hoş buldum tatlım evet yoktum malesef bebeğimle acılara boyandıkhoşgeldin şifacım uzun süredir yoktun neler yapıyorsun bebeğin nasıl???
günaydın canımmmmmmmmmmmmmm
canım ben de seni merak etmiştim, çünkü her gün buradasın, dinlenince geçeceğine inanıyorum
çok şükür önemli bir şeyin yokmuş
tekrar geçmiş olsun, veeeeeeeeee tekrar hoş geldinnnnnn
günaydın canımmmmmmmmm
sana da hayırlı cumalar
pozitif enerjini ve seni seviyorum
günaydın canımmmmmm
sana da hayırlı cumalarrrrrrrrrr
uzaktan bakma artık, lütfen sohbete dahil ol canımmmmm
hata değil canım ,ohhhhhh ne güzel kafayı da dağıtmışsındırrrrrrrrrr
hiç bir şey olmaz allahımın izniyleeeeeeeeee
günaydın canımmmmmmmmmmmm
canım günaydınnnnnnnnn
sık dişini az kaldı, rüyalar bitecekkk
bu arada derler ki ölü görmek diri görmektir,
sevdiğin birinden haber alacaksın hem de güzel bir haber inşallahhhhhhhh
benimkiler de tokken sevinip tepinenlerden
canım bir de hamilelik şekerinin çok da tatlı yemeyle alakası yok,
onu vücut yapıyor maaleseff
günaydınnnn canımmmmmmmmmm
evet canım ben kararımı verdim, başkent hastanesinde yapacağım
o gelip gidenin alttan muayene etmesi doğum hastanelerinde, devlet ve araştırma hastanelerinde maalesef var
biz kızıyoruz ama onlar da kendilerince haklılar
nasıl tecrübe kazanacağız diyorlar( kuzenim doktor da)
özel hastanelerde böyle bir durum yok
sadece doktorun giriyor
bu arada normal doğum ya da sezaryen farketmez hepsinde çıplaksın canım
günaydın frezyaaaa
çok kötü ama elbise olsaydı yani gecelik ben eşimi doğuma katmaya ikna etmiştim tamam demişti en sonunda elimi tutcaktı bebeğin çıkışını görmücekti ama benim hissettiklerimi anlıcaktı çıklak olcaksam katiyyen katmam onada üzüldümgünaydın canımmmmmmmmmmmmmm
canım ben de seni merak etmiştim, çünkü her gün buradasın, dinlenince geçeceğine inanıyorum
günaydın canımmmmmmmmm
sana da hayırlı cumalar
günaydın canımmmmmm
canım günaydınnnnnnnnn
o gelip gidenin alttan muayene etmesi doğum hastanelerinde, devlet ve araştırma hastanelerinde maalesef var
sadece doktorun giriyor
günaydın frezyaaaa
günaydın kızlar dün yoktum işe gelemedim yatıp dinlenmem gerekiyordu
bugün sabah işe gelirken sağ karnımın az alt kısmına bir ağrı girdi yürüdükçe artıyordu ağrı ağlayarak geldim işe resmen oturunca geçti neden oldu acep
dinlenmeden sonra işe gelmek istemedi galiba bebeğim de ama geldik
sizler inşallah iyisinizdir inşallah çok yoğun bir gün olmaz da iki günlük tatile girerim
baharcım hemen evham yapma..Geçenlerde benim de sağ tarafımda vardı ağrı 2 3 günde geçti.Ama eğer çok ağrın varsa da ihmal etme tabi..
En azından haftasonu dinlenirsin cnm.
