2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ayyyyyyyyyyyyy nöbetttttttttttttttt:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

bir de bizim okulda boş güne nöbet koyuyorlar biliyor musunnn

hiç özlemedimmmmmmmmmm

canım kızlar mesai ile geliyorlar, mesai bitince gidiyorlarrrrrrrr

evde pek takılan yok kk. ya

evet kızlar işte giriyorlar hep ama siz 2013 le kaynatıyonuz bazı geceler ben de bu gece inat ettim bekledim :)) ama belim çok ağrıdı ya oturmaktan :KK49::KK49::KK49:

ya normal mi bilmiyorum ama kızım sürekli hareket halinde ben ayaktayken hissetmiyordum 1haftadır artık ayaktaykende hissediyorum. Herhalde sadece ben uyurken uyuyor yavrumda :)

evet kızlar işte giriyorlar hep ama siz 2013 le kaynatıyonuz bazı geceler ben de bu gece inat ettim bekledim :)) ama belim çok ağrıdı ya oturmaktan :KK49::KK49::KK49:

nöbet sonrası çok normalll canım
dinlen sen yorma minik kızını
sandalye tepelerinde

:)) yazcak bişey bulamıyorum ama sorunum aynı bende geceleri uyuyamıyorum ama bi uyuyamayan ben degilmişim demek of rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah

ben uykuya inanılmaz düşkün biriydim ama şimdi
hiç uykum gelmiyorrrrrr
geç yatıyorum, ereknden de kalkıyorummmmmmmmm

papatyam canını sıkma hiç güzel sonuçlar alacaksın eminım. 2hafta önce Bende yaşadım aynı şeyi.

nöbet sonrası çok normalll canım
dinlen sen yorma minik kızını
sandalye tepelerinde

ben uykuya inanılmaz düşkün biriydim ama şimdi
hiç uykum gelmiyorrrrrr
geç yatıyorum, ereknden de kalkıyorummmmmmmmm

aynen bende normalde cok sewerim uyumayı ama artık hasretim uykuya bide şuan benim oğluş migdeme cıkmış sanki ordan wuruyo zor nefes alıyorum böyle bi durum yaşayan warmı arkadaslar

aynen bende normalde cok sewerim uyumayı ama artık hasretim uykuya bide şuan benim oğluş migdeme cıkmış sanki ordan wuruyo zor nefes alıyorum böyle bi durum yaşayan warmı arkadaslar

canım benim de bazen nefes almakta zorlandığım hatta kalp çarpıntımın olduğu zamanlar oluyor ama
nefes almakta zorlanacak boyuta gelmedim çok şükür
haftan da büyük ya bebek de iyice büyümüştür
sıkıştırıyordur annesi

canım benim de bazen nefes almakta zorlandığım hatta kalp çarpıntımın olduğu zamanlar oluyor ama
nefes almakta zorlanacak boyuta gelmedim çok şükür
haftan da büyük ya bebek de iyice büyümüştür
sıkıştırıyordur annesi

aman bebiş iyi olsunda ben razıyım herseye ben cikıyorum hepinize i.geceler arkadaslar allaha emanet olun

kızlar aslında benim özel bi sorunum var. Çok afedersiniz kurban bayramından önce mantar +idrar yolu enfeksiyonu oldum gitmediğim doktor ve kullanmadığım ilaç kalmadı hamilelikten dolayı fazlasını veremeyiz diyor doktorlar, mikrop dağılmasın diye 1 ay olacak neredeyse eşimle birlikteliğimz bile olmuyor ve kendimi yetersiz hissediyorum hem bu dert hem kilo alıyorum git gide. Bu mantar için doğal çözüm bilen varmı

günaydın gönlünüzce bir gün olur inşallah :KK16::KK16::KK16:

kızlar aslında benim özel bi sorunum var. Çok afedersiniz kurban bayramından önce mantar +idrar yolu enfeksiyonu oldum gitmediğim doktor ve kullanmadığım ilaç kalmadı hamilelikten dolayı fazlasını veremeyiz diyor doktorlar, mikrop dağılmasın diye 1 ay olacak neredeyse eşimle birlikteliğimz bile olmuyor ve kendimi yetersiz hissediyorum hem bu dert hem kilo alıyorum git gide. Bu mantar için doğal çözüm bilen varmı

canım benim hiçbir sorunum olmadığı halde ayda bir kere anca ilişkimiz oluyor bazen olmuyor çünkü yorgun oluyorum hiç can istemiyır ayrıca hamileyiz onlar da anlıyor bunu eşim de pek yaklaşmıyor korkuyor galiba dert etme bunu kendine mantarla ilgili bişey bilmiyorum yaaa keşke yardımcı olabilsem

ilişki :44: o neydi ya:44::44:
:KK52::KK52::KK52:
mantar tehlıkelı ılıskı kesınlıkle yasak aman dıım ıcerı yayılır
arkadasım olmustu 3 ay yatarak bıtırdı.dıkkat et canım
sabun vs kullanma su ıle ped kullanma.
dr arada gıdıosun temızlıo ole olmustu onun

ilişki :44: o neydi ya:44::44:
:KK52::KK52::KK52:
mantar tehlıkelı ılıskı kesınlıkle yasak aman dıım ıcerı yayılır
arkadasım olmustu 3 ay yatarak bıtırdı.dıkkat et canım
sabun vs kullanma su ıle ped kullanma.
dr arada gıdıosun temızlıo ole olmustu onun

Günaydınlar:KK16::KK16::KK16:

Ay bir ben mi unuttum diyordum herbirkes bırakmış ilişkiyi :KK19: :KK9:

Frezyam birkaç gündür seni ihmal ediyorum :KK25: farkındayım ama aynı süreçte papatya ile de görüşemedim tatlım. Acayip bir ağırlık basıyor yemek sonrası hemen sızıyorum.

Ay şuanda yan tarafta matkapla çalışıyorlar. Makina çalıştıkça kızım tekmikler atıyor:KK9: Acep usta mı olcek benim kuzum :KK52::KK52:

Kızlar heyacan başladı bende Cuma detaylım var:18::18: Rüyalarıma girdi. Artvinden İstanbula gitmişim ama İstanbulda hastaneye salak taksici yüzünden geç kalmışım.:KK43: Taksiciye bağırıyordum ki gerçekten bağırmışım uyandık :KK9::KK9:

günaydın anneler ve minik kuzuları
c.tesi doktor randevum vardı ama artık yok önümüzdeki hafta salı gününe kadar doktorum doluymuş bende c.tesi gününü heyecanla bekliyordum üzüldüm....1 ay oldu bugün minnoşumu görmeyeli....1 hafta daha sabır edicez malesef....
günden güne yorgunluk daha fazla çöküyor,eve enkaz olarak gidiyorum...değil iş yapmak wc ye gitmeye üşeniyorum...şafak sayar gibi 32 haftayı bekliyorum...off yani offf...çalışmak işkence:KK4::KK4:

Herkeslere kocaman günaydınlarrr...Artık işe gelmek işkence gibi geliyor özellikle öğle yemeğinden sonra uzanamamak... sandalye tepesinde kıvranıyorum resmen 32. haftaya kadar nasıl gecıcek zaman bılmıorum :KK43:

X