için tutuyorum...

frezyaa; kız kaç gündür diyorum ki bi örgüde bilsem çocuğuma neler örerim. dedim yelek hırka beceremem bari dümdüz atkı bere öreyim.

eline patik gibi eldiven yaparım. sen bildiklerini bizimle paylaşta burda ayrıntılı nasıl yapıyorsun falan, bizde yapalım :KK54:

kızlarr selammm,

kaç gündür giremedim yokluğum farkedilmemiş hıh :KK19: klasik girmeyen herkesin yazdığını yazayım da bende tamam olsun beni kimse sormamış diye :KK1::KK1:

ben bugün Allah kabul ederse bi cesaret oruca niyetlendim, sabah biraz başım döndü midem kazındı ama şimdi gayet iyiyim 4 saat bile kalmadıı :KK9:

frezyaa; kız kaç gündür diyorum ki bi örgüde bilsem çocuğuma neler örerim. dedim yelek hırka beceremem bari dümdüz atkı bere öreyim.

eline patik gibi eldiven yaparım. sen bildiklerini bizimle paylaşta burda ayrıntılı nasıl yapıyorsun falan, bizde yapalım :KK54:

oruçmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:KK53::KK53::KK53: cnm allah kabul etsın ama sen hamılesın ya o bebede oruc tutuo senle
dr a sordunmu yanı ne bılım ne dıım bılemedım:26:

öyle deme çilekim...oğluna iyi bakarız gelir bursaya hanım köylü olur :KK52::KK52: babası başka memlekete kızımı vermem der tabi şu durumda ben bilmem beyim bilir :KK52::KK52:
iyi bakarım yumuk ağızlı tombalak oğluna bayramdan bayrama seni görmeye gelir....ama yalnızca bir bayram artık canı hangi bayramı isterse....çokta bişey istemeyiz 100 koyun+pırlanta set+10 adana+10 trabzon+ortaya karışık bilezik+ev+araba+kariyer+iyi de işi oldu mu daha ne olsun....
bana çaldığın gibi çal kızım ıslığını teyzeler duysun :86::86:

anam bu kız tepemde fıy fıtıslık calar anaa yemek hazır fıyyy dıe benı it caarır gıbı cagırır kızzzzzz...ısteklerını anladım da 100 koyunu nereye sokucan.salonada yer varmı sızın:KK53:ulen ogluma bakıp bırde başlık istiosunuz benımkı cok kıymetlıdır..kızlar bu arada oğluolanlaraöneri.kız şapka,atkı eldıven takınına çüklük de örelim ay bamyalarrrrrrrr geliyor bamyalarrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

canım benim senin haklı mazeretin sebebiyle patik kazanan şanslı arkadaşlar listesine eklendin :):KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: istediğin modeli bekliyorum en kısa zamanda:KK6::KK6::KK6::KK6:
şekerciğimle ebahıma haksızlık etmeyelim onların da başka maharetleri vardır eminim sen kızları bi gör öyle karar verirsin:129::129::129::129:ama oğluşunun beğenmesi lazım şimdiden kaynanalık yapma bak :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

ay sana kıyabılırmıyımmmmmmmmmmmmmm örmüşsün saydımmmmmmmmm:KK16::KK16:ama maharetlısın bellıkı..valla ellerıne saglık..cok guzel...

kızlarr naber ? Biz hastaneye yattık, gelen akıntıma mantar yüzünden teşhis koyamadı gözlem altında tutacaklarmis o yüzden beni bebeğimde problem Yok gibiymiş ama rahim içi enfeksiyonda olabilir falan filan birsürü şeyler söyledi yarına kadar beklemedeyiz şimdilik..

anam bu kız tepemde fıy fıtıslık calar anaa yemek hazır fıyyy dıe benı it caarır gıbı cagırır kızzzzzz...ısteklerını anladım da 100 koyunu nereye sokucan.salonada yer varmı sızın:KK53:ulen ogluma bakıp bırde başlık istiosunuz benımkı cok kıymetlıdır..kızlar bu arada oğluolanlaraöneri.kız şapka,atkı eldıven takınına çüklük de örelim ay bamyalarrrrrrrr geliyor bamyalarrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

dün akşam biri 50 koyun istiyordu damadın ailesinden bende hamileyim ya 100 koyuna aşerdim :KK52::KK52: diye bir cevap vericem saçma olacak.....yerimiz yok sitenin girisine koyarız onları :KK52::KK52:

oruçmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:KK53::KK53::KK53: cnm allah kabul etsın ama sen hamılesın ya o bebede oruc tutuo senle
dr a sordunmu yanı ne bılım ne dıım bılemedım:26:

ayy evet kızz bi cesaret tutuverdim. doktora sormadım çünkü kendimi iyi hissediyorum, bir şey olmaz allahın izniylee :KK51:

