2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba arkadaslar uzun zamandir girememistim..nasilsiniz??? Ben bir iyi bir kotuyum..bebegimin kalbindeki ekojenik odak bazen aklima geliyor..ya bisey varsa diye tedirgin oluyor ve beynimde birsuru senaryo ve resim olusuyor..iki tane perinatologa gittim.tek basina sorun yaratmiyor dediler ama iste ihtimaller bir turlu gozumun onunden gitmiyor..kendimide bebegimide uzuyorum ama elimde degil..:KK43:((

Merhaba arkadaslar uzun zamandir girememistim..nasilsiniz??? Ben bir iyi bir kotuyum..bebegimin kalbindeki ekojenik odak bazen aklima geliyor..ya bisey varsa diye tedirgin oluyor ve beynimde birsuru senaryo ve resim olusuyor..iki tane perinatologa gittim.tek basina sorun yaratmiyor dediler ama iste ihtimaller bir turlu gozumun onunden gitmiyor..kendimide bebegimide uzuyorum ama elimde degil..:KK43:((

Mihs duvar kağıdı yaptirmissin hayırlı olsun.
Bı yerde duymuştum cocuk odası Kireç olmalı imiş duvarın hava alması için ama o da çok ugrastici bı is

Son düzenleme:
selamlar guzel hanimlar, bebisler icin yatak, besik karari verme asamasindakilere benim tecrubelerle sabir tavsiyem mather care'in sumodeli, cot bed deniyo, cocuk bes yasina kadar yatar diyolar ama 3 yasindan sonra normal genc odasina gecmek daha mantikli bence cunku kucuk gelmeye basliyo, mothercare turkiye diye arastirdim ama online alisveris bulamadim, artik siz magazalarda bir bakarsaniz isterseniz, biz bir kanadini cikaristik toptan, uc tarafli da gayet saglam durmustu, bizim yatagimizin tam yanina koymustuk, boylece gece cocuk aglayinca hic kalkmadan uzanip aliyodum kucagima, yoksa kalk, parmakligi asagi indir, egil filan hic cekilmiyo, aklinizda bulunsun:KK49: $dw_badge_template2_new.jpg

Canım benim elinde olmadan üzülmek nasıl bir şey anlıyorum. Dün ben de aynı durumda idim... Birini ara ziril zıril ağla iyice icini dok. O zaman biraz azalıyor. Azalinca da toparlarsın kendini canım benim. Dua falan oku booooollllca... Allah ferahlik versin kalbine, kötüyü düşünme biliyorsun kötü düşünce kötüyü çağırıyor. Hamileliğin verdigi duygusallıklarla bu tarz sıkıntıları atlatmak zor oluyor..

Canım benim elinde olmadan üzülmek nasıl bir şey anlıyorum. Dün ben de aynı durumda idim... Birini ara ziril zıril ağla iyice icini dok. O zaman biraz azalıyor. Azalinca da toparlarsın kendini canım benim. Dua falan oku booooollllca... Allah ferahlik versin kalbine, kötüyü düşünme biliyorsun kötü düşünce kötüyü çağırıyor. Hamileliğin verdigi duygusallıklarla bu tarz sıkıntıları atlatmak zor oluyor..

Her dakika dua ediyorum agliyorum...elimde degil iyi dusunmek istiyorum ama gozumu kapatinca bilincaltim hemen devreye giriyor..hemen goruntuler olusuyor...:KK43:((engelleyemiyorum..

canım aynı şeyleri yaşıyoruzzzz
benim de kızımın kalbinde delik gördü doktorum
fetal kardiyoloğa yönlerdirdi
perşembe gideceğiz inşallah
öğrendiğimizin ertesi günü eşimin yüzünde 3 ayrı uçuk çıktı
ama ben inanılmaz rahatım
bir şey olmayacak diyorum
inşallah bir şey olmyacak kuzularımıza
içini ferah tut
bir de sıkıntı duası var
peygamber efendimiz de okurmuş
onu oku bak
seni rahatlatacaktır
duanın ismi inşirah suresi

Her dakika dua ediyorum agliyorum...elimde degil iyi dusunmek istiyorum ama gozumu kapatinca bilincaltim hemen devreye giriyor..hemen goruntuler olusuyor...:KK43:((engelleyemiyorum..

