2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
EVET ŞUAN ANDEVAYI ARASTIRIYORUM ÇOK GÜZEL YORUMLAR VAR sende öğrenirsen yada bi tavsiye eden olursa msj atarmısın gülüşüm bana ama fiyatlarda önemli benim için bazılarınınki çok uçuk antalyanın devlet hastaneleri nasıl gülüm:44:

amin canım amin aynen malesef ölüm hayatın tek gerçeği çok sağol canım desteğin için ALLAH razı olsun inşallah iyi bakmaya çalışıyorum ne kadar başarılıyım belirsiz

çok sağol ebahcığım amin ALLAH razı olsun demek cici bi kızın olacak maşallah sağlıkla gelsin inşallah tahmin edebiliyorum ben evde olmama rağmen zorluklarıyla uğraşırken sen ve senin gibi cici mart annelerimizden iş hayatı olanlara kolaylıklar o zaman göbek fotonu bekliyorumm

Şifaaammm başın sağolsun canım beni 6 sene öncesine götürdün Rabbim sana ve ailene sabır ihsan eylesin Babacığının mekanı cennet olsun inşallah
tweetyimm canım benim çok sağol off seninde başın sağolsun mekanları cennet olsun bol bol sabırlar nasip olsun bizlere inşallah amin canım ALLAH razı olsun
Basin sagolsun sifacigim, Allah sabirlar versin, kizina sana ve geri kalanlara hayirli omurler versin, amin. Bende merak ediyodum seni ve bebegini, dualarimiz seninle...
çok sağol tatlım amin inşallah evet bu tatsız ve zorlu dönemden dolayı anneciğimin yanındaydım ve netten sizlerden kopuktum merakta bırakıp endişelendirmişim sizleri sağolun hakkınızı helal edin hayat meğer ne kadar kısaymış öyle herşeye üzülmeye değmezmiş sağlıklı keyifli ömürlerimiz olsun inşallah hepimizin

Devlet hastanesine hiç gitmedim ama diğer illerdeki gibidir mantık kendi doktorun varsa gelir ameliyata girer parasını alır gider anadolu hastanesinide düşünebilirsin aslındada ben şeyi anlamadım doğuma kadar orda kontrollerine gideceksin saadece doğuma buraya geleceksin değilmi?

mecburen eşim çalışıyo sürekli gelemeyiz olursa 1-2 hafta kala gelir orda kalırız yada ansızın doğum başlar burda kalırız yada yolda

papatya50 çok saol cnm önemli bişeyim yok dinlenmem geerekiyordu sadece arada hepimizin kaçamak yapması lasım

şifa hoşgeldin canım başın saolsun allah geride kalanlaara kat kat sabır sağlık verisn

Hoşgeldiniz. Allah sabırlar versin. Her ne kadar sizi tanımasam da acınız beni de üzdü. Allahım bunu aratacak acı vermesin. Son olsun inşallah. Her ne kadar unutmasanızda kızınızı kucağınıza aldığınızda bir nebze olsun acınız dinecektir. Sevgilerimle,

şifa hoşgeldin canım başın saolsun allah geride kalanlaara kat kat sabır sağlık verisn
hoş buldum tatlım çok çok sağolasın amin canım benim aminn

hoş buldum canım ben hemen hemen 3 ay kadar kopuktum sizlerden :2: bundan dolayı ki tanışmak bugüne kısmet oldu amin canım çok sağol inşallah bende bebeğimi kucağıma alırsam bi nebze ayakta ve güçlü kalmamı sağlar diye ümitliyim

Slm kizlar
Bugun asi oldum. Kolum agrimiyor ama agrir diye korkuyorum.
Saglik ocagindaki hemsire kan ilaci kullanman lazim tum hamilelere oneriyoruz dedi. Benim doktorum kullanma demisti.
Ben etten baliktan tiksindim, yiyemiyorum. Sizce ne yapmaliyim?
Hepiniz kan ilaci kullaniyor musunuz? Yarin baska bir doktora da gidicem, bakalim o ne onerecek.
Sadece elevit kullaniyorum. Kan degerim 11 cikti.

