2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hoşgeldın şifa başın saolsun allah sana ve bebegıne sevdıklerınıze uzun omur versın..ıyı haberler versın tum topıktekı hamısler kımseden kotu haber duyurma bırdaha allahım

şekercık gel kırlet aşkolsunnnnnnnnn kıssssssssss mınnak halınlene kadar yer kaplıcan

hastanem atasehır memorıal..memnunum..

cıplak dogum ne be fantazı yapmıs adam sanırım yuh
tobe estafurullah tobe

herkese ıyı haftasonları canlar..yarın seker yuklemem var dua edın
sizi seven çileeeeeeeenizzzzzzzzzzzz

geçmiş olsun canım,ben hamile kalınca hemen dahiliyeye gittim hipoglisemi problemim vardı. buyük ihtimalle gebelik şekeri çıkar sende dedi doktor. bu hafta yaptırdım ben de şeker yüklememi bir şey çıkarsa endokrinolojiye gider erkenden önlemini alırım diye. 1 değerim bile anormal çıkmadı. hamilelikten önce daha yüksek çıkmıştı halbuki,sınırın üstündeydi ilk saatteki değer. yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama,onun etkisi demek ki.diyetle düzelir seninki de,bir şey olmaz.

hani sen resim ekleyecektin tokuşturacaktık göbüşleri :) ben ekliycem haftasonu seni de bekliyorum şekerim :)

canım konyaaltında olimpos hastanesine gidiyorum ben. memnunum şuan hem hastaneden hem doktorumdan. bi arkadaşım doğum yaptı orda, sezeryan. o da memnun kaldığını söyledi. ayrı oda veriyolarmış. hemşireler falan gayet güleryüzlü, ilgili falanmış.
fakat doğum fiyatlarını hiç araştırmadım. sorarım sesin için. yalnız muayene ücretleri bildiğin özellerdeki ile aynı. 40- 50 civarlarında. ben özel sigortadan faydalanıyorum.
he az daha unutuyodum, an deva (medstar) düşünüyosan yıldız andevaya gitme derim. orada şerişe şeniz süpürtülü diye bi dr. var. adı kötüler arasında. ilk adet gecikmemde ona gittiğimde 5 haftalık hamileliğimi göremedi. kist var dedi gönderdi testler için. testler de bikaç kan testi, fiyatı da 180 falandı.
bir de vital de ali fuat şengör var. bu dr. çok iyi ama. acayip yoğunmuş. daha çok sorunlu gebeliklere bakıyo.
kısacası iyi araştır derim canım.

Çileğim tatlım çok sağol canım karındaşım amin inşallah canım hepimizin bundan sonraki yaşamı sağlıklı-keyifli devam etsin güzellikler yaşansın inşallah öpüldünüz

Allah ın izniyle bende mart annesi olacam inşallh sağlıkla huzarla bebişlerimizi kucağımıza Alırız çok heyecanlıyım korkyrum seviniyorum çok karışıgımmmm

Allah ın izniyle bende mart annesi olacam inşallh sağlıkla huzarla bebişlerimizi kucağımıza Alırız çok heyecanlıyım korkyrum seviniyorum çok karışıgımmmm

17 kasım 2012 cumartesi yani bugün buluşuyoruz...Mekan Zafer plaza ykm üst katında makaronide saat 13:30...Gelebilecek annişleri bekleriz. hep birlikte yemek yiyicez...

cnm başın sağolsun. Allahım sabırlar versin sana..ölüm bu, hiç beklenmedik anda gelip buluyo. bu sene babam gibi sevdiğim hem dayımı hem amcamı kaybettim bende. inan anlıyorum seni.
bebeğini düşün tatlım. onunla geçireceğin güzel dakikaları düşün. rahatla. rahatlaki bebeğin çok etkilenmesin..
Allahım ruhunu şad etsin, sana ve geride kalanlara sabırlar versin.

hoşgeldin aramıza tatlım. Allah bebeğinle sağlıklı mutlu ömürler geçirmeni nasip etsin...

kızlar günaydınnn

size bisey danısmak ıstıyorum ozellıkle deneyımlı annelere..
nevresım takımı alıcam taçtan baktım fıyatlar ıyı organık olanlar 60-70 tl dıyor. yalnız bır de karyolanın yanına takılan yatak yan ortulerı goruyorum hep gıttıgım karyola beşik satan magazalarda. bunların belli bir adı var mı? onları nerde bulabılırım?

kızlarrrrr, 3 gündür fena grip oldum, nefes alamıyorum burnumdan, bebeğim oksijen göndermek istiyorum. spor da yapamıyorum. ayyy hapşurmaktan bi hal oldum.
gece rahat uykuyu unuttum resmen. ne tarafıma yatarsam yatayım, karın ve bacak ağrılarıyla uyanıyorum. nedir bu ya.. ödem mi oluştu acaba. biyerlerimin şiştiğini de göremiyorum. bu nasıl bişey yahu..
Bu aralar herkeste bi nazar var sanırım, sıkıntılar üst üste geldi. Artık gelsin şu bebeklerde şikayetler son bulsun.
dikkat edin valla.

sudecim şu eşleri doğuma sokma olayını sordum dün eşime, yanımda olmak istiyormusun diye. hiç düşünmeden sorman bile hata, tanıyamadınmı bunca sene beni dedi. ya tiksinirsen falan dedim..saçmalama diyo..
aslına bakarsan ben istiyorum yanımda olmasını ama dediğin gibi ya tiksinti oluşursa.. sanırım bu o zaman gelince netleşir. belki de olmaması gerekir..

Günaydın kızlar

grip olan arkadaşlarımız var onlara çok çok geçmiş olsun. Bende sanırım hasta olmak üzeriyim bugün boğazlarım ağrıyo:2: Akşam eve gidip gene vitamin yüklemesi yapmam lazım

Günaydınnn karındaşlar

Kuzucuklarımız ile beraber güzel bir gün diliyorum.Kızım yeni tekmikleri ile beni uyandırdı

Yeni gelen arkadaşım hoşgelmiş

Bursalılar götürünnnn

Şulecim geçmiş olsun canımya. Umarım çok çabuk toparlarsın. Vitaminlerini eksik etme. Düzenli meyveye devam.. Canım ya ben spor, yürüyüş yapmayalı okadar uzun zaman olduki Saat 4'de hava kararıyor burda. Eve gidip yemek falan derken ne bileyim çıkamıyorum yürüyüşe onun için dombili oldum zati

sağol cnm. spor için zamanın yoksa, işyerinde falan yürümek için bahaneler bul. merdiven in çık. ben öyle yapıyodum.
yediklerine dikkat et. az miktarda yemek lazım. ben de annemin yolundan gidiyorum galiba, şişmeye başladım bebek için yiyoruz ama sonu içler acısı olucak.
haftaya sınavımı atlatayım, bebeğim için bolca zaman kalıcak. hemen alışverişe. bişey alamadım daha kızıma. annem nevresim, pike falan yaptırdı, benden hızlı valla.

Hafta sonları yürüyüş yapayım diyorum. İşyeride iki katlı Müdürün odası üst katta inip çıktıkça spor oluyorsa bu güzel. Masa başı çalışıyorum 2 saatte bir suyumu doldurmak için kalkıyorum. Diğer servisdeki arkadaşlarla biraz sohbet ediyorum. Bütün ayakta kalma sürem bu.. Ev ile iş arası 250 metre olunca baya az yürüyorum

Yediklerim konusunda çok dengeliyim diyebilirim. Abur cubur hafta da 2 kez falan... Kendime bir liste yaptım hergün aynı şeyleri yiyorum. Listemi bu hafta doktoruma götürüp soracağım. Yeterlimi? Fazlası varsa çıkaralım diyeceğim..

slmlar mart hamişleri

öncelikle şifaa başınız sagolsun çok üzüldüm Allah yavrularımızı bize bağışlasın.

çok geriyi okuyamadım ama herkes inşallah çok iyidir.
ben eşimden ayrı geciriyorum hamileliğimi. arada görüşebiliyoruz. urfadayım.
eşim antalyada. ocağı nasıl 4 gözle bekliyorum :)))
Allaha şükür bi sıkıntı yok ama nazlanacak kimsem yok :)
ev arkadaşlarım var ama yine de herşeyi kendin yapmak zorunda kalıyosun.
bir de acaba iyi besleniyomuyum diye tedirginim. bi bakıp önerilerde bulunurmusunuz
sabah 6.30da ders basladığı için ya tost ya sandviç yapıp gidiyorum.
aklıma gelirse pekmez içiyorum uyanınca. okuldayken meyva yada badem-fındık falan yiyorum.
öğlen eve gelip kahvaltı yapıyorum süt, yumurta, domates, peynir, zeytin.
akşam sıkıntılı işte makarna-pilava dayanamıyorum doyamıyorum. bir de ekmeğe.
bulgur tercih etmeliymişim onu öğrendim. yanında sulu yemek falan oluyo.
ama eti ve balığı haftada kaç kez yemeliyim? akşam meyva yiyesim geliyo
ama sonra cok fena midem yanıyo. gaviscon verdi doktor oda midemi bulandırıyo çok zor içiyorum.
suyu cok tüketiyorum. bu arada elevit ve ferrum fort kullanıyorum.

bir de antalyadaki doktorum ayrıntılı ultrasona gönderecekti beni ama burdaki bişey demedi.
haftaya gidicem eşim geliyo o da görsün oğlumuzu diye inşallah burda yapılıyodur.

antalyada doktor arayanlara medstar topçularda ünal yirmibeşi tavsiye ederim.
ablamın doğumunu da o yaptırdı. maşallah hiç sorun yaşamadık.

epey fazla yazdım ama hepimize sağlıklı hamilelikler kolay doğumlarrrrr :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…