2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
amin canım benim çok sağol seninde başın sağolsun hem amcanın hem dayının mekanları cennet olsun bol bol sabırlar diliyorum çok üzüldüm ben evet canım bebeğim için güçlü olmaya çabalıyorum amin canım çok sağol tekrar

slmlar mart hamişleri

öncelikle şifaa başınız sagolsun çok üzüldüm Allah yavrularımızı bize bağışlasın.
çok çok sağol canım aminn inşallah

selam herkese........SIFA canim basin sagolsun.RABBIM sabrlar versin hepinize....
kizlar hamur seyleri niye tuketemeyiz ki.benim kafama takildi
nazımm canım benim çok sağol canım amin inşallah

ben de bu extra vitaminleri anlayamiyorum, zaten multivitamin aliyorum, icinde 20 mg demir var ama doktor bi de buna ek olarak ayni ilaci yazdi ferro sanol, ama bende kansizlik filan yok ki, kan degerim 11-12 lerde, buna ragmen bu kadar demir yuklemesinin gerekli olmadigini dusunuyorum, o yuzden demir ilacini almadim, herseyin fazlasi zarar

canim ozellikle son trimestirde goguslere fazla dokunmamakta fayda var, dogumu baslatan hormonlari tetikleyebiliyo, hatta miyadini gecirmis hanimlara goguslere masaj yapmalarini onerirler

şifacım;hoşgeldin canısım..bu tarz şeyleri yazmayıda konuşmayıda hiç beceremem.rabbim sabır versin babacığın yattıkça kalanlarına uzun ömürler nasip etsin..kızında hayırla gelsin.sanada kız yakışırdı be gülüm..hep kız kıyafetlerin vardı zaten :) canım benim yaa...

Rose canımmmmmmmmmmmmm çok özledim seni be kuzum.. Nasılsın canım benim...

[QUOTE
=sule2013;27344397]hoşgeldin aramıza tatlım. Allah bebeğinle sağlıklı mutlu ömürler geçirmeni nasip etsin
hos buldumm teşekkr ederimmmm canımmmm Aminnn inşallhh hepimiz sağlıklı bebişlerimizle güzel günler geçirirrzzz hesabımı gecen sene acmıstım ama iş güç pek giremedim şimdi evdeyimmmm .... pek bilmiyorum nerden cavp verilir felan yavaş yavaş öğreniyorum kusuruma bakmayın halbukı kimse bana cevap atmamış die üzülüodum beni mutlu ettin ailemle farklı sehırlerdeyımmmmm paylaşacak arkadaşlara ihtiyacım varr sesiöme ses verdin cok sağol

iyi geceler güzel anneler ve melekleri nasılsınız görüşmeyeli kızımla biz özledik sizleri yoğunluktan hastalıktan bir türlü giremiyordum neyseki geldim yine özlendik mi acaba

Rose canımmmmmmmmmmmmm çok özledim seni be kuzum.. Nasılsın canım benim...

canımmmmmm iyiyim çok şükür olmaya çalışıyorum daha doğrusu okul ev derken çok yoruluyorum hastalıktan da çıkamıyorum ama iyiyim yine de şükürler olsun sen nasılsın bende özledim görüşemez olduk yaa

evet canım malesef görüşemez olduk.bende okul ev yorgunluk giremiyorum canım.benim tanıdıklarım gündüzde gündüzde ben giremiyorum diğer arkadaşlarıda tanımıyorum ister istemez sohbetleri farklı...ama seni özzledim kızlara sık sık bakıyorum ama seni göremedim.ne yapayım kuzum ufaktan hazırlık..hala kötüyüm bulantı yanma tam gaz devam...hayırlısı bakalım..

canım ya hala geçmedi mi senin gebelik zor geçiyor desene Rabbim kolaylık versin ben pek giremiyordum ondan görmemişsindir bende başladım aldım ufaktan başlayaraktan ama neler neler lazımmış var ya alırken aklım karışıyor valla

bu arada ben bişey sorucam sizlere ya bilen ya da benzer şeyler yaşayanlar söylesin lütfen :44: karnımda zaman zaman sertleşme toplanma gibi bişey oluyor ama hemen geçiyor 5-10 sn falan sürüyor böyle derim geriliyor iyice ben hep bebektir diye elimle okşuyordum, doktoruma geçen kontrolde söyledim sakın masaj falan yapma kendi haline bırak dedi ama netten okudum az önce rahim kasılmaları erken doğum belirtileridir diyor sizde de oluyor mu normal mi acaba :18::18:

ben de hiç girmezdim bebek mağazalarına,
sadece arkadaşlarımın bebeklerine doğum günü hediyesi için girer,
gözüme ilk çarpanı alır çıkardım
ama mevzu kendi bebeğin olunca farklı oluyor
bir de fiyatları görünceoldum
yavaş yavaş anca tamamlanır eksiklikler diye düşünüyorum

canım bende olmuyor ama farklı topiklerde okudum bu durumu

sorma canım ya alıyorum böyle hoşuma gidiyor sonra da bakıyorum abartmaya başlıyorum az buz para da değil ben her mağazadan 70-100 tl ile çıkıyorum bir de bakıyorum aslında pek de bişey almamışım ama olsun bebişime feda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…