Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hemen doktora gideyim o zaman hafta içi perşembe günü kontrole gittiğimde söyledim aslında bazen böyle sertleşme toplanma oluyor diye elinle ovma masaj falan yapma sakın kendi haline bırak dinlenmeye çalış dedi sadece sonra eve gelince netten baktım öyle kasılma falandır diye yazınca korktum kendimi kontrol etmeye başladım ama içim rahat etmedi en iyisi tekrar gideyim ben :18:
günaydınnnn güzel anneler
gece sinir küpüyüdm ama
sabah iyi uyandım allaha şükür çözdük sorunlarımı :13::13::13:
özledim sizi sayfadayım hep şimdi imse yok ama gelirsiniz inşallah
Herkese gnydın.
ben de ayrıntılı ultrasonda gördüm sonunda bebeğimi..cinsiyeti de çooook şükür belli oldu....çatlaklar kişiden kişiye değişiyor. ben ilk bebeğimde de kullanmamıştım krem bun da da kullanmıyorum ama her banyodan sonra nemlendirici kullanıyorum göbek kısmına... şu ana kadar çatlak oluşmadı... şeker yüklemesi kaç haftalık olduğunda yapılıyordu sormayı unuttum doktorumaa....
Arkadaslar merhaba, 1.5 yasindaki yegenm ilik nakli oldu. şu anda çok miktarda Trombosit ihtiyacı var. Antalyada kan verebilecek tanıdıklarınız varsa lütfen ANTALYA MEDİCALPARK HASTANESİ B BLOK 8. KATTAKİ KAN MERKEZİNE MERT DÖKMECİLER ADINA YÖNLENDİRİN. KAN GRUBU A RH +
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Antalyali arkadaslar lutfen face sayfanizda paylasin.[/FONT]
ben hemen doktora gideyim o zaman hafta içi perşembe günü kontrole gittiğimde söyledim aslında bazen böyle sertleşme toplanma oluyor diye elinle ovma masaj falan yapma sakın kendi haline bırak dinlenmeye çalış dedi sadece sonra eve gelince netten baktım öyle kasılma falandır diye yazınca korktum kendimi kontrol etmeye başladım ama içim rahat etmedi en iyisi tekrar gideyim ben :18:
[sıze=3]arkadaslar merhaba, 1.5 yasindaki yegenm ilik nakli oldu. şu anda çok miktarda trombosit ihtiyacı var. Antalyada kan verebilecek tanıdıklarınız varsa lütfen antalya medicalpark hastanesi b blok 8. Kattaki kan merkezine mert dökmeciler adına yönlendirin. Kan grubu a rh +
[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]antalyali arkadaslar lutfen face sayfanizda paylasin.[/font][/sıze]
arkadaşlar merhaba dün ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı herşey normal çok şükür. 22+3 bebişim kilosu 456 gr az mı? şeker yüklemesi 2 hafta sonra.sizlere bişey sorucam karnımın alt kısımlarında pul pul dökülmeler var kuruyan ciltte olur ya o şekilde ama bebek yağı ve vaseline kakao yağı kullanıyorum 3.aydan beri nemlendirmeme rağmen niye böyle anlamadım.benim gibi olan varmı? çatlak kremimi almak gerekli acaba? Siz kullanıyormusunuz?
bendede toplanma oluyor kasılma oluyor ama canım yanacak kadar elimi koyuyorum ahanda kafası galiba diyorum eşime elletiyorum. hiç masaj yapmadım. tedirginde olmadım hiç.bu arada ben bişey sorucam sizlere ya bilen ya da benzer şeyler yaşayanlar söylesin lütfen :44: karnımda zaman zaman sertleşme toplanma gibi bişey oluyor ama hemen geçiyor 5-10 sn falan sürüyor böyle derim geriliyor iyice ben hep bebektir diye elimle okşuyordum, doktoruma geçen kontrolde söyledim sakın masaj falan yapma kendi haline bırak dedi ama netten okudum az önce rahim kasılmaları erken doğum belirtileridir diyor sizde de oluyor mu normal mi acaba :18::18:
ben de ayrıntılı ultrasonda gördüm sonunda bebeğimi..cinsiyeti de çooook şükür belli oldu....çatlaklar kişiden kişiye değişiyor. ben ilk bebeğimde de kullanmamıştım krem bun da da kullanmıyorum ama her banyodan sonra nemlendirici kullanıyorum göbek kısmına... şu ana kadar çatlak oluşmadı... şeker yüklemesi kaç haftalık olduğunda yapılıyordu sormayı unuttum doktorumaa....
saolasın tatlım gittiğinde benim için sorarsan çok sevinirim andevayı dün internetten bakmıstım ama yeni bi bilgi yoktu 2 yıllıktı yazılanlar offf karıştı kaldım nerde doğurcam ben yetişebilcekmiyim offfff offff:18: