2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben hemen doktora gideyim o zaman hafta içi perşembe günü kontrole gittiğimde söyledim aslında bazen böyle sertleşme toplanma oluyor diye elinle ovma masaj falan yapma sakın kendi haline bırak dinlenmeye çalış dedi sadece sonra eve gelince netten baktım öyle kasılma falandır diye yazınca korktum kendimi kontrol etmeye başladım ama içim rahat etmedi en iyisi tekrar gideyim ben :18:

Bende de aynı sorun var hatta geceleri uyanıyorum kasılmalar yüzünden öyle sert oluyor ki karnım bende senin gibi ovalıyorum düzeliyor bazen vajinama ağrı şeklinde vuruyor sanki çıkacakmış gibi hissediyorum pek önemsemedim bebeğin hareketleridir diye şimdi sen öyle deyince endişelendim

günaydınnnn güzel anneler :KK49::KK49::KK49::KK49:

gece sinir küpüyüdm ama :KK47::KK47::KK47:

sabah iyi uyandım allaha şükür çözdük sorunlarımı :13::13::13:

özledim sizi sayfadayım hep şimdi imse yok ama gelirsiniz inşallah :KK33::KK33::KK33::KK33:

Arkadaslar merhaba, 1.5 yasindaki yegenm ilik nakli oldu. şu anda çok miktarda Trombosit ihtiyacı var. Antalyada kan verebilecek tanıdıklarınız varsa lütfen ANTALYA MEDİCALPARK HASTANESİ B BLOK 8. KATTAKİ KAN MERKEZİNE MERT DÖKMECİLER ADINA YÖNLENDİRİN. KAN GRUBU A RH +
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Antalyali arkadaslar lutfen face sayfanizda paylasin.[/FONT]

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba dün ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı herşey normal çok şükür. 22+3 bebişim kilosu 456 gr az mı? şeker yüklemesi 2 hafta sonra.Sizlere bişey sorucam karnımın alt kısımlarında pul pul dökülmeler var kuruyan ciltte olur ya o şekilde ama bebek yağı ve vaseline kakao yağı kullanıyorum 3.aydan beri nemlendirmeme rağmen niye böyle anlamadım.benim gibi olan varmı? Çatlak kremimi almak gerekli acaba? siz kullanıyormusunuz?

ben de ayrıntılı ultrasonda gördüm sonunda bebeğimi..cinsiyeti de çooook şükür belli oldu....çatlaklar kişiden kişiye değişiyor. ben ilk bebeğimde de kullanmamıştım krem bun da da kullanmıyorum ama her banyodan sonra nemlendirici kullanıyorum göbek kısmına... şu ana kadar çatlak oluşmadı... şeker yüklemesi kaç haftalık olduğunda yapılıyordu sormayı unuttum doktorumaa....

ben de ayrıntılı ultrasonda gördüm sonunda bebeğimi..cinsiyeti de çooook şükür belli oldu....çatlaklar kişiden kişiye değişiyor. ben ilk bebeğimde de kullanmamıştım krem bun da da kullanmıyorum ama her banyodan sonra nemlendirici kullanıyorum göbek kısmına... şu ana kadar çatlak oluşmadı... şeker yüklemesi kaç haftalık olduğunda yapılıyordu sormayı unuttum doktorumaa....

Bende nemlendiriyorum umarım olmaz ama bu kuruma beni tedirgin etti.ben 23.haftadayım 2 hafta sonra dedi dr.şeker yüklemesine.24-28 haftalar arası yapılıyormuş.Bebeğinin kilosu kaç?

