Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrrrrrrrrrrr
doktordan geldım
coook sukur bebegım ıyıyımıs o beyaz nokta kaybolmus
ay tosunummmu gordum
agzını büzüp büzüp duruodu
bana opucuk atıodu sankı
az gerılmedım ne zamandır sızede cok yansıtmak ıstemedım
ama geldı gectı allahın ıznıyle
sekercık evet gormedım mesajını bebem yaaaaaaaa
ebah bende aynen sen gıbıyım
adıle nasıtle yatar gıbı kocam
ay ay ay uy uy uy ıııhh ıhhhh dıe donebılıorum
dunde bana bısı bana gaz yapmıs mıdemı bozmusum
gece fenalastım
cıkardım fılan rahatladım
ya kızlar bu arada cmt toplantı olayınız kesınmı?
yenı tasındıgım ıcın kuzenlerım bana gelıceklermıs ev gormeye :44:
ben katılamayabılırım kızmayın nolur :18:
selam kızlarrrrrrrrrrrr
doktordan geldım
ay tosunummmu gordum
bana opucuk atıodu sankı
gece fenalastım
Çileğim tosununa maşallah Gözün aydın tatlım. Annelik böyle bir şey herhalde en neşelimiz bile endişeli :18:tedirgin bir tip haline gelebiliyor. Yeni evinde huzur, mutlukuk versin canım. Oğluşunla birlikte musmutlu yaşayın
Ben sana didim dimi, senin delikanlı Maşallah turp gibi diyeeGözün aydın çilağım kendine dert ettiğini biliyodum zaten, normaldir de.. Yediklerine dikkat et bende bi kere yaşadım şimdi daha çok dikkat eder oldum..
canım gözün aydın. Bu arada duam ne kadannn çabuk olmuş ya bek hemen OHHHH çektin.
allah bi daha off dedirtmesin canım benim. SANA DA BİZE DE
selam kızlarrrrrrrrrrrr
doktordan geldım
ay tosunummmu gordum
bana opucuk atıodu sankı
gece fenalastım
selam kızlarrrrrrrrrrrr
doktordan geldım
ay tosunummmu gordum
bana opucuk atıodu sankı
gece fenalastım
yaaa nasıl hemşire o 5 yerden delmiş anlamıyorum yaaa!!! bırakıp gelseydin..bayıltana kadar uğraşmış ben neler çekiyorum o iğne batana kadar 5 yerden delse bende bayılırdım...en son kan aldırırken yanımda 1 yaşında bebekten alıyorlar ben ahh vahh derken bebeğe bir baktım gayet rahat ağlama yok çok utandım tuttum kendimi=)))
çok kilo almamışsın oda abartmış 65 kilo fazla değil diyetisyene falan gitme benden sana söylemesi akşam 6 dan sonra yeme benim arkadaşım 15 kilo almışşş=)))3 kiloyla doğuma giriyorlarmış nasıl hemşire yaaa!!!
Gıda Pınarı canım ben tüp bebekle hamile kaldım 62 kilo ile başladım ama kullandığım hormon ilaçları, halen devam eden iğneler derken en son 20.10.2012'de 67 kiloydum. Muhtemelen şuanda 70-71 civarıyım. Bende 9 kilo falan aldım. Ama senin gebeliğin benden önde. Açıkçası yemeğime dikkat ediyorum. Haftada 2 veya 3 kez kaçamak yapıp minik çikolata yediğim oluyor. Onun haricinde düzenli bir beslenme programım var. Yemeğimi hep evimde yiyorum. Burda fas food tarzı yemek yeri olmadığı için evde sebze-et dengesini kurdum. Ama ne kadar dikkat edersen et alacaksan alıyorsun. Sağlıkla gelsin bebişlerimizde ne yapalım 30 kiloyu bile göze aldım ben
korkma canım alıcaksın tabi.hamilelikte az alanla çok alanın pek bir farkı olmuyor doğumdan sonra.hızla veriliyor kilolar
sadece sağlıklı beslenmene dikkat et unutma ki bebeğin senin yediğin tadlara aşikar olucak ve onları tercih etme ihtimali yüksek.şimdiden beslenme alışkanlığı kazandırıyoruz yani
canım benim hem geçmiş olsun kan alma beceriksizliği için hem de gözün aydın sonuçların iyi olduğu için.aslında doktorun biraz haklı çünkü ekstra bişe yemesende son üç ay daha fazla kilo alınır.sanırım bunu düşünüp seni etkilemek için biraz katı konuşmuş.bence sadece 3 kilo alınması da normal değil örnek verilemez çünkü bebeğin ağırlığı 2,5-3 kilo su kesesi rahimin büyümesinden gelen ağırlık meme dokusundaki artış filan ortalama 5-6 kilo olurmuş.uç bi örnekle etkilemek istedi heralde bi de eğer su tutuyorsan aldığın kilo lohusalıkta hemen gider korkma.