Yahu 3 kilocuk mu sadece..Nası yani inanamıyorum 6 aylık hamilesin en az 5 kilo alman lazımdı ..doktorun bir şey demiyor mu?
antalya kumlucada 1 tane hastane var zaten gülüm ama antalya ya gitcem galiba bu gidişle eşimle akşam bi konuşcam bakalım kucenim doğum yapalı 35 gün oldu daha ayşe abla hiç tavsiye tmem burayı diyo doğum hanede kocaman camlı bi bölge varmış isteyen doktorlar stajerler ordan seni izliyolarmıs doğum yaparken sonra sancın tutuyo ya seni doğum odasına alıyolarmış karsıda bi adam erkek hemşire varmış o bekliyomuş başını ayrıyeten anadan doğma çırık çıplakmışsın bbir yandan utanıyorum bir yandan çığlıklar atıyorum sancıdan diyo doğum başlayana kadar da ebeler gelmiyomuş bi o stajer geliyo parmak atıp rahim açılmış mı diye bakıyo on dk sonra bi başkası geliyo 4-5 kere başka stajer geldi ve bakıp bakıp geçti diyo ve bebiş doğduğunda çocuğun boyunları heryeri tırnak iziydi hatta ben kavga ederdim bebeğime böyle yaparlarsa dedim bişey diyemezsin dedi ama artık ben orda doğum yapmak istemiyorum başkaları oturmuş beni izlerken ben doğuramam vede ben çırılçıplaksam çok saçma değil mi ya
bilmiyorum tatlım ya ama ben çok korktum o çizikleri doğum sırasında oldu diyo yaaa gidip baksam gösterirler mi doğumhaneyi kendi gözlerimle görmek istiyorum:18:
canım başın sağolsun,allah sabır versin......hoş buldum tatlım evet yoktum malesef bebeğimle acılara boyandıkbabacığım vefat etti hiç bir hastalığı yokken gayet dinç ve dinamikken aniden çok zor dönemden geçmekteyim bebeğim iyi ama teyzesi maşallah tekmeleriyle bana güç veriyor ki güçlü olmaya çalışıyorum ve halaaaa bulantı-kusma yaşıyorummmmm bu arada kızım olacak sizler nasılsınız bebeğin nasıl karnın büyüdükçe iş hayatın zorlaştımı :26:
hoş buldum tatlım evet yoktum malesef bebeğimle acılara boyandıkbabacığım vefat etti hiç bir hastalığı yokken gayet dinç ve dinamikken aniden çok zor dönemden geçmekteyim bebeğim iyi ama teyzesi maşallah tekmeleriyle bana güç veriyor ki güçlü olmaya çalışıyorum ve halaaaa bulantı-kusma yaşıyorummmmm bu arada kızım olacak sizler nasılsınız bebeğin nasıl karnın büyüdükçe iş hayatın zorlaştımı :26:
Günaydın Papatyacım
Dün akşamdan beri beşiklere baktıktan sonra kesin pleksi camlı almaya karar verdim. Şimdide şifonyer bakıyorum. İkea'dan baktım az evvel güzel 4 çekmeceli kullanışlı birşey buldum 199 TL tanesi 3-5 lira olan bebek odası kulpları var onları da şifonyere monte edersen süper birşey oluyor. Sende ikea dan alacağım demiştin. Sanada söyliyeyim dedim
çok kötü ama elbise olsaydı yani gecelik ben eşimi doğuma katmaya ikna etmiştim tamam demişti en sonunda elimi tutcaktı bebeğin çıkışını görmücekti ama benim hissettiklerimi anlıcaktı çıklak olcaksam katiyyen katmam onada üzüldüm
günaydın canımmmmmmmmmmmmmm
günaydın canımmmmmmmmm
sana da hayırlı cumalar
günaydın canımmmmmm
canım günaydınnnnnnnnn
sadece doktorun giriyor
günaydın frezyaaaa
