2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar tebrik ederim sizi ya, benimde ilk olcak ama 18 yaşımdan beri o acıyı iliklerimde hissederek yaşıyorum tek bir video dahi izlemeden

Bende tebrik istiyorum Hamilelik aşamasına gelene kadar o kadar çok şey yaşadım ki. Epidural sezeryan olacağım için korkmuyorum. Zaman bir an evvel geçsin istiyorum.

Arkadaşlar daha evvel de yazmıştım.Ama gözden kaçıranlar olabilir tekrarlayayım. Ben bu hafta sonu kontrole gidicem ardından da Hastanemin düzenlemiş olduğu Doğum öncesi eğitime gideceğim. Katılım ücretsiz. Eşlerinizle de gidebiliyorsunuz. Özellikle benim gibi ilk bebek bekleyenler için güzel bir eğitim. Evet kusura bakmayın kızlar bu eğitim nedeniyle yapılacak İstanbul buluşmasına katılamayacağım.....

Hisar Intercontinental Hospital
(Ümraniyede)
Tarih:24.11.2012
Saat: 13:30-16:00
Eğitim içeriği: Doğum Yöntemleri,
Epidural Anestezi ile doğum,
Bebek Bakımı ve banyosu

Link: http://www.hisarhospital.com/tr/kur...-Dogum-Oncesi-Egitim-Programlari-Devam-Ediyor

Son düzenleme:
Sulecim benim zaten hep dökülürdü kansızlıktan dolayı sonra senin dediğin gibi yoğunlaşmaya başladı saç dökülmesi. Ama eşim sağ olsun bi şampuan getirdi şimdi hem kalınlaştı hem dökülme çok çok azaldı

Hamilelik öncesi çok dökülürdü. Hamile kalınca tamamen kesildi çok sevindim. Ama 2 aydır yine başladı canım Bu hormonlar çıldırdı artık

Evet marka rica edelim canım....

merhaba annislerr :) nasılsınızz. Ben süperim bugün yavrumu gördüm rüyamda (yani herhalde prensesimdr) emzirdim onu ama öyle güzeldi ki çıkardığı sesler emerkenki bakışı rüyam hiç bitmesin istedim. Uyandığımda sol göğsüm sızlıyordu çok değişik hissettim kendimi :)

bende rüyamda solmuşa biniyorum 2 tane oğlum var onlar ikili koltuğa oturtuyorum yaşları 3 -4 arası bi tanede kızım var oda kucağımda kendimi delircek gibi hissediyordum oğlanlar bi yanda durmuyo kız bi yanda emmek istiyo yoksa çınarım 3 çocuğa eş derğermi olacak

valla arkadaşim olmaz diye birşey Yok ama umarım hepimiz uslu yerinde yaramazlıklara sahip çocuklar doğurup kolayca büyütürüz:):)

bi tebrikte sana canım benim :)) haklısın aslında çok acılarda çektik ama bi normal doğum fobim var, gerçi dr sezeryan olcan demeseydi ona da cesaretlendirebilirdim kendimi, sahi aklıma geldi . sen opu sonrası çok ağrı çektin mi ? benim hayatımda yaşadığım en büyük ağrı belkide oydu diyebilirm.üstelik 1 kürtaj + 2 ameliyat var ve bünyem narin değildir.sanırım sezeryanda ondan birkç basamak üstte olacak.sezeryandan bende hiç korkmuyorum.yalnız epidural olmıcam gibi, oynaran sakatlık riski var ya bende iğne yapılırken gıdıklanıyorum hareket ediyorum en iyisi narkoz, en son oğlumu ben görcem istemem bunu ama ikimizin iyiliği içinde genel olmam gerek galiba.tabi bu benim kararım bide dr la konuşmam gerek.