son üç ay birşeyleri yemesekte olur diye düşün nasılsa yeterince kaçamak yaptık
günaydın anneler mis kokulu bebeler
sabah sabah kilo konusu görünce birden moralim bozuldu....ben 24 haftada 9 kilo almışım daha devamı gelecek off ne yapıcaz bu kilolarla (yine gözlerim doldu)
gece babamıza kızdım küs geldik,neymi niye yatarken sağdan sola dönerken yatak zıplıyormuş....acaba neden????hamileyim belki ondan olmasın allahım yarabbim
gece gece o bana ben ona kızdım sonra uykum kaçtı zaten çıt olsa uyanıyorum bugün uykusuzum nasıl geçer gün bilmiyorum....
günaydın herkese...iyi sabahlar... kahvaltılar yapıldı mı.. şu tost, poğaça yiyen arkadaşlar, bırakın artık, düzenli kahvaltı yapmalısınız..boşa kilo depolamayın...
ne güzel herkez burda...
gida pınar öncelikle geçmiş olsun canım. ne beceriksiz bi amcaymış o. ben olsaydım alır şırıngayı kafasına geçirirdim.
kiloların konusunda endişe etme bence. doktorun fazla canını sıkmış. herkes gibi sende de takıntı olmuş bu kilolar.doğumdan sonra ne kadar rahat vereceğini göreceksin. ben de tartıya çıkmaya korkuyorum artık. 6 kilo aldım ama alışlarım hızlandı. neredeyse ayda 2-3 kg almaya başladım. doktorum her gittiğimde kilo konusunu açmaması için garip garip konular açıyorum.
diyetisyene gitmeden de sen halledebilirsin bu sorunu. hamurdan, şekerden,tuzdan,abur cuburdan falan uzak dur. düzenli beslen... ve en önemlisi en az günde 2.5 lt su iç. işe yarar. bundan eminim.
ilaçlar da kilo yapabilir. bu dr lar her durumda da ilaç tıkıyolar zaten. demiri gıdalardan almaya çalış canım.
hayalimduam evet günlergünaydın kızlar, nasılsınız ?
3 kiloyla doğumamı giren varmış ? yuh olsun bence abartmış.mümkün bu ya ? suyu nerde eşi nerde bebek nerde o zaman bu bebek 1 kilo mu doğdu derler adama ??
pınarcım, dr un iyi demiş kilosuna boyuna üzülme.30 kiloyla doğuma girsen ne ya, üzmesinler seni, tamam fazla alamayalım istiyrouz ama keyfnide çok kaçırma derim ben.maşallah kızının yüzü gözü şekillenmiş, benzetilmeye başlamış maşallah :) benimde randevum cmtsi ve aşırı sabırsızlanıyorum çünkü en son 6 hafta evvel gitmiştik.
bende şimdiye dek 5 killo aldım, aslında çok yiyorum ama şöyle et ürünlerini çok tüketmiyorum, makarna pilav hiç yemiyorum. normal ekmek yemiyorum çavdar yiyiorum onuda çok az yiyorum.çikolatayı 6 ayda belki 20 kere yemişimdir ki sanmam o kadar bile olduğunu.tatlılarlar çok aram yok, bünyemde çabuk kilo almaz hep çok yememe rağmen zayıfımdır da bu bana göre ve şu yememe göre çok gibi geldi.aman alırsamda alırım dünya yansın umrumda mı ? oğlum sağlıklı olsunda ...
selam kızlar;
pınarcım benim dr umda aynen senin dr un gibi tabii bana 3 kilo gibi bir örnek verilmedi ama mümkün olduğunca az kilo almalısın diyor en son 10 günde 3 kilo almıştım çok kızmıştı bakalım bu kontrolde ne olacak bazen diyorum salla al gitsin verirsin sonra bazende aaaa bunları nasıl vercem diye bir duraksıyorum ama Allahtan şişşşttt diyen bir drumuz var en iyisini yapıyorlar bence
kızlar mide problemi olan varmı bitkisel ne kullanılabilirki ?
pınar sıkma canını,bebişin sağlıklıysa gerisini boşver..ben 6 kg aldım şimdilik..herkesin bünyesi farklı,seni ya da bebeği olumsuz etkilemiyosa kilonun önemi yok bence..benim aldığım tüm kilolar karnımda toplandı.yüzümde,belimde hiç bi fark yok.önemli olan sağlıklı beslenmek..fazla kilo alırsam da kafama takmıcam nasılsa doğumdan sonra veririz..
merhabalar arkideşleerrrrr,
çok ama çooooook güzel bir gün geçirirsiniz inşallah. Güzel haberler alırsınız, hasta olanlar iyileşir, bebişi için endişe edenler uzun bir OHHHH çeker inşallah.