Canlarım merhaba doktordan çıktık çok şükür herşey yolunda. Şimdi kızım için beşik bakıyorum. Detayları akşam yazacağım. Dualarınız ve desteiğiniz için çok teşekkür ederiz. Mcuk mcuk.

canım çok sevindim herşeyin yolunda olması ne güzel hadi bakalım bebeişine güzel şeyler bak şimdi de :KK52::KK52::KK52:

Selam kızlarrr,

kızlarr naber ? Biz hastaneye yattık, gelen akıntıma mantar yüzünden teşhis koyamadı gözlem altında tutacaklarmis o yüzden beni bebeğimde problem Yok gibiymiş ama rahim içi enfeksiyonda olabilir falan filan birsürü şeyler söyledi yarına kadar beklemedeyiz şimdilik..

cnm geçmiş olsun umarım önemli bişi yoktur

ayy evet kızz bi cesaret tutuverdim. doktora sormadım çünkü kendimi iyi hissediyorum, bir şey olmaz allahın izniylee :KK51:

sude oruçtan sonra yatana kadar bolll sıvı tüket canım

Şule gözünaydın maşallah :)))

Herkese günaydın.biz bugun 2.tetnoz aşımızı olduk.kolumu kıpırdatmaya zorlanıyorum.inş kısa sürede geçer

hadi geçmiş olsun canım atlatmışsınnnnnn

kızlarr selammm,

bu iki gün oruç tutanın sevabı iki yıl ibadet etmiş kadarmış
allah kabul etsin canım
valla helal sana
ben cesaret edemedim maaleseff:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

belgin geçmiş olsun canımmmm
mışlara mişlere inanma canım
hiçbir şey olmayacak allahımın izniyle
hadi yarın güzel haberlerini buradan paylaş canım
bekliyoruzzz

kızlar buraya fotoğraf nasıl yükleniyorrrrrr
elimde müthiş bir resim var
sizler de görün istiyorummmm

dün burda kaynana dedikodusu yapılmış ben yapmazsam çatlarım :KK64:

töbe allahım töbe sen beni affet :113:

ilk çocuğu kız annesi yapar ya herşeyini ilk başlarda ayy bi beşik bakalım ay şuna da bakalım gel sen beğen falan.

sonra baktılar annem diyor herşeyini ben yaptırcam, elini eteğini çekti kaynanam. bir iğne al ya hevestir yani. resmen herşey olsun bitsin alınsın diye bekliyolar. sonraa

aa dicekler şunu alcaktık siz almışınız gıcık oluyorum ya :KK19: benim canım anam da yok canıyla kocası yok başında yarebbim herşeyi almaya çalışıyor her bişeyin en pahalısını

falan. diyorum anne yeter nolur yapma yok dinlemiyor. canım anammm, ağlarsa anam ağlar ardımdan :KK43:

kızlar buraya fotoğraf nasıl yükleniyorrrrrr
elimde müthiş bir resim var
sizler de görün istiyorummmm

ya alt kısımda sayfanın sonuna doğru in eklenti ekle yazıyo, ordan ekleniyor sanırım.
aslında linki vardır kesin anlatan ama bulamadım..

benim dediğim yerden bi deneyiver canım

Merhaba herkese...
Dün 50gr şeker yüklemesi yapıldı 159 çıkmış. Doktorumuz yüksek dedi pazartesi 100 gr lık yapılacak bi sorun çıkmaz inş. Sizler de yaptırdınız mı sonuçlar nasıl çıktı ?
1. saatte 140 ın altında çıkması lazım,biraz yüksek çıkmış ama diyetle halledersin herhalde. benim hamilelikten önce yapılan yüklememde 1. saat değeri 174 tü,5 haftalıkken 159 du , son yüklememde 130 çıktı. dikkat ediyorum, yürüyüş yapıyorum arada. sıkıntı yapma yüksek çıkmasını,diyet yapınca döner normale, düzelir.