Arkadaslar merhaba, 1.5 yasindaki yegenm ilik nakli oldu. şu anda çok miktarda Trombosit ihtiyacı var. Antalyada kan verebilecek tanıdıklarınız varsa lütfen ANTALYA MEDİCALPARK HASTANESİ B BLOK 8. KATTAKİ KAN MERKEZİNE MERT DÖKMECİLER ADINA YÖNLENDİRİN. KAN GRUBU A RH +
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Antalyali arkadaslar lutfen face sayfanizda paylasin.[/FONT]

kıvırcığım çok geçmiş olsun
allahım onu anasına babasına kavuştursun nşallah
zorlu süreci sağlıkla atlatsın inşallahhhhhh
AMİN

ben hemen doktora gideyim o zaman hafta içi perşembe günü kontrole gittiğimde söyledim aslında bazen böyle sertleşme toplanma oluyor diye elinle ovma masaj falan yapma sakın kendi haline bırak dinlenmeye çalış dedi sadece sonra eve gelince netten baktım öyle kasılma falandır diye yazınca korktum kendimi kontrol etmeye başladım ama içim rahat etmedi en iyisi tekrar gideyim ben :18:

aynı sorun bende de var tatlım. sağa sola dönerken acayip bir ayrı, kasılma.. zaten bacaklarımda ağrı oluyodu bu da üstüne tuz biber oldu. tuvalete gidince biraz rahatlıyo. doktora sorucam bende. ama daha gitmeme çok var.zaman geçmiyo artık yaa.

[sıze=3]arkadaslar merhaba, 1.5 yasindaki yegenm ilik nakli oldu. şu anda çok miktarda trombosit ihtiyacı var. Antalyada kan verebilecek tanıdıklarınız varsa lütfen antalya medicalpark hastanesi b blok 8. Kattaki kan merkezine mert dökmeciler adına yönlendirin. Kan grubu a rh +
[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]antalyali arkadaslar lutfen face sayfanizda paylasin.[/font][/sıze]

cnm çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin

arkadaşlar merhaba dün ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı herşey normal çok şükür. 22+3 bebişim kilosu 456 gr az mı? şeker yüklemesi 2 hafta sonra.sizlere bişey sorucam karnımın alt kısımlarında pul pul dökülmeler var kuruyan ciltte olur ya o şekilde ama bebek yağı ve vaseline kakao yağı kullanıyorum 3.aydan beri nemlendirmeme rağmen niye böyle anlamadım.benim gibi olan varmı? çatlak kremimi almak gerekli acaba? Siz kullanıyormusunuz?

usg normal çıkmış gözün aydın.bebişin gramının kötü olduğunu sanmıyorum.toparlar o.benim 24.haftada 470 grdı.her akşam muz yiyorum gündüzleri ceviz,fındık falan.10 gün sonra 700 çıktı.alt imzada yaznla tutmuyır diye endişelenmşştim ama normal dedi dr.bence takma kafana

bu arada ben bişey sorucam sizlere ya bilen ya da benzer şeyler yaşayanlar söylesin lütfen :44: karnımda zaman zaman sertleşme toplanma gibi bişey oluyor ama hemen geçiyor 5-10 sn falan sürüyor böyle derim geriliyor iyice ben hep bebektir diye elimle okşuyordum, doktoruma geçen kontrolde söyledim sakın masaj falan yapma kendi haline bırak dedi ama netten okudum az önce rahim kasılmaları erken doğum belirtileridir diyor sizde de oluyor mu normal mi acaba :18::18:
bendede toplanma oluyor kasılma oluyor ama canım yanacak kadar elimi koyuyorum ahanda kafası galiba diyorum eşime elletiyorum. hiç masaj yapmadım. tedirginde olmadım hiç.

ben 23. haftamdayım bu hafta oldum

saolasın tatlım gittiğinde benim için sorarsan çok sevinirim andevayı dün internetten bakmıstım ama yeni bi bilgi yoktu 2 yıllıktı yazılanlar offf karıştı kaldım nerde doğurcam ben yetişebilcekmiyim offfff offff:18:

tmm ayşecim araştırayım ben de. andeva diyosan topçular daha iyidir.
cnm bu kadar sıkıntı yapma, rahat ol, bebeğini de etkiler bak. stres hormonları salgılanırsa direkt bebeğine de geçer. doktor mu yok sana. ayrıca o anlattığın durum da çok mide bulandırıcı ya. burdaki devlette öyle değil, doğum yapanlardan biliyorum.
Hayırlısıyla bulursun inşallah tatlım.

X