2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Arkadaşım merakdayım. İyi haberlerini bekliyorum. Detaylıdan çıkınca haber ver tatlım

merhabalar arkideşleerrrrr,

çok ama çooooook güzel bir gün geçirirsiniz inşallah. Güzel haberler alırsınız, hasta olanlar iyileşir, bebişi için endişe edenler uzun bir OHHHH çeker inşallah.
GIDAPINAR kilo konusunda benim Tr deki doktorum da bana çok kızmıştı. Şu an toplamda 11 kilo aldım ben de ve doktor doğuramazsın bebeği dedi. bundan sonra ayda 1.5 kilo almana izin veriyorum ki dedi bence haklılar. Doğumu zorlaştırıyormuş, bebeği hiç bir olumlu etkisi yok ama sna yan etkisi çok dedi ve gebelik zehirlenmesinden bahsetti. Korktum ben de dikkat etmeye çalışıyorum. kaç kilo ile hamile kaldıgın onemli degilmiş önemli olan kaç kilo aldıgınmış.......ki ben çok düşük kiloyla hamile kaldığım için rahattım.
yalnız su bana tezat geliyor sen yemesen de bebek beslenir diyorlar. Sonra da mutlak şu yenmeli bu yenmeli deniyor, ok kalsiyum vs. kendimiz için bebek için değil ama peki ya diğerleri balıkmış, cevizmiş vs. Yani depoların boşsa bi şekil doldurman lazım o zaman da yemsen de olur gibi bi şey söz konusu değil. pilav, makrana hamur işi tatlı bunlardan uzak duralım. Ben sebze corbası yapıyorum haftada 2 defa aklınıza gelen her sebzeyi koyuyorum içine sogan sarımsak dahil. Cok besleyeici hem de kilo aldırmaz deneyin derim. nasıl olsa bebeişler dogunca yapıcaz alıştırma olsun..

Ben sana didim dimi, senin delikanlı Maşallah turp gibi diyeeGözün aydın çilağım kendine dert ettiğini biliyodum zaten, normaldir de.. Yediklerine dikkat et bende bi kere yaşadım şimdi daha çok dikkat eder oldum..

canım gözün aydın. Bu arada duam ne kadannn çabuk olmuş ya bek hemen OHHHH çektin.
allah bi daha off dedirtmesin canım benim. SANA DA BİZE DE

ahh canım ne guzel dileklerin varrrr kızz adın gıbı 2013 ü beklıyorum oglumu beklıyorum hepımıze allah saglıkla kavusmak nasıp etsın allahımmmmmmmmmmmm

eveet sekercık bugun gordum msjınıda allahıma cok sukur yınede cok paylasmadım herkesın canını sıkmım dıe.ama ıy6ı haberı alınca paylasım dedım

canım gözün aydın. Bu arada duam ne kadannn çabuk olmuş ya bek hemen OHHHH çektin.
allah bi daha off dedirtmesin canım benim. SANA DA BİZE DE

amiiinnn inşalah kıvırcıgım hepımızı ıste bır sekılde endıselerle beklıyoruz allahım baska korku vermesın sanada banada kımseyede..bu topıukde bebek resımlerımızı paylasalım ınsallahhhhhhhhhh

canım gecmıs olsun ohh bı guzel hbr daha aldık mutlu olduk

darısı bnm basıma ıns bızım oglusun bagırsagındakı noktada kaybolmustur

ARKADAŞLAR KONUMUZLA ALAKASIZ BİLİYORUM VE SİZLERİ ASLA ÜZMEK İSTEMİYORUM AMA ACİLLL NOLUR VARSA ANTALYADA TANIDIKLARINIZ YÖNLENDİRİN.

İlik nakli olan 1.5 yaşındaki yeğenim için , her gün düzenli olarak 5 ünite trombosit ihtiyacımız vardır. Trombosit ihtiyacını karşılamakta şu an çok zorlanmaktayız. Bebeğimizin sağlığına kavuşmasına yardımcı olmak isteyen arkadaşlar , ANTALYA MEDİCALPARK HASTANESİ B BLOK 8. KATTAKİ KAN MERKEZİNE MERT DÖKMECİLER ADINA verilmek üzere, tanıdıklarını yönlendirebilirse çok minnettar olacağız.
KAN GRUBU A Rh POZİTİF . Bilgi alışverişinde bulunmak için Bebeğin annesi İLKNUR Dökmeciler telefonu: 0 541 497 81 73 .

