EVET ŞUAN ANDEVAYI ARASTIRIYORUM ÇOK GÜZEL YORUMLAR VAR sende öğrenirsen yada bi tavsiye eden olursa msj atarmısın gülüşüm bana ama fiyatlarda önemli benim için bazılarınınki çok uçuk antalyanın devlet hastaneleri nasıl gülüm:44:Selam Kızlar;
Şifaaammm başın sağolsun canım beni 6 sene öncesine götürdünRabbim sana ve ailene sabır ihsan eylesin Babacığının mekanı cennet olsun inşallah
Porselen seninde başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inş
Baharcım çok hareket ettiğimde bendede bu tarz ağrılar oluyor ara dinlenmeleri çok yapmak lazım
Ebah canım rüyayı yorumlamayı iyi bilen biri yapmalı ki yönü değişmesinnn Allah hayırlara karşı getirsin inş
Ayşeee bende araştırmaya başşladım ama benim drda dışardan gelecek bu yüzden sanırım drdan fiyat almam lazımmış kontrolümü bekliorum yaşam hast, medikal park, andeva bu konuda iyidir
amin canım amin aynen malesef ölüm hayatın tek gerçeğiAllah mekanını cennet eylesin.son acın olsun.Rabbim sana güç versin.acı da olsa yaşamın gerçeği bu.
belki dualarınla ve evlatlığınla varlığını hissettirebilirsin babana.hepimiz aynı yerde aynı anda birarada olacağız herşeyin sonunda.aslında bu bir ayrılık değil.
kendine ve bebeğine dikkat et canım.
çok sağol ebahcığım amin ALLAH razı olsun demek cici bi kızın olacak maşallah sağlıkla gelsin inşallahbaşın sağolsun şifacım üzüldüm durumuna...ama allah ailene,en önemlisi sana,eşine ve kızına sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah....
benimde kızım olacak eskiye nazaran halime daha da alıştım....şimdi biraz endişe-biraz korku doğum zamanlarımız yaklaşıyor sanırım herkeste aynı duygular vardır.tek farkla ben biraz sulu göz oldum...iş gün geçtikçe daha da zorlaşıyor belim ağrıyor,masaya doğru yaklaştığımda minik kızım sıkışıyor sanırım o da beni tekmeliyor,ocak sonunda izine ayrılmayı düşünüyorum....2,5 ay kaldı sabırla bekliyorum.....karnım son 15 gündür epey çıktı çok garip birden büyüdü....hatta yarın akşam düğün var elbise almıştım 2 hafta önce bu akşam denerim olacağını sanmıyorum,olmazsa başka bir ürünle değiştiririm...
tweetyimm canım benim çok sağol off seninde başın sağolsun mekanları cennet olsun bol bol sabırlar nasip olsun bizlere inşallahŞifaaammm başın sağolsun canım beni 6 sene öncesine götürdünRabbim sana ve ailene sabır ihsan eylesin Babacığının mekanı cennet olsun inşallah
çok sağol tatlım amin inşallah evet bu tatsız ve zorlu dönemden dolayı anneciğimin yanındaydım ve netten sizlerden kopuktumBasin sagolsun sifacigim, Allah sabirlar versin, kizina sana ve geri kalanlara hayirli omurler versin, amin. Bende merak ediyodum seni ve bebegini, dualarimiz seninle...
canım Meleğim bende canım memnun oldum seninle karşılaştığıma çok sağol canım bizde seni öptüm kocamanşifamm tatlımmm seni gördügüme çok sevindim öpüyorum çokkkkkkk
EVET ŞUAN ANDEVAYI ARASTIRIYORUM ÇOK GÜZEL YORUMLAR VAR sende öğrenirsen yada bi tavsiye eden olursa msj atarmısın gülüşüm bana ama fiyatlarda önemli benim için bazılarınınki çok uçuk antalyanın devlet hastaneleri nasıl gülüm:44:
hoş buldum tatlım evet yoktum malesef bebeğimle acılara boyandıkbabacığım vefat etti hiç bir hastalığı yokken gayet dinç ve dinamikken aniden çok zor dönemden geçmekteyim bebeğim iyi ama teyzesi maşallah tekmeleriyle bana güç veriyor ki güçlü olmaya çalışıyorum ve halaaaa bulantı-kusma yaşıyorummmmm bu arada kızım olacak sizler nasılsınız bebeğin nasıl karnın büyüdükçe iş hayatın zorlaştımı :26:
hoş buldum tatlım çok çok sağolasın amin canım benim aminnşifa hoşgeldin canım başın saolsun allah geride kalanlaara kat kat sabır sağlık verisn
hoş buldum canım ben hemen hemen 3 ay kadar kopuktum sizlerden :2: bundan dolayı ki tanışmak bugüne kısmet olduHoşgeldiniz. Allah sabırlar versin. Her ne kadar sizi tanımasam da acınız beni de üzdü. Allahım bunu aratacak acı vermesin. Son olsun inşallah. Her ne kadar unutmasanızda kızınızı kucağınıza aldığınızda bir nebze olsun acınız dinecektir. Sevgilerimle,
antalya kumlucada 1 tane hastane var zaten gülüm ama antalya ya gitcem galiba bu gidişle eşimle akşam bi konuşcam bakalım kucenim doğum yapalı 35 gün oldu daha ayşe abla hiç tavsiye tmem burayı diyo doğum hanede kocaman camlı bi bölge varmış isteyen doktorlar stajerler ordan seni izliyolarmıs doğum yaparken sonra sancın tutuyo ya seni doğum odasına alıyolarmış karsıda bi adam erkek hemşire varmış o bekliyomuş başını ayrıyeten anadan doğma çırık çıplakmışsın bbir yandan utanıyorum bir yandan çığlıklar atıyorum sancıdan diyo doğum başlayana kadar da ebeler gelmiyomuş bi o stajer geliyo parmak atıp rahim açılmış mı diye bakıyo on dk sonra bi başkası geliyo 4-5 kere başka stajer geldi ve bakıp bakıp geçti diyo ve bebiş doğduğunda çocuğun boyunları heryeri tırnak iziydi hatta ben kavga ederdim bebeğime böyle yaparlarsa dedim bişey diyemezsin dedi ama artık ben orda doğum yapmak istemiyorum başkaları oturmuş beni izlerken ben doğuramam vede ben çırılçıplaksam çok saçma değil mi ya
çok kötü ama elbise olsaydı yani gecelik ben eşimi doğuma katmaya ikna etmiştim tamam demişti en sonunda elimi tutcaktı bebeğin çıkışını görmücekti ama benim hissettiklerimi anlıcaktı çıklak olcaksam katiyyen katmam onada üzüldüm
Slm kizlar
Bugun asi oldum. Kolum agrimiyor ama agrir diye korkuyorum.
Saglik ocagindaki hemsire kan ilaci kullanman lazim tum hamilelere oneriyoruz dedi. Benim doktorum kullanma demisti.
Ben etten baliktan tiksindim, yiyemiyorum. Sizce ne yapmaliyim?
Hepiniz kan ilaci kullaniyor musunuz? Yarin baska bir doktora da gidicem, bakalim o ne onerecek.
Sadece elevit kullaniyorum. Kan degerim 11 cikti.
ben her gün et tüketmeme rağmen kan değerim düşmeye başlamıştı. demir hapı verdi doktor hemen. tüketsen bile düşüyor, besinlerden alamıyorsun maalesef demiri yeterince. üstelik et ürünleri ve süt ürünlerini karıştırmamama rağmen böyle oldu. protein de önemli,et yiyemiyorsan 3 yumurta ye ,sütten yoğurttan almazsın etteki proteini dedi diyetisyen. doktor da söyledi aynı şeyi,protein almazsan damarların kaçak yapar, ödem olurmuş...Slm kizlar
Saglik ocagindaki hemsire kan ilaci kullanman lazim tum hamilelere oneriyoruz dedi. Benim doktorum kullanma demisti.
Hepiniz kan ilaci kullaniyor musunuz? Yarin baska bir doktora da gidicem, bakalim o ne onerecek.
Slm kizlar
günaydın kızlar sabah msj attım ama dusmedı heralde nette problem var
halay cekıp gobek atıp panikleyenler paniklemeyinm bişe olmaz kurtları dökmüşssünüz biraz dinlenin geçerhop hop atarken iyiydi göbecikleri
ebah ölü görmek diri görmektir.uzun zamandır hasret kaldıgın bırını gorup hasret gıderıceksın o yorumu yapanları yorumcu dıye gecındırıolar ya pes
şekercik kız eşytalarım geldı perdelerım takıldı evım guzel oldu
haftasonu tam yerlesırım sonra sıra prensimin odasına gelir
bakalım hayırlısı
ilk önce başın sağolsun canım. Ilk bebeğimde bendede çııkmıştı değerlerin yüksek gercekten ama korkma diyet yapınca normale döner inş. Doktorunun söylediklerini harfiyen yap iner şekerin.kaç kilo aldın merak ettim ben ilkinde 23 haftalıkken 16 kilo almıştım o yüzden çıktı bu gebeliğimde henüz 8 kilo aldım çıkmadı çok şükür.
sağol canım gerçekten cok üzücü bir durum dün gece sabaha kadar hastanede tansiyon düşüklüğünden serum yedim parol diyede ağrı kesici serum verdiler baş ağrısından tansiyon 8-2 oldu.allahım yardım etsin ben ilk zamanlarda cok kılo aldım ilk 4-5 ayda 15 klilo kadar aldım şu son 1-aydır kılom aynı devam ediyor...cok meyve yedim muz hergün 1-2 bazen 3 tane yedim o şekeri çıkarıyormuş.diyet yapıcam artık allahıma emanet yavrum diyecek birşey bulamıyorum ..
korkma canım, benim 3. günüm,
ben aşı olduğumu bile unuttum
hiç hissetmiyorum
sevin bence biz şanslılardanız
ben hiç ilaç kullanmıyorum düşün bir de ikizlerime hamileyim
doktorum inatla vermiyor
sonuçta onlar da ilaç diyor
sağol canım gerçekten cok üzücü bir durum dün gece sabaha kadar hastanede tansiyon düşüklüğünden serum yedim parol diyede ağrı kesici serum verdiler baş ağrısından tansiyon 8-2 oldu.allahım yardım etsin ben ilk zamanlarda cok kılo aldım ilk 4-5 ayda 15 klilo kadar aldım şu son 1-aydır kılom aynı devam ediyor...cok meyve yedim muz hergün 1-2 bazen 3 tane yedim o şekeri çıkarıyormuş.diyet yapıcam artık allahıma emanet yavrum diyecek birşey bulamıyorum ..