2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlar dişlerim beni mahvediyor o kadar canım yanıyır kı anlatamm evde ne yapabılırımmmm nolur yardım edeın izmirde olanlar konak diş hastanesine gidecem yarın bı tavsıyenız olabılır mııııı???? su doktor felan gıbı....

arkadaşlar dişlerim beni mahvediyor o kadar canım yanıyır kı anlatamm evde ne yapabılırımmmm nolur yardım edeın izmirde olanlar konak diş hastanesine gidecem yarın bı tavsıyenız olabılır mııııı???? su doktor felan gıbı....

merhaba benimde 3 gündür ağrı var dişetlerimde başımın sol tarafınıda ağrı yapıyr ..bende ne yapacağımı şaşırdım ilk gün başım ağrıyor sanıyordum.meğer dişimden geliyor muş acı...of kalsiyum eksiliği bu oluyr sanırsam.

merhaba benimde 3 gündür ağrı var dişetlerimde başımın sol tarafınıda ağrı yapıyr ..bende ne yapacağımı şaşırdım ilk gün başım ağrıyor sanıyordum.meğer dişimden geliyor muş acı...of kalsiyum eksiliği bu oluyr sanırsam.

ben bı kac aydır cekiyorum kırık dısım vardı onu dolgu yaptırdım... diş etlerimde fazlasıyla kanama hasssiyet ön dişerimde bile ağrı varr ama o kadar ktü beslenmiyorum ki n-bakımlarınıda yapıyorummm cok kotuyummmm yaa Allh sifa versin bise çekilecek gibi değil cidden

ben bı kac aydır cekiyorum kırık dısım vardı onu dolgu yaptırdım... diş etlerimde fazlasıyla kanama hasssiyet ön dişerimde bile ağrı varr ama o kadar ktü beslenmiyorum ki n-bakımlarınıda yapıyorummm cok kotuyummmm yaa Allh sifa versin bise çekilecek gibi değil cidden

doktordan kalsiyum takviyesi mi istesem acaba..off ben neden korkuyorum ki şu diş hekimlerinden=)sütü 4 bardağa çıkarsam olur mu acaba =))marankide market sütlerinde kalsiyum yok diyor hayırlısı=)

Dostlar raimond lap var. Bebek müzikleri. Harika. Nette yok. Youtube de bı tane var. Ben de cd sinı aldım. Cooooook güzel. Bekler içn hem tavsiyeni

canım buldum youtube videoyu izleidm hoş bi müzik cd yi nerden aldın netten mi cd nin üzerindeki tam isim nedir acaba yazar mısın ?

doktordan kalsiyum takviyesi mi istesem acaba..off ben neden korkuyorum ki şu diş hekimlerinden=)sütü 4 bardağa çıkarsam olur mu acaba =))marankide market sütlerinde kalsiyum yok diyor hayırlısı=)
1200 gram kalsiyum almak lazımmış canım. diş problemi yaşıyacak olsam ben yaşardım herhalde, çok erken yaşta gitti benim dişler,sanırım genetik bir şey. hamileliğimde sıkıntı yaşarım diyordum , allaha şükür bir şey yok ama 3 bardak süt, 1 kase bazen daha fazla yoğurt ve peynir tüketiyorum bolca her gün.3. ayımdan itibaren böyle. bebekler her şekilde besleniyor, olan anneye oluyor. bizim kemiklerimizden çekiyor kalsiyumu,diğer vitamin ve mineralleri de öyle. şimdi olmasa bile ileride acısı çıkar iyi beslenmezsek.

Son düzenleme:
tansiyonum her seferinde normal çıkıyo 4 aralıkta şeker için gidicem dr ozaman sorarım anca umarım ciddi bişi değildir el uyuşmaları:18:

Benim de bazı sabahlar el uyuşması ve bacağıma kramp giriyor dr sordum cmt günü normal dedi vücuttaki su sinirlere baskı yapıyormuş magnezyum verdi kullanabilirsin dedi yarın alıcam.hamilelikte genelde oluyormuş

iyiyim mihsim....evet fotoğraf çektiremedik hatta hiçbirimizin aklına gelmedi diyebilirim...ama çok keyifliydi bir masada hamile bayanlar :KK1: sohbet güzeldi saatler ilerlemiş sonra farkına vardım...keike hep birlikte olsabilseydik....ama çok imkansız bir düşünce

ay ebahçım bir foto çekinmek hiç aklımıza gelmemiş gerçekten :)

malesef devam edıyor ama cok sukur sabahları oluyor artık ve yemek yıyebılıyorumm canım bıseyler ıstıyor ilk 4 ayım kabus gıbı gecmıstı.. bebısımde erkek olcak kız bebeklerınde bulantı cok olur derler ama degılmıs demekkı canımcımm

Allahımmm aynı duygular içindeyimm ben seninlee bende 6. haftamdan beri kusuyorumm

içim dışıma cıktıı aynı senin gibi şimdi sadece sabahları en azındann..

nasılsınız arkadaşlarımmmmmmmmmmmm

canım sıkılıyorrrrrrrr
uyku tutmadıııı
biraz dua okuyayım dedim
bir de kızlara bakayım dedimmmmmmmmmm
aaaaaaaaaa burdalar ama yoklarrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ben de uyuyamadım karnım patlayacak gibi geriliyo sığamadı kızım :) başım da ağrıyo nöbetçiydim bugün çok yorucuydu :KK43: ben de kızlara bakayım dedim ama kimseyi bulamadım

ben de uyuyamadım karnım patlayacak gibi geriliyo sığamadı kızım :) başım da ağrıyo nöbetçiydim bugün çok yorucuydu :KK43: ben de kızlara bakayım dedim ama kimseyi bulamadım

ayyyyyyyyyyyyy nöbetttttttttttttttt:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

bir de bizim okulda boş güne nöbet koyuyorlar biliyor musunnn

hiç özlemedimmmmmmmmmm

canım kızlar mesai ile geliyorlar, mesai bitince gidiyorlarrrrrrrr

evde pek takılan yok kk. ya

X