Merhaba arkadaslar uzun zamandir girememistim..nasilsiniz??? Ben bir iyi bir kotuyum..bebegimin kalbindeki ekojenik odak bazen aklima geliyor..ya bisey varsa diye tedirgin oluyor ve beynimde birsuru senaryo ve resim olusuyor..iki tane perinatologa gittim.tek basina sorun yaratmiyor dediler ama iste ihtimaller bir turlu gozumun onunden gitmiyor..kendimide bebegimide uzuyorum ama elimde degil..((
Canım benim elinde olmadan üzülmek nasıl bir şey anlıyorum. Dün ben de aynı durumda idim... Birini ara ziril zıril ağla iyice icini dok. O zaman biraz azalıyor. Azalinca da toparlarsın kendini canım benim. Dua falan oku booooollllca... Allah ferahlik versin kalbine, kötüyü düşünme biliyorsun kötü düşünce kötüyü çağırıyor. Hamileliğin verdigi duygusallıklarla bu tarz sıkıntıları atlatmak zor oluyor..
Merhaba arkadaslar uzun zamandir girememistim..nasilsiniz??? Ben bir iyi bir kotuyum..bebegimin kalbindeki ekojenik odak bazen aklima geliyor..ya bisey varsa diye tedirgin oluyor ve beynimde birsuru senaryo ve resim olusuyor..iki tane perinatologa gittim.tek basina sorun yaratmiyor dediler ama iste ihtimaller bir turlu gozumun onunden gitmiyor..kendimide bebegimide uzuyorum ama elimde degil..((
Her dakika dua ediyorum agliyorum...elimde degil iyi dusunmek istiyorum ama gozumu kapatinca bilincaltim hemen devreye giriyor..hemen goruntuler olusuyor...((engelleyemiyorum..
benimde sol gogsumde cok sancı oluyordu.doktora sordum normal dedi.
merhaba canım bende 2 gündür dinletiyorum bilgisayardan kulaklığı karnıma takıyorum :) youtube dan classic music for pregnant yazıp mozartın eserleri var ama vivaldi ve beethoven hangi eserler ve sen nasıl dinletiyorsun? bebişler doğuncada bu müzikleri duyunca sakinleşiyormuş tabii zeka gelişimi için de önemli şimdi.umarım memnundurlar bu durumdan ben daha komik
oluyorum karnımda kulaklıkla :))
Papatya canım bende gördüm geçen o çorapları aama almamıştım bugün alabilirm, çok kaliteliydiler. 19,50 filan mı neydi etikte fiyatı 6 lı yada 7 li sette dimi ?
cnm ben youtube dan yada klasikmizikdinle.gen.tr dan falan dinletiyorum. hepsi var bu sitelerde. vivaldi- four seasans, beethoven-moonlight sonata, silencio gibi..beethovenın senfonileri de var. onlar da güzel. benim bilg. mini olunca son ses açıp kucağıma koyuyorum. Ama senin yöntem de fena değil. denerim bi ara. Durumlarından memnun olduklarından eminim, umarım doğunca da bu durum bizi memnun eder.. :))
Yok canım ama kitapta okumuştum. Olabiliyormuş. Karpal tünel sendromu olabiliyormuş.ya kızlar bişi sorcam benim ellerim çok uyuşuyo sizdede varmı bu acaba
deli misin yahu :) cok mu çirkin görüyorsun ki kendini. Zaten çok değişiyor simaları...ya çok güzel maşallah....benimkinide bana benzettiler ama inanın acaip moralim bozuldu bana benziyor diye..1 hafta üzüldüm=) keşke eşime benzese..eşimde şaşırdı bu kadar üzülmeme..yeni doğum yapan arkadaşlara sorduğum ilk soru doğmadan önce kime benziyrdu şimdi kime benziyr=))) güya cevaba göre rahatlıcam=))))sonradan sağlıklı olsunda diyorum bana da benzese olur =)))))
Günaydın arkadaşlarım, bol tekmeli, az mide bulantılı, hiç bel ağrılı bir hafta diliyorum
Bu hafta Cuma ve Cumartesi günü 1aylık süreden sonra kızımla buluşacağızPerşembe yine uçuyoruz. Yavrum bu gidişle ya pilot ya hostes olacak. Her ay en az 2 kez uçağa binip duruyoruz Aslında korkuyorum kızıma birşey olurmu diye ama yapacakda birşey yok. Hayırlısıyla detaylımıza da girelim artık. Nerdeyse hepiniz girdiniz.
Çilekcim gözün aydın şekeri atlatmışsın tatlım. :13: Darısı başıma bakalım o nezaman olacak...
Gıda pınarı teyzemiz aynı sorun bendede var. Benim kesin beşik almam lazım ama bambu sepet beşik mi yoksa ahşap pleksi camlı mı bilemedim :26: Bu hafta sonu İstanbuldan bakacağım. Önümüzdeki ayda gittiğimde netleştirip alırım diye düşünüyorum....
Geceyimben41 kere MAŞALLAH ne tombik ne güzel bir şey o öyle
canim masallah bu ne tatlilk, Allah saglikli, hayirli omurler versin ona
Merhaba anneler
Nasılsiniz...
Keyifler yerinde ins...
Dostlar bana yasak geldi. Heeeeeppp yAtiyorum. Yemek ve wc icin kalkıyorum sadece. Dün bayağı bozuldu moralim. Bebeğimin hiç bir alışverişini yapamayacağım diyeeee .....
Sızlar çarşı pazar gezen anneler olarak sizin yardımınıza ihtiyacım var
Hangisini ne marka olsun falan. Oğlum icin hangisi iyi olur..
Haklısın insanın aklına ister istemez takılır. İnşallah sağ salim kucağına alacaksın.Merhaba arkadaslar uzun zamandir girememistim..nasilsiniz??? Ben bir iyi bir kotuyum..bebegimin kalbindeki ekojenik odak bazen aklima geliyor..ya bisey varsa diye tedirgin oluyor ve beynimde birsuru senaryo ve resim olusuyor..iki tane perinatologa gittim.tek basina sorun yaratmiyor dediler ama iste ihtimaller bir turlu gozumun onunden gitmiyor..kendimide bebegimide uzuyorum ama elimde degil..((
Ben 23+6'da gittim, bir sonraki kontrolünde alalım dedi. 24-28 hafta arasında oluyormuş. 24ü bitirmen gerekiyor ama 24+1 vs gibi...Merhabalar herkese...
Ben bişey soracaktım sizlere.Şeker yüklemesine hangi haftalarda gidiliyordu bu çarşamba gideceğim inş. yapılır.Çalışıyorum yoksa tekrar iin almam gerekecek .
kızlar dün mothercareye gittim
çoraplar yüzde 50 indirime girmiş on tane çorap aldım
0-3 ay bebek ürünlerinde yüzde 30 indirim başlamış
bir de hastane çıkışlarında bir alana 2. si yüzde 50 indirime girmiş
ilgilenen arkadaşlara duyrulur