sağol canım gerçekten cok üzücü bir durum dün gece sabaha kadar hastanede tansiyon düşüklüğünden serum yedim parol diyede ağrı kesici serum verdiler baş ağrısından tansiyon 8-2 oldu.allahım yardım etsin ben ilk zamanlarda cok kılo aldım ilk 4-5 ayda 15 klilo kadar aldım şu son 1-aydır kılom aynı devam ediyor...cok meyve yedim muz hergün 1-2 bazen 3 tane yedim o şekeri çıkarıyormuş.diyet yapıcam artık allahıma emanet yavrum diyecek birşey bulamıyorum ..
yok tatlım hiç bişey giydirmemişler bi arkadaş daha demişti inşallah biz iyi insanlarla karşılaşırız kontrol etsinlerde sürekli bi kişi baksın canım ne o gelen giden bakcam bide odanın camlı olup izlenmesi beni korkuttu ya antalyada oturan arkadaşlara nerde doğum yapcaklarını ve ücretleri sorsam olcak yada gidip doğum adasına bakcam
Çileğim tatlım çok sağol canım karındaşım amin inşallah canım hepimizin bundan sonraki yaşamı sağlıklı-keyifli devam etsin güzellikler yaşansın inşallah öpüldünüzhoşgeldın şifa başın saolsunallah sana ve bebegıne sevdıklerınıze uzun omur versın..ıyı haberler versın tum topıktekı hamısler kımseden kotu haber duyurma bırdaha allahım
şekercık gel kırlet aşkolsunnnnnnnnn kıssssssssss mınnak halınlene kadar yer kaplıcan
hastanem atasehır memorıal..memnunum..
cıplak dogum ne be fantazı yapmıs adam sanırım yuh
tobe estafurullah tobe
herkese ıyı haftasonları canlar..yarın seker yuklemem var dua edın
sizi seven çileeeeeeeenizzzzzzzzzzzz
Allah ın izniyle bende mart annesi olacam inşallh sağlıkla huzarla bebişlerimizi kucağımıza Alırız çok heyecanlıyım korkyrum seviniyorum çok karışıgımmmm
ayşecimm inanki bütün devlet hastaneleri böyle çevremde devlet hast doğum yapan tün yakınlarım bu rezilliği anlatıyorlar. bir kesimhane gibi kadınlar yan yana yatırlıyomuş temzlik yapan işçiler bile önünden geçiyomuş töbe est. neyse bir bayanın mahremiyeti çok önemli. ben eşimin doğum yapan bölgeye yaklaşmasını bile istemem yakınımda yatacak hanımlar için.
kesinlikle özel iyi bir hastene araştır. ama tatlım eşini doğuma sokmamalısın bence. bir erkeğin böyle bir şeye şahit olmasını hiç tavsiye edilmiyor. hatta büyüklerin bi lafı var tam aklıma gelmiyor erkeğin midesi bilmemne gibiymiş bi tiksindi mi bi daha düzelmezmiş. o yanında da dursa senin ne hissettiğini anlayamaz emin ol sadece üzülür.
ilk aşı olunca bir şey hissetmiyorsunda sonrasında hani biri koluna yumruk atar ağrır ya öyle bi ağrı oluyor yani bende ki öyleydi
bende etten tiksinmiştim canım. 6. aydan sonra balık yağı verecekmiş doktorlar. eğer doktorun vermese bile kapsulunu al iç. çocuğun beyin gelişimine çok faydası oluyormuş.
ben kabn ilacı kullanıyorum bizde kansızlık ırsi. ama kansızlık problemi olmayanda kullanıyor genelde. gyno ferro sanol bana çok iyi geldi. birde elevit içiyorum sadece ikisi.
kızlarrrrr, 3 gündür fena grip oldum, nefes alamıyorum burnumdan, bebeğim oksijen göndermek istiyorum. spor da yapamıyorum. ayyy hapşurmaktan bi hal oldum.
gece rahat uykuyu unuttum resmen. ne tarafıma yatarsam yatayım, karın ve bacak ağrılarıyla uyanıyorum. nedir bu ya.. ödem mi oluştu acaba. biyerlerimin şiştiğini de göremiyorum. bu nasıl bişey yahu..
Bu aralar herkeste bi nazar var sanırım, sıkıntılar üst üste geldi. Artık gelsin şu bebeklerde şikayetler son bulsun.
dikkat edin valla.
Günaydınnn karındaşlar
Kuzucuklarımız ile beraber güzel bir gün diliyorum.Kızım yeni tekmikleri ile beni uyandırdı
Yeni gelen arkadaşım hoşgelmiş
Bursalılar götürünnnn
Şulecim geçmiş olsun canımya. Umarım çok çabuk toparlarsın. Vitaminlerini eksik etme. Düzenli meyveye devam.. Canım ya ben spor, yürüyüş yapmayalı okadar uzun zaman oldukiSaat 4'de hava kararıyor burda. Eve gidip yemek falan derken ne bileyim çıkamıyorum yürüyüşe onun için dombili oldum zati
sağol cnm. spor için zamanın yoksa, işyerinde falan yürümek için bahaneler bul. merdiven in çık. ben öyle yapıyodum.
yediklerine dikkat et. az miktarda yemek lazım. ben de annemin yolundan gidiyorum galiba, şişmeye başladım bebek için yiyoruz ama sonu içler acısı olucak.
haftaya sınavımı atlatayım, bebeğim için bolca zaman kalıcak. hemen alışverişe. bişey alamadım daha kızıma. annem nevresim, pike falan yaptırdı, benden hızlı valla.