2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kıvırcıkkk geçmiş olsun tatlım. tanıdıklarımla paylaşıyorum hemen. acil şifalar minik yeğenine.

kızlarrrrrrr vw bebişleri nasılsınız... kıpır kıpır kızım için süper bi sakinleştiri keşfettim. KLASİK MÜZİKKKK. kızıma mozart, beethoven, vivaldi falan dinletiyorum. ben de o sırada ders çalışıyorum. gülmeyin sakın.. hakikaten işe yarıyo sanki. sabah kahvaltıdan sonra kıpraşmaya başlıyo, bikaç saat dinletince tık yok.
Bunu doğumdan sonra susturamadığım zaman da denicem. eminim faydası olucak...siz deneyin, sonra yazın bana..
öptümmmm hepinizi..

Arkadaşlar merhaba dün ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı herşey normal çok şükür. 22+3 bebişim kilosu 456 gr az mı? şeker yüklemesi 2 hafta sonra.Sizlere bişey sorucam karnımın alt kısımlarında pul pul dökülmeler var kuruyan ciltte olur ya o şekilde ama bebek yağı ve vaseline kakao yağı kullanıyorum 3.aydan beri nemlendirmeme rağmen niye böyle anlamadım.benim gibi olan varmı? Çatlak kremimi almak gerekli acaba? siz kullanıyormusunuz?[/QUOTh
her kesin bebebği aynı ağırlıkta olacak diye birşey yok canını sıkma yanılma paylarıda olabiliyr sonuçta..ben şeker yüklemisini cuma günü yaptıracağım ..ben nivea nın badem yağlı losyonunu kulşlanıyrm..yediğin bazı şeylerde dokunmuş olabilir..off ben bebeğimi artık kucağıma almak istiyorummmmmm=)

Oncelikle Kıvırcık cook gecmis olsun.

Ben de cmt gunü doktora gittim. Sipam 700 gr olmuş. 23+6 da gittim. Sekeri yapmadı, 3 hafta sonra gittiğimde yapacak. Toplam 3 kilo almışım, aferin aldım. Çok tatlı yiyorum diye de fırça yedim :KK43:

arkadaşlar sol göğsüm çok fena ağrıyor.sanki bi yere sürtülmüş gibi ağrı(pek anlatamadım ama) tek taraflı göğüs ağrısı olan var mı bilgisi olan var mı?

kıvırcıkkk geçmiş olsun tatlım. tanıdıklarımla paylaşıyorum hemen. acil şifalar minik yeğenine.

kızlarrrrrrr vw bebişleri nasılsınız... kıpır kıpır kızım için süper bi sakinleştiri keşfettim. KLASİK MÜZİKKKK. kızıma mozart, beethoven, vivaldi falan dinletiyorum. ben de o sırada ders çalışıyorum. gülmeyin sakın.. hakikaten işe yarıyo sanki. sabah kahvaltıdan sonra kıpraşmaya başlıyo, bikaç saat dinletince tık yok.
Bunu doğumdan sonra susturamadığım zaman da denicem. eminim faydası olucak...siz deneyin, sonra yazın bana..
öptümmmm hepinizi..

merhaba canım bende 2 gündür dinletiyorum bilgisayardan kulaklığı karnıma takıyorum :) youtube dan classic music for pregnant yazıp mozartın eserleri var ama vivaldi ve beethoven hangi eserler ve sen nasıl dinletiyorsun? bebişler doğuncada bu müzikleri duyunca sakinleşiyormuş tabii zeka gelişimi için de önemli şimdi.umarım memnundurlar bu durumdan ben daha komik
oluyorum karnımda kulaklıkla :))

usg normal çıkmış gözün aydın.bebişin gramının kötü olduğunu sanmıyorum.toparlar o.benim 24.haftada 470 grdı.her akşam muz yiyorum gündüzleri ceviz,fındık falan.10 gün sonra 700 çıktı.alt imzada yaznla tutmuyır diye endişelenmşştim ama normal dedi dr.bence takma kafana

çok teşekkürle msj cevap yazdığın için sanırım normal sağlıklı olsun da ben 2250 doğmuşum :) bende muz yiyorum ama cevizi falan ihmal etmiştim yeniden başlıycam her akşam süt içiyorum 1 bardak bol meyve hayırlısı artık.

selamlarrr kızlar bsey sorcam bugun farkettimki sol göğsüm sağa göre daha büyük neyden kaynaklanıyordur acep bilgisi olan varmıdır?

Selam kızlarr umarım hepiniz ve minik elma şekerlerimm iyidir..

Şİfa RABBİM size sabır versinnn, bu acının eminim ki tarifi yoktur, yaşamayan anlamaz. Ama herpimizin geleceği noktu bu ve kaçışımız yok biliyorus ki. RABBİM Hayırlı ölümler nasip etsin.
Babanın mekanı cennet olsun, Umarım onun yokluğunu acısını bebeğinde dindirirsin.. Söylenicek fazla bişeyde yok galiba bunun üstüne... RABBİM günahlarını affetsin inş.

Çilakkkk canım inşallah şeker testin hayırla sağlıkla sonuçlanır haber ver bize.. Evine anca temizlikte yardı metmeye gelirim ben merak etme, çünkü kirletmek bana göre değil:KK52:

Kızlarr hepinize iyi geceler olsun..

