- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.522
bendeeeeeeeeee 24. haftamdayım 5 kilo 800gr almışım 60.8 oldum dombik dombik oldum şişmanlığın en yakıştığı dönemdeyiz bizo zaman bir günaydın da bizden
22. haftamdayım ve tam tamına 5 kilo almışımmmmmmmmmm53:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendeeeeeeeeee 24. haftamdayım 5 kilo 800gr almışım 60.8 oldum dombik dombik oldum şişmanlığın en yakıştığı dönemdeyiz bizo zaman bir günaydın da bizden
22. haftamdayım ve tam tamına 5 kilo almışımmmmmmmmmm53:
ödemdir gülüşüm o su toplamıştır bence vücudun yada şişkinliğin varsa o da etkiler tartın varmı evde?kızlar öyle demeyin ben 21.haftadayım 7 kilo aldım.
ödemdir gülüşüm o su toplamıştır bence vücudun yada şişkinliğin varsa o da etkiler tartın varmı evde?
benim de akşam yemeğiden sonra acayip geriliyor, dediğin gibi kaşınıyor, bebe yağı kullanıyordum,bıraktım. badem yağı kullanıyorum ,daha rahat emiliyor. lierac aldım bir de ,günde 1 defa onu kullanıyorum. biraz rahatlatıyor.kızlar son 1 haftadır göbeğim okadar çok kaşınıyor ki anlatamam hızlı büyüyor mu ? inanın gece bile kaşıyorum ... nıvea nın bebe yağını sürüyorum 1 defa günde sabah nıvea nın besleyici vücüd sütünü badem yağlı sürüyorum...yeterli olmuyr mu sizce??siizlerde durum nasıll?
benim de akşam yemeğiden sonra acayip geriliyor, dediğin gibi kaşınıyor, bebe yağı kullanıyordum,bıraktım. badem yağı kullanıyorum ,daha rahat emiliyor. lierac aldım bir de ,günde 1 defa onu kullanıyorum. biraz rahatlatıyor.
günaydınlar
aklıma cocukken oynadıgımız kaynana oyunu geldi..bilenhler vardır..ellerbelde başlanır yanda tokusturulur..
çat çat kaynana pat pat kaynana
(sonra karsılıklı kızlar sarılır, bırını aradan atarlar)
biz oğlunla yanyana sen dışarı kaynana
(elle dolma sarma ısaretı)
kaynanam gelıverse su dolmayı sarıverse
(cocuk uyutma ısaretı)
kaynanam gelıverse su cocuga bakıverse
yemeden içmeden kaynanam geberiverse
ya daha mınıcık kızken aklımıza gırmıs kaynanalar
allah korusun allah uzun omur versın..
bende kaynana olucam
benımkısı cok karısmaz zaten uzun zamandır yoktu yazlıktaydı yenı gelıyor.
şanslılardanım aslında.burayı okuyunca bır ıkı ufak tefek olayı
gormemezlıge gelırım(şimdilik)
dun bebısımın tembel gunuydu
ama aksam baya bır dans ettı karnımda
demekkı hemen telaşlanmamk lazım
dun sabahtan oglen 3e kadar 1 tekme duymadım şahsen.
bendeeeeeeeeee 24. haftamdayım 5 kilo 800gr almışım 60.8 oldum dombik dombik oldum şişmanlığın en yakıştığı dönemdeyiz biz
kızlar son 1 haftadır göbeğim okadar çok kaşınıyor ki anlatamam hızlı büyüyor mu ? inanın gece bile kaşıyorum ... nıvea nın bebe yağını sürüyorum 1 defa günde sabah nıvea nın besleyici vücüd sütünü badem yağlı sürüyorum...yeterli olmuyr mu sizce??siizlerde durum nasıll?
kızlarrr günaydınnnnn bebişleriniz ve size kocaman güsel mutlu bir gün diliyorumm
Bir kaç gündür giremiyorum kusuruma bakmayın dün tetanozumuzu olduk çok sıknıtı yaşamadık çok şükür kaldı şeker onuda hayırlısıyla atlatalım inşallah..
Herkes iyidir umarımmmmm
Merhaba, herkes iyidir insallah. Benim gobegimde beyaz beyaz sivilce buyuklugunde kabarmalar olmus, su toplamis gibi. Neden olmus olabilecegi hakkinda fikri olan var mi?
bendeeeeeeeeee 24. haftamdayım 5 kilo 800gr almışım 60.8 oldum dombik dombik oldum şişmanlığın en yakıştığı dönemdeyiz biz
ben şu anda alttaki çizelgemdeki kadın gibiyimkilo konusunda hepinizle yarışırım herhalde :) 61 kiloda hamile kaldıgımı öğrendim simdi 71 çıkıyorum. şimdiye kadar boydan kurtaarıyordumm ama bundan sonrasını saklayamayacagım galibaa :)