2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın arkadaşlar.

Benim daha önce pek yüzünü göstermemişti, bu sefer siması çok belli. Herkes burnunu bana benzetti :) Babası bozuluyor bu işe...

Eki Görüntüle 556416

oyyy maşallah size
ne kadar büyüyorlar....böyle hep uyuyormuş gibiler ama o tekmeleri kim atıyor acaba
c.tesi akşamı kıpır kıpır kaynadı gecenin bir yarısı bende"uyu hadi uyuda büyü bak az zaman kaldı çıkmana"diyorum tekmeyi patlatıyor

günaydın kızlar ve mini mini bebişlerimiz nasılsınız bugün
biz dün babamıza işe uğurlarken oğlum babasına ilkkez selam verdi eşim çok heycanlandı ve yarım saat eli karnımda bekledi akşam gelir gelmez gene elini direk karnıma koydu artık oğlumu dışardanda hissedebiliyoruz

canlarım günaydınnn,

bu içimde ki cadı çok hareketli hiç durmuyoo hiç ve artık karnım oynuyo hareketleri dışardan belli oluyor sizde de öyle mii

sabah uyandırdı beni nasıl tekmeliyo. merak ettim karnımı açıp baktım sağ göbek deliğimin yanına toplanmış bişey karnım pıt pıt oynuyoo anomm yerim onuu

sancısı olanlar olmuş bende de şöyle bir şey oldu... gece sağ tarafımda karnımın üstüne doğru yatmışım bi ağrı bi sancıyla uyandım heralde çocugumun üstüne yattım sıkıştı orda çnkü ben kaltım orda bi hareketlenme oldu...

benim de üstüme biri yatsa bende sallarım tekmeyi

Benimki uyuşuk :) belli saatleri var o zamanlar hareketli. Gün içinde çok nadir hissediyorum.

ya kızlar bişi sorcam benim ellerim çok uyuşuyo sizdede varmı bu acaba

haftasonu kimseyi bulamadım saatlerimiz uymadı heralde özledim hepinizi

güzel bir gün olsun inşallah kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var biraz okuyayım bakayım ne kaynatmışsınız :)

günaydınlar kızlarrrr.....

Oğlumla Güzel bir hafta diliyoruz....

günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınn kızlarrr ... yıne mide bulantısıyla uyandım ve lavaboya kostumm 24. haftamdayımm hıc gecmıycek heralde
:;(((((((((((((((((((

günaydınnnnnnnnnn, kusan arkadaşlara üzülüyorum çünkü ben de çok muzdariptim bu konudan
ama maalesef ki yapılabilecek de pek bir şey yok
bekleyelim ve geçsin inşallahhhhhh

günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmm
ben 21. haftada gittim ve kızımın siması net olarak babasıydı
bu duruma çok üzüldüm o ayrı
şeker sonucun inşallah güzel çıkar
beşik konusuna gelince ben park beşiğe kitlenmiş durumdayım
istiyorsan bambu beşiği al, içinde kalmasın
nasıl olsa koyacak bir yer bulursun
olmadı at gardropun üstüne
nasıl olsaa ikinci bebeğine de kullanırsın annesiiiii

GÜNAYDIN GÜZELLER
iyi bir hafta iyi bir pzt olsun
ben şeker yüklemesine gittim şükür iyi çıktı
darısı basınıza

günaydınnn canımmmmmmmmmmm
ohhhhhhhh çok şükür sonç güzel çıkmışşş
darısı biz yaptırmayanların başınaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhh

Günaydın anneler ve şirin mi şirin bebişleri.bebeğimi<i kucağımıza almamızı yakınlaştıran güzel bir hafta daha geçirmemiz dileğiyle.....