GIDAPINAR kilo konusunda benim Tr deki doktorum da bana çok kızmıştı. Şu an toplamda 11 kilo aldım ben de ve doktor doğuramazsın bebeği dedi. bundan sonra ayda 1.5 kilo almana izin veriyorum ki dedi bence haklılar. Doğumu zorlaştırıyormuş, bebeği hiç bir olumlu etkisi yok ama sna yan etkisi çok dedi ve gebelik zehirlenmesinden bahsetti. Korktum ben de dikkat etmeye çalışıyorum. kaç kilo ile hamile kaldıgın onemli degilmiş önemli olan kaç kilo aldıgınmış.......ki ben çok düşük kiloyla hamile kaldığım için rahattım.
yalnız su bana tezat geliyor sen yemesen de bebek beslenir diyorlar. Sonra da mutlak şu yenmeli bu yenmeli deniyor, ok kalsiyum vs. kendimiz için bebek için değil ama peki ya diğerleri balıkmış, cevizmiş vs. Yani depoların boşsa bi şekil doldurman lazım o zaman da yemsen de olur gibi bi şey söz konusu değil. pilav, makrana hamur işi tatlı bunlardan uzak duralım. Ben sebze corbası yapıyorum haftada 2 defa aklınıza gelen her sebzeyi koyuyorum içine sogan sarımsak dahil. Cok besleyeici hem de kilo aldırmaz deneyin derim. nasıl olsa bebeişler dogunca yapıcaz alıştırma olsun..
Kızlar yorumlar için tşk ederim .Genelde doğumdan sonra verecğimizi düşünerek kendimizi rahatlatmaya çalışıyoruz sanırım.Umarım bu kadar kolay olur kilo vermek.
Ben hep 55-56 idim şimdi 66 .eşimde takıntılıdır bnm kilo konusunda o da beni strese sokuyo...Şuan hamilelikten önce yaptığım gibi sürekli diyet haline girdim.Umarım 20 kiloyu geçmem.
aynen canım ya nedense doğumdan hiç korkmuyorum normal doğumdan hemde hiç korkmuyorum sadece malum yerlerimiz de değişme olucak sonradan cinsel sorun yaşarım diye korkuyorum çevremdekiler bu yönde korkuttular beni biraz sezeryana yöneldim şu sıralar
Baharcım benim söyleyemediğimi dile getirmişsin.Belki biraz bencilce ama bunu da düşünerek vazgeçtim.Hele Aramızda bebek var filminde eşlerin yaşadığı sorunları görünce.
Dün doktorumla da konştum. Epidural sezeryanda kararlı olduğumu söyledim .O da dünden razı zaten ..1-5 mart arası doğum olur dedi.
ahh canım ne guzel dileklerin varrrr kızz adın gıbı 2013 ü beklıyorum oglumu beklıyorum hepımıze allah saglıkla kavusmak nasıp etsın allahımmmmmmmmmmmm
AMİNNN Çileğim. Bende yavrum için adımı 2013 koymuştum zati
selam kızlar;
kızlar merhaba. Bi kaç gündür akıntım her zamankinden daha sıvı bi şekilde ve yoğun geliyordu çamaşır değiştirmekten sıkılmıştim. Biraz önce tuvalet hissetmememe rağmen altima kaçırdım sandım. Çamaşırim sırılsıklam ve üzerimdeki eşofmanim bile azda olsa islandi akıntıdan dolayı. Doktorumu aradım hemen oda önemli değildir ama cuma gün gel dedi. Daha önce de plasentamın asagda oldgnu öğrendiğim için korkmadım değil ne yapsam ki cuma gün gelmez artık...
selam kızlar;
kızlar merhaba. Bi kaç gündür akıntım her zamankinden daha sıvı bi şekilde ve yoğun geliyordu çamaşır değiştirmekten sıkılmıştim. Biraz önce tuvalet hissetmememe rağmen altima kaçırdım sandım. Çamaşırim sırılsıklam ve üzerimdeki eşofmanim bile azda olsa islandi akıntıdan dolayı. Doktorumu aradım hemen oda önemli değildir ama cuma gün gel dedi. Daha önce de plasentamın asagda oldgnu öğrendiğim için korkmadım değil ne yapsam ki cuma gün gelmez artık...
