- 22 Temmuz 2011
- 4.708
- 10
yok yaaaaaa ben kızıma hayatta yapmadım ay onu yemedi şunu pişireyim. he evde 2 türlü yemek olurda birini yer birini yemez zaten yedikleride neki 1 çeşit anca. peşindende koşmuyorum bir kaşık daha ye diye yediği kadar geçende görümcemdeydim kızım bu aralar çok yemek seçmeye başladı mesela et severdi bazen tutturuyor yemem diye işte ogünlerden biride o gündü. yemem dedi kayın pederim diyor yok başka bişi varmı diyo kayınvalideme falan yok dedim başka bişi çıkarma yumurtaa kıralım diyorlar sabah yedi dedim. kayın pederimde yanımda tabağa vurdum bak dedim babaannen pişirmiş bu yemeği bu yemek yenecek sen et seviyorsun dedim yemiyorsan kalk masadan onuda yapmıyor neyse babası kucağına aldı canım manım dometesin arkasında iliştirdi eti kızım anlamıyormu sanki et yediğini bana diyo anne bak yiyorum heh şöyle. kayın pederim dedi annesinden çekindi ondan yiyo. dedim mecbur yiyecek öyle şey yok başka bişi vereyim . ben kimseye taviz vermiyorum valla cemrenur şımarmasın diye sonra sanada yapıyorlar.
ben antalyada oturuyorum gülüşümsen nerede oturuyorsun ayşeonur??
arkadaşlar yok mu fikri olan?arkadaşlar benim önemli bir sorunum var.doktorum 4 aylık ücretsiz izne ayrılmış,şimdi bana başka doktor hastane lazım,trabzonda var mı öneriniz,bunaldımmm artık!
arkadaşlar yok mu fikri olan?
günaydın annişler ve bebişleri.nasılsınız umarım hepiniz fazlasıyla iyisinizdir.ben dün şeker yüklemesini yaptırdım.25.haftanın içindeyim.ama hamileliğimin en kötü günüydü sanırım.üst üste şekerli suları içince midem alt üst oldu ve zor anlar yaşadım.öğlene kadar hastanede kaldım.limon bile çare olmadı o suların yaptığı etkiye.mahvoldum.bişey çıkmadı çok şükür hamilelik şekerim yokmuş bu da dün aldığım en iyi haberdi.darısı başınıza.
sanada günaydın gülüşümGunaydın annısler hepımıze bol tekmelı bol hareketlı gunler olsun.