2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hoşgeldin şifacım uzun süredir yoktun neler yapıyorsun bebeğin nasıl???
hoş buldum tatlım evet yoktum malesef bebeğimle acılara boyandık :KK14::KK14::KK14::KK14: babacığım vefat etti hiç bir hastalığı yokken gayet dinç ve dinamikken aniden :KK14::KK14::KK14::KK14: çok zor dönemden geçmekteyim :KK14::KK14::KK14: bebeğim iyi ama teyzesi maşallah tekmeleriyle bana güç veriyor ki güçlü olmaya çalışıyorum ve halaaaa bulantı-kusma yaşıyorummmmm :KK37: bu arada kızım olacak sizler nasılsınız bebeğin nasıl karnın büyüdükçe iş hayatın zorlaştımı :26::KK16::KK16:

günaydın canımmmmmmmmmmmmmm

canım ben de seni merak etmiştim, çünkü her gün buradasın, dinlenince geçeceğine inanıyorum
çok şükür önemli bir şeyin yokmuş
tekrar geçmiş olsun, veeeeeeeeee tekrar hoş geldinnnnnn

günaydın canımmmmmmmmm
sana da hayırlı cumalar
pozitif enerjini ve seni seviyorum

günaydın canımmmmmm
sana da hayırlı cumalarrrrrrrrrr
uzaktan bakma artık, lütfen sohbete dahil ol canımmmmm

hata değil canım ,ohhhhhh ne güzel kafayı da dağıtmışsındırrrrrrrrrr
hiç bir şey olmaz allahımın izniyleeeeeeeeee

günaydın canımmmmmmmmmmmm

canım günaydınnnnnnnnn
sık dişini az kaldı, rüyalar bitecekkk
bu arada derler ki ölü görmek diri görmektir,
sevdiğin birinden haber alacaksın hem de güzel bir haber inşallahhhhhhhh

benimkiler de tokken sevinip tepinenlerden
canım bir de hamilelik şekerinin çok da tatlı yemeyle alakası yok,
onu vücut yapıyor maaleseff

günaydınnnn canımmmmmmmmmm

evet canım ben kararımı verdim, başkent hastanesinde yapacağım
o gelip gidenin alttan muayene etmesi doğum hastanelerinde, devlet ve araştırma hastanelerinde maalesef var
biz kızıyoruz ama onlar da kendilerince haklılar
nasıl tecrübe kazanacağız diyorlar( kuzenim doktor da)
özel hastanelerde böyle bir durum yok
sadece doktorun giriyor
bu arada normal doğum ya da sezaryen farketmez hepsinde çıplaksın canım

günaydın frezyaaaa

Günaydın Papatyacım :KK3::KK16:

Dün akşamdan beri beşiklere baktıktan sonra kesin pleksi camlı almaya karar verdim. Şimdide şifonyer bakıyorum. İkea'dan baktım az evvel güzel 4 çekmeceli kullanışlı birşey buldum 199 TL tanesi 3-5 lira olan bebek odası kulpları var onları da şifonyere monte edersen süper birşey oluyor. Sende ikea dan alacağım demiştin. Sanada söyliyeyim dedim :KK34:

canım ben de seni merak etmiştim, çünkü her gün buradasın, dinlenince geçeceğine inanıyorum

günaydın canımmmmmmmmm
sana da hayırlı cumalar

günaydın canımmmmmm

canım günaydınnnnnnnnn

o gelip gidenin alttan muayene etmesi doğum hastanelerinde, devlet ve araştırma hastanelerinde maalesef var
sadece doktorun giriyor

günaydın frezyaaaa
çok kötü ama elbise olsaydı yani gecelik ben eşimi doğuma katmaya ikna etmiştim tamam demişti en sonunda elimi tutcaktı bebeğin çıkışını görmücekti ama benim hissettiklerimi anlıcaktı çıklak olcaksam katiyyen katmam onada üzüldüm:KK43:

günaydın kızlar dün yoktum işe gelemedim yatıp dinlenmem gerekiyordu :KK49:

bugün sabah işe gelirken sağ karnımın az alt kısmına bir ağrı girdi yürüdükçe artıyordu ağrı ağlayarak geldim işe resmen oturunca geçti neden oldu acep

dinlenmeden sonra işe gelmek istemedi galiba bebeğim de ama geldik :KK43:

sizler inşallah iyisinizdir inşallah çok yoğun bir gün olmaz da iki günlük tatile girerim :KK34:

bende de oluyor aynısı sık sık,sağ tarfımda. oturunca bir şey kalmıyor. yorulmamak lazım demek ki,sadece yürürken oluyor çünkü.

baharcım hemen evham yapma..Geçenlerde benim de sağ tarafımda vardı ağrı 2 3 günde geçti.Ama eğer çok ağrın varsa da ihmal etme tabi..
En azından haftasonu dinlenirsin cnm.

Yahu 3 kilocuk mu sadece..Nası yani inanamıyorum 6 aylık hamilesin en az 5 kilo alman lazımdı ..doktorun bir şey demiyor mu?

doktor sormuyor ki kilomu, bebeğin gelişimine bakıyor, diyetisyene gidiyorum zaten,ondan sormuyor sanırım. bu aya kadar çok hareketliydim,ondan da almadım .

Son düzenleme:
arkadaşlar dün akşam çok kötü oldum,tam doktoru arıyordum geçti. göbeğimin alt tarafı semsert oldu şiddetli ağrıyla beraber,belim de çok ağrımaya başladı,30 dk sonra geçti. olağan bir durum mu acaba, yaşayan var mı böyle bir şey??

:KK52: antalya kumlucada 1 tane hastane var zaten gülüm ama antalya ya gitcem galiba bu gidişle eşimle akşam bi konuşcam bakalım kucenim doğum yapalı 35 gün oldu daha ayşe abla hiç tavsiye tmem burayı diyo doğum hanede kocaman camlı bi bölge varmış isteyen doktorlar stajerler ordan seni izliyolarmıs doğum yaparken sonra sancın tutuyo ya seni doğum odasına alıyolarmış karsıda bi adam erkek hemşire varmış o bekliyomuş başını ayrıyeten anadan doğma çırık çıplakmışsın :KK53::KK17: bbir yandan utanıyorum bir yandan çığlıklar atıyorum sancıdan diyo:KK43: doğum başlayana kadar da ebeler gelmiyomuş bi o stajer geliyo parmak atıp rahim açılmış mı diye bakıyo on dk sonra bi başkası geliyo 4-5 kere başka stajer geldi ve bakıp bakıp geçti diyo ve bebiş doğduğunda çocuğun boyunları heryeri tırnak iziydi hatta ben kavga ederdim bebeğime böyle yaparlarsa dedim bişey diyemezsin dedi ama artık ben orda doğum yapmak istemiyorum başkaları oturmuş beni izlerken ben doğuramam vede ben çırılçıplaksam çok saçma değil mi ya:KK47::KK36:

ürkütücü bir doğum hikayesi olmuş:18: umarım bebek iyiyidir anne de unutur inşallah yaşadıklarını.ben sezaryen oldum ama hastenenin ameliyet elbiseleri var ya her yanı çıtçıtlı onlardan giyinmemi istediler.üzerinde hiç bir kıyafet olmayacak takı da yok dediler.biraz garip bi his ama öyle olması gerek hijyen açısından gerekse müdahale kolaylığı açısından.normal yapanları da gördüm devlette.yeşil ameliyat örtülerinden vardı üstlerinde.mutlaka açıklık için sık sık kontrol etmek gerekiyor çünkü kiminde hızlı açılma olabilir yada açılma durabilir.ona göre davranıcaklar.bizim için biraz zor bir işlem olmakla beraber onlar için anlamı bizimki gibi değil tabi:KK1: tamamen çırılçıplak olunan doğum şekli suda doğum diye biliyorum.acaba çıplaklıktan kastı iç çamaşırı olmaması mıdır? ameliyat çıkışında da hemen bir hemşire geldi beni giydirmek için atletimi bile kadın giydirdi annemlere fırsat bırakmadı bile :KK16: mahremiyete olabildiğince saygı gösterilmeli ama bazen insanca duyguları gerçekten unutup manasız buluyor bazı sağlık çalışanları.Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.doğum sonuçta sadece doktora bağlı değil ekip işi resmen

Son düzenleme:
bilmiyorum tatlım ya ama ben çok korktum o çizikleri doğum sırasında oldu diyo yaaa gidip baksam gösterirler mi doğumhaneyi kendi gözlerimle görmek istiyorum:18:

korkma canim, eger cizmis olsalar kafasinin ustunde olurdu cizgiler, bebek bas asagi duruyo ya dogumda, eger ozel hastaneyse gostermeleri lazim dogum odasini, ben de mutlaka gormek isterim:KK53:

hoş buldum tatlım evet yoktum malesef bebeğimle acılara boyandık :KK14::KK14::KK14::KK14: babacığım vefat etti hiç bir hastalığı yokken gayet dinç ve dinamikken aniden :KK14::KK14::KK14::KK14: çok zor dönemden geçmekteyim :KK14::KK14::KK14: bebeğim iyi ama teyzesi maşallah tekmeleriyle bana güç veriyor ki güçlü olmaya çalışıyorum ve halaaaa bulantı-kusma yaşıyorummmmm :KK37: bu arada kızım olacak sizler nasılsınız bebeğin nasıl karnın büyüdükçe iş hayatın zorlaştımı :26::KK16::KK16:
canım başın sağolsun,allah sabır versin......

Kizlar ya bugun kontrole gitcem yine heyecan yaptim her seferinde bole oluo.hayirli haberler aliriz insallah benim icin dua edin.

canım allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah,
baban için dua edeceğim
rabbim kzınla dayanma gücünü artırsın inşallah

Günaydın Papatyacım :KK3::KK16:

Dün akşamdan beri beşiklere baktıktan sonra kesin pleksi camlı almaya karar verdim. Şimdide şifonyer bakıyorum. İkea'dan baktım az evvel güzel 4 çekmeceli kullanışlı birşey buldum 199 TL tanesi 3-5 lira olan bebek odası kulpları var onları da şifonyere monte edersen süper birşey oluyor. Sende ikea dan alacağım demiştin. Sanada söyliyeyim dedim :KK34:

o çok şık bir yatak
tam prenseslere layık, kızına layık annesi:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
aynı ürünü beğendik sanırım
bak ben o kulpları bilmiyordum:26::26:
söylediğin için sağol canım
şimdi ben de bakarım onlara
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

çok kötü ama elbise olsaydı yani gecelik ben eşimi doğuma katmaya ikna etmiştim tamam demişti en sonunda elimi tutcaktı bebeğin çıkışını görmücekti ama benim hissettiklerimi anlıcaktı çıklak olcaksam katiyyen katmam onada üzüldüm:KK43:

canım çıplak dediğim şu ameliyat önlükleri var ya
ondan giydiriyorlar
ama içinde başka bir şey yok
önden kapalı gibi ama akdan bağcıklı ya da cırtcırtlı
canım bacakların çatalda olacak ya
onun da üstüne koyu yeşil örtü örtüyorlar
sen ayttığın yerden bir şey görmüyorsun
eşin hemen yanında durursa o da bir şey görmez ama çok şey hisseder:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

günaydın canımmmmmmmmm
sana da hayırlı cumalar

günaydın canımmmmmm

canım günaydınnnnnnnnn

sadece doktorun giriyor

günaydın frezyaaaa

ürkütücü bir doğum hikayesi olmuş:18: umarım bebek iyiyidir anne de unutur inşallah yaşadıklarını.ben sezaryen oldum ama hastenenin ameliyet elbiseleri var ya her yanı çıtçıtlı onlardan giyinmemi istediler.üzerinde hiç bir kıyafet olmayacak takı da yok dediler.biraz garip bi his ama öyle olması gerek hijyen açısından gerekse müdahale kolaylığı açısından.normal yapanları da gördüm devlette.yeşil ameliyat örtülerinden vardı üstlerinde.mutlaka açıklık için sık sık kontrol etmek gerekiyor çünkü kiminde hızlı açılma olabilir yada açılma durabilir.ona göre davranıcaklar.bizim için biraz zor bir işlem olmakla beraber onlar için anlamı bizimki gibi değil tabi:KK1: tamamen çırılçıplak olunan doğum şekli suda doğum diye biliyorum.acaba çıplaklıktan kastı iç çamaşırı olmaması mıdır? ameliyat çıkışında da hemen bir hemşire geldi beni giydirmek için atletimi bile kadın giydirdi annemlere fırsat bırakmadı bile :KK16: mahremiyete olabildiğince saygı gösterilmeli ama bazen insanca duyguları gerçekten unutup manasız buluyor bazı sağlık çalışanları.Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.doğum sonuçta sadece doktora bağlı değil ekip işi resmen
yok tatlım hiç bişey giydirmemişler bi arkadaş daha demişti inşallah biz iyi insanlarla karşılaşırız kontrol etsinlerde sürekli bi kişi baksın canım ne o gelen giden bakcam bide odanın camlı olup izlenmesi beni korkuttu ya antalyada oturan arkadaşlara nerde doğum yapcaklarını ve ücretleri sorsam olcak yada gidip doğum adasına bakcam:KK19:

canım başın sağolsun,allah sabır versin......
amin canım benim amin ALLAH razı olsun

baban için dua edeceğim
amin canım inşallah amin ALLAH razı olsun duan için de ayrıca teşekkürler Rabbim sizlere sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın sağlıklı-keyifli ömür dilesin inşallah :KK31::KK16:

arkadaşlar dün akşam çok kötü oldum,tam doktoru arıyordum geçti. göbeğimin alt tarafı semsert oldu şiddetli ağrıyla beraber,belim de çok ağrımaya başladı,30 dk sonra geçti. olağan bir durum mu acaba, yaşayan var mı böyle bir şey??

himmm, braxton hicks sancilari gibi geldi bana, doguma hazirlik sancilari, biraz erken gibi geldi bana ama tabi benimki tahmin sadece, eger tekrarlarsa mutlaka doktoruna danis derim ben, ne olur ne olmaz:KK49:

korkma canim, eger cizmis olsalar kafasinin ustunde olurdu cizgiler, bebek bas asagi duruyo ya dogumda, eger ozel hastaneyse gostermeleri lazim dogum odasini, ben de mutlaka gormek isterim:KK53:
yok tatlım burda 1 tane hastne var oda devletin antalyada doğum yapcak özelde doğurcak arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr fiyatlar hakkında bi bilginiz varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:KK36::KK5::2::KK43:

Allah mekanını cennet eylesin.son acın olsun.Rabbim sana güç versin.acı da olsa yaşamın gerçeği bu.
belki dualarınla ve evlatlığınla varlığını hissettirebilirsin babana.hepimiz aynı yerde aynı anda birarada olacağız herşeyin sonunda.aslında bu bir ayrılık değil.
kendine ve bebeğine dikkat et canım.

hoş buldum tatlım evet yoktum malesef bebeğimle acılara boyandık babacığım vefat etti hiç bir hastalığı yokken gayet dinç ve dinamikken aniden çok zor dönemden geçmekteyim bebeğim iyi ama teyzesi maşallah tekmeleriyle bana güç veriyor ki güçlü olmaya çalışıyorum ve halaaaa bulantı-kusma yaşıyorummmmm bu arada kızım olacak sizler nasılsınız bebeğin nasıl karnın büyüdükçe iş hayatın zorlaştımı

başın sağolsun şifacım üzüldüm durumuna...ama allah ailene,en önemlisi sana,eşine ve kızına sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah....
benimde kızım olacak eskiye nazaran halime daha da alıştım....şimdi biraz endişe-biraz korku doğum zamanlarımız yaklaşıyor sanırım herkeste aynı duygular vardır.tek farkla ben biraz sulu göz oldum...iş gün geçtikçe daha da zorlaşıyor belim ağrıyor,masaya doğru yaklaştığımda minik kızım sıkışıyor sanırım o da beni tekmeliyor,ocak sonunda izine ayrılmayı düşünüyorum....2,5 ay kaldı sabırla bekliyorum.....karnım son 15 gündür epey çıktı çok garip birden büyüdü....hatta yarın akşam düğün var elbise almıştım 2 hafta önce bu akşam denerim olacağını sanmıyorum,olmazsa başka bir ürünle değiştiririm...

baban için dua edeceğim

o çok şık bir yatak
tam prenseslere layık, kızına layık annesi:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
aynı ürünü beğendik sanırım
bak ben o kulpları bilmiyordum:26::26:
söylediğin için sağol canım
şimdi ben de bakarım onlara
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

canım çıplak dediğim şu ameliyat önlükleri var ya
ondan giydiriyorlar
ama içinde başka bir şey yok
önden kapalı gibi ama akdan bağcıklı ya da cırtcırtlı
canım bacakların çatalda olacak ya
onun da üstüne koyu yeşil örtü örtüyorlar
sen ayttığın yerden bir şey görmüyorsun
eşin hemen yanında durursa o da bir şey görmez ama çok şey hisseder:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
haaa öyleyse tamam katarım:KK52: hissetcek tabi canım ne çektiğimi görsün doğururken 2 dk da doğurdun ne varmış bunda demesin çektiklerimi görsün ona göre muamele etsin hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa çok fenayım galiba adamcık sen bir ben dokuz doğururum girmiyeyim lütfen baYILIRIM diye yalvardı ama nafile ben kazandım :KK52::KK52::KK76::21::KK9::KK8::KK52::KK76:

Basin sagolsun sifacigim, Allah sabirlar versin, kizina sana ve geri kalanlara hayirli omurler versin, amin. Bende merak ediyodum seni ve bebegini, dualarimiz seninle...

Selam Kızlar;

Şifaaammm başın sağolsun canım beni 6 sene öncesine götürdün :KK43: Rabbim sana ve ailene sabır ihsan eylesin Babacığının mekanı cennet olsun inşallah

Porselen seninde başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inş

Baharcım çok hareket ettiğimde bendede bu tarz ağrılar oluyor ara dinlenmeleri çok yapmak lazım

Ebah canım rüyayı yorumlamayı iyi bilen biri yapmalı ki yönü değişmesinnn Allah hayırlara karşı getirsin inş

Ayşeee bende araştırmaya başşladım ama benim drda dışardan gelecek bu yüzden sanırım drdan fiyat almam lazımmış kontrolümü bekliorum yaşam hast, medikal park, andeva bu konuda iyidir

X