$530921_431510363576538_955023718_n.jpg

çok büyüleyici değil miiiiiiiii

Kızlar netten çok güzel görünüp uygun olan bir 5li bebek seti aldım(portbebe,taşıma çantası,kanguru,alt açma,bakım çantası).inanılmaz kötü kalitesizmiş.çok üzüldüm.siz siz olun kesinlikle görmeden almayın:KK43:((

çilakkk görüyon dimi bakk ebah ın isteklerineee:KK52::KK52:
ben ağzımı hiç açtımmı bak ne usluyuss hahahahah:KK52:

Kızlar netten çok güzel görünüp uygun olan bir 5li bebek seti aldım(portbebe,taşıma çantası,kanguru,alt açma,bakım çantası).inanılmaz kötü kalitesizmiş.çok üzüldüm.siz siz olun kesinlikle görmeden almayın:KK43:((

canım hemen iade etme hakkın var biliyorsundur ama söyleyeyim dedim
görmeden aldığın için cayma hakkın saklı tutuluyor
haklısın canım, görmeden ve özellikle bilmediğin markadan almak
bazen sıkıntıya neden olabiliyorrrrrrr

candaş ben minyonum, eşim de pek uzun sayılmaz
ben ilk kıyafetlerini 50 lik aldım
ama bunda ikiz olmalarının da etkisi var
ikizler daha kısa doğuyorlar
43-46 arası doğuyorlar
ama 50 likler gözüme çok küçük geldi
şimdi de 56 lık alıyorum

iyi dileklerin için sağol canım

gerçekten göbek göbeğe tepiniyorlardı içimde
hoca öyle bir güldü ki
asistanları çağırıyor, gelin şu görüntüye bakın diye
ben de yerim onlarıııııııııııııı teyzesiiiiiii
haklısın canım ikizler biraz daha minik doğuyomuş, sen epey kullanırsın.benim kardeşlerimde ikizseninkiler gibi bi kız bi erkek.
annem diyor sen onların 2 katıydın.ayy gözümde canlandılar ya :)) kurban olurum ben onlara ..
bende çok istiyodum ikiz çocukluğumdan beri hemde, tüp bebekle anne olcam ve 2 embriyoyla denemiştik kısmet olmadı tek tuttu
bunada şükürde hala istiyorum allahım inş 2. evladı görmeyide nasip eder onlarda ikiz olur diye dua ediyoruö :)
hoca bile şaşırdı he :))) mucizler yaa ... canım sen hangi dr a gidiyosun ? aklıma nedense ikiz kardşler geldi.prof.lar ?ben tolga ecemişe gidiyorum
canım o foto ne ya cidden mucize insan bi tuhaf oluyo ...

dün burda kaynana dedikodusu yapılmış ben yapmazsam çatlarım :KK64:

töbe allahım töbe sen beni affet :113:

ilk çocuğu kız annesi yapar ya herşeyini ilk başlarda ayy bi beşik bakalım ay şuna da bakalım gel sen beğen falan.

sonra baktılar annem diyor herşeyini ben yaptırcam, elini eteğini çekti kaynanam. bir iğne al ya hevestir yani. resmen herşey olsun bitsin alınsın diye bekliyolar. sonraa

aa dicekler şunu alcaktık siz almışınız gıcık oluyorum ya :KK19: benim canım anam da yok canıyla kocası yok başında yarebbim herşeyi almaya çalışıyor her bişeyin en pahalısını

falan. diyorum anne yeter nolur yapma yok dinlemiyor. canım anammm, ağlarsa anam ağlar ardımdan :KK43:
sinirlenmemek mümkün değil herşey lafta ya bırak anane işini, gönülleri istese anane babane dinlemez yaparlar.ama bizimkiler uyanık işte işlerine geldiği gibi yapıyolar.
allah razı olsun anne babalarımızdan bilmiyorum neden bu kadar soğuk bu erkek aileleri diycemde bende erkek annesi olcam sanırım böyle yapmam.bende aksine ilgiyle bunnaltrım kesin.

X