Bursalılar sizden de haber ve resimler bekliyorum hee unutmadım onuda..:KK53:

günaydınn kızlarrr ... yıne mide bulantısıyla uyandım ve lavaboya kostumm 24. haftamdayımm hıc gecmıycek heralde
:;(((((((((((((((((((

günaydınn kızlarrr ... yıne mide bulantısıyla uyandım ve lavaboya kostumm 24. haftamdayımm hıc gecmıycek heralde
:;(((((((((((((((((((

günaydın canım..geçmiş olsun ya bu kadar da uzun sürermiymiş bulantılar.allah yardımcın olsun.kız mı bebeğin.kızlar daha nazlı olur derler ya ondan sordum

Günaydın güzel anneler ve hızla büyüyen bebeişleri..

Kızlar yarın oğlumla randevum var 5 hafta sonra tekrar görücem miniğimi..Çok merak ediyorum..dokotr siması belli olur demişti.BAkalım birine benzeyecek mi?

aynı zamanda şeker yüklemesi de yapılacak ..2-3 saat sürüyormuş. yarın tüm günümü oğluma ayıracağım.
Haftasonu temizlik yemek derken çok yordum onu hiç de kıpırdamadı..

kızlar size bir şey danışayım..Ben yanıma alacağım beşik konusunda karar veremiyorum. Tüllü süslü bambular çok hoşuma gidiyor ama en fazla 1 sene kullanacağım bir şey sonrasında nereye koyacağım ben onu..tahta sallanan beşik ler gösterişsiz ama en azından parçalanıp kaldırılabiliyor bir kenara.Nasıl yapsam? arada 250 tl de fiyat farkı var.
Siz ne düşünüyorsunuz?

GÜNAYDIN GÜZELLER
iyi bir hafta iyi bir pzt olsun
ben şeker yüklemesine gittim şükür iyi çıktı
darısı basınıza :KK16:

Kızlar yarın oğlumla randevum var 5 hafta sonra tekrar görücem miniğimi..Çok merak ediyorum..dokotr siması belli olur demişti.BAkalım birine benzeyecek mi?

aynı zamanda şeker yüklemesi de yapılacak ..2-3 saat sürüyormuş. yarın tüm günümü oğluma ayıracağım.
Haftasonu temizlik yemek derken çok yordum onu hiç de kıpırdamadı..

kızlar size bir şey danışayım..Ben yanıma alacağım beşik konusunda karar veremiyorum. Tüllü süslü bambular çok hoşuma gidiyor ama en fazla 1 sene kullanacağım bir şey sonrasında nereye koyacağım ben onu..tahta sallanan beşik ler gösterişsiz ama en azından parçalanıp kaldırılabiliyor bir kenara.Nasıl yapsam? arada 250 tl de fiyat farkı var.
Siz ne düşünüyorsunuz?

valla canım sen daha iyi biliyorsun evinin saklama durumunu falan.ne şekilde kolayına geliyorsa öyle yap çünkü daha sonra fazlalık olduğunda başına dert olur :)

günaydın canım..geçmiş olsun ya bu kadar da uzun sürermiymiş bulantılar.allah yardımcın olsun.kız mı bebeğin.kızlar daha nazlı olur derler ya ondan sordum

malesef devam edıyor ama cok sukur sabahları oluyor artık ve yemek yıyebılıyorumm canım bıseyler ıstıyor ilk 4 ayım kabus gıbı gecmıstı.. bebısımde erkek olcak kız bebeklerınde bulantı cok olur derler ama degılmıs demekkı canımcımm

Günaydın anneler ve şirin mi şirin bebişleri.bebeğimi<i kucağımıza almamızı yakınlaştıran güzel bir hafta daha geçirmemiz dileğiyle.....

Günaydın arkadaşlar.

Benim daha önce pek yüzünü göstermemişti, bu sefer siması çok belli. Herkes burnunu bana benzetti :) Babası bozuluyor bu işe...

$photo.JPG

günaydın anneler ve her fırsatta tekme atan bebeleri
bu sabah 2.doz tetenoz iğnemizi olduk,6 ayda 9 kilo almışım ama ebe şişman durmuyorsun dedi bir rahatladım ama yinede dikkat et çok kilo alırsan doğum zorlaşır dedi.....
bel,kasık ağrım vardı dün korktum sabah ebeye söyledim bel ve sırt ağrın artık artmaya başlar dedi
c.tesi günü bursalı annelerle buluştuk ama hiçbirimizin aklına fotoğraf çekinmek gelmedi...bir daha sefere inşallah buluştuğumuzda o güzel günden kareleri buraya koyarız....
herkese iyi haftalar,c.tesi günü kontrolüm var minnoş kızımı 1 aydan sonra görebilicem....

benim esim dogumuma girmisdi.ve iyiki yanimdaydi.tiksinme falan soz konusu bile olamaz.o mucizevi ana oda sahit oldu.ve beni dahada cok sevdi.ne kadar aci cekdiyimi gordu.simdi kismet olursa yani kizima kayanam bakarsa yine girmesini istiyorum:KK16:

sanırım benimde fikrim değişecek siz bunları yazdıktan sonra... ne bilim erkeğin doğumu izlemesi hiç sempatik gelmiyordu bana, tabi belki tiksinmez ama belli mi olur bir nevi doğa üstü bir olay o açıdan öyle demiştim..

madem sevgisi artacak benimki de girsin doğuma :KK52:

aynı sorun bende de var tatlım. sağa sola dönerken acayip bir ayrı, kasılma.. zaten bacaklarımda ağrı oluyodu bu da üstüne tuz biber oldu. tuvalete gidince biraz rahatlıyo. doktora sorucam bende. ama daha gitmeme çok var.zaman geçmiyo artık yaa.

bana dediler ki sağdan sola dönerken otur öyle dön. kayınvalidemin o şekilde bebeğinin boynuna kordon dolanmış allah korusun artık daha dikkat etmek lazım:18:

X