çilekim çok geçmiş olsun bu bebeler bizi korkutuyor doğdukları zaman bunlara ne yapmak gerek acaba??biraz büyüsün poohhh :83: diye arkalarından korkutalım

Son düzenleme:

çilekim çok geçmiş olsun bu bebeler bizi korkutuyor doğdukları zaman bunlara ne yapmak gerek acaba??biraz büyüsün poohhh :83: diye arkalarından korkutalım

deli kız yaaaaaaaaaaaaa

canım gecmıs olsun ohh bı guzel hbr daha aldık mutlu olduk

darısı bnm basıma ıns bızım oglusun bagırsagındakı noktada kaybolmustur

ınsallahhhh kaybolmustur canım ıcını ferah tut sende bak benı dusun demekkı kaybolabılıomus

kaç kilo ile hamile kalmıştın... alsan bile verirsin kilo.. inşallah emzirirsin sağlıkla.. o zaten epey kilo verdiriyomuş.. e koşturmaca ile de gider bi kısmı, yine fıstık olursun :))
zaten sen ve meleğin sağlıklı olun da kilo falan hiç dert değil :)) zaten "anne" olmak insanı çoook güzelleştiren bişey :))

ben hamile kalmadan da iştahlıydım şimdi de maşallah yiyorum :)) özellikle kahvaltıya bayılıyorum.. 3 posta falan yiyorum masada :))) 51 kg ile hamile kaldım, ilk 3 ay 48 e düştüm, şimdi 56,4 kg yim.. kendimi 60 kg falan hiç hayal edemiyorum çünkü 55 bile olmamıştım daha önce :)) ama karnımdan aşayığı göremediğim için gözden uzak gönülden de uzak oluyo :)))

yaaa kızlar tamm anlamıyla bebeğe neler alınır ne yapılmalı ne eksiğim var ayyyy allahım kafam iyice karıştı yardımcı olun bana

bende buradayımmm dedemet yaş 24 kayseri sat 26 haziran beklenen doğum tarihi 2 nisan ilk bebişim ve kızım oluyo :))))

allah hepimize hayılı vee kolay doğumlar versin arkadaşlar :))))))

64 le hamile kaldım cnm...ilk hamileliğimde de 64 le hamile kaldım 76 ile doğuma gittim
2 haftada 14 kilo vermiştim doğumdan sonra...emzirmek kilo verdiriyorya benim prolaktin hormonum çok yüksek olduğu için 4 aylıkken sütüm akmaya başlamıştı
göğüslerim 75 ten 110'a çıktı ilk hamileliğimde
kızım sütümde yüzme öğrendi o kadar çok akıyordu
gece yarısı uyanıp pijama ve nevresim değişiyordum o zamanlar
tek rakibim hollandanın inekleriydi....evden çıkıp biyere gidecek olsam gideceğim yere ulaşmadan tırnaklarıma kadar sütüm akıyorduikiz hatta üçüz bebekleri rahatça doyurabilirdim o zaman

şimdide güç bela 90 bedene indirdiğim göğüslerim büyüdüler ama çok şükür 5 aylık oldum daha süt müt gelmedi
kahvaltı benimde vazgeçilmezim ...yarasın süt olsun vitamin olsun bebişlerimize inşallah
sen zayıfmışsın o bence bi avantaj ...ben geçen sene 77 kiloydum diyet yapıp 64 e düştüm
Allahtan zayıflayıp hamile kaldım 77 ile kalsam halimi düşünemiyom yarım dünya olurdum heralde
yaaa kızlar tamm anlamıyla bebeğe neler alınır ne yapılmalı ne eksiğim var ayyyy allahım kafam iyice karıştı yardımcı olun bana

aslında bende bunu liste halinde yada resimlerle görmek istiyorum
acemi gibiyim şimdi..ilk kızımdaki gibi eksiklerim olsun istemiyorum 4 4lük gitmek istiyorum hastaneye
bebek için neler lazım ve anne için pijama , gecelik , terlik , hırka veya lizöz her ne lazımsa hem liste şeklinde hemde resimli alan varsa ekleyebilirmi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…