2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kıvırcık ses veeeerrrr.......nerelerdesin......sende bizi bırakıp gitme

Ben 24.haftamda oldum canım.Sağlık ocağından çağırmışlardı.Gün vermişlerdi.
bende bu ayın 5inde 2. dozumu yaptırdım bitti artık şimdi dson kontrol varmış 24 aralıkta aç karnına gelmemi gerekli tkan ve idrar tahlilleri yapılması gerektiğini söylediler bana sizede dediler mi?

hiç bilmiyorum ki genelde sağlık ocakları takip ediyor bunu,ilk aşı tarihimi ve şimdiki aşı tarihimi onlar verdiler,son aşım 24.hafta başı olacak

Daha ben başlamadım bile( yarın 21. Hafta bitiyor. Haftaya yacak doktorum.

guzel mi guzleu gunesli mi gunesli bir Tiran sabahindan ya da ogleninden selamlarr, gunaydinlar, tunaydinlar. bebislerni hissedemeyenler, sagligindan endise edenler vs. vs. hepinize en pozitif enerjimi gonderdim gittttiiiiiiiii.

Kıslar ilk doz 20-24 hafta arasında yapılıyor bilginize.. 2. doz ise ondan 3-4 hafta sonra yapılıyorr

diyorum ya insanın kendi annesi olsa rahat oluyo, ama kaynana olunca dünyanın en iyi insanı olsa ufacık bir şeyler batıyor. şeytan zaten gelinle kaynananın kucağna otururmuş birbirlerini çirkin görsünler diye..
aslında idare etmek lazım. buldukta bunuyoruz valla

yok canım bu hesapta doğru çünkü 9.ay bitmiştir diyorsun 10. aya giriyor ama 10 aylık demek olmuyor ki 10 aylık olması için 1 ayda daha geçecek ki dolu dolu olsun. yaş gibi 24 egiriyoruz ama 23 yaşındayız diyoruz ya

ya bu tekmeler artık çok belirgin oldu şoktayım bende ne güzel bi duyguymuş kurban olduğum rabbim neler yaşatıyo bir kadına

kızlarrr çalışabilir ve doğum izni raporu hangi ay alınıyor acaba??:26::26:
ben bugün gittim doktora sormadım hiç.:18::18:

en erken 2 ay önce alabiliyosun 2 ay sonra şeklinde kullanıyosun. ama en geçte 3 hafta kalayakadar çalışabiliyormuşuz sağlımız el verirse bende en azından bir ay kala olana kadar çalışmak istiyorum

Kıslar ilk doz 20-24 hafta arasında yapılıyor bilginize.. 2. doz ise ondan 3-4 hafta sonra yapılıyorr
gülüşüm benim ilk aşım 4 ekim 2012 yani 19. haftamda 2. aşım ise 5 kasım 2012 yani oda 23. haftamda yapıldı acaba kişiye göremi deyişiyo ki:44:

Yok canım senin gibi erken olanlar çok var ama Bakanlık sağlık ocaklarına 20 haftadan sonra yapılıcak diye yazı gönderiyomuş. Ben iki gün önce yaptırdığımda da sordum 20 haftadan itibaren yapıyoruz biz dedi, erken yapan yerler var ama biz yapmıyoruz dediler.. Yani nie her sağlık ocağı böyle farklı uyguluyor inan bilmiyorumm

gülüşüm benim ilk aşım 4 ekim 2012 yani 19. haftamda 2. aşım ise 5 kasım 2012 yani oda 23. haftamda yapıldı acaba kişiye göremi deyişiyo ki:44:

papatya senin tüp bebek olduğu için mi 34. hafta önemli. yani 34.haftada doğum yapacaksın nasıl olucak?

Selam güzel anneler;

Şekercim geçmiş olsun seninde aşı olayın bitti şükür

Kasıklarında yürüdüğünde ağrı hisseden arkadaş bendede aynı durum var drum bu konuda bişi sölemedi bu gittiğimde sorucam ama sağlık ocağında kalp atımını dinlemeye gittiğimde ebe bebeğin aşağıya yerleştiğini söyledi eee nolcak dediğimde ayakta kaldığında yada yürüdüğünde ağrı olurbaşka da bişi olmaz demişti sende doktoruna danış arkadaşım

bende bu ayın 5inde 2. dozumu yaptırdım bitti artık şimdi dson kontrol varmış 24 aralıkta aç karnına gelmemi gerekli tkan ve idrar tahlilleri yapılması gerektiğini söylediler bana sizede dediler mi?

bana 2.dozdan bahsetmediler ya...Ne değişken bir durum bu?2.doz olmayacak bende.
beni de 17 aralıkta çağırdı sağlık ocağı,muhtemelen yine kan değerlerim ölçülür.ben bir de yaparlarsa kültür testi isteyeceğim,enfeksiyon açısından.

evet canım öyle olur ama insan yine de kendi doktorunu yanında istiyor
amin canım inşallah, hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallahh

papatya senin tüp bebek olduğu için mi 34. hafta önemli. yani 34.haftada doğum yapacaksın nasıl olucak?

canım benimkiler ikiz olduğu için anca taşıyabilirim diye düşünüyor doktorum
34 ten sonra gebeliği devam ettirmek çok zor
hem anne için hem bebekler için
düşünsenize sizde bir tane ben de iki tane
iki bebek, iki kese, iki plesanta....
inanın tüm zorluklar iki kere

Kasik agrisi bende uzun sure oturduktan sonra ayaga kalkinca oluyo.idrarimi biraz tutunca da kasiklarimin alt kisminda baski oluyo.

hımm anladım haklı gerçi ama böyle mi oluyormuş acaba yani ikizi olanlar erken mi doğruyormuş?

sen sezeryan mı olacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…