2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben çıkıyorum kızlar birazda temizlik yapam ama demi:KK4::18: öğle sonu görüşükükkkkk:KK16:

23. haftadayım bende 60 kg dım =) 64 olmuşum son 2 kiloyu pekmez yediğim için aldım büyük ihtimalle=)

ödemdir gülüşüm o su toplamıştır bence vücudun yada şişkinliğin varsa o da etkiler tartın varmı evde?:KK20:

tartım var canım. sabahları aç tartıldığımda olan durum bu. ödem var mı bilmiyorum ama aşırı stres,gerginlik var. inşallah aralık başı eşim gelince geçecek.

kızlar son 1 haftadır göbeğim okadar çok kaşınıyor ki anlatamam hızlı büyüyor mu ? inanın gece bile kaşıyorum ... nıvea nın bebe yağını sürüyorum 1 defa günde sabah nıvea nın besleyici vücüd sütünü badem yağlı sürüyorum...yeterli olmuyr mu sizce??siizlerde durum nasıll?

kızlar son 1 haftadır göbeğim okadar çok kaşınıyor ki anlatamam hızlı büyüyor mu ? inanın gece bile kaşıyorum ... nıvea nın bebe yağını sürüyorum 1 defa günde sabah nıvea nın besleyici vücüd sütünü badem yağlı sürüyorum...yeterli olmuyr mu sizce??siizlerde durum nasıll?
benim de akşam yemeğiden sonra acayip geriliyor, dediğin gibi kaşınıyor, bebe yağı kullanıyordum,bıraktım. badem yağı kullanıyorum ,daha rahat emiliyor. lierac aldım bir de ,günde 1 defa onu kullanıyorum. biraz rahatlatıyor.

benim de akşam yemeğiden sonra acayip geriliyor, dediğin gibi kaşınıyor, bebe yağı kullanıyordum,bıraktım. badem yağı kullanıyorum ,daha rahat emiliyor. lierac aldım bir de ,günde 1 defa onu kullanıyorum. biraz rahatlatıyor.

lireac ben de alıyım diyorum. bebe yağı , kakao yağı içeren krem, kakao yağı kullandıklarım. her gün sürmeye çalışıyorum.

Kızlarrr günaydınnnnn bebişleriniz ve size kocaman güsel mutlu bir gün diliyorumm:KK16:

Bir kaç gündür giremiyorum kusuruma bakmayın dün tetanozumuzu olduk çok sıknıtı yaşamadık çok şükür kaldı şeker onuda hayırlısıyla atlatalım inşallah..

Herkes iyidir umarımmmmm:KK1:

ya sen nasıl bişeysinn arkadaşşşş:KK52:

krize girdim okudkçaaa çilakkkkkkkkkkkkkk:KK23: ama senden tam bi kaynana olur bak söyliyim ben:KK53:

günaydınlar
aklıma cocukken oynadıgımız kaynana oyunu geldi..bilenhler vardır..ellerbelde başlanır yanda tokusturulur..

çat çat kaynana pat pat kaynana
(sonra karsılıklı kızlar sarılır, bırını aradan atarlar)
biz oğlunla yanyana sen dışarı kaynana
(elle dolma sarma ısaretı)
kaynanam gelıverse su dolmayı sarıverse
(cocuk uyutma ısaretı)
kaynanam gelıverse su cocuga bakıverse
yemeden içmeden kaynanam geberiverse:KK52::KK52::KK52:

ya daha mınıcık kızken aklımıza gırmıs kaynanalar
allah korusun allah uzun omur versın..
bende kaynana olucam
benımkısı cok karısmaz zaten uzun zamandır yoktu yazlıktaydı yenı gelıyor.
şanslılardanım aslında.burayı okuyunca bır ıkı ufak tefek olayı
gormemezlıge gelırım(şimdilik):KK52::KK52::KK52:

dun bebısımın tembel gunuydu
ama aksam baya bır dans ettı karnımda
demekkı hemen telaşlanmamk lazım
dun sabahtan oglen 3e kadar 1 tekme duymadım şahsen.

bendeeeeeeeeee:21: 24. haftamdayım 5 kilo 800gr almışım 60.8 oldum dombik dombik oldum:KK52::KK4::KK1::KK49::KK56: şişmanlığın en yakıştığı dönemdeyiz biz :KK9::KK1::KK52:

ben kendimi hiç güzel hissetmiyorum yaaaaaaa:KK19::KK19::KK19::KK19:
hatta çok çirkin hissediyorum:KK14::KK14::KK14:
gidip saçlarımı falan mı kestirsem acaba:26::26::26::26::26:

canım benim de ara ara kaşınıyor ama öyle rahatsız edecek boyutta değil
muhtemelen çok hızlı büyüdüğü için oluyor
gün içine alınan ılık duşun iyi geldiğini okudum bir yerlerde
benim annemin göebeği çatlamış
kız kardeşim geçen sene doğum yaptı, bir şeyler kullandı ama son bir haftada müthiş çatladı
benimkilerin ikiz olduğunu düşününce kendimi hiç kasmıyorum
yağlanmıyorum
kendi haline bıraktım göbeğimi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlarrr günaydınnnnn bebişleriniz ve size kocaman güsel mutlu bir gün diliyorumm:KK16:

Bir kaç gündür giremiyorum kusuruma bakmayın dün tetanozumuzu olduk çok sıknıtı yaşamadık çok şükür kaldı şeker onuda hayırlısıyla atlatalım inşallah..

Herkes iyidir umarımmmmm:KK1:

günaydın saol şekerim iyiyiz allaha şükür :KK1::KK1::KK1:

Hadi geçmiş olsun tetanoz anlattıkları kadar kötü değilmiş bende sıkıntı yaşamamıştım şeker ride yhaşayıp görücez bakalım :KK16::KK16:

Merhaba, herkes iyidir insallah. Benim gobegimde beyaz beyaz sivilce buyuklugunde kabarmalar olmus, su toplamis gibi. Neden olmus olabilecegi hakkinda fikri olan var mi?

kilolar açıklanmış abooo...:KK76::KK76::KK76:
ben de 7 kilo aldım belki de 8'e yükselmiştir..Göbeğim çok büyüdü yawssss:KK49::KK49:

kilo konusunda hepinizle yarışırım herhalde :) 61 kiloda hamile kaldıgımı öğrendim simdi 71 çıkıyorum. şimdiye kadar boydan kurtaarıyordumm ama bundan sonrasını saklayamayacagım galibaa :)

kilo konusunda hepinizle yarışırım herhalde :) 61 kiloda hamile kaldıgımı öğrendim simdi 71 çıkıyorum. şimdiye kadar boydan kurtaarıyordumm ama bundan sonrasını saklayamayacagım galibaa :)
ben şu anda alttaki çizelgemdeki kadın gibiyim:KK1::KK1:

X