günaydın canımmmmmmmm
hepimiz için sağlıklı ve ve huzurlu bir hafta olur inşallahhhhhhhhhh
amin

günaydınn canımmmmmmmm
ben de az kendimi yorayım hemen bel ve sırt ağrım ben buradayım diyorrrrrrr
ama artık normal canım çünkü belimizin ve sırtımızın ağırlık merkezi değişti
bu sıkıntılarımız ve serzenişlerimiz artarak devam edecek
napalım katlanıcazzzzzzzzzz

günaydıııııııııınnnnnnnn canım
ben de dışarıdan hissediyorummmmmmmmm
deniz dalgalanıyor gibi oluyorrrrrrrrrrr benimki
garip am güzellllllllll
ben buradayım diyor bir nevi

Selamun aleyküm :):) hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız bakalım

aleyküm selam canımmmmmmmm
hepimizin günü hayırlı, sağlıklı, huzurlu ve sıkıntısız geçsin inşallahhhh
amin

günaydınnn sudecimmmmmmmm
ben de yatamıyorum üzerine hemen uyandırıyorrrrrrr yaramazlarrrrrrrrr
benimkilerin de hareketleri dışarıdan belli oluyorrrrrr canım
çok güzel bir duyguuuuuuuuuu

merhaba ben de bu cuma yaptıracgm şeker yüklemesini stres oldum şimdiden=( ama yinede umarım hiç bir sorun çıkmaz..
beşik konusunda bende kararsızım odasını zaten hazırlayacağız. birde beşik diyince tüllüolanları çok beğendim 600 tl fiyat verdiler ama süper bir görünüşü var ben ilk etapta kullanışlığından çok görünüşüne bakıyrm=) ama ailem illa park yatak al diyor.KRAFT ın bir modeli hoşuma gitti ebebek te fiyat yarı yarıya düşüyor..ama karar veremedim..ama ne alırsam alayım 2. bebek düşündüğüm için sorun olmaz heralde=)

Herkeslere kocaman günaydınlarr...

Yorucu bır hafta sonu gecırdım bebısımızın odasının duvar kagıdı yapıldı sonunda şükür cok guzel oldu ama ılk yapıldıgında ıslak ve sıstı yerıne oturması 2 gunu buluomus bn tabı o halını gorunce basladım aglamaya cok cırkın oldu dıe ama sekercıgım sagolsun telefonlarıyla rahatlattı benı

usta her ne kadar ıkı gune bunlar kalmıcak kurucak desede baya bı evham yaptım esımde nasıbını aldı tabı bu durumdan

cılekk canım benım gecmıs olsun seker yuklemen sorunsuz tertemız cıkmıs darısı bızlerın basına ıns bnmde 1 aralıkta..

ebah canım benım nasılsın ?? bı resım cekmemıssınız kuzucum su bulusmadan ama ya oldumu sımdı hemen ıkıncı organızasyonu yapın resım cekılın

Günaydın arkadaşlar.

Benim daha önce pek yüzünü göstermemişti, bu sefer siması çok belli. Herkes burnunu bana benzetti :) Babası bozuluyor bu işe...

Eki Görüntüle 556416

ya çok güzel maşallah....benimkinide bana benzettiler ama inanın acaip moralim bozuldu bana benziyor diye..1 hafta üzüldüm=) keşke eşime benzese..eşimde şaşırdı bu kadar üzülmeme..yeni doğum yapan arkadaşlara sorduğum ilk soru doğmadan önce kime benziyrdu şimdi kime benziyr=))) güya cevaba göre rahatlıcam=))))sonradan sağlıklı olsunda diyorum bana da benzese olur =)))))

Günaydın arkadaşlarım, bol tekmeli, az mide bulantılı, hiç bel ağrılı bir hafta diliyorum

Bu hafta Cuma ve Cumartesi günü 1aylık süreden sonra kızımla buluşacağız Perşembe yine uçuyoruz. Yavrum bu gidişle ya pilot ya hostes olacak. Her ay en az 2 kez uçağa binip duruyoruz Aslında korkuyorum kızıma birşey olurmu diye ama yapacakda birşey yok. Hayırlısıyla detaylımıza da girelim artık. Nerdeyse hepiniz girdiniz.