Canım bence çok zor olmayacaksa Cumayı beklemeden bugün git. Herşey yolundadır ama kafana takılacağına gitmende fayda var.
canım bence çok zor olmayacaksa cumayı beklemeden bugün git. Herşey yolundadır ama kafana takılacağına gitmende fayda var.
Canım eşim şehir dışında onun gelipte hastaneye gitmemiz zaten mesai saatini dolduracak muayene olamayacam YANI. Yarında Doktorumun ameliyat günü. Inşallah çok önemli değildir.
selam kızlar;
Benim de ona benzer oldu. Tuvaletten yeni cikmistim, kilodum islandi cok degil ama az da degil. Bana plesanta asagida demediler. Ben bebegimi asagida hissediyordum soyledim. Doktor bana bazen basi bazen ayaklari geliyor oraya ondan dedi.
çilekim çok geçmiş olsun bu bebeler bizi korkutuyor doğdukları zaman bunlara ne yapmak gerek acaba??biraz büyüsün poohhh :83: diye arkalarından korkutalım
ARKADAŞLAR KONUMUZLA ALAKASIZ BİLİYORUM VE SİZLERİ ASLA ÜZMEK İSTEMİYORUM AMA ACİLLL NOLUR VARSA ANTALYADA TANIDIKLARINIZ YÖNLENDİRİN.
ah cnm cok gecmıs olsun olsakeske ama yokki
İlik nakli olan 1.5 yaşındaki yeğenim için , her gün düzenli olarak 5 ünite trombosit ihtiyacımız vardır. Trombosit ihtiyacını karşılamakta şu an çok zorlanmaktayız. Bebeğimizin sağlığına kavuşmasına yardımcı olmak isteyen arkadaşlar , ANTALYA MEDİCALPARK HASTANESİ B BLOK 8. KATTAKİ KAN MERKEZİNE MERT DÖKMECİLER ADINA verilmek üzere, tanıdıklarını yönlendirebilirse çok minnettar olacağız.
ah cnm cok gecmıs olsun olsakeske ama yokki
KAN GRUBU A Rh POZİTİF . Bilgi alışverişinde bulunmak için Bebeğin annesi İLKNUR Dökmeciler telefonu: 0 541 497 81 73 .
canım gecmıs olsun ohh bı guzel hbr daha aldık mutlu olduk
darısı bnm basıma ıns bızım oglusun bagırsagındakı noktada kaybolmustur
iyi akşamlar kızlar
bi sorum olacak size
mide problemi olan varmı aranızda
benim şimdiye kadar hiç olmamıştı..sadece folik asite ilk başladığım zamanlar birde elevitle demir hapına başladığım ilk hafta doymak bilmiyordum
sonra ilaca alıştım geçti gitti
ama 3-4 gündür dakka başı bişeyler tıkınıyorum.. çok açım
boğazıma kadar yesemde sofradan aç kalkıyorum
eşim vitaminleri bırak diyor
bırakmakta istemiyorum...ve çok kilo almakta istemiyom :18:
şimdiden 5 kilo aldım
güç bela 1 yılda 13 kilo vermiştim onları hamilelikte almaya razıydım ama dün gıdığımı gördüm..gıdığım çıkmış
ilk hamileliğimde 5. aya kadar hiç kilo almamıştım
iki hamileliğimde birbirine benzemiyor..aynı olmasını beklemiyordumda yinede almam sanıyordum
kocik artık kabul et hamilesin kilo alacan tabi diyor ...ama ne biliyim...bu iştah devam ederse 20 kilo alırım diye korkuyom :18:
64 le hamile kaldım cnm...ilk hamileliğimde de 64 le hamile kaldım 76 ile doğuma gittimkaç kilo ile hamile kalmıştın... alsan bile verirsin kilo.. inşallah emzirirsin sağlıkla.. o zaten epey kilo verdiriyomuş.. e koşturmaca ile de gider bi kısmı, yine fıstık olursun :))
zaten sen ve meleğin sağlıklı olun da kilo falan hiç dert değil :)) zaten "anne" olmak insanı çoook güzelleştiren bişey :))
ben hamile kalmadan da iştahlıydım şimdi de maşallah yiyorum :)) özellikle kahvaltıya bayılıyorum.. 3 posta falan yiyorum masada :))) 51 kg ile hamile kaldım, ilk 3 ay 48 e düştüm, şimdi 56,4 kg yim.. kendimi 60 kg falan hiç hayal edemiyorum çünkü 55 bile olmamıştım daha önce :)) ama karnımdan aşayığı göremediğim için gözden uzak gönülden de uzak oluyo :)))
yaaa kızlar tamm anlamıyla bebeğe neler alınır ne yapılmalı ne eksiğim var ayyyy allahım kafam iyice karıştı yardımcı olun bana