yok tatlım hiç bişey giydirmemişler bi arkadaş daha demişti inşallah biz iyi insanlarla karşılaşırız kontrol etsinlerde sürekli bi kişi baksın canım ne o gelen giden bakcam bide odanın camlı olup izlenmesi beni korkuttu ya antalyada oturan arkadaşlara nerde doğum yapcaklarını ve ücretleri sorsam olcak yada gidip doğum adasına bakcamürkütücü bir doğum hikayesi olmuş:18: umarım bebek iyiyidir anne de unutur inşallah yaşadıklarını.ben sezaryen oldum ama hastenenin ameliyet elbiseleri var ya her yanı çıtçıtlı onlardan giyinmemi istediler.üzerinde hiç bir kıyafet olmayacak takı da yok dediler.biraz garip bi his ama öyle olması gerek hijyen açısından gerekse müdahale kolaylığı açısından.normal yapanları da gördüm devlette.yeşil ameliyat örtülerinden vardı üstlerinde.mutlaka açıklık için sık sık kontrol etmek gerekiyor çünkü kiminde hızlı açılma olabilir yada açılma durabilir.ona göre davranıcaklar.bizim için biraz zor bir işlem olmakla beraber onlar için anlamı bizimki gibi değil tabitamamen çırılçıplak olunan doğum şekli suda doğum diye biliyorum.acaba çıplaklıktan kastı iç çamaşırı olmaması mıdır? ameliyat çıkışında da hemen bir hemşire geldi beni giydirmek için atletimi bile kadın giydirdi annemlere fırsat bırakmadı bile mahremiyete olabildiğince saygı gösterilmeli ama bazen insanca duyguları gerçekten unutup manasız buluyor bazı sağlık çalışanları.Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.doğum sonuçta sadece doktora bağlı değil ekip işi resmen
amin canım benim amin ALLAH razı olsuncanım başın sağolsun,allah sabır versin......
amin canım inşallah amin ALLAH razı olsun duan için de ayrıca teşekkürler Rabbim sizlere sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın sağlıklı-keyifli ömür dilesin inşallahcanım allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah,
baban için dua edeceğim
rabbim kzınla dayanma gücünü artırsın inşallah
arkadaşlar dün akşam çok kötü oldum,tam doktoru arıyordum geçti. göbeğimin alt tarafı semsert oldu şiddetli ağrıyla beraber,belim de çok ağrımaya başladı,30 dk sonra geçti. olağan bir durum mu acaba, yaşayan var mı böyle bir şey??
yok tatlım burda 1 tane hastne var oda devletin antalyada doğum yapcak özelde doğurcak arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr fiyatlar hakkında bi bilginiz varmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkorkma canim, eger cizmis olsalar kafasinin ustunde olurdu cizgiler, bebek bas asagi duruyo ya dogumda, eger ozel hastaneyse gostermeleri lazim dogum odasini, ben de mutlaka gormek isterim
hoş buldum tatlım evet yoktum malesef bebeğimle acılara boyandıkbabacığım vefat etti hiç bir hastalığı yokken gayet dinç ve dinamikken aniden çok zor dönemden geçmekteyim bebeğim iyi ama teyzesi maşallah tekmeleriyle bana güç veriyor ki güçlü olmaya çalışıyorum ve halaaaa bulantı-kusma yaşıyorummmmm bu arada kızım olacak sizler nasılsınız bebeğin nasıl karnın büyüdükçe iş hayatın zorlaştımı :26:
haaa öyleyse tamam katarımcanım allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah,
baban için dua edeceğim
rabbim kzınla dayanma gücünü artırsın inşallah
o çok şık bir yatak
tam prenseslere layık, kızına layık annesi
aynı ürünü beğendik sanırım
bak ben o kulpları bilmiyordum:26::26:
söylediğin için sağol canım
şimdi ben de bakarım onlara
canım çıplak dediğim şu ameliyat önlükleri var ya
ondan giydiriyorlar
ama içinde başka bir şey yok
önden kapalı gibi ama akdan bağcıklı ya da cırtcırtlı
canım bacakların çatalda olacak ya
onun da üstüne koyu yeşil örtü örtüyorlar
sen ayttığın yerden bir şey görmüyorsun
eşin hemen yanında durursa o da bir şey görmez ama çok şey hisseder