peki ne diyorlar normal mi diyorlar canım
bu arada ben bişey sorucam sizlere ya bilen ya da benzer şeyler yaşayanlar söylesin lütfen :44: karnımda zaman zaman sertleşme toplanma gibi bişey oluyor ama hemen geçiyor 5-10 sn falan sürüyor böyle derim geriliyor iyice ben hep bebektir diye elimle okşuyordum, doktoruma geçen kontrolde söyledim sakın masaj falan yapma kendi haline bırak dedi ama netten okudum az önce rahim kasılmaları erken doğum belirtileridir diyor sizde de oluyor mu normal mi acaba :18::18:
canım ya hala geçmedi mi senin gebelik zor geçiyor desene Rabbim kolaylık versinben pek giremiyordum ondan görmemişsindir bende başladım aldım ufaktan başlayaraktan ama neler neler lazımmış var ya alırken aklım karışıyor valla
canım hoş geldinnnnnn
güzel paylaşımlarımız olur inşallah
Paptyacım sanada merhaba tatlım
Rose aynı şey bende de oluyor :26: Ben normal sanıyordum :18::18::18: Haftaya doktoruma söyliyeyim bakalım ne diyecek:18: Genelde yemekten sonra oluyor. Önce gerilme sonra toplanma gibi sanıyordum bende
evet canım ya bu beni epey hırpaladı.1 kilo almışım 25.haftamdayım.7 kiloyla tamamlamaya çalışıyorum inşallah...bizim ilk kuzudan kalma baya kıyafet zıbın falan var bizde odayla uğraşıyoruz.iki kişilik olacak.3 ay kaldı şaka gibi :))
rose düşmüşüm gülüm.bitanem günde birkez oluyorsa sorun değil ama gün içinde sık sık oluyorsa batikon denilen yalancı kasılmalar ama iyiye işaret olmaz...dediğim gibi birkezse olabilir ama birden fazlaysa ciddiye al....
evet canım ya bu beni epey hırpaladı.1 kilo almışım 25.haftamdayım.7 kiloyla tamamlamaya çalışıyorum inşallah...bizim ilk kuzudan kalma baya kıyafet zıbın falan var bizde odayla uğraşıyoruz.iki kişilik olacak.3 ay kaldı şaka gibi :))
sana da merhaba canımmmm
ayyyyy hem çok şansızsın kustuğun için:84: :84:
hem çok şanslısın yaaaaaaaaa şaka gibi 1 kilo
sizin 3 ay ama benim sanırım 2 ayım kaldı, benimkile ikiz ya sizinkiler kadar beklemezler sanırım
normalde çok sık oluyor bazen bir bazen bikaç defa oluyor ama öyle sık sık değil aslında her gün olmuyor ama aklım karıştı ay Allah korusun yaa :18::18:
zaman daralıyor git gide canım ya haklısın bende oda düşünüyorum ama karar veremedim bir türlü bi karar versem hallolacak herşey de işteben kıyafet battaniye havlu banyo bakım ürünlerini falan aldım şimdilik daha oda beşik uyku set nevrsim falan alıcam sonra araba puset ohooo çok var çok
yok canım kusma yok bende.mide yanması var.kilo almamak için ben özel çaba harcıyorum.ne var işte ne güzel bak ikinci beni mahvetti sen bir seferde bitireceksin inşallahhhh...
canım benim konuş o zaman vakit kaybetmeden doktorunla...yalancı kasılma var ama o kasılma için çok erken be gülüm.bir danış olur mu??güzel telaş canım bunlar hele bir doğsunlar inşallah misss missssssssss
naber millet yine yakalayamadım kimseyi dertliydim oysa azcık dertleşeceketim neyse anlatmak nasip değilmiş demek kiuykum da yok napcaz bakalım bu gece size iyi geceler yarın burdayım öpüldünüz canlarım
naber millet yine yakalayamadım kimseyi dertliydim oysa azcık dertleşeceketim neyse anlatmak nasip değilmiş demek kiuykum da yok napcaz bakalım bu gece size iyi geceler yarın burdayım öpüldünüz canlarım
ben hemen doktora gideyim o zaman hafta içi perşembe günü kontrole gittiğimde söyledim aslında bazen böyle sertleşme toplanma oluyor diye elinle ovma masaj falan yapma sakın kendi haline bırak dinlenmeye çalış dedi sadece sonra eve gelince netten baktım öyle kasılma falandır diye yazınca korktum kendimi kontrol etmeye başladım ama içim rahat etmedi en iyisi tekrar gideyim ben :18:
ben hemen doktora gideyim o zaman hafta içi perşembe günü kontrole gittiğimde söyledim aslında bazen böyle sertleşme toplanma oluyor diye elinle ovma masaj falan yapma sakın kendi haline bırak dinlenmeye çalış dedi sadece sonra eve gelince netten baktım öyle kasılma falandır diye yazınca korktum kendimi kontrol etmeye başladım ama içim rahat etmedi en iyisi tekrar gideyim ben :18:
canim korkma insallah oyle sertlesmeler oluyor hepimizde, onemli olan sikligi, siddetinde bir artis, suresinde bir uzama olup olmadigi, doguma hazirlik sancilari, bazi hanimlarda erken basliyor anlasilan, doktorunun soyledigi internetten okudugundan daha degerli, eger doktorun sorun yok diyorsa Allah'in izniyle yoktur, ama tabi icine sinmediyse bi daha bi ara bakalim, icin rahatlar boylelikle, benim de akintimda bir artis oldu, zayen vardir akintim hamilelikte iyice artar ama son birkac gundur baya bir islaniyorum, rengi sari, kokusuz sayilmaz, aklima takildi, boyle bebegin kesesinden sizma filan olabiliyo, insan fark etmiyo, Allah korusun yavas yavas sizarda susuz kalir bebisim diye korktum, bugun bi ariycam doktorumu, mesai saatini bekliyorum, Rabbim sen bebislerimizi miyadinda, hayirlisiyla, saglikla, mutlulukla kucagimiza almayi nasib et, amin.
Herkese gunaydinlar bu arada, sevgiler
Endiselenme kasilma oluyor hepimizde. Sertlesme de oluyor. Bebegimiz dayiyor ayaklarini ondandir.