2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Herzamanki gibi formundasın çilekim. Bende günlük ped kullanıyorum günde 3 kez değiştiriyoruz ya :KK43: önceden ayda 5 gün ped kullanıyorduk şmdi hergün... Öğlen eve gittim yemek yedim biraz uyuduk sonra sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittik. Birde gelmişken kızımı dinliyeyim dedim. Maşallahı vardı teyzeleri. Tabi benimde maşallahım var 71 kg olmuşum :KK43:( yemek sonrası olması ve ayağımda çizme nedeniyle 2 kg atarsak 69 of of dombili oldum ya.[/QUOT

Selam kızlar,

sabahtan bu yana dışarlardayız oğluşumla yorulduk :KK43:(((sabah sağlık ocağına rutın kan tahlıllerini yaptırmaya gittım bide idrar testi yapalım dediler yoğun lökosit varmış aile hekimi ilaç yazdı kadın doğumcumuzu aradık durumu ve ilacı söyledikk sakınnn dedi hemen hastaneye gidip idrar kültürü ve antibiyogram yaptır dedi gittik onu da yaptırdık 2 güne kadar çıkacakmış umarımmm güzel sonuçlar alırız ....

Şulecim günlük ped kullanılması pek tavsiye edilmiyor ama ???

Herzamanki gibi formundasın çilekim. Bende günlük ped kullanıyorum günde 3 kez değiştiriyoruz ya :KK43: önceden ayda 5 gün ped kullanıyorduk şmdi hergün... Öğlen eve gittim yemek yedim biraz uyuduk sonra sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittik. Birde gelmişken kızımı dinliyeyim dedim. Maşallahı vardı teyzeleri. Tabi benimde maşallahım var 71 kg olmuşum :KK43:( yemek sonrası olması ve ayağımda çizme nedeniyle 2 kg atarsak 69 of of dombili oldum ya.[/QUOT

Selam kızlar,

sabahtan bu yana dışarlardayız oğluşumla yorulduk :KK43:(((sabah sağlık ocağına rutın kan tahlıllerini yaptırmaya gittım bide idrar testi yapalım dediler yoğun lökosit varmış aile hekimi ilaç yazdı kadın doğumcumuzu aradık durumu ve ilacı söyledikk sakınnn dedi hemen hastaneye gidip idrar kültürü ve antibiyogram yaptır dedi gittik onu da yaptırdık 2 güne kadar çıkacakmış umarımmm güzel sonuçlar alırız ....

Şulecim günlük ped kullanılması pek tavsiye edilmiyor ama ???
Ya açıkçası bugün duydum o mevzuyu benim ilk haftalardan beri akıntım oluyor hep kullandım ama süreklide değiştirdim. Ay benimde kafam karıştı haftaya doktoruma bir sorayım bakalım ne diyecek.

Selam kızlar nasılsınız ? işlerin yoğunluğundan en son ne zman yazdığımı bile hatırlamıyorum.haftaya oğlumu görmeye gitcez, sabırsızlanıyorum geçmedi bi türlü bu randevu vakti.

tweety canım geçmiş olsun inş çabuk geçer dr un dedi mi bilmiyorum ama onun takibe alınması gerekiyomuş.inş hemen geçer, herşeyde dert arkadaş şu hamilelikte.

kızlar bebeişlerinize kıyafetlerini aldınızmı ? kıyafette eksiksiz tamamlayan var mı ? bende eşimin gelmesini bekliyorum haftaya hepsini alcam yatağıyla arabasıda dahil.

Selam kızlar nasılsınız ? işlerin yoğunluğundan en son ne zman yazdığımı bile hatırlamıyorum.haftaya oğlumu görmeye gitcez, sabırsızlanıyorum geçmedi bi türlü bu randevu vakti.

tweety canım geçmiş olsun inş çabuk geçer dr un dedi mi bilmiyorum ama onun takibe alınması gerekiyomuş.inş hemen geçer, herşeyde dert arkadaş şu hamilelikte.

kızlar bebeişlerinize kıyafetlerini aldınızmı ? kıyafette eksiksiz tamamlayan var mı ? bende eşimin gelmesini bekliyorum haftaya hepsini alcam yatağıyla arabasıda dahil.

ben kıyafetlerin çok küçük bir kısmını aldım
yatağa bir türlü karar veremiyorummmm
park yatak alacağım ama
pierre cardin mi
chicco mu
bildiğiniz duyduğunuz kadar yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

selam annisler nassinz bakalim?

Bugun bi arkadasim dogrudu. normla istiyodu ama bebk donmedigi icin epidualli sezeryan oldu. tosuncuk dogurdu bi tane. cok heycanlandim ben ya. tutamadim kendimi zirladim orda :KK1::KK1:

BEYGU35 canim gozunaydin. sorunsuz gecsin artik hamillgin insallh baska dert olmasin.:nazar:
EBAH duygusal papatya. bu havalar bozuyo seni heeee:KK37:
TWETTY gecmis olsun. korkma gececek canim ve de bol bol su ic dedigimiz gibi :KK34::KK34:
CILEEKK sen neee ayaksin bacim yaaa. :KK33::KK33::KK4:
GECE ben kac ayligim peki..:26:
SEKERCIK selamlar.:emir_bebek::emir_bebek:

ALINTI YAPAMADIGIM HERKESSSSSSSSSS OPERIM SIZI

gunluk ped kullananlar kullanmayin. o bolge hava almadigi icin enfeksiyona dah musait oluyo benim doktorum gazli bez faln kullanbilirsin dedi.
dis eti kanamsi olanlar benim de ayni birak fircalamayi durup duruken kaniyo. dislerim basimin belasi zaten benim. tuzlu su ile gargara yapin mutlaka cok iyi geliyo.

Son düzenleme:
canım sen benim dediğimi yap
doktorum söyledi ve ben gerçekten çok rahat ediyorum
peçete koy
her lavaboya gittiğinde değiştir
al sana yenilenmiş hissi
reklam gibi oldu amaaaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Uyarılarınız ve tavsiyeleriniz dikkate alınmıştır:KK66: teşekkürler canlarım. İyiki bu forumdayım ya :)) candaşım hoşdeldin canım bende birkaç parça kıyafet alabildim. Haftaya istanbula gideceğim. Ümraniyede evim. Modokoya ve Belis diye bir mağaza var onun fabrika satış mağazasına bakıp kısmetse yatağımızı alacağız. Büyük ihtimal şirin bir beşik ve şifonyer alıcam :KK66:

ben kıyafetlerin çok küçük bir kısmını aldım
yatağa bir türlü karar veremiyorummmm
park yatak alacağım ama
pierre cardin mi
chicco mu
bildiğiniz duyduğunuz kadar yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

canım, park yatakta marka pek öenmli diyor bi arkadaşımda ki çoğunu marka almıştı.sadece yatağı iyi olsun kemik gelişimini bozmasın demişti. ama burdaki arkadaşların çoğu chicco diyo bende illa bi marka dersem sanırım chicco alrım görenler beğenmiş ben bakmadım ama.

dişeti kanaması hamieleliktenmi oluyomuş ya ? bende diyodum benim hiç kanamzdı.

sevgili tatli gobisli hamis annisler :KK52:
cok oldu girmeyeli facebooktan da bu hafta girmeye basladim yogun olarak
isten gucten hic firsat bulamiyordum
acikcasi keyfim de yoktu pek:KK50:
bu hafta amniyosentez yapildi sonucunu da bugun aldik sukurler olsun oglum iyimis:KK9:
sizler bebisleriniz evdeki huzurunuz isiniz gucunuz aileniz iyidir insallah
pazartesi tekrar is ve okul devreye girecek
cok sik giremem iyi bakin kendinize
hepinizi operim:KK42:

canım, park yatakta marka pek öenmli diyor bi arkadaşımda ki çoğunu marka almıştı.sadece yatağı iyi olsun kemik gelişimini bozmasın demişti. ama burdaki arkadaşların çoğu chicco diyo bende illa bi marka dersem sanırım chicco alrım görenler beğenmiş ben bakmadım ama.

dişeti kanaması hamieleliktenmi oluyomuş ya ? bende diyodum benim hiç kanamzdı.

evet canım kanamalar bebekten oluyor
çünkü o küçük yaramazlar kendi kemik gelişimleri için
bizim kalsiyum depolarımızı sünger gibi emiyorlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sevgili tatli gobisli hamis annisler :KK52:
cok oldu girmeyeli facebooktan da bu hafta girmeye basladim yogun olarak
isten gucten hic firsat bulamiyordum
acikcasi keyfim de yoktu pek:KK50:
bu hafta amniyosentez yapildi sonucunu da bugun aldik sukurler olsun oglum iyimis:KK9:
sizler bebisleriniz evdeki huzurunuz isiniz gucunuz aileniz iyidir insallah
pazartesi tekrar is ve okul devreye girecek
cok sik giremem iyi bakin kendinize
hepinizi operim:KK42:
canım gözün aydn sonucun güzel çıkmasına çok sevindim.allah tekrar aynı kokruları yaştmasın inş
evet canım kanamalar bebekten oluyor
çünkü o küçük yaramazlar kendi kemik gelişimleri için
bizim kalsiyum depolarımızı sünger gibi emiyorlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hmm sıpalar demek annelerinin depolarında gözleri var, olsun tabi onlardan kıymetlimi :))

kızlar ben şimdi kocaman bir bardak sütümü içtim
biraz uyuyacam
uyanınca çoğunuz olmaz
o yüzden
yarın inşallah sağlıklı ve huzurlu bir günde buluşuruz inşallah
öpüyoruz sizleriiiiiiii
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Çilakkkk aynen öylee ben ilk 4 ay daha kötüydüm ama şimdi biras daha seviyorum kendimi:KK16:

Canım taşınmak çok zor bilirim bende iki ay kadar önce yaşadımm, yorma kendini fazla yavaş yavaş yap annecin yardı mediyodur zaten bizden selamlar bu arada:KK3:
Herşeyyy çok sıkıcı bu aralar gerçekten de.... pufffffff

selam canlar

bır persembe sabahında daha birlikteyiz
duygu komasına giren ebahım,
papatyam,şekercikim,kadınızım,mihsim,2013 üm,frezyam(kız sen nerdeydın harbı),
herkesı allak buıllak eden sorusu ile ayşeonurum,cevabından bişicik anlamadıgım iyice karıştıgım geceyim ben(biri benimkini hesaplasın)
ve adını sayamadıgım tüm dostlar..

çok sıkıcı bir gün
hava süper
ben burda tıkıldım işyerinde
evimde bi dolu iş var
yerleşemedim
bugun yenı mobılyalarım gelcek
perdelerım gelcek
onlarda gelsın tam yerlesım
her aksam eve gıdınce kendımı çöp kovası gibi kokuo hissediorum ya
sizdede oluomu
kendimden tiksindim.
hergun banyo yapsamda
şu soğan kabugu akıntı kokusu benı mahvedıo
ped önermiolar mantar oluruz dıe
normalmıs.bebekde içimizde işemeye bssladıgı ve ilaçlar yuzunden çişde kokuo
pöşşşşşşşşşşş:KK25:

kıvırcıkkk,

hoşgeldin canım, gece yok burda sanırım ben sölim sana :KK23: sen şimdi 23. haftadasın sanırım alttaki imzana göre. 5. ay 1 haftalıksın. 24. haftan bitince 5.5 aylık olacaksın. soranlar bi hafta sonra 5.5 aylık olacağım diyebilirsin :KK55::KK55:

kıvırcıkkk,

hoşgeldin canım, gece yok burda sanırım ben sölim sana :KK23: sen şimdi 23. haftadasın sanırım alttaki imzana göre. 5. ay 1 haftalıksın. 24. haftan bitince 5.5 aylık olacaksın. soranlar bi hafta sonra 5.5 aylık olacağım diyebilirsin :KK55::KK55:

gebelik şekerini ilk hamileliğinde yaşamış biri olarak yapılması gerektiğini düşünüyorum bende çıktığında doktorum direk bir araştırma hastanesine gitmemi söylemişti.araştırmadaki doktorlar riskli gebelik olduğu için çok aşırı ehemmiyet vermişlerdi bir haftalık diyet sonucunda düştü benimki ama düşmeseydi insülin başlanacaktı. Yani ihmal edilmemesi gereken bir durum.

canım nasıl bir diyet uyguladın ?birde sonucun kaç çıkmıştı cokmu yüksekti değerlerin???

Selam kızlar cokk üzgün bir gündeyim bugün..teyzemin oğlunun vefat haberiyle sabahtır ağlıyorum gencecikti daha..:KK14::KK14::KK14:dün şeker yükleme testi yapıldı 10 gr.3saat başı kan alındı ilk açlık 80 2.cisi (glukoz yükleme sonrası) 185 3- 190-4-183 çıktı dr.sonucların yüksek olduğunu ve kötü şeyler söyledi morelim altüst durumda.diyet yapmam gerekiyormuş zaten tatlı yememki ben nasıl cıktı anlamadım??? Yoksa insülüne başlanacakmış:KK14::KK14:sizce değer cokmu yüksek? Sizinkiler kaçtı yazarmısnız?? Acil cvp lütfen..birde benim karnım aşağıya doğru indi ultrasonda baktı suyum fazlaymış sebebide şekerden dedi...nts ye bağladı erken doğum durumu varmı diye şükür yokmuş...kafam allak bullakk morel sıfırrr

Selam kızlar cokk üzgün bir gündeyim bugün..teyzemin oğlunun vefat haberiyle sabahtır ağlıyorum gencecikti daha..:KK14::KK14::KK14:dün şeker yükleme testi yapıldı 10 gr.3saat başı kan alındı ilk açlık 80 2.cisi (glukoz yükleme sonrası) 185 3- 190-4-183 çıktı dr.sonucların yüksek olduğunu ve kötü şeyler söyledi morelim altüst durumda.diyet yapmam gerekiyormuş zaten tatlı yememki ben nasıl cıktı anlamadım??? Yoksa insülüne başlanacakmış:KK14::KK14:sizce değer cokmu yüksek? Sizinkiler kaçtı yazarmısnız?? Acil cvp lütfen..birde benim karnım aşağıya doğru indi ultrasonda baktı suyum fazlaymış sebebide şekerden dedi...nts ye bağladı erken doğum durumu varmı diye şükür yokmuş...kafam allak bullakk morel sıfırrr

ayy canim uzuldum ve korktum ya. Ben daha seker yukleme testi yaptirmadim. Bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum. Seker yuksek ciksak neden tehlikeli ki. Ben de bebegimi asagida hissediyorum endiselenmeye basladim ya

X