Çilekcim gözün aydın şekeri atlatmışsın tatlım. :13: Darısı başıma bakalım o nezaman olacak...

Gıda pınarı teyzemiz aynı sorun bendede var. Benim kesin beşik almam lazım ama bambu sepet beşik mi yoksa ahşap pleksi camlı mı bilemedim :26: Bu hafta sonu İstanbuldan bakacağım. Önümüzdeki ayda gittiğimde netleştirip alırım diye düşünüyorum....

Geceyimben 41 kere MAŞALLAH ne tombik ne güzel bir şey o öyle

iyiyim mihsim....evet fotoğraf çektiremedik hatta hiçbirimizin aklına gelmedi diyebilirim...ama çok keyifliydi bir masada hamile bayanlar sohbet güzeldi saatler ilerlemiş sonra farkına vardım...keike hep birlikte olsabilseydik....ama çok imkansız bir düşünce

Günaydın arkadaşlar.

Eki Görüntüle 556416

canim masallah bu ne tatlilk, Allah saglikli, hayirli omurler versin ona

ya kızlar bişi sorcam benim ellerim çok uyuşuyo sizdede varmı bu acaba

bende yok canim, niye oluyo acaba? bence doktoruna bi sor aklinda kalmasin, belki tansiyon filansa dikkat etmek lazim

ya bende bu kez esime benzesin istiyorum, iki kizimda benim gibi esmer, bu sefer esime benzese, renkli gozlu sarisin olsa:))) aman neyse saka tabi, dedigin gibi saglikli, eli ayagi duzgun olsunda kime benzerse benzesin dimi

bende yok canim, niye oluyo acaba? Bence doktoruna bi sor aklinda kalmasin, belki tansiyon filansa dikkat etmek lazim

tansiyonum her seferinde normal çıkıyo 4 aralıkta şeker için gidicem dr ozaman sorarım anca umarım ciddi bişi değildir el uyuşmaları:18:

Merhaba anneler
Nasılsiniz...
Keyifler yerinde ins...
Dostlar bana yasak geldi. Heeeeeppp yAtiyorum. Yemek ve wc icin kalkıyorum sadece. Dün bayağı bozuldu moralim. Bebeğimin hiç bir alışverişini yapamayacağım diyeeee .....
Sızlar çarşı pazar gezen anneler olarak sizin yardımınıza ihtiyacım var
Hangisini ne marka olsun falan. Oğlum icin hangisi iyi olur..

hoşgeldin,

neden yasak geldi ki kanaman mı oldu ne oldu

önemli bir şey değildir inşallah kalkarsın ayağa. valla ben kıyafet konusunda fazla markaya bakmıyorum netten özellikle uygun ve kaliteli gördüklerimi alıyorum.

beşiği de eyüpteki mobesko mobilyacılar çarsısından bakacağım inşallah.

Yok canım kanama değil. Servikal yetmezlik riski. Su an 35 cm, 25 cm ye düşmemesi lazım. Oğlum büyüdüğü için ağırlık yapmasın diye ayaklar havada yat dedi doktor. Her gün iğne de vuruluyorum. Esim vuruyor ...

Netten alışveriş çok yaparım ama bebeğim için dokunarak görerek almayı çok istemiştim

Son düzenleme:

geçmiş olsun... sen bi iyi olda inşallah bakarsın... ama nette de güzel şeyler oluyor markası bilindik olunca al bence beğenmezsen iade edebiliysun sonuçta.. hemde hesaplı oluyor

Merhaba arkadaslar uzun zamandir girememistim..nasilsiniz??? Ben bir iyi bir kotuyum..bebegimin kalbindeki ekojenik odak bazen aklima geliyor..ya bisey varsa diye tedirgin oluyor ve beynimde birsuru senaryo ve resim olusuyor..iki tane perinatologa gittim.tek basina sorun yaratmiyor dediler ama iste ihtimaller bir turlu gozumun onunden gitmiyor..kendimide bebegimide uzuyorum ama elimde degil..((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…