2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slmlar mart hamişleri

öncelikle şifaa başınız sagolsun çok üzüldüm Allah yavrularımızı bize bağışlasın.

çok geriyi okuyamadım ama herkes inşallah çok iyidir.
ben eşimden ayrı geciriyorum hamileliğimi. arada görüşebiliyoruz. urfadayım.
eşim antalyada. ocağı nasıl 4 gözle bekliyorum :)))
Allaha şükür bi sıkıntı yok ama nazlanacak kimsem yok :)
ev arkadaşlarım var ama yine de herşeyi kendin yapmak zorunda kalıyosun.
bir de acaba iyi besleniyomuyum diye tedirginim. bi bakıp önerilerde bulunurmusunuz
sabah 6.30da ders basladığı için ya tost ya sandviç yapıp gidiyorum.
aklıma gelirse pekmez içiyorum uyanınca. okuldayken meyva yada badem-fındık falan yiyorum.
öğlen eve gelip kahvaltı yapıyorum süt, yumurta, domates, peynir, zeytin.
akşam sıkıntılı işte makarna-pilava dayanamıyorum doyamıyorum. bir de ekmeğe.
bulgur tercih etmeliymişim onu öğrendim. yanında sulu yemek falan oluyo.
ama eti ve balığı haftada kaç kez yemeliyim? akşam meyva yiyesim geliyo
ama sonra cok fena midem yanıyo. gaviscon verdi doktor oda midemi bulandırıyo çok zor içiyorum.
suyu cok tüketiyorum. bu arada elevit ve ferrum fort kullanıyorum.

bir de antalyadaki doktorum ayrıntılı ultrasona gönderecekti beni ama burdaki bişey demedi.
haftaya gidicem eşim geliyo o da görsün oğlumuzu diye inşallah burda yapılıyodur.

antalyada doktor arayanlara medstar topçularda ünal yirmibeşi tavsiye ederim.
ablamın doğumunu da o yaptırdı. maşallah hiç sorun yaşamadık.

epey fazla yazdım ama hepimize sağlıklı hamilelikler kolay doğumlarrrrr :))))

Canım yediklerin güzel aslında önemli olan sık sık yemek. Ama ekmek ve hamur işi çok olmamalı. Sütü ben içemiyorum onun yerine kaşar peyniri ve yoğurt tercih ediyorum. Haftada 2 kez balık ve kırmızı et mutlaka yiyorum. Muz, pekmez, ceviz, badem bunlar bebişn gelişmesine yardımcı olan dopiglermiş canım. Allah biran önce kavuştursun kocana :KK34:

selam herkese........SIFA canim basin sagolsun.RABBIM sabrlar versin hepinize....
kizlar hamur seyleri niye tuketemeyiz ki.benim kafama takildi

kızlar günaydınnn

size bisey danısmak ıstıyorum ozellıkle deneyımlı annelere..
nevresım takımı alıcam taçtan baktım fıyatlar ıyı organık olanlar 60-70 tl dıyor. yalnız bır de karyolanın yanına takılan yatak yan ortulerı goruyorum hep gıttıgım karyola beşik satan magazalarda. bunların belli bir adı var mı? onları nerde bulabılırım?

beşik yan koruma canım onlar.bebek uyku seti olarak satılıyorlar:içinde yan koruma minderleri,nevresim takımı ve yorgan oluyor.

Arkadaşım bir türlü arkadaşlık isteğini kabul edemiyorum. Nasıl yapıcam bu işi :26::26::26::26:

sudecim şu eşleri doğuma sokma olayını sordum dün eşime, yanımda olmak istiyormusun diye. hiç düşünmeden sorman bile hata, tanıyamadınmı bunca sene beni dedi. ya tiksinirsen falan dedim..saçmalama diyo..
aslına bakarsan ben istiyorum yanımda olmasını ama dediğin gibi ya tiksinti oluşursa.. sanırım bu o zaman gelince netleşir. belki de olmaması gerekir..

kızlar bende isterdimama vazgeçtim=))) benim eşim çok pimpirikli =) en son 1 ay kadar önce göbeğimden az miktarda su geldi ağrılı hemen acile gittik gece 12 gibi doktorum hamilelikten kaynaklanmıyr dedi genel cerraha yönlendirdi. ben uzandım doktor göbek deliğime ince bir aletle bakıp akan suyu temizlemeye başladı ben ah vahhh diyince benim koca doktoru tutuyor bırak bırak eşimin canı acıyor diye ben güleyim mi ağlayayım mı bilemedim..doktorda güldü ..3 boyutlu ultrasyona girdim geçenlerde bebek hareket etmiyor doktor benim göbeime hafif hafif vuruyor bizim ki sinirlendi neyseki bişey deme di=)) yani kızlar ben zaten korkuyorum doğum anından benimkide girersse ona bakmaktan anlayamam halimi=))
birde bi yakınım anlatıyor doğuma girmiş eşi tam beline iğneyi yapmışlar arkadaşım ahh demiş çok hafif eşi korkudan bayılmış bütün doktorlar kadını bırakmış adamın başını gitmişler=)olaylar olaylar=))

merhabalarr....herkesler iyidir inşallah..
ben de bebişimle buradayım,dün gece felaket bir krampla uyandım,zor geçti.:KK43::KK43:şimdik biraz ağrı kaldı adelemde.Ağladım resmen gece gece.:KK43::KK43:

onun dışında bebeğimin kıpırtılarını bikaç saatte bir duyuyorum çok şükür.RAbbi'm korusun.:nazar:

kızlar bende isterdimama vazgeçtim=))) benim eşim çok pimpirikli =) en son 1 ay kadar önce göbeğimden az miktarda su geldi ağrılı hemen acile gittik gece 12 gibi doktorum hamilelikten kaynaklanmıyr dedi genel cerraha yönlendirdi. ben uzandım doktor göbek deliğime ince bir aletle bakıp akan suyu temizlemeye başladı ben ah vahhh diyince benim koca doktoru tutuyor bırak bırak eşimin canı acıyor diye ben güleyim mi ağlayayım mı bilemedim..doktorda güldü ..3 boyutlu ultrasyona girdim geçenlerde bebek hareket etmiyor doktor benim göbeime hafif hafif vuruyor bizim ki sinirlendi neyseki bişey deme di=)) yani kızlar ben zaten korkuyorum doğum anından benimkide girersse ona bakmaktan anlayamam halimi=))
birde bi yakınım anlatıyor doğuma girmiş eşi tam beline iğneyi yapmışlar arkadaşım ahh demiş çok hafif eşi korkudan bayılmış bütün doktorlar kadını bırakmış adamın başını gitmişler=)olaylar olaylar=))

ahh erkekkler erkekkler...çok dayanıksızlar bu konuda.:KK1::KK1::KK9::KK9::KK9:

benim esim dogumuma girmisdi.ve iyiki yanimdaydi.tiksinme falan soz konusu bile olamaz.o mucizevi ana oda sahit oldu.ve beni dahada cok sevdi.ne kadar aci cekdiyimi gordu.simdi kismet olursa yani kizima kayanam bakarsa yine girmesini istiyorum:KK16:

merhabalarr....herkesler iyidir inşallah..
ben de bebişimle buradayım,dün gece felaket bir krampla uyandım,zor geçti.:KK43::KK43:şimdik biraz ağrı kaldı adelemde.Ağladım resmen gece gece.:KK43::KK43:

onun dışında bebeğimin kıpırtılarını bikaç saatte bir duyuyorum çok şükür.RAbbi'm korusun.:nazar:

çok geçmiş olsun canımmmmm

canım konyaaltında olimpos hastanesine gidiyorum ben. memnunum şuan hem hastaneden hem doktorumdan. bi arkadaşım doğum yaptı orda, sezeryan. o da memnun kaldığını söyledi. ayrı oda veriyolarmış. hemşireler falan gayet güleryüzlü, ilgili falanmış.
fakat doğum fiyatlarını hiç araştırmadım. sorarım sesin için. yalnız muayene ücretleri bildiğin özellerdeki ile aynı. 40- 50 civarlarında. ben özel sigortadan faydalanıyorum.
he az daha unutuyodum, an deva (medstar) düşünüyosan yıldız andevaya gitme derim. orada şerişe şeniz süpürtülü diye bi dr. var. adı kötüler arasında. ilk adet gecikmemde ona gittiğimde 5 haftalık hamileliğimi göremedi. kist var dedi gönderdi testler için. testler de bikaç kan testi, fiyatı da 180 falandı.
bir de vital de ali fuat şengör var. bu dr. çok iyi ama. acayip yoğunmuş. daha çok sorunlu gebeliklere bakıyo.
kısacası iyi araştır derim canım.
saolasın tatlım gittiğinde benim için sorarsan çok sevinirim andevayı dün internetten bakmıstım ama yeni bi bilgi yoktu 2 yıllıktı yazılanlar offf karıştı kaldım nerde doğurcam ben yetişebilcekmiyim offfff offff:18:

Sincan koru ya seda hanima gittim. Cok iyi bir doktor cok guleryuzlu ilgiliydi. Bana balik yagi hapi ve kan ilaci da yazdi. Bunlari kullananlar yorum yapabilir mi kimi doktor kullanma kimisi kullan diyor ne yapacagimi sasirdim ilaclari aldim ama endise ediyorum. kan ilaci gyno ferro sanol balik hapi da pulse seven sense .

hahahaaaaaa çok komik ya kolar böyle işte benim eşimde bayılırım diyo ama ben nolursa olsun girmesini istiyorum:KK52:

günaydın güzel hamişlerimmm.
bugün şeker yüklemem yapıldı. benimki 75likmiş ilk kolumdan kan aldılar id. verdim şekerli su içtim sonra 1 saat arayla 3 defa parmağımdan kan ve id. aldılar yarım saat sonrada sonucu aldım. daha doktora göstermedim. 98 110 96 89 çıktı negatif yazıyor iyidir heralde önümüzdeki hafta gösteririrm doktora.

benim arkadaşım ankara lokman hekim hast. yaptı doğumunu bi yanında annesi bi yanında eşi varmış anneme diyorum anne sende girersin doğuma diye aman aman yok kızım ben dayanamam düşer kalırım yanında diyo . eşime diyorum sen gel bari die yokk benim yüreğim kaldırmaz sen o acıları çekerken ben kalpten ölür giderim dio :KK70: bi kaynanam ben gelirim dio bende onu istemiyorum :KK9::KK9:

normali bilmemde sezeryan zaten ameliyat gibi bişi olsada sen anlayamazsın. normal doğumdada ne bileyim ya. olsun istermiydim bilmiyorum:18:

dün annemle konuştuk sıkınca göğüs ucunu su çıkıyomu dedi bende bilmem hiç denemedim dedim dün akşam aklıma takıldı eve gidip denedim sağ göğsümden daha çok su geldi ama sol göğsümden biraz geldi sadece ucu ıslandı diyebilirim. sizinkiler ne alemde deneyen varmı başka :KK70:

dün annemle konuştuk sıkınca göğüs ucunu su çıkıyomu dedi bende bilmem hiç denemedim dedim dün akşam aklıma takıldı eve gidip denedim sağ göğsümden daha çok su geldi ama sol göğsümden biraz geldi sadece ucu ıslandı diyebilirim. sizinkiler ne alemde deneyen varmı başka :KK70:

denemedim ve duymadım canım,
olunca ne oluyormuş ki:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

günaydın güzel hamişlerimmm.
bugün şeker yüklemem yapıldı. benimki 75likmiş ilk kolumdan kan aldılar id. verdim şekerli su içtim sonra 1 saat arayla 3 defa parmağımdan kan ve id. aldılar yarım saat sonrada sonucu aldım. daha doktora göstermedim. 98 110 96 89 çıktı negatif yazıyor iyidir heralde önümüzdeki hafta gösteririrm doktora.

hadi geçmiş olsun nurişcan, atlatmışsın, gözün aydın
darısı bizim başımıza
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X