ayşecimm inanki bütün devlet hastaneleri böyle çevremde devlet hast doğum yapan tün yakınlarım bu rezilliği anlatıyorlar. bir kesimhane gibi kadınlar yan yana yatırlıyomuş temzlik yapan işçiler bile önünden geçiyomuş töbe est. neyse bir bayanın mahremiyeti çok önemli. ben eşimin doğum yapan bölgeye yaklaşmasını bile istemem yakınımda yatacak hanımlar için.

kesinlikle özel iyi bir hastene araştır. ama tatlım eşini doğuma sokmamalısın bence. bir erkeğin böyle bir şeye şahit olmasını hiç tavsiye edilmiyor. hatta büyüklerin bi lafı var tam aklıma gelmiyor erkeğin midesi bilmemne gibiymiş bi tiksindi mi bi daha düzelmezmiş. o yanında da dursa senin ne hissettiğini anlayamaz emin ol sadece üzülür.

ilk aşı olunca bir şey hissetmiyorsunda sonrasında hani biri koluna yumruk atar ağrır ya öyle bi ağrı oluyor yani bende ki öyleydi
bende etten tiksinmiştim canım. 6. aydan sonra balık yağı verecekmiş doktorlar. eğer doktorun vermese bile kapsulunu al iç. çocuğun beyin gelişimine çok faydası oluyormuş.

ben kabn ilacı kullanıyorum bizde kansızlık ırsi. ama kansızlık problemi olmayanda kullanıyor genelde. gyno ferro sanol bana çok iyi geldi. birde elevit içiyorum sadece ikisi.

ben her gün et tüketmeme rağmen kan değerim düşmeye başlamıştı. demir hapı verdi doktor hemen. tüketsen bile düşüyor, besinlerden alamıyorsun maalesef demiri yeterince. üstelik et ürünleri ve süt ürünlerini karıştırmamama rağmen böyle oldu. protein de önemli,et yiyemiyorsan 3 yumurta ye ,sütten yoğurttan almazsın etteki proteini dedi diyetisyen. doktor da söyledi aynı şeyi,protein almazsan damarların kaçak yapar, ödem olurmuş...

korkma canım, benim 3. günüm,
ben aşı olduğumu bile unuttum
hiç hissetmiyorum
sevin bence biz şanslılardanız
ben hiç ilaç kullanmıyorum düşün bir de ikizlerime hamileyim
doktorum inatla vermiyor
sonuçta onlar da ilaç diyor

ooooo tamama çilakkkkkk bizde kirletmeye geliris o zaman

sağol canım gerçekten cok üzücü bir durum dün gece sabaha kadar hastanede tansiyon düşüklüğünden serum yedim parol diyede ağrı kesici serum verdiler baş ağrısından tansiyon 8-2 oldu.allahım yardım etsin ben ilk zamanlarda cok kılo aldım ilk 4-5 ayda 15 klilo kadar aldım şu son 1-aydır kılom aynı devam ediyor...cok meyve yedim muz hergün 1-2 bazen 3 tane yedim o şekeri çıkarıyormuş.diyet yapıcam artık allahıma emanet yavrum diyecek birşey bulamıyorum ..

geçmiş olsun porsellen.. kız göbeğini koyduğun resimlerde gayet iyi görünüyodun. 15 kilo mu aldın. sen bide çıtı pıtı bişidin sanki belli olmuyodur dışardan bakınca bebğin almıştır kiloları belkimm

nihayet foruma girebiliyorum :) kaç gündür giremiyordum
şöyle bir geriye gideyim bakalım bakalım neler olmuş neler bitmiş ...

Kafam cok karisik kan ilaci balik hapi kullanmali miyim diye? Ilerde pisman olmaktan korkuyorum

geçmiş olsun. ah bu kilolar ah herzaman sıkıntı çok almışsın gerçekten o yüzden şeker çıkıyo zaten. muz zaten diyette yasak diyecekler sana. bebeğe bişi olmaz inş kafana takma rahat ol iri doğum falan oluyo dediler ilk bebeğimde 3080 gr doğdu çok şükür. sonrasındada hiç sıkıntı çekmedim. benim şekerimde doğumdan sonra bitti gitti. ama ilerleyen yaşlarımızda şeker hastası adayıymışız doktorum öyle demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…