Arkadaşlar merhaba dün ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı herşey normal çok şükür. 22+3 bebişim kilosu 456 gr az mı? şeker yüklemesi 2 hafta sonra.Sizlere bişey sorucam karnımın alt kısımlarında pul pul dökülmeler var kuruyan ciltte olur ya o şekilde ama bebek yağı ve vaseline kakao yağı kullanıyorum 3.aydan beri nemlendirmeme rağmen niye böyle anlamadım.benim gibi olan varmı? Çatlak kremimi almak gerekli acaba? siz kullanıyormusunuz?[/QUOTh
her kesin bebebği aynı ağırlıkta olacak diye birşey yok canını sıkma yanılma paylarıda olabiliyr sonuçta..ben şeker yüklemisini cuma günü yaptıracağım ..ben nivea nın badem yağlı losyonunu kulşlanıyrm..yediğin bazı şeylerde dokunmuş olabilir..off ben bebeğimi artık kucağıma almak istiyorummmmmm=)
kıvırcıkkk geçmiş olsun tatlım. tanıdıklarımla paylaşıyorum hemen. acil şifalar minik yeğenine.
kızlarrrrrrr vw bebişleri nasılsınız... kıpır kıpır kızım için süper bi sakinleştiri keşfettim. KLASİK MÜZİKKKK. kızıma mozart, beethoven, vivaldi falan dinletiyorum. ben de o sırada ders çalışıyorum. gülmeyin sakın.. hakikaten işe yarıyo sanki. sabah kahvaltıdan sonra kıpraşmaya başlıyo, bikaç saat dinletince tık yok.
Bunu doğumdan sonra susturamadığım zaman da denicem. eminim faydası olucak...siz deneyin, sonra yazın bana..
öptümmmm hepinizi..
usg normal çıkmış gözün aydın.bebişin gramının kötü olduğunu sanmıyorum.toparlar o.benim 24.haftada 470 grdı.her akşam muz yiyorum gündüzleri ceviz,fındık falan.10 gün sonra 700 çıktı.alt imzada yaznla tutmuyır diye endişelenmşştim ama normal dedi dr.bence takma kafana
arkadaşlar sol göğsüm çok fena ağrıyor.sanki bi yere sürtülmüş gibi ağrı(pek anlatamadım ama) tek taraflı göğüs ağrısı olan var mı bilgisi olan var mı?
günaydınn kızlarrr ... yıne mide bulantısıyla uyandım ve lavaboya kostumm 24. haftamdayımm hıc gecmıycek heralde
:;(((((((((((((((((((
Günaydın güzel anneler ve hızla büyüyen bebeişleri..
Kızlar yarın oğlumla randevum var 5 hafta sonra tekrar görücem miniğimi..Çok merak ediyorum..dokotr siması belli olur demişti.BAkalım birine benzeyecek mi?
aynı zamanda şeker yüklemesi de yapılacak ..2-3 saat sürüyormuş. yarın tüm günümü oğluma ayıracağım.
Haftasonu temizlik yemek derken çok yordum onu hiç de kıpırdamadı..
kızlar size bir şey danışayım..Ben yanıma alacağım beşik konusunda karar veremiyorum. Tüllü süslü bambular çok hoşuma gidiyor ama en fazla 1 sene kullanacağım bir şey sonrasında nereye koyacağım ben onu..tahta sallanan beşik ler gösterişsiz ama en azından parçalanıp kaldırılabiliyor bir kenara.Nasıl yapsam? arada 250 tl de fiyat farkı var.
Siz ne düşünüyorsunuz?
günaydın canım..geçmiş olsun ya bu kadar da uzun sürermiymiş bulantılar.allah yardımcın olsun.kız mı bebeğin.kızlar daha nazlı olur derler ya ondan sordum
Günaydın güzel anneler ve hızla büyüyen bebeişleri..
Kızlar yarın oğlumla randevum var 5 hafta sonra tekrar görücem miniğimi..Çok merak ediyorum..dokotr siması belli olur demişti.BAkalım birine benzeyecek mi?
benim esim dogumuma girmisdi.ve iyiki yanimdaydi.tiksinme falan soz konusu bile olamaz.o mucizevi ana oda sahit oldu.ve beni dahada cok sevdi.ne kadar aci cekdiyimi gordu.simdi kismet olursa yani kizima kayanam bakarsa yine girmesini istiyorum
aynı sorun bende de var tatlım. sağa sola dönerken acayip bir ayrı, kasılma.. zaten bacaklarımda ağrı oluyodu bu da üstüne tuz biber oldu. tuvalete gidince biraz rahatlıyo. doktora sorucam bende. ama daha gitmeme çok var.zaman geçmiyo artık yaa.