Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ay papatya cok sevındım gercekten yaaaaaaaaaaaa oleyyyy cok sukurrrrrr
allah herkesın bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
frezya ay sen ne becerıklı kızmıssın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
oğluma alım senın kızın mı olcaktı
ben sekercıkle ebahınkıne talıptım anam analarına bak kızını al bırı horluo bırı çitlembik bi orgu bi becerı goremedık.. kaynanaya bı patık bı yelek orabılmelı gelınım..anam bunlar moderenlerrrrrr benım bacaamı ıkıye ayırır kız bunlarrrrrrrrrrrrr..üff sabahsaahj kendı kendıme krıze gırdım..
yavrum dun ben gırıcektım ama eve yenı tasındıkya ıntrnet baglanmadı henuz,telımden gırıcektım oda esım elınde ne o öle tık tık kızıo kıldo
ben sekercıkle ebahınkıne talıptım anam analarına bak kızını al bırı horluo bırı çitlembik bi orgu bi becerı goremedık.. kaynanaya bı patık bı yelek orabılmelı gelınım..anam bunlar moderenlerrrrrr benım bacaamı ıkıye ayırır kız bunlarrrrrrrrrrrrr..üff sabahsaahj kendı kendıme krıze gırdım..
benim kızımı al onunkini alma :52 örgü,dikiş,nakış açarız internetten bende kızımda öğreniriz ne varmış yani.... ıslık çal kızım teyzelere :86::86:
merhaba herkese...
Dün 50gr şeker yüklemesi yapıldı 159 çıkmış. Doktorumuz yüksek dedi pazartesi 100 gr lık yapılacak bi sorun çıkmaz inş. Sizler de yaptırdınız mı sonuçlar nasıl çıktı ?
yavrum dun ben gırıcektım ama eve yenı tasındıkya ıntrnet baglanmadı henuz,telımden gırıcektım oda esım elınde ne o öle tık tık kızıo kıldo
günaydın kızlar ve kıpır kıpır yavrularımız. herkese hayırlı cumalar. gününüz mutlu huzurlu sağlıklı geçer inşallah ve her gününüz :) tabi
Günaydın kızlar..mart kedilerinize de bol öpücükler :))
Cemre, canım 56 lık bende almıştım 0-3 aydır diye.ama0-1 aylık yazoyodu aynı etikette.eğer boyunuz uzunsa eşinle bebeğinde uzun doğma ihtimalini düşünerek çok alma derim.gerçi hiç değilse çok uzun olsa bile ilk birkaç hafta giyer.bizim boylar biraz uzun ark.lar ve annem değiştir deyince bi üstünü aldım ama dediğim gibi çok uzunda olsa epey giyer.
papatya, canım gözün aydın kızının kalbi için.çok şükür.onların göbeklerini yerim ben ya :))
frezya, patikler süper.bayıldım ya...
merhaba herkese...
Dün 50gr şeker yüklemesi yapıldı 159 çıkmış. Doktorumuz yüksek dedi pazartesi 100 gr lık yapılacak bi sorun çıkmaz inş. Sizler de yaptırdınız mı sonuçlar nasıl çıktı ?
hadi 15 tl kazandırdım sana şeker :) :) güzel siteymiş ama
çilakkkkkkkkkkkk dimekk öyleee heee
Ben çitlembik ve yeteneksizim demek hıııııı amannnnnnnnnn ne demiş banaaaa
Bi kerem benim PRENSESİM in varlığı yeter canım, hem kibar hem uslu hem düşünceliiii hıhhh daha sayımmııııı
Hehehehe ama itiraf edeyim üretmenim kadar beccerikliiii hiçççç değilimm ama sanada kıyamam kısssss
Bak iyi hesap kitap yaparım, kitap okur kanun okurum onda üstüme tanımam hahahahah
Yalnız sabah sabah güldürdün beni he yine ALLAH da seni güldürsünn
günaydın anneleeerr,günaydın bebeeleeerrr
soğuk bulutlu Bursa sabahından selamlar....
sabahın ilk haberi iş arkadaşımın eşi dün gece doğum yapmış halbuki Çarşamba günü olacaktı dayanamamış bebecik gelmiş....birden gözlerim doldu ay yine duygusalım bugün....
benim kızımı al onunkini alma :52 örgü,dikiş,nakış açarız internetten bende kızımda öğreniriz ne varmış yani.... ıslık çal kızım teyzelere :86::86:
anam dünürler sıraya girdi kız
buldunuz yumuk ağızlı tombalak oglanı tabiiiiiiiii
kızlarrr elele verin toydiiii
kızlar kızlar gelemmiii yanaaanızdan öpemmi siz anaaasın göbeende ben soğuktan ölemmi toydiiii
oglumda topiğin nuri alçosu oldu yauu almıom kımsenın kızını .gel len buraya dooru eve..bidaha görmicem..
candaş ben minyonum, eşim de pek uzun sayılmaz
ben ilk kıyafetlerini 50 lik aldım
ama bunda ikiz olmalarının da etkisi var
ikizler daha kısa doğuyorlar
43-46 arası doğuyorlar
ama 50 likler gözüme çok küçük geldi
şimdi de 56 lık alıyorum
iyi dileklerin için sağol canım
gerçekten göbek göbeğe tepiniyorlardı içimde
hoca öyle bir güldü ki
asistanları çağırıyor, gelin şu görüntüye bakın diye
ben de yerim onlarıııııııııııııı teyzesiiiiiii
ayyy gözlerim dolduu okuyunca kıyamam bide iki taneler allahımm meleklerim benim
Kurban olduğum rabbim karnımızda 9 ay yaşatıyorda, suyun içinde balık gibi dışarı çıkıyolar emmeyi biliyolar, diyorsun bu içerde nasıl yaşamış.
56 cm 0-3 ay içinde 50 prematüre bebekler için değil mi ya eyvahh ben hep 62 aldım sandım kii onlar 0-3 aylık... anamm çocuğa kocaman kocaman almışımm
anam dünürler sıraya girdi kız:32::32: buldunuz yumuk ağızlı tombalak oglanı tabiiiiiiiii:9: kızlarrr elele verin toydiiii kızlar kızlar gelemmiii yanaaanızdan öpemmi siz anaaasın göbeende ben soğuktan ölemmi toydiiii:55: oglumda topiğin nuri alçosu oldu yauu :9::9:almıom kımsenın kızını .gel len buraya :4: dooru eve..bidaha görmicem..:9::9::9:[/QUOTE .!.:öyle deme çilekim...oğluna iyi bakarız gelir bursaya hanım köylü olur babası başka memlekete kızımı vermem der tabi şu durumda ben bilmem beyim bilir
iyi bakarım yumuk ağızlı tombalak oğluna bayramdan bayrama seni görmeye gelir....ama yalnızca bir bayram artık canı hangi bayramı isterse....çokta bişey istemeyiz 100 koyun+pırlanta set+10 adana+10 trabzon+ortaya karışık bilezik+ev+araba+kariyer+iyi de işi oldu mu daha ne olsun....
bana çaldığın gibi çal kızım ıslığını teyzeler duysun :86::86: