2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben çıkıyorum kızlar birazda temizlik yapam ama demi:18: öğle sonu görüşükükkkkk

23. haftadayım bende 60 kg dım =) 64 olmuşum son 2 kiloyu pekmez yediğim için aldım büyük ihtimalle=)

ödemdir gülüşüm o su toplamıştır bence vücudun yada şişkinliğin varsa o da etkiler tartın varmı evde?

tartım var canım. sabahları aç tartıldığımda olan durum bu. ödem var mı bilmiyorum ama aşırı stres,gerginlik var. inşallah aralık başı eşim gelince geçecek.

kızlar son 1 haftadır göbeğim okadar çok kaşınıyor ki anlatamam hızlı büyüyor mu ? inanın gece bile kaşıyorum ... nıvea nın bebe yağını sürüyorum 1 defa günde sabah nıvea nın besleyici vücüd sütünü badem yağlı sürüyorum...yeterli olmuyr mu sizce??siizlerde durum nasıll?

benim de akşam yemeğiden sonra acayip geriliyor, dediğin gibi kaşınıyor, bebe yağı kullanıyordum,bıraktım. badem yağı kullanıyorum ,daha rahat emiliyor. lierac aldım bir de ,günde 1 defa onu kullanıyorum. biraz rahatlatıyor.

lireac ben de alıyım diyorum. bebe yağı , kakao yağı içeren krem, kakao yağı kullandıklarım. her gün sürmeye çalışıyorum.

Kızlarrr günaydınnnnn bebişleriniz ve size kocaman güsel mutlu bir gün diliyorumm

Bir kaç gündür giremiyorum kusuruma bakmayın dün tetanozumuzu olduk çok sıknıtı yaşamadık çok şükür kaldı şeker onuda hayırlısıyla atlatalım inşallah..

Herkes iyidir umarımmmmm

ya sen nasıl bişeysinn arkadaşşşş

krize girdim okudkçaaa çilakkkkkkkkkkkkkk ama senden tam bi kaynana olur bak söyliyim ben

bendeeeeeeeeee 24. haftamdayım 5 kilo 800gr almışım 60.8 oldum dombik dombik oldum şişmanlığın en yakıştığı dönemdeyiz biz

ben kendimi hiç güzel hissetmiyorum yaaaaaaa
hatta çok çirkin hissediyorum
gidip saçlarımı falan mı kestirsem acaba:26::26::26::26::26:

canım benim de ara ara kaşınıyor ama öyle rahatsız edecek boyutta değil
muhtemelen çok hızlı büyüdüğü için oluyor
gün içine alınan ılık duşun iyi geldiğini okudum bir yerlerde
benim annemin göebeği çatlamış
kız kardeşim geçen sene doğum yaptı, bir şeyler kullandı ama son bir haftada müthiş çatladı
benimkilerin ikiz olduğunu düşününce kendimi hiç kasmıyorum
yağlanmıyorum
kendi haline bıraktım göbeğimi

günaydın saol şekerim iyiyiz allaha şükür

Hadi geçmiş olsun tetanoz anlattıkları kadar kötü değilmiş bende sıkıntı yaşamamıştım şeker ride yhaşayıp görücez bakalım

Merhaba, herkes iyidir insallah. Benim gobegimde beyaz beyaz sivilce buyuklugunde kabarmalar olmus, su toplamis gibi. Neden olmus olabilecegi hakkinda fikri olan var mi?

Merhaba, herkes iyidir insallah. Benim gobegimde beyaz beyaz sivilce buyuklugunde kabarmalar olmus, su toplamis gibi. Neden olmus olabilecegi hakkinda fikri olan var mi?

merhabalar canım,
hiçbir fikrim yok canım, doktor sana en doğru bilgiyi verecektir
çok geçmiş olsun

kilolar açıklanmış abooo...
ben de 7 kilo aldım belki de 8'e yükselmiştir..Göbeğim çok büyüdü yawssss

kilo konusunda hepinizle yarışırım herhalde :) 61 kiloda hamile kaldıgımı öğrendim simdi 71 çıkıyorum. şimdiye kadar boydan kurtaarıyordumm ama bundan sonrasını saklayamayacagım galibaa :)

kilo konusunda hepinizle yarışırım herhalde :) 61 kiloda hamile kaldıgımı öğrendim simdi 71 çıkıyorum. şimdiye kadar boydan kurtaarıyordumm ama bundan sonrasını saklayamayacagım galibaa :)
ben şu anda alttaki çizelgemdeki kadın gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…