Teşekkürler canım. Sanırım benim ağrı eşiğim yüksek. Bende de dış gebelik, kürtaş, 2 ufak 1 açık ameliyat oldu ama ağrı sorunum pek olmadı. Benim o zaman en büyük sorunum işlem sonrası tuvalete gidememek olmuştu Bende aslında normal isterdim ama bu kadar uğraştıktan sonra tehlikeye atmak istemiyorum. Herşey yolunda giderse epidural olmadı anestezi ile mutlu uykular

selam kızlar;

pınarcım benim dr umda aynen senin dr un gibi tabii bana 3 kilo gibi bir örnek verilmedi ama mümkün olduğunca az kilo almalısın diyor en son 10 günde 3 kilo almıştım çok kızmıştı bakalım bu kontrolde ne olacak bazen diyorum salla al gitsin verirsin sonra bazende aaaa bunları nasıl vercem diye bir duraksıyorum ama Allahtan şişşşttt diyen bir drumuz var en iyisini yapıyorlar bence

kızlar mide problemi olan varmı bitkisel ne kullanılabilirki ?

schwarzkopf SAÇ DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN AMA BUNU MARKETLERDEN FALAN ALMIYOSUN BUNU BAY BAYAN KUAFÖRLERİNE GELEN MALZEMECİLERDEN TEMİN EDİYOSUN RENGİ MAVİ

iyiymiş bu. ben genelde schwarzkopf un banyo sonrası spreylerini falan kullanıyodum. ama bu şampuan herkeste aynı etkiyi gösterir mi acaba. bi araştırayım ben, kuaföre gitcem nasılsa saç kestirmek için, sorarım..

pınar sıkma canını,bebişin sağlıklıysa gerisini boşver..ben 6 kg aldım şimdilik..herkesin bünyesi farklı,seni ya da bebeği olumsuz etkilemiyosa kilonun önemi yok bence..benim aldığım tüm kilolar karnımda toplandı.yüzümde,belimde hiç bi fark yok.önemli olan sağlıklı beslenmek..fazla kilo alırsam da kafama takmıcam nasılsa doğumdan sonra veririz..

2haftadr Bende yaşamaya başladım midem yanıyo özellikle geceleri. Dayanamayacak kadarçok oldu bi kaç kez ve rennie tabletler varya ondan kullandım. Duymuştum daha önce hamileler e mide sorununda rennie verdiklerini . Ama malesef bitkisel ne kullanılabilir bi fikrim yok

mide problemin ekşime yada asitlenmesiyse patlamış mısır (az tuzlu, az yağlı) iyidir. mide asidini alıyomuş. tuzlulardan uzak durmanda da fayda var. yine de bi doktoruna danış derim...

mide problemin ekşime yada asitlenmesiyse patlamış mısır (az tuzlu, az yağlı) iyidir. mide asidini alıyomuş. tuzlulardan uzak durmanda da fayda var. yine de bi doktoruna danış derim...

şu buluşmalar neden hiç Antalya da olmuyor yaw. burda çok mu az kişi var yoksa. bende buluşma istiyorum. göbüşleri görmek istiyorum. benim dışardan daha yeni belli olmaya başladı sizinkiler nasıl bilmiyorum..
Antalya lılar nerdesiniiizz..

selam kızlarrrrrrrrrrrr
doktordan geldım
coook sukur bebegım ıyıyımıs o beyaz nokta kaybolmus
ay tosunummmu gordum
agzını büzüp büzüp duruodu
bana opucuk atıodu sankı
az gerılmedım ne zamandır sızede cok yansıtmak ıstemedım
ama geldı gectı allahın ıznıyle
sekercık evet gormedım mesajını bebem yaaaaaaaa
ebah bende aynen sen gıbıyım
adıle nasıtle yatar gıbı kocam
ay ay ay uy uy uy ıııhh ıhhhh dıe donebılıorum
dunde bana bısı bana gaz yapmıs mıdemı bozmusum
gece fenalastım
cıkardım fılan rahatladım
ya kızlar bu arada cmt toplantı olayınız kesınmı?
yenı tasındıgım ıcın kuzenlerım bana gelıceklermıs ev gormeye :44:
ben katılamayabılırım kızmayın nolur :18:

Çileğim tosununa maşallah Gözün aydın tatlım. Annelik böyle bir şey herhalde en neşelimiz bile endişeli :18:tedirgin bir tip haline gelebiliyor. Yeni evinde huzur, mutlukuk versin canım. Oğluşunla birlikte musmutlu yaşayın

anladım canım sonuçta baskılar bizi yıldıramaz :)) dediğin gbii son çeker mutlu uykular ve hoşgeldin bebeğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…