İnşirah süresi oku, sekine duası var... Bı de başkaca uğraşlar bulabilir mısın. Mesela oyun oynamak kitap okumak gibi.... :)

allahım darda olan herkese bol bol iyi niyetler ve şifalar versin yarabbim.içimizdden iyi dilekleri almasın.bide şu doğum izni 6 aya çıksın artıkkkkk

Merhabalar herkese...
Ben bişey soracaktım sizlere.Şeker yüklemesine hangi haftalarda gidiliyordu bu çarşamba gideceğim inş. yapılır.Çalışıyorum yoksa tekrar iin almam gerekecek .

Bir de sıkıntıları olan arkadaşlar lütfen kendinizi üzmeyin. Moralinizi yüksek tutun bebekler hisseder. Allaha sığının O herşeyi yoluna koyar inş.

Kızımda son haftalarda doktorun biri nst de kalp atışlarını fazla gördü. Allah bi kıyamet kopardı yok hstaneye yatıracakmış erken alacakmış filan 36 haftalıktı daha. Her an hareketlerini takip ettim. Sonuç kızım 40 hafta + 10 gün geç doğdu. Allah şükür sağlıklı da. Normal doğum yaptım bebek doğdu ağlamadı. Ben hemen ağrımı sancımı unuttum neden ağlamıyor dedim doktora. Birşeyi yokmuş kuzumun Allaha şükür takmayın kafanıza iyi düşünün iyi olsun inş.

merhaba canım bende 2 gündür dinletiyorum bilgisayardan kulaklığı karnıma takıyorum :) youtube dan classic music for pregnant yazıp mozartın eserleri var ama vivaldi ve beethoven hangi eserler ve sen nasıl dinletiyorsun? bebişler doğuncada bu müzikleri duyunca sakinleşiyormuş tabii zeka gelişimi için de önemli şimdi.umarım memnundurlar bu durumdan ben daha komik
oluyorum karnımda kulaklıkla :))

cnm ben youtube dan yada klasikmizikdinle.gen.tr dan falan dinletiyorum. hepsi var bu sitelerde. vivaldi- four seasans, beethoven-moonlight sonata, silencio gibi..beethovenın senfonileri de var. onlar da güzel. benim bilg. mini olunca son ses açıp kucağıma koyuyorum. Ama senin yöntem de fena değil. denerim bi ara. Durumlarından memnun olduklarından eminim, umarım doğunca da bu durum bizi memnun eder.. :))

kızlar dün mothercareye gittim

çoraplar yüzde 50 indirime girmiş on tane çorap aldım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

0-3 ay bebek ürünlerinde yüzde 30 indirim başlamış:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bir de hastane çıkışlarında bir alana 2. si yüzde 50 indirime girmiş:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ilgilenen arkadaşlara duyrulur:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Selam kızlar nasılsınız ? ya ben bugün bebek arabası alabilirim aslında hiç beğenmediğim ama beğenisini çok duyduğum tavsiye dedilen bi araba.Maclaren.şuan mothercare de indirimdeymiş inceliycem.travel değil ama yatarı var.puset üzerine takılamıyo.sizce nasıl bi araba bilen var mı ? çokta ucuz değil yine 1000 tl den 600 e düşmüş.hafifliği yattı kafama 5,2 kg.ben graco symbio alacaktım gittim baktım 7,5 kg olmasına rağmen tamaman kaldıramadım yetmedi gücüm. Quinny zap ı çok beğendim şimdide ama o da hafif değil ki 8. küsürde o var kg olarak.maclaren için çok acil yorum bekliyorum.bu akşam alcam çünkü yarın ihtimalim yok indirimi bitiyo.of ya bebek arabası seçimi ne zormuş.birde bebek çin ben şunları aldım ve şunlarıda almayı düşünüyorum eksik fazla için yorum alayım diyorum sizden ?

7 tane ayaklı tulum
2 tane dışarlık eşöfman.
4 tane eşofman altı
2 tane uzun kol badi
5 tane pijama

bunları aldım.sanırım ayaklı tulumlar fazla oldu.

ektra olarakta 2-3 tane uzun kol badi + 5-7 tane çıtçıtlı atlet + 2 tane kruvaze şeklinde iç zıbını.birkaç eldiven ve çorap.buunları alcam.

giyim dışında 2 tane penye battaniye al en az dendi.2 tane alırım sanırım 1 tane normal battaniyesi var.1 nevresimi var.ama birer tane daha alcam.

geçen chnb nin yazdığuından sonra pompa, göğüs kalkanı filan gereksiz geldi ihtiyaç olursa pompayı araştırdım phılıps aventty mi ne onu alcam.banyo küveti+maşrapa+filesi.1 tane yenidoğan biberonu (kolik önleyici). 1 alt açma minderi + 1 hastane çıkışı + lohusa pijaması + bebek deterjanı + şampuan+ bebe yağı+ tırnak makası + burun aplikatörü. sanırım bunlar ilk 3 ay işimizi görür.fazla veya eksik varsa uyarırsanız sevinirim kızlar.birde bebek yatağı.hee günlerdir sorcam sanırım yenidoğanlarda yorgan kullaılmıyor kulanılacak zman için ne almalı ? yün ağır gelir diye düşündüm.ben elyafta istemiyorum kaz tüyü olabilir dedim sizce ?

ya eşim sürekli burda olmadığı için ve önümüz kış olduğundan karlar yolları kapaıtr gelemeyebilir, hepsini bu haftasonu bitircem sanırım.ondan size danışayım dedim.nettede yazıyo ama tecrübelilerden fikir almak daha mantıklıdır dedim, tecrübeliden kastım yepenlerden baz alarakta olabilir, annelik şart değil.bizde ufaklık olmadığından eksiği fazlayı ayarlayamıyoruz.anneme kalsa bunlar çok diyo ama bilemiyorum tabi yabanada atmak istemiyroum lafını.şu da var ki onun büyüttüğü çocuklar yokluk zmanındaydı fazla gelebilri ama şimdiki zmana uyup ıçmakta istemem olmayanları düşünerek üzülürm.

Papatya canım bende gördüm geçen o çorapları aama almamıştım bugün alabilirm, çok kaliteliydiler. 19,50 filan mı neydi etikte fiyatı 6 lı yada 7 li sette dimi ?

Papatya canım bende gördüm geçen o çorapları aama almamıştım bugün alabilirm, çok kaliteliydiler. 19,50 filan mı neydi etikte fiyatı 6 lı yada 7 li sette dimi ?

canım benim kız kardeşim bebeğinin ihtiyaçlarını mothercare ve chicco dan aldı hepsinden de çok memnun kaldı
ben de o yüzden tercih ediyorum
evet gerçekten kaliteliler
benim aldıklarım 5'li paket, yüzde elli inmiş hali ile 15 liraydı
3'lü şeklinde olanlar da vardı sanırım, onların fiyatı senin dediğin gibiydi

cnm ben youtube dan yada klasikmizikdinle.gen.tr dan falan dinletiyorum. hepsi var bu sitelerde. vivaldi- four seasans, beethoven-moonlight sonata, silencio gibi..beethovenın senfonileri de var. onlar da güzel. benim bilg. mini olunca son ses açıp kucağıma koyuyorum. Ama senin yöntem de fena değil. denerim bi ara. Durumlarından memnun olduklarından eminim, umarım doğunca da bu durum bizi memnun eder.. :))

Dostlar raimond lap var. Bebek müzikleri. Harika. Nette yok. Youtube de bı tane var. Ben de cd sinı aldım. Cooooook güzel. Bekler içn hem tavsiyeni

ya kızlar bişi sorcam benim ellerim çok uyuşuyo sizdede varmı bu acaba
Yok canım ama kitapta okumuştum. Olabiliyormuş. Karpal tünel sendromu olabiliyormuş.
ya çok güzel maşallah....benimkinide bana benzettiler ama inanın acaip moralim bozuldu bana benziyor diye..1 hafta üzüldüm=) keşke eşime benzese..eşimde şaşırdı bu kadar üzülmeme..yeni doğum yapan arkadaşlara sorduğum ilk soru doğmadan önce kime benziyrdu şimdi kime benziyr=))) güya cevaba göre rahatlıcam=))))sonradan sağlıklı olsunda diyorum bana da benzese olur =)))))
deli misin yahu :) cok mu çirkin görüyorsun ki kendini. Zaten çok değişiyor simaları...

Günaydın arkadaşlarım, bol tekmeli, az mide bulantılı, hiç bel ağrılı bir hafta diliyorum :KK16::KK16:

Bu hafta Cuma ve Cumartesi günü 1aylık süreden sonra kızımla buluşacağız:KK52: Perşembe yine uçuyoruz. Yavrum bu gidişle ya pilot ya hostes olacak. Her ay en az 2 kez uçağa binip duruyoruz :KK55: Aslında korkuyorum kızıma birşey olurmu diye ama yapacakda birşey yok. Hayırlısıyla detaylımıza da girelim artık. Nerdeyse hepiniz girdiniz.

Çilekcim gözün aydın şekeri atlatmışsın tatlım. :13: Darısı başıma bakalım o nezaman olacak...

Gıda pınarı teyzemiz aynı sorun bendede var. Benim kesin beşik almam lazım ama bambu sepet beşik mi yoksa ahşap pleksi camlı mı bilemedim :26: Bu hafta sonu İstanbuldan bakacağım. Önümüzdeki ayda gittiğimde netleştirip alırım diye düşünüyorum....

Geceyimben :nazar::nazar: 41 kere MAŞALLAH ne tombik ne güzel bir şey o öyle :KK34:

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Ana tombik, baba tombik. Yazık kızım genetik olarak hayati boyunca rejm yapacak :)

canim masallah bu ne tatlilk, Allah saglikli, hayirli omurler versin ona

Çok teşekkür ederim arkadaşım.

Merhaba anneler
Nasılsiniz...
Keyifler yerinde ins...
Dostlar bana yasak geldi. Heeeeeppp yAtiyorum. Yemek ve wc icin kalkıyorum sadece. Dün bayağı bozuldu moralim. Bebeğimin hiç bir alışverişini yapamayacağım diyeeee .....
Sızlar çarşı pazar gezen anneler olarak sizin yardımınıza ihtiyacım var :KK16::KK16:
Hangisini ne marka olsun falan. Oğlum icin hangisi iyi olur..

Çoook geçmiş olsun.

Haklısın insanın aklına ister istemez takılır. İnşallah sağ salim kucağına alacaksın.

Merhabalar herkese...
Ben bişey soracaktım sizlere.Şeker yüklemesine hangi haftalarda gidiliyordu bu çarşamba gideceğim inş. yapılır.Çalışıyorum yoksa tekrar iin almam gerekecek .
Ben 23+6'da gittim, bir sonraki kontrolünde alalım dedi. 24-28 hafta arasında oluyormuş. 24ü bitirmen gerekiyor ama 24+1 vs gibi...

kızlar dün mothercareye gittim

çoraplar yüzde 50 indirime girmiş on tane çorap aldım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

0-3 ay bebek ürünlerinde yüzde 30 indirim başlamış:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bir de hastane çıkışlarında bir alana 2. si yüzde 50 indirime girmiş:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ilgilenen arkadaşlara duyrulur:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

mothercare her ayın 15inde indirime giriyormuş arkadaşlar.

X