2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kızlar ve kıpır kıpır yavrularımız. herkese hayırlı cumalar. gününüz mutlu huzurlu sağlıklı geçer inşallah ve her gününüz :) tabi:KK16::KK16::KK16:

çilakkkkkkkkkkkk dimekk öyleee heee:KK37:
Ben çitlembik ve yeteneksizim demek hıııııı amannnnnnnnnn ne demiş banaaaa:KK4:

Bi kerem benim PRENSESİM in varlığı yeter canım, hem kibar hem uslu hem düşünceliiii hıhhh daha sayımmııııı:KK23:
Hehehehe ama itiraf edeyim üretmenim kadar beccerikliiii hiçççç değilimm ama sanada kıyamam kısssss:21:

Bak iyi hesap kitap yaparım, kitap okur kanun okurum onda üstüme tanımam hahahahah:KK53:
Yalnız sabah sabah güldürdün beni he yine ALLAH da seni güldürsünn :KK9:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ay papatya cok sevındım gercekten yaaaaaaaaaaaa oleyyyy cok sukurrrrrr :KK76:
allah herkesın bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

frezya ay sen ne becerıklı kızmıssın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK31:
oğluma alım senın kızın mı olcaktı :KK31:
ben sekercıkle ebahınkıne talıptım anam analarına bak kızını al bırı horluo bırı çitlembik bi orgu bi becerı goremedık..:KK52::KK52::KK52::KK52: kaynanaya bı patık bı yelek orabılmelı gelınım..anam bunlar moderenlerrrrrr benım bacaamı ıkıye ayırır kız bunlarrrrrrrrrrrrr..:KK52::KK52::KK52:üff sabahsaahj kendı kendıme krıze gırdım..

yavrum dun ben gırıcektım ama eve yenı tasındıkya ıntrnet baglanmadı henuz,telımden gırıcektım oda esım elınde ne o öle tık tık kızıo :KK53:kıldo :KK52::KK52:

Selam benim cici,güsel, alımlı, hoş, narin ,kibar ve DALLLLL gibi annelerim ve mini mini elma şekerlerimmmm:KK16:

Günümüz hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu geçsin inşallahhhhh:KK54:

Herkese hayırlı bereketli cumalar diliyorumm:KK52:

Aşısı olanlara ve testleri olanlara, başta 2013 olmak üzere koalylıklar diliyorum RABBİM yardımcınız olsun sağlıklı haberlerinizi bekliyoruzz ve kocamannnnn

MUCUKKKKKKKKKKK DİYORUMMMMMMM:KK54:

NOT : ebahhhh bugünkü hikayemizi bekliyorumm bak ona göreeee:KK1:

günaydın anneleeerr,günaydın bebeeleeerrr :KK3::KK3:

soğuk bulutlu Bursa sabahından selamlar....
sabahın ilk haberi iş arkadaşımın eşi dün gece doğum yapmış halbuki Çarşamba günü olacaktı dayanamamış bebecik gelmiş....birden gözlerim doldu :KK43::KK43: ay yine duygusalım bugün....

ben sekercıkle ebahınkıne talıptım anam analarına bak kızını al bırı horluo bırı çitlembik bi orgu bi becerı goremedık..:KK52::KK52::KK52::KK52: kaynanaya bı patık bı yelek orabılmelı gelınım..anam bunlar moderenlerrrrrr benım bacaamı ıkıye ayırır kız bunlarrrrrrrrrrrrr..:KK52::KK52::KK52:üff sabahsaahj kendı kendıme krıze gırdım..

benim kızımı al onunkini alma :KK52::52 örgü,dikiş,nakış açarız internetten bende kızımda öğreniriz ne varmış yani.... :KK6::KK6: ıslık çal kızım teyzelere :86::86:

Merhaba herkese...
Dün 50gr şeker yüklemesi yapıldı 159 çıkmış. Doktorumuz yüksek dedi pazartesi 100 gr lık yapılacak bi sorun çıkmaz inş. Sizler de yaptırdınız mı sonuçlar nasıl çıktı ?

merhaba herkese...
Dün 50gr şeker yüklemesi yapıldı 159 çıkmış. Doktorumuz yüksek dedi pazartesi 100 gr lık yapılacak bi sorun çıkmaz inş. Sizler de yaptırdınız mı sonuçlar nasıl çıktı ?

ben geçen hafta başında yaptırmıştım canım.benim gittiğim hastanede 75mg lik yapıyo.benim şekerim 90 çıktı.aslında şeker değerlerim normalin altında çıktı.ama altında yada üstünde takma herşeyin çaresi vardır

yavrum dun ben gırıcektım ama eve yenı tasındıkya ıntrnet baglanmadı henuz,telımden gırıcektım oda esım elınde ne o öle tık tık kızıo :KK53:kıldo :KK52::KK52:

çilek çok teşekkür ederim canımmmmmm
çok çok mutlu oldum , çok şükür
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

günaydın kızlar ve kıpır kıpır yavrularımız. herkese hayırlı cumalar. gününüz mutlu huzurlu sağlıklı geçer inşallah ve her gününüz :) tabi:KK16::KK16::KK16:

günaydınnnnn kadınızzzzzzzz
sana da hayırlı cumalarrrr

Günaydın kızlar..mart kedilerinize de bol öpücükler :))

Cemre, canım 56 lık bende almıştım 0-3 aydır diye.ama0-1 aylık yazoyodu aynı etikette.eğer boyunuz uzunsa eşinle bebeğinde uzun doğma ihtimalini düşünerek çok alma derim.gerçi hiç değilse çok uzun olsa bile ilk birkaç hafta giyer.bizim boylar biraz uzun ark.lar ve annem değiştir deyince bi üstünü aldım ama dediğim gibi çok uzunda olsa epey giyer.

papatya, canım gözün aydın kızının kalbi için.çok şükür.onların göbeklerini yerim ben ya :))

frezya, patikler süper.bayıldım ya...

Günaydın kızlar..mart kedilerinize de bol öpücükler :))

Cemre, canım 56 lık bende almıştım 0-3 aydır diye.ama0-1 aylık yazoyodu aynı etikette.eğer boyunuz uzunsa eşinle bebeğinde uzun doğma ihtimalini düşünerek çok alma derim.gerçi hiç değilse çok uzun olsa bile ilk birkaç hafta giyer.bizim boylar biraz uzun ark.lar ve annem değiştir deyince bi üstünü aldım ama dediğim gibi çok uzunda olsa epey giyer.

papatya, canım gözün aydın kızının kalbi için.çok şükür.onların göbeklerini yerim ben ya :))

frezya, patikler süper.bayıldım ya...

candaş ben minyonum, eşim de pek uzun sayılmaz
ben ilk kıyafetlerini 50 lik aldım
ama bunda ikiz olmalarının da etkisi var
ikizler daha kısa doğuyorlar
43-46 arası doğuyorlar
ama 50 likler gözüme çok küçük geldi
şimdi de 56 lık alıyorum

iyi dileklerin için sağol canım

gerçekten göbek göbeğe tepiniyorlardı içimde
hoca öyle bir güldü ki
asistanları çağırıyor, gelin şu görüntüye bakın diye
ben de yerim onlarıııııııııııııı teyzesiiiiiii

gunaydin herkese.ben kendi deneyimimi yaziyim.bana herkes 56 alma dedi.bende birazcik buyuk aldim.sadece 2 tane 56 lik aldim.kizim 55 sm.dogdu.ama hepsi cooooookkkkkk buyuk oldu.hatta 56 larda.bende gibib 4 tane 50 aldim.onlar cok iyi oldu.ama 20 gun filan giydi.sonra 56 lara gecdik.onlarida 2 ay giydi.ama ben yurtdisindayim burda numaralar farkli olabilir.ama ben ce 56 da 3 4 tane almaniz:KK34::KK34::KK34:

Herkese günaydın.biz bugun 2.tetnoz aşımızı olduk.kolumu kıpırdatmaya zorlanıyorum.inş kısa sürede geçer

merhaba herkese...

cnm benim direkt olarak 75grlık yapıldı.değerlerim:1.değer 83-2.değer:150-3.değer:137 çıktı dr normal dedi

selamlar güzel anneler cumanız hayırlı olsun :KK16:
dünden beri mide yanmam var uyuyamadım gece gündüz de öyleydi duramıyorum artınca mide bulantısı yapıyor ne iyi gelir ki bilen var mı :18:

hadi 15 tl kazandırdım sana şeker :) :) güzel siteymiş ama :KK49::KK49:

yok canım o ancak alışveriş yaparsanız geliyor yani kazanamadım para :KK1::KK1: bende beğendim güzel şeyler var tulum aldım kızçeme :KK17::KK16:

çilakkkkkkkkkkkk dimekk öyleee heee:KK37:
Ben çitlembik ve yeteneksizim demek hıııııı amannnnnnnnnn ne demiş banaaaa:KK4:

Bi kerem benim PRENSESİM in varlığı yeter canım, hem kibar hem uslu hem düşünceliiii hıhhh daha sayımmııııı:KK23:
Hehehehe ama itiraf edeyim üretmenim kadar beccerikliiii hiçççç değilimm ama sanada kıyamam kısssss:21:

Bak iyi hesap kitap yaparım, kitap okur kanun okurum onda üstüme tanımam hahahahah:KK53:
Yalnız sabah sabah güldürdün beni he yine ALLAH da seni güldürsünn :KK9:

günaydın anneleeerr,günaydın bebeeleeerrr :KK3::KK3:

soğuk bulutlu Bursa sabahından selamlar....
sabahın ilk haberi iş arkadaşımın eşi dün gece doğum yapmış halbuki Çarşamba günü olacaktı dayanamamış bebecik gelmiş....birden gözlerim doldu :KK43::KK43: ay yine duygusalım bugün....

benim kızımı al onunkini alma :KK52::52 örgü,dikiş,nakış açarız internetten bende kızımda öğreniriz ne varmış yani.... :KK6::KK6: ıslık çal kızım teyzelere :86::86:

anam dünürler sıraya girdi kız:KK76::KK76:
buldunuz yumuk ağızlı tombalak oglanı tabiiiiiiiii:KK9:
kızlarrr elele verin toydiiii
kızlar kızlar gelemmiii yanaaanızdan öpemmi siz anaaasın göbeende ben soğuktan ölemmi toydiiii:KK55:
oglumda topiğin nuri alçosu oldu yauu :KK9::KK9:almıom kımsenın kızını .gel len buraya :KK4: dooru eve..bidaha görmicem..:KK9::KK9::KK9:

canım benim senin haklı mazeretin sebebiyle patik kazanan şanslı arkadaşlar listesine eklendin :):KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: istediğin modeli bekliyorum en kısa zamanda:KK6::KK6::KK6::KK6:
şekerciğimle ebahıma haksızlık etmeyelim onların da başka maharetleri vardır eminim sen kızları bi gör öyle karar verirsin:129::129::129::129:ama oğluşunun beğenmesi lazım şimdiden kaynanalık yapma bak :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

candaş ben minyonum, eşim de pek uzun sayılmaz
ben ilk kıyafetlerini 50 lik aldım
ama bunda ikiz olmalarının da etkisi var
ikizler daha kısa doğuyorlar
43-46 arası doğuyorlar
ama 50 likler gözüme çok küçük geldi
şimdi de 56 lık alıyorum

iyi dileklerin için sağol canım

gerçekten göbek göbeğe tepiniyorlardı içimde
hoca öyle bir güldü ki
asistanları çağırıyor, gelin şu görüntüye bakın diye
ben de yerim onlarıııııııııııııı teyzesiiiiiii

ayyy gözlerim dolduu okuyunca kıyamam bide iki taneler allahımm meleklerim benim :KK16:
Kurban olduğum rabbim karnımızda 9 ay yaşatıyorda, suyun içinde balık gibi dışarı çıkıyolar emmeyi biliyolar, diyorsun bu içerde nasıl yaşamış.

56 cm 0-3 ay içinde 50 prematüre bebekler için değil mi ya:KK53: eyvahh ben hep 62 aldım sandım kii onlar 0-3 aylık... anamm çocuğa kocaman kocaman almışımm:KK53:

Canlarım merhaba doktordan çıktık çok şükür herşey yolunda. Şimdi kızım için beşik bakıyorum. Detayları akşam yazacağım. Dualarınız ve desteiğiniz için çok teşekkür ederiz. Mcuk mcuk.

ayyy gözlerim dolduu okuyunca kıyamam bide iki taneler allahımm meleklerim benim :KK16:
Kurban olduğum rabbim karnımızda 9 ay yaşatıyorda, suyun içinde balık gibi dışarı çıkıyolar emmeyi biliyolar, diyorsun bu içerde nasıl yaşamış.

56 cm 0-3 ay içinde 50 prematüre bebekler için değil mi ya:KK53: eyvahh ben hep 62 aldım sandım kii onlar 0-3 aylık... anamm çocuğa kocaman kocaman almışımm:KK53:

canim burda bebek dogdugunda kiyafetleri hastane veriyor sadeece cikinca kendi aldigini giydiyorsun:KK55::KK55:ve hastanedede hepsi 50 giyiyordu,:KK9::KK9::KK9:62cok buyuk yahuuu:KK9::KK9:ama tabii numaralar farkli ola bilir

anam dünürler sıraya girdi kız:32::32: buldunuz yumuk ağızlı tombalak oglanı tabiiiiiiiii:9: kızlarrr elele verin toydiiii kızlar kızlar gelemmiii yanaaanızdan öpemmi siz anaaasın göbeende ben soğuktan ölemmi toydiiii:55: oglumda topiğin nuri alçosu oldu yauu :9::9:almıom kımsenın kızını .gel len buraya :4: dooru eve..bidaha görmicem..:9::9::9:[/QUOTE .!.:
öyle deme çilekim...oğluna iyi bakarız gelir bursaya hanım köylü olur :KK52::KK52: babası başka memlekete kızımı vermem der tabi şu durumda ben bilmem beyim bilir :KK52::KK52:
iyi bakarım yumuk ağızlı tombalak oğluna bayramdan bayrama seni görmeye gelir....ama yalnızca bir bayram artık canı hangi bayramı isterse....çokta bişey istemeyiz 100 koyun+pırlanta set+10 adana+10 trabzon+ortaya karışık bilezik+ev+araba+kariyer+iyi de işi oldu mu daha ne olsun....
bana çaldığın gibi çal kızım ıslığını teyzeler duysun :86::86:

X