selamlar. Bende buradayım :) yavrumun hareketleri uykumu açtı sizler nasılsınız
ayyyyyyyyyyyyy nöbetttttttttttttttt
bir de bizim okulda boş güne nöbet koyuyorlar biliyor musunnn
hiç özlemedimmmmmmmmmm
canım kızlar mesai ile geliyorlar, mesai bitince gidiyorlarrrrrrrr
evde pek takılan yok kk. ya
nurdah arkadaşım sen neden yazmıyorsunnnnnnn
sadece okuyorsunnnnnnnnnnn
evet kızlar işte giriyorlar hep ama siz 2013 le kaynatıyonuz bazı geceler ben de bu gece inat ettim bekledim :)) ama belim çok ağrıdı ya oturmaktan
:)) yazcak bişey bulamıyorum ama sorunum aynı bende geceleri uyuyamıyorum ama bi uyuyamayan ben degilmişim demek of rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah
nöbet sonrası çok normalll canım
dinlen sen yorma minik kızını
sandalye tepelerinde
ben uykuya inanılmaz düşkün biriydim ama şimdi
hiç uykum gelmiyorrrrrr
geç yatıyorum, ereknden de kalkıyorummmmmmmmm
papatyam canını sıkma hiç güzel sonuçlar alacaksın eminım. 2hafta önce Bende yaşadım aynı şeyi.
aynen bende normalde cok sewerim uyumayı ama artık hasretim uykuya bide şuan benim oğluş migdeme cıkmış sanki ordan wuruyo zor nefes alıyorum böyle bi durum yaşayan warmı arkadaslar
canım benim de bazen nefes almakta zorlandığım hatta kalp çarpıntımın olduğu zamanlar oluyor ama
nefes almakta zorlanacak boyuta gelmedim çok şükür
haftan da büyük ya bebek de iyice büyümüştür
sıkıştırıyordur annesi
kızlar aslında benim özel bi sorunum var. Çok afedersiniz kurban bayramından önce mantar +idrar yolu enfeksiyonu oldum gitmediğim doktor ve kullanmadığım ilaç kalmadı hamilelikten dolayı fazlasını veremeyiz diyor doktorlar, mikrop dağılmasın diye 1 ay olacak neredeyse eşimle birlikteliğimz bile olmuyor ve kendimi yetersiz hissediyorum hem bu dert hem kilo alıyorum git gide. Bu mantar için doğal çözüm bilen varmı
kızlar aslında benim özel bi sorunum var. Çok afedersiniz kurban bayramından önce mantar +idrar yolu enfeksiyonu oldum gitmediğim doktor ve kullanmadığım ilaç kalmadı hamilelikten dolayı fazlasını veremeyiz diyor doktorlar, mikrop dağılmasın diye 1 ay olacak neredeyse eşimle birlikteliğimz bile olmuyor ve kendimi yetersiz hissediyorum hem bu dert hem kilo alıyorum git gide. Bu mantar için doğal çözüm bilen varmı
ilişki :44: o neydi ya:44::44:
mantar tehlıkelı ılıskı kesınlıkle yasak aman dıım ıcerı yayılır
arkadasım olmustu 3 ay yatarak bıtırdı.dıkkat et canım
sabun vs kullanma su ıle ped kullanma.
dr arada gıdıosun temızlıo ole olmustu onun