2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Antalya'da ben de varım okuyorum ama pek cevap yazmıyordum.
Benim de muhtemel doğum 02-03 Mart gibi
görüşmeyi ben de çok isterim ama çalışıyorum.

:)) ne bol sütün varmışş maşallah :)) bikaç bebeğin sütannesi olucak kıvamdaymışsın inşallah çok sağlıklı bi şekilde doğarlar :)) 2. meleğin de kızmı? benim de kızım olucak..hayattaki en en en büyük hayalimdi bi kızım olması ve adı bile belliydi ben daha küçücükken.. zeynepim geliyo :))

twetty canım cumayı beklemeden gıtme ımkanın varsa yrn falan bı gıt canım ya aklımız sende kalıcak bak Allah korusun ne olur ne olmaz erken den gıtsen olmazmı ??

twetty canım cumayı beklemeden gıtme ımkanın varsa yrn falan bı gıt canım ya aklımız sende kalıcak bak Allah korusun ne olur ne olmaz erken den gıtsen olmazmı ??

Mihscim o Twetty değil. Sanırım alıntı yaparken bir karışıklık oldu. Yeni arkadaşlardan Belgin. Eşini bekliyormuş.

Bu arada teşekkürler limangodan bir sürü ciciş aldım kızıma

Son düzenleme:

amin inşallah
şimdilik herşey yolunda gidiyor çok şükür...doğuma kadarda iyi gider inşallah
2. meleğim galiba kız dr emin değilim dedi..29 kasımda renkli ultrasonda belli olacak gösterirse ...ilk hamile kaldığım andan itibaren içime doğan kızdı
hayırlı ve sağlıklı olsunlar inşallah
zeynep ismini çok seviyorum bende zeynep pelin düşünüyorum..tabi kaynatam karışmazda isim koymayı bize bırakırsa
ilk kızımın adını kaynatam koydu bunuda koyar gibime geliyor

o melek senin, sizin.. sen seslenicen ona.. nasıl seslenmek istiyosan sen koy adını yaa :))
sağlıkla gelsin pamukmelek inşallah :))

şekercık ozel kutuna bak.hastanenın adresını yazdım

Antalya'da ben de varım okuyorum ama pek cevap yazmıyordum.
Benim de muhtemel doğum 02-03 Mart gibi
görüşmeyi ben de çok isterim ama çalışıyorum.

Aaaa süpper oldu hadi buluşalım kızlar diğer taraftada var birkaç kişi olurmu? semt olarak nerelerdesiniz? ben laradayım

bende pelin düşünüyorum =))) güzel isim gerçekten=)

sende fırsat bırakma canım
güzel bi isim araştır sonra da rüyamda gördüm de adıyla geliyor bebek dersin.içinde yeşiller olan temiz sular olan bir rüya uydur işte
hamilesin ya sana ayan olur
erken davranırsan belki önüne geçersin bu durumun

vallahi çok komiksin ama iyi fikir ne yalan söyleyeyimm=)

kızlar nasılsınız artık döndüm aranıza gerçi yokluğumda beni soran hiç olmamış ama
neyse ee bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyo
benim bebiş son gittiğimde iyiydi maşşallah
doktor amcasından utanmış bi eliyle yüzünü kapatıyodu
şu andada tekmeliyo yaramaz
tetanoz aşısını yaptırmadım hala düşünüyorum acaba yaptırsamıydım diye ama geçti sanırım
doktorumada sormadım oda bişey demedi arada kaynadı
şu son haftalarda çok rahatsızdım
ilk önce grip oldum hiç yatamadığım için 2 hafta sürdü o arada idrar yolu iltihabı oldum o da geçti derken
şiddetli sancıyla hastanede aldım soluğu meğersem kum döküyomuşum
daha yeni ağrılarım hafifledi doktorun verdiği antibiyotiktende sadece 3 tane içtim
ağrılarım ara ara yokluyo
antibiyotik içmek istemedim fakat ağrılarım devam ederse hepsini kullanmayı düşünüyorum
şu an sadece kan sulandırıcılarımı ve vitaminlerimi kullanıyorum inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz

Hollanda inekleriiiiiii. Güle güle güle oldûm

divinity, canım Allah bizlere sendeki gibi bol süt versin seni de nazarlardan korusun Rabbim
ben ısrarla emzirmesem kesilirdi eminim zaten bırakınca da hiç şişme filan olmadı rahatsız etmedi beni demek ki azmış diyorum:26:

lolo, hoşgeldin diyeyim öncelikle.geçmiş olsun aynı zamanda üst üste gelmiş rahatsızlıklar umarım tez zamanda düzelirsin.
tetanoz aşısı vurunmak gerekli diye biliyorum doktoruma sormuştum.ilk gebeliğinse vurunsan iyi olur istersen sağlık ocağındaki ebe hemşirene sor.24 hafta geç değil gibi.

buarada herkese iyi akşamlar ben eve, oğluma gidiyorummmm

sağol geçmiş olsun dileklerin için

ilk bebişim değil 13 yaşında bir oğluşum daha var bu da allah nasib ederse 2. oğluşum
oğlumda aşı falan olmamıştım bundada gerek yok diye düşündüm inşalah hata etmiyorumdur
ben oğlumda doğru dürüst test bile yaptırmamıştım
sağlık ocağındanda aramadı kimse haftaya şeker yüklemesi testimi yaptırıcam
aralığın 4 ündede kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolunda gider

sizlerde hazırlıklar ne durumda
ben daha hiç bişey almadım oğluşuma doğuma 1.5 ay kala alıp hazırlamayı düşünüyorum
yatağı falan hazır zaten oğlumun büyüyen mobilya yatağı vardı saklıyodum
odasına kurdum bi dolap alsam yeter bide emzirme koltuğu alıcam
oğluma 7 yaşında genç odası takımı almıştım 7 yaşına kadar mobilya yatakta yattı
bu bebişim içinde aynısını düşünüyorum yatağın mobilyası o kadar iyiymiş ki 13 yıldır bi çiizk bile yok
aldığım ilk günkü gibi duruyooğlumun bütün bebeklik kıyafetlerini ihtiyacı olanlara dağıtmıştım
o yüzden bir kaç hediye örme yelekten başka kıyafetim yok elimde
bebişime herşeyi yeni alınıcak
doğum yapacağım hastanede bile kararsızım
istanbul avrupa yakasında oturan varmı acaba hangi hastaneyi düşünüyosunuz doğum için

Mihscim o Twetty değil. Sanırım alıntı yaparken bir karışıklık oldu. Yeni arkadaşlardan Belgin. Eşini bekliyormuş.

Bu arada teşekkürler limangodan bir sürü ciciş aldım kızıma

ay evet alıntı yaparken karışıklık olmuş biraz telefondan giriyorum düzenleme yapmıştım ama tam becerememisim kızlar kusura bakmayın. Eşim yoktu bugün doktorumunda yarın ameliyat günüymüş mecburen bekliyorum cumayi.

bende pelin düşünüyorum =))) güzel isim gerçekten=)
inşallah koymak nasip olur sanada banada cnm
o numarayı ilk kızımda yapmıştım ama yemediler
yinede kendi dediklerini koydular
amin inşallah bol sütümüz olur bebişler aç kalmaz

o melek senin, sizin.. sen seslenicen ona.. nasıl seslenmek istiyosan sen koy adını yaa :))
sağlıkla gelsin pamukmelek inşallah :))
evet benim mucizem ama işte geleneksel bir aile yapımız var ve büyüklerin önüne geçemiyoz
büyüklerden anlayış bekliyorum bu konuda
ilkini biz koyduk bunuda siz koyun deseler diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…