saolasın bitanem evet antalya kumlucadayım antalyadan 2 saat uzaklıktacnm geçmiş olsun. sen Antalya da değilmiydin. yanlış hatırlamıyorsam tabi...
Kizlar tetanoz asisi yaptirdinizmi ne zaman yapilcak cuma kontrole gitcem sanirim yapilir.merak ettim
bende bu ayın 5inde 2. dozumu yaptırdım bitti artık şimdi dson kontrol varmış 24 aralıkta aç karnına gelmemi gerekli tkan ve idrar tahlilleri yapılması gerektiğini söylediler bana sizede dediler mi?Ben 24.haftamda oldum canım.Sağlık ocağından çağırmışlardı.Gün vermişlerdi.
Ben su an 23 haftadayim gecmi kaldim acaba.
hiç bilmiyorum ki genelde sağlık ocakları takip ediyor bunu,ilk aşı tarihimi ve şimdiki aşı tarihimi onlar verdiler,son aşım 24.hafta başı olacak
sudecim ben de aynı soruyu soruyorum kendime bazen. hafta sonları ve yaz tatillerinde bende kalıyo kayınvalidem. kadının sesi çıkmıyo pek çok şükür ama alıngan. ben de en ufak şeyi yanlış anlar diyerek konuşmuyorum pek. o da yanlış anlıyor, surat yaptığımı falan düşünüyor. eşimle çok tartıştık bu konuyu. ama ne yapayım ben yine aynı ben.. bebeğim gelince de bi süre bende kalır diye düşünüyorum, ben onun bakmasını istemiyorum ama. diğer ev işleri konusunda yardımcı olabilir ama... :))
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda
kaç gün minik minik hareket etti ben az hissettim....dün akşam baba konuşunca bebek kızımla şımardı karnımı oydu....c.tesi akşamı baba akıllı ya ses dinleyeyim diye kulağını karnıma koydu kulağına tekmeyi yediaayyy bu ne luupp etti kulağım diyor
kızlarrr çalışabilir ve doğum izni raporu hangi ay alınıyor acaba??:26::26:
ben bugün gittim doktora sormadım hiç.:18::18:
gülüşüm benim ilk aşım 4 ekim 2012 yani 19. haftamda 2. aşım ise 5 kasım 2012 yani oda 23. haftamda yapıldı acaba kişiye göremi deyişiyo ki:44:Kıslar ilk doz 20-24 hafta arasında yapılıyor bilginize.. 2. doz ise ondan 3-4 hafta sonra yapılıyorr
gülüşüm benim ilk aşım 4 ekim 2012 yani 19. haftamda 2. aşım ise 5 kasım 2012 yani oda 23. haftamda yapıldı acaba kişiye göremi deyişiyo ki:44:
canım benim hamileliğimin başları çok problemliydi, kanamalarım vardı
doktorum beni riske atmak istemedi
yat, dinlen, kilo alma ki bizim için mucize olan 34. haftayı görelim dedi
yani siz 38-40. haftaları bekliyorsunuz ya ben de benim için mucize olan 34. haftayı bekliyorum
bol su iç, dinlen ve kilo almazsan bu sonuca ulaşabiliriz dedi
siz de bilgilenin
bol su içmek erken doğumu öteleyebiliyormuş
kiloya takmam o yüzden
22. haftamın ortasındayım ve 5 kiloya fazla dedi doktorum
bende bu ayın 5inde 2. dozumu yaptırdım bitti artık şimdi dson kontrol varmış 24 aralıkta aç karnına gelmemi gerekli tkan ve idrar tahlilleri yapılması gerektiğini söylediler bana sizede dediler mi?
Öyle düşünme canım inşallah 34 de gelecek bebişlerin. Merak etme bu kadar iyi doktorlar onu düşünüyor. Kendi yurt dışında olduğu zaman ihtiyacı olan hastaları için iyi bir ekip kuruyorlar genelde. Benimde doktorum musta bahçeciydi tam transfer günü yurt dışına çıkmıştı ama ekip sağlam olunca korkmuyır insan. Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım
papatya senin tüp bebek olduğu için mi 34. hafta önemli. yani 34.haftada doğum yapacaksın nasıl olucak?
Kasik agrisi bende uzun sure oturduktan sonra ayaga kalkinca oluyo.idrarimi biraz tutunca da kasiklarimin alt kisminda baski oluyo.
canım benimkiler ikiz olduğu için anca taşıyabilirim diye düşünüyor doktorum
34 ten sonra gebeliği devam ettirmek çok zor
hem anne için hem bebekler için
düşünsenize sizde bir tane ben de iki tane
iki bebek, iki kese, iki plesanta....
inanın tüm